2013-03-14 ساعت 00:49
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
|
تشکر کنندگان: sahra ، shahabjafari ، Tomas
2013-03-14 ساعت 01:24
(2013-03-14 ساعت 00:49)seper نوشته:http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...2ca60aRCRD(2013-03-13 ساعت 19:36)sahra نوشته: یه جا نوشته بود به خاطره قانون life act خیلیا که تحت کتگری ۴ بودند میتونن وضعیتشونو تغییر بدن و بنابرین بطور خلاصه به مهاجرهآی غیر قانونی که الان در آمریکا هستند گرین کارت تحت شرایطی داده میشه،یک شرطش اینکه از زمان ورودشون تلاش کرده باشن که اقامتشونو قانونی کنن که یه راهش تقاضا از بستگان برای درخواست ویزای خانوادگی برای اونها بوده و تمام این درخواستا میباید قبل از ۳۰ آوریل ۲۰۰۱ بوده باشه.
2013-03-17 ساعت 09:16
(2013-03-14 ساعت 01:24)sahra نوشته:(2013-03-14 ساعت 00:49)seper نوشته:http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...2ca60aRCRD(2013-03-13 ساعت 19:36)sahra نوشته: یه جا نوشته بود به خاطره قانون life act خیلیا که تحت کتگری ۴ بودند میتونن وضعیتشونو تغییر بدن و بنابرین ممنون صحرا جان .. البته من احساس ميكنم اين قضيه برعكس سرعتو كم ميكنه!
Category: F1
تاریخ مصاحبه: Feb 2014
2013-03-17 ساعت 12:33
سلام
من نميدونم که چرا انقدر روند ويزا بولتن کند هست آدم پير ميشه
در سپتامبر سال 2006 براي گرين کارت و از طريق برادرم اقدام شد.
در سال 2010 يه نامه اي اومد و شماره پرونده من نوشته شده بود ولي زياد ازش سردر نياوردم . يه نامه ديگه اي در سال 2012 اومد که نوشته بود کار شما در حال انجام شدن هست."خيالم راحت شد چون شبها نميتونستم بخوابم"
سلام دوستان عزیز
من اوووووووووووووومدم به عبارتی بهتر: من امده ام وای وای من آمده ام ... خدا رو شکر بعد از یک بحران وحشتناک در زندگی تونستم خودم رو سرپا نگه دارم و به قول بزرگی: «هرآنچه ترا نکشد بیشک باعث رشد توانائیهایت خواهد شد» در چند ماه گذشته نتونستم به شما دوستانم سر بزنم ولی شاید باور نکنید که یکی از امیدواریهایم این بود که یک روز دوباره بتونم برای ساعتی هم که شده وقتی رو پای لپ تابم بگذرونم ... در هر حال همگیتون رو خیلی دوست دارم و مطمئن هستم اگه الان دوباره در کنارتون هستم فقط و فقط از دعاها و دلگرمیهای شما دوستان ندیدهام بوده و خداوند رو بسیار شاکرم برای داشتن دوستان خوبی مثل شما عزیزان پيشاپيش سال نو رو به همگي تبريک ميگم و اميدوارم سال جديد بهترين سال زندگيتون باشه، آمين خواهر کوچکتان لادن CATEGORY : F2B
Priority Date: August 2005 Case Number: ABD 2009 Interview & Visa issuance date: 8,9July2013 Destination: Grand Rapids, MI , October2013
Green Card Resived: November2013
«پندار پاک ... گفتار راست ... کردار نيک»
2013-03-18 ساعت 14:03
لادن جان خدا رو شکر ... خیلی خوشحالم که ....
با سلام
پیشاپیش عید نوروز رو به همه ی دوستان مهاجرسرا تبریک میگم( به خصوص بچه های مهاجرت خانوادگی) وامیدوارم سالی که میاد سرشار از موفقیت و سلامتی برایه همگیتون باشه و شاهد سال مهاجرتی خوبی برایه همگی باشیم خیلی خوش اومدی لادن جان
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG کیس نامبر ABD2010
2013-03-19 ساعت 00:51
سلام به همه لادن جان خوش آمدی همون نگرانت بودیم امیدوارم همیشه سرحال تن درست باشی من هم عید رابه همه تبریک میگم امیدوارم در سال نو پیشرفت خوبی در ویزا بولتن داشته باشیم مخصوصا f4 مظلوم
لادن جــــــــــــــــــان !!!!!! فقط ميتونم خدا رو شكر كنم ..... بهت افتخار ميكنم كه اين قدر محكم و صبوري ....
من هم به نوبه خودم به همه دوستاي جديد و قديمِ خانواده مهاجرسرا فرارسيدن سال نو رو تبريك ميگم .... انشالله كه امسال موتور ويزا بولتن رو تعمير مي كنن و شاهد حركت تند و سريع اين ماشين آرزوها باشيم عاشقانه منتظر شنيدن هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا هاي خوشگلتون هستم ....
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم
2013-03-22 ساعت 11:26
سلام به همگی و عیدتون خیلی مبارک
خبری از نامه های مصاحبه نیست؟که بتونیم پیشبینی کنیم؟
2013-03-24 ساعت 12:10
اگر اینطور هم باشه شامل کیسهایی که approveشده نمیشه
الان دارن به ۱۱ میلیون مهاجر غیر قانونی اجازه اقامت میدن،اونوقت کسایی که سالها قانونا در انتظارن حذف میشن؟!؟
احتمال داره که دیگه ف۴ یا ف۳ حذف شه ولی این شامل زمان بعد از تصویب قانون میشه نه قبل از اون
2013-03-24 ساعت 14:24
اولا با تشکر فراوان از دوستی که تاپیک من رو تو این قسمت حذف کرده و در جواب شما دوست عزیز sahra
لینک روزنامه واشنگتن پست پاراگراف سوم رو مطالعه کنین خودتون متوجه می شین که اگه این طرح تصویب بشه حتی این شامل کیس های approve شده سال ها پیش و حتی ده ها پیش هم می شه طوری که الان بردار و خواهران فلیپینی هم که 20 ساله فرم پر کردن به عنوان مثال شامل این طرح می شن http://www.washingtonpost.com/blogs/post...ily-visas/ این تکه از متن رو بخونین متوجه می شین The Washington Post reported last week that the senators are planning to eliminate those categories to help clear a back load of 4.3 million family visa applications, while also making it easier for some foreign workers to enter the country. Those family members could still apply for visas but would need other qualifications such as work skills and English proficiency to increase their chances. Senate aides said no decisions have been finalized الان 4.3 میلیون Application هست که approve شده و توی سازمان NVC هست
2013-03-27 ساعت 01:06
سلام
من با یک وکیل صحبت کردم و ایشون گفتند این قانون به هیچ عنوان باعث حذف caseهای approve شده نمیشه تشکر کنندگان: battosai ، الهه سابق ، amir2640 ، shahabjafari ، Nazi76
2013-03-27 ساعت 13:32
سلام به تمامی دوستان مهاجر سرایی
اولا که این هنوز یکی 100 ها طرح موجود در immigration reform کلی هست که خودشون بهش می گن comprehensive immigration reform که هنوز قانون نشده و در حد طرح مطرح شده و تا حدود کمتر از یک ماه دیگه باید صبر کرد تا این طرح به طور کامل بیاد بیرون طرحی که حدود 500 تا 600 صفحه هست ( حداقل ) و وقتی که آماده شد در ماه jun یا july طبق صحبت های خودشون در سنا به رای گذاشته می شه و بعد از اینکه اگه تصویب بشه می ره کنگره آمریکا که اونجا هم قطعنا تغییرات زیادی می کنه و به تصویب اگه برسه با امضای اوباما به قانون تبدیل می شه و از زمان تصویب اجرایی می شه... 2 چیز در immigration reform امسال تقریبا قطعی به نظر می رسه مورد اول تغییرات اساسی در مورد قوانین مهاجرت آمریکا واسه این 11- 12 میلیون مهاجر غیر قانونی و دوم تغییر بنیادین در قوانین کلی مهاجرت آمریکا و تغییر اساس مهاجرت از طریق خانوادگی (کم کردن شدید تعداد ویزاهای مهاجرت خانوادگی) به مهاجرت بر اساس Skill Worker, Low Skill Worker, .,.. و فارغ والتحصیلان رشته هایی ریاضی و کامپیوتر...... این مواردی که کلیاتش توی این طرح مطرح شده و مورد توافق سناتورها قرار گرفته و حتی شخص اوباما با نظر مشورتی سناتورها اعلام موافقت کلی کرده ولی هنوز بحث بر سر جزییات طرح و تعداد و اعداد و ارقام و اضافه و کم شدناشه که نامشخصه. اما در مورد اینکه این حذف کتگوری ها شامل چه کسایی می شه و از چه زمانی و آیا شمل کیس های approve شده می شه یا خیر ..... چیزی که توی سایت ها و اخبار اومده صحبت های سناتور Lindsey Graham سناتور جمهوری خواه و یکی از اعضای 8 نفره نویسنده ی این طرح هست و اینم یکی از لینک صحبت هاش که یه مطالعه کنین http://bigstory.ap.org/article/senate-im...mily-visas Sen. Lindsey Graham, R-S.C., who is part of a bipartisan Senate group negotiating the bill, said the aim is to remake the immigration system so it has a much clearer economic focus. "Green cards should be reserved for the nuclear family. Green cards are economic engines for the country," Graham said. "This is not a family court we're dealing with here. We're dealing about an economic need." ................. Graham indicated that he would prefer to eliminate the married children and sibling categories altogether. "We're going to change fundamentally the immigration system," said Graham. طبق طرح پیشنهادی همین آقا سالانه حداقل 90000 ویزای خانوادگی حذف می شه ( شامل خواهر و برادر و بچه های ازدواج کرده سیتیزن ها) و در ضمن به خاطر صف 4.3 میلیون نفری ویزاهای خانوادگی و پاک شدن هر چه زودتر این صف پیشنهاد حذف این دو گروه حتی از پتیشن های approve شده رو داده که متنش رو قبلا به اشترک گذاشتم بر اساس گزارش روزنامه واشنگتن پست که از هر منبع یا شخص یا وکیل یا هر چیزی موثق تره The Washington Post reported last week that the senators are planning to eliminate those categories to help clear a back load of 4.3 million family visa applications, while also making it easier for some foreign workers to enter the country. Those family members could still apply for visas but would need other qualifications such as work skills and English proficiency to increase their chances. Senate aides said no decisions have been finalized نکته آخر : منم مثل تقریبا تمام افراد تو این سایت سال ها عمرم رو رو این پرونده گذاشتم و آیندم رو....... مشخصه که هر نوع تغییری تاثیرش رو توی زندگی خوده من میزاره ولی یه چیز رو خیلی خوب توی این پروسه مهاجرتی متوجه شدم که متاسفانه وکیل ها و افراد مشاور در مورد امور مهاجرتی خصوصا در مورد کشور آمریکا و پروسه مهاجرت های خانوادگی فوق العاده افراد بی اطلاع یا کم اطلاعی هستن دیگه چه برسه به قوانینی که داره تو سنای آمریکا تصویب می شه و هنوز هم به صورت یه طرحه که تا چند ماه آینده تکلیفش مشخص می شه من خودم به شخصه بعضی از دوستانی رو که تو همین سایت مهاجر سرا دیدم که دوستان رو راهنمایی می کنن خیلی خیلی از لحاظ اطلاعات و پاسخ هاشون با سواد تر و کامل تر از وکیل هایی بودن که من خودم با هاشون مشورت کردم |
کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان