کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
(2013-06-09 ساعت 16:46)ladan نوشته:  دوستان عزيز خصوصا mom و پروازنه نازنين
من تنهاتون نميذارم چرا که شما بهترين دوستان نديدة من هستين که در تموم لحظات بيم، اميد، کلافگي و خستگي از انتظار، بيماري و ... در کنارم بوديد و درکنارتون بودم. مطمئن باشين که تا براي هر کدومتون يک هورررررررااااااااي بالابلند نگم دست از سر اين سايت برنمي‌دارم ...

پروانه جان قديميا کم نيستن bsbali و GBUSA و amir_khoramian و ... گرچه که دوستان قديمي جاي خود رو دارند ولي دوستان جديد هم دوستاني مطلع و آگاه هستند و در آخر اينکه هممون چه قديمي و چه جديد يک هدف رو دنبال ميکنيم ... که من اميدوارم و دعا ميکنم که هرچه زودتر هممون فقط از بند انتظار که به قول معروف الانتظار اشد العذاب، هستش خلاص بشيم باقيش که البته تازه اول تموم ماجراهاست ديگه دست ديگريست .......... آمين

سلام به دوستان خوب مهاجرسرا

من یه مدتی نبودم اما حالا که اومدم و پست هایه اخیرو دیدم خیلی خوشحال شدم و امیدوارم این پیشرفت ویزا بولتن ادامه داشته باشه Rolleyes

لادن جان بهتون از صمیم قلب تبریک میگم ایشالا خبر دریافت ویزای یکضربتونو هم خیلی زود بشنویم و زندگی پر از سلامتی و موفقیت و شادی رو در کشور جدید اغاز کنید Smile

و به امید دیدار همه ی دوستان عزیز شاید یه روزی ..... تو امریکا
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
تشکر کنندگان: mom ، شاپرک ، battosai ، ladan ، bsbali ، shahabjafari ، dreamer60 ، GBUSA
(2013-06-09 ساعت 16:46)ladan نوشته:  دوستان عزيز خصوصا mom و پروازنه نازنين
من تنهاتون نميذارم چرا که شما بهترين دوستان نديدة من هستين که در تموم لحظات بيم، اميد، کلافگي و خستگي از انتظار، بيماري و ... در کنارم بوديد و درکنارتون بودم. مطمئن باشين که تا براي هر کدومتون يک هورررررررااااااااي بالابلند نگم دست از سر اين سايت برنمي‌دارم ...

پروانه جان قديميا کم نيستن bsbali و GBUSA و amir_khoramian و ...

.
.
.
.

هــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــورا
تبريك ميگم لادن جان خبر خيلييي خوشحال كننده اي بود ....
چه زود من از ياد بروبكس اينجا پاك شدم Sad والا هنوز هم ميام و به مهاجرسرا سر ميزنم ،
در اين وانفسايِ فريز شدن ِكتگوري f4 ، همين پيشرفت كم رو هم به منتظران اين كتگوري به حق مظلوم تبريك ميگم ،
خوشبختانه مابقي كتگوري ها هم كه يه تكونه مشتي خورده

همتون رو دوست دارم ...... 3> 3>
پاسخ
تشکر کنندگان: lottery_23 ، battosai ، amir2640 ، ladan ، mom ، sanbad ، bsbali ، شاپرک ، f1f ، منم ، GBUSA ، Summer
(2013-06-09 ساعت 16:46)ladan نوشته:  پروانه جان قديميا کم نيستن bsbali و GBUSA و amir_khoramian و ... گرچه که دوستان قديمي جاي خود رو دارند

دريمر عزيزم با اين هوراي بلندي که شما گفتي من رو خجالت زده کردي ... ممنونم

دريمر جان شما که جاي خودت رو در اين سايت و در دل همة ما داري اگه دقت کني من با ارادت خاص به شما و ديگر دوستان قديمي اينجوري خواستم دوستان جديد رو هم دعوت کنم که جمع و جو مهاجرسرا رو مثل قبل خيلي صميمي‌تر و دوستانه‌تر کنن وگرنه ارادت ما به شما که محفوظ محفوظه ...

دوستدار هميشگي شما
لادن
CATEGORY : F2B
Priority Date: August 2005
Case Number: ABD 2009
Interview & Visa issuance date: 8,9July2013
Destination: Grand Rapids, MI , October2013
Green Card Resived: November2013
«پندار پاک ... گفتار راست ... کردار نيک»
پاسخ
تشکر کنندگان: mom ، amir2640 ، bsbali ، amir_khoramian ، شاپرک ، f1f ، GBUSA ، dreamer60 ، Summer
سلام به همه دوستان ودریمر عزیز خوبی بلاد کفر خوش می گذره باور کن بعد کارنت شدن لادن یاد اولین کسی که افتادم تو بودی ولی فکرکردم خودت حتما شنبه یکشنبه یه سری به مهاجر سرا می زنی به هر حال تو و فروزن مایند هرگز از ذهنم بیرون نمی روید فکر نمی کنم هیج کدام از بچه ها اینجا محبت های شما را فراموش کنند امیدوارم همیشه سلامت ودلخوش باشید به امید پایان انتظار برای همه f4ها هم
پاسخ
تشکر کنندگان: mom ، bsbali ، amir2640 ، ladan ، battosai ، شاپرک ، sanbad ، GBUSA ، dreamer60
لادن جان بهت تبریک میگم و برات آرزوی موفقیت دارم
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، ladan ، mom ، GBUSA ، bsbali
حالا که از قدیمی ها صحبت به میان اومد ، دریمر جون شما در حال حاضر ، در فرنگستان هستید یا هنوز مشرف نشدید؟ Smile اگه اونجا ، هستی بانوی گرامی رو دیدین سلام ما رو به ایشون برسونید و بفرمایید ملالی نیست جز دوری ایشون در تاپیک های مهاجرت خانوادگی که یادمون نرفته چه زحمت هایی برای این تاپیک و تاپیک های مربوطه کشیدن و فونداسیون تاپیک راهنمای جامع مهاجرت خانوادگی رو بنا نهادن. در هر حال ، هر جا که هست خدایا به سلامت دارش.
Visa Category : F2B
Case Number : ANK2009
پاسخ
تشکر کنندگان: ladan ، dreamer60 ، amir2640 ، f1f ، bsbali ، mom ، sanbad
لادن جان ممنون ، بيشتر از اين مارو شرمنده نكن Tongue تنها حرف و كمكي كه ميتونم بهت بكنم اينه كه تا ميتوني زبانتو قوي كن Rolleyes
پروانه خانم شما هم كه جاي خودتون دارين ، اينجا هم نه خيلي خوبه و نه خيلي بد ، يعني اينجا هم سختي ها و مشكلات خودشو داره ، با اين حال وقتي بخوايم مقايسه كنيم به نظر من شرايط اينجا بهتره ، بي صبرانه منتظر شنيدن خبرهاي خوب از طرف شما هستم.WinkRolleyes
Gbus عزيز و يار قديمي ، با اجازت حدود ٥ ماهي هست كه راهي ديار غربت شدم ، ولي متاسفانه به خاطر مشغله زيادي كه اينجا ادم درگيرش ميشه ( انشالله خودتون هم يه روز تجربش ميكنين) موفق به دسترسي تنها به ٢-٣ تا از بچه ها شدم .Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، f1f ، battosai ، ladan ، GBUSA ، bsbali ، mom ، sanbad
سلام دوستان
یک خبر نسبتا خوب برای شما دوست های خوب مهاجرسرایی دارم. قانون اصلاحات قوانین مهاجرت مرحله اول خودش را در سنا با موفقیت پشت سر گذاشت و 84 سناتور به این تغییرات رای مثبت دادند. امیدوارم زودتر این تغییرات به نتیجه برسد و این تغییرات به نفع همه دوستان مهاجرسرایی باشد.
Yesterday the Senate voted overwhelmingly to take the next step towards immigration reform
Category : F2B
Receipt Number : WAC1190XXXXXX
Priority Date : 2011 January
Approve Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August
Document Complete Letter : 2016 December
Case Number : ANK2013XXXXXX
Interview Date : 2018 February
Visa Issue : 2019 December         
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، sina454 ، saba.m ، mom ، amir2640 ، شاپرک ، GBUSA ، maral bastani ، Hitman908 ، mz64 ، ladan ، babak.n ، shahabjafari ، dreamer60
(2013-06-13 ساعت 10:50)bsbali نوشته:  سلام دوستان
یک خبر نسبتا خوب برای شما دوست های خوب مهاجرسرایی دارم. قانون اصلاحات قوانین مهاجرت مرحله اول خودش را در سنا با موفقیت پشت سر گذاشت و 84 سناتور به این تغییرات رای مثبت دادند. امیدوارم زودتر این تغییرات به نتیجه برسد و این تغییرات به نفع همه دوستان مهاجرسرایی باشد.
Yesterday the Senate voted overwhelmingly to take the next step towards immigration reform

با تشکر از خبر خوبت دوست عزیز میشه لینک این خبر رو هم بذاری ؟Smile
PD: 28 dec 2012
case: f2b
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، mom ، battosai ، sanbad ، shahabjafari
سلام مارال جان
خبر در صفحه رسمی آقای اوباما در فیسبوک آماده عکس خبر را برای شما اگر بشود قرار می دهم.
اگر هم که به فیسوبک دسترسی داری می تونی در صفحه ایشان بخونین.

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

Category : F2B
Receipt Number : WAC1190XXXXXX
Priority Date : 2011 January
Approve Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August
Document Complete Letter : 2016 December
Case Number : ANK2013XXXXXX
Interview Date : 2018 February
Visa Issue : 2019 December         
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
پاسخ
تشکر کنندگان: mom ، maral bastani ، battosai ، shahabjafari ، GBUSA ، dreamer60
درود بیکران به دوستان عزیز مهاجرت خانوادگی . یه مدت دارم به این فکر میکنم با توجه به حرکت بولتن به نظر شما ممکن هست f2b از f1 جلو بیفته ؟

چون افرادی که گرین کارت دارن سیتیزن میشن پس بیشتر افرادی که f2b بودن تغییر کتگوری میدن به f1 پس این کتگوری شلوغ میشه . و برعکس برای ما جلوتر میره .؟

نظر شما دوستان عزیز چیه ؟ الان 6 ماه است که جهش های f2b از f1 بیشتر هست از 15 روز شروع شد تا اینکه الان 3 ماه و نیم جهش کرد.

قابل توجه اینکه برای ماه بعدی . فرق دو کتگوری 5 ماه شده نه مثل قدیم میگفتیم 1 سال .
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، GBUSA ، maral bastani ، ladan ، mom ، amir2640 ، Farshid22 ، dreamer60
علی جان ، به نظر من هر اتفاقی که داره می افته ، واقعا به نفع همه بچه های مهاجرت خانوادگیه. کاملا درست می فرمایید ، کتگوری سابقا مظلوم F2B خوب پیشرفت داشت و از همه مهمتر ، خودشون در بولتن اخیر اعلام کردن که در یکی دو ماه آینده کتگوری F2A کارنت خواهد شد. البته آخرین باری که بولتن به این سرعت به جلو حرکت کرد خاطره خوبی برامون نداشت. و بطور ناگهانی پسرفت شدیدی داشت. علت اون پیشرفت و پسرفت ناگهانی برامون نا مشخصه ، و علت یابی اون بیشتر در حد حدس و گمانه. ولی این بار یک تغییر قانون مهاجرتی گردن کلفت پشت این پیشرفت بولتن خوابیده ،اگه تصویب بشه.
گرچه در کار مهاجرت هیچ امری 100 در 100 قابل پیش بینی نیست ولی دل من بهم گواه میده این بار کار همه بچه ها درست میشه یا حداقل زمان انتظار کمتر میشه.
اگه همین امروز کپی این صفحات مهاجرسرا رو به کنگره آمریکا بفرستن و نماینده ها متوجه بشن که واقعا مهاجرت خانوادگی ها چی می کشن . شرط می بندم همین امروز تمام کتگوری ها رو کارنت می کنن Big Grin Wink
Visa Category : F2B
Case Number : ANK2009
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، maral bastani ، ladan ، bsbali ، saba.m ، sanbad ، mom ، shahabjafari ، amir2640 ، sina454 ، شاپرک ، Farshid22 ، dreamer60
یعنی میشه....
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP    
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، bsbali ، شاپرک ، mom ، dreamer60 ، GBUSA
سلام به همه دوستان مهاجرسرا

اولا از بابت پیشرفت ویزا بولتن واسه تمام گروه ها خیلی خوشحالم
تبریک بابت تمام کسانی که کارنت شدن و اونایی که رفتن واسه مصاحبه و اونایی که ویزا گرفتن

دوستان هنوزم اخبار Immigration Reform رو هر از گاهی دنبال میکنم. خیلی Tweet وار بخوام واستون بگم چه خبره....

طرح تو سنا هست ... باید 60 تا رای بیاره از 100 نفر تا تصویب بشه بره کنگره.... دموکرات ها گفته بودن که با 70 رای تصویبش می کنن تو سنا... بعد از گذشت چند ماه هنوز 60 رای هم نتونستن جمع کنن... بزرگترین و مهمترین فرد نویسنده طرح U.S. Senator for Florida, Marco Rubio درخواست کرده که یا تغییراتی در طرح در مورد امن کردن مرزهایی آمریکا و enforcement کردن قوانین باید تو طرح ایجاد بشه وگرنه از طرح می کشه بیرون.... سناتورهای دموکرات سنا گفتن در صورت تغییر این قسمت اونا از طرح می کشن بیرون... رئیس سنا Harry Reid گفته طرح هر بلایی که بخواد سرش بیاد چه قبول چه رد بشه تا قبل از 4 جولای تو سنا رای گیریش می کنن( کمتر از 2 هفته دیگه )....نمایندگان جمهوری خواه آمریکا توی کنگره که اکثریت رو دارن قول دادن که حتی 1% هم این طرح رو در صورت تصویب در سنا در کنگره نمی زارن رای بیاره و حتی نمی زارن تو کنگره مطرح بشه و رای گیری بشه (طبق قوانین مجلس نمایندگان آمریکا چون اکثریت رو دارن قدرت این کار رو دارن).... مشکل سر ویزاهای خانوادگی و این حرف ها نیست و مشکل اصلی در مورد ویزاهای کار خصوصا Low Skilled Worker ها و تصمیم در مورد تکلیف 11 میلیون مهاجر غیر قانونیه

نکته آخر هم اینکه امکان قانون شدن این طرح در حال حاضر 0%
مگر اینکه با تغییرات خیلی خیلی زیاد توی طرح و شاید تقریبا بشه گفت یه طرح کاملا جدید هم سنا و هم کنگره بهش رای بدن

بنابراین دوستان نه نگران نه ناراحت و نه خوشحال از بابت طرح نباشن چون فعلا که همه چی در همه و تازه اصلا معلوم نیست آخر کار اگه (اگه!) طرحی بخواد تصویب بشه و قانون بشه اصلا چی توش باشه

امیدوارم ویزا بولتن های بعدی هم شامل پیشرفت واسه همه گروه ها باشه اونم از نوع زیادش
پاسخ
تشکر کنندگان: saba.m ، amir2640 ، sanbad ، bsbali ، mom ، shahabjafari ، Farshid22 ، dreamer60 ، Summer
دوستان عزیز سلام
سوالی که برام پیش اومده اینه که من هنوز مدارک نهاییم رو نفرستاده بودم که تو ویزا بولتن اپرو شدم الان مدارک نهاییم رو فرستادم باید منتظر نامه مصاحبه باشم یا نامه تکمیل مدارک ؟ به نظرتون زمان مصاحبه برای من و بقیه دوستان مثل من که هنوز به مرحله تکمیل مدارک نرسیدن ولی تو بولتن اپرو شدن به چه صورتیه ؟
ممنون
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
پاسخ
تشکر کنندگان: omnia

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان