موضوعها: 0
رتبه:
5
6 تشکر در 6 ارسال
2013-07-06 ساعت 09:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-06 ساعت 09:02 توسط babak.n.)
دوستان این آپدیت شدن ویزا بولتین همیشه انقدر طول میکشید یا برای مشخص شدن این قانون مهاجرت اینجوری شده؟
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه: 14Sep2015 - ویزا : یکضرب
همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر، از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید متشکرم
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
والا علی جان که می گفت 4-5 روز بعد از اول ماه ... فکر نکنم به خاطر تغییر قوانین باشه ...چون تا یه ماه دیگه خبری از تصویب قانون نیست .... بچه ها در مورد ویزا بولتن به ما تازه واردا اطلاعات بدین ... ممنون.
Priority Date: 04March2004
Approved Date: 04Feb2011
Category: F4
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها جَو ندین! آپدیت معمولن 9 ام - 10 ام به بعد هر ماهه،
Doctor of Audiology Student
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-06 ساعت 10:48)شاپرک نوشته: بچه ها جَو ندین! آپدیت معمولن 9 ام - 10 ام به بعد هر ماهه،
انشااله که کتگوری f4 3 ماه بپره جلو
Category : F4
PD :24 sep 2001
Approved Date: 01 sep 2009
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-06 ساعت 12:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-06 ساعت 13:01 توسط نیما6446.)
با سلام به تمام دوستان مهاجرسرا
نحوه ی کار کردن ویزا بولتن
how-visa-bulletin-works-flowchart_4.pdf (اندازه 50.69 KB / تعداد دانلود: 136)
-->
how-visa-bulletin-works-flowchart_4.pdf (اندازه 50.69 KB / تعداد دانلود: 136)
How Visa Cut-off Dates are Established
The Visa Office (VO) of the Department of State (DOS) is the government agency authorized to control visa number allocation, and to establish monthly cut-off dates for oversubscribed categories. At the beginning of each month, VO collects information from overseas consular posts and USCIS with regard to immigrant visa requests. After analyzing the data and comparing demand with regular visa allotment, VO is able to set cutoff dates, if necessary, for the following month.
و یه سری اطلاعات در مورد محدودیت تعداد ویزاهای سالانه برای مهاجران خانوادگی و 7% محدودیت سالانه هر کشور
Annual Limits for Immigrant Visas
The annual limit for total number of legal immigrants is 675,000. This is the maximum allotment of visa numbers per year, covering both foreign nationals who receive immigrant visas at consular offices abroad, and those who adjust status within the United States.
675,000 is a "flexible" cap, with certain categories of immigrants exempted from the limit (for example, immediate relatives of U.S. Citizens and certain special immigrants)
The annual limit is divided into three main categories: family sponsored, employment-based, and diversity visa
675,000 = 480,000 + 140,000 + 55,000 (see below)
Family-sponsored annual limit: minimum 226,000, up to 480,000. The actual limit is calculated each year as 480,000 minus the total number of immediate relatives of U.S. citizens who became permanent residents in the previous fiscal year (as well as a few other groups), plus any unused employment preferences numbers in the preceding year. If the result comes out to be below 226,000, the annual limit will be set at 226,000, as required by law.
Diversity visa (green card lottery) annual limit: 55,000, of which up to 5,000 will be made available for use under the NACARA program.
Per-country cap: 7% of the total annual family-sponsored and employment-based preference limits. If the limits are 226,000 and 140,000, respectively, the per-country limit will be 25,620, which is 7% of (226,000 + 140,000). Furthermore, the per-country cap of 25,620 is divided into family-based limit (15,820) and employment-based limit (9800).
Per-country cap for dependent areas/territories is 2% of the total annual family-sponsored and employment-based preference limits, i.e. 7320.
Each preference class also has its own quota, and depending on allotment of visa numbers throughout the year, these limits may be adjusted accordingly (fall down, "fall up" or "fall across"). In addition, immigration bills (such as authorization to recapture unused visas) may temporarily change the caps for certain categories. Below are explanations provided by DOS' Visa Office:
Family-sponsored:
Family-Sponsored First (F1): Unmarried Sons and Daughters of Citizens, 23,400 plus any unused numbers from F4
Family-Sponsored Second (F2): Spouses and Children, and Unmarried Sons and Daughters of Permanent Residents, 114,200, plus the number (if any) by which the worldwide family preference level exceeds 226,000, and any unused first preference numbers. F2 is further divided into two subcategories: For F2A (Spouses and Children), 77% of the overall second preference limitation, of which 75% are exempt from the per-country limit; for F2B (Unmarried Sons and Daughters): 23% of the overall second preference limitation.
Family-Sponsored Third (F3): Married Sons and Daughters of Citizens, 23,400, plus any numbers not required by F1 and F2.
Family-Sponsored Fourth (F4): Brothers and Sisters of Adult Citizens, 65,000, plus any numbers not required by F1, F2 and F3
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-07 ساعت 02:48
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-07 ساعت 02:49 توسط hooman18968.)
سلام به دوستان مهاجرسرا
متاسفانه امروز موضوع خوبی رو برای مطرح کردن ندارم
والا الان که آقا نیما زحمت کشیدن این نحوه کارکرد ویزابولتن رو گذاشتن ... من یه لحظه یاد اون حرف آقا نیما افتادم که چه طوری میشه افزایش درصد هر کشور باعث بشه اوضاع ما تو ویزابولتن بدتر بشه ...
ببینید این شکل زیر نشون میده که مقدار افراد داخل لیست انتظار برای مثلا کتگوری F4 برای هر کشور چه قدره ... همونطور که می دونید مکزیک و فیلیپین رو جدا کردن اینا که هیچ ... ولی مثلا یه کشور مثل بنگلادش رو ببینید ... حدود 150 هزار نفر داخلی لیست انتظار هستن ... خوب یه مثال می زنیم ... مثلا سال 2015 قراره که حدود 226000 تا ویزا (حداکثر) صادر بشه .. خوب از این ویزاها کشور های دارای جمعیت بیشتر در داخل لیست انتظار در حال حاضر بیشتر از 15820 نفر نمی تونن ویزا بگیرن ...
ببینید استدلال من الان به گونه ای هست که در آخر تقریبا ثابت می کنه که سرعت ویزا بولتن امکان داره کاهش پیدا کنه ... البته این درحد یه نظریه هست .... و هیچ گارانتی روش ندارم ... یه وقت بر عکس شد قصد جونم رو نکنیدااا !
استدلال من اینطوریه که خوب فرض کنیم الان ظرفیت هر کشور 15820 نفر در سال بیشتر نیست ! ... خوب الان این ماه تا 22 می 2001 برای گروه F4 کارنت شدن ... ماه پیش رو در نظر بگیریم ماه پیش فرض کنیم که کشوری مثل بنگلادش 15820 نفرش پر بشن ... اون موقع چه اتفاقی می افته ؟ ... این کشور دیگه نمی تونه کسایی که برای ماه بعد کارنت میشه رو برای مصاحبه بفرسته ... خوب پس ایران و کشور های دیگه جاشونو پر می کنن یعنی شما یه شخصی رو تو بنگلادش در نظر بگیرید که تاریخ PD اون مثلا 20 می 2001 هست ... با این فرض این نفر نمی تونه بره مصاحبه و ماه بعد و ماههای بعد هم نمی تونه بره ... فرض کنید سال 2013 تموم میشه و حالا نوبت آقا میرسه که به عنوان اولین نفر از کشور بنگلادش می خواد بره برای مصاحبه ... ولی آیا تو ویزا بولتن می زنه که اونایی که از کشور بنگلادش قرار بوده پارسال کارنت بشن ولی به دلیل محدودیت ظرفیت کشور نتونستن بیان الان بیان ؟ هییچ جا نمی زنه همچین چیزیو ... مگر اینکه مثل مکزیک و فیلیپین این کشور رو جدا کنن و تاریخ های جدا برای این کشور اعلام کنن ...
پس به این نتیجه می رسیم فلسفه جدا شدن این کشور ها از ویزا بولتن (مکزیک و فیلیپین) اینه که اینا سهمیه اشون هر سال پر شده و مجبورن تاریخ های جدا برای این کشور ها اعلام کنن ...
این که یه مدت هند هم جزو اینا بوده و الان نیست هم به همین دلیله ... یه مدت ترافیک ویزا تو این کشور زیاد بوده و جدا شدن ولی بعد از یه مدت اینا هم به جمع بقیه کشور ها پیوستن ...
پس چیزی که مسلمه اینه در حال حاضر به غیر از مکزیک و فیلیپین ... هیچ کشور دیگه ای ظرفیتش پر نمیشه ... اگر بشه قطعا از لیست جدا میشه ...
از اینجا می فهمیم که سالانه حدود 32000 تا ویزا از 226000 تا برای مکزیک و فیلیپین میره چون همشون سقف ظرفیتشون رو رد می کنن ...
پس حدود 194000 ویزا بین کشور های دیگه تقسیم میشه ... وقتی این ظرفیت از 7 درصد برسه به 15 درصد یعنی سالانه حدودا 65000 ویزا برای مکزیک و فیلیپین میشه و تازه قراره که 226000 ویزا رو هم به 160000 ویزا کاهش بدن حساب کنید که حدودا 100000 ویزا برای کشور های دیگه باقی می مونه یعنی عملا سهمیه کشور های دیگه شامل ایران از 194000 نفر به 100000 نفر کاهش پیدا میکنه که یعنی ظرفیت ماها نصف میشه ! ... و این یعنی سرعت ویزا بولتن برای مکزیکی ها و فیلیپینی ها بالا میره و برای ما کاهش پیدا می کنه ....
نمی دونم از حساب کتاب من چیزی متوجه شدین یا نه ولی امید وارم که یکی این حساب کتاب منو رد کنه واقعا ازش ممنون میشم ... خلاصه من فکر میکنم که سایتها هم که می گن سرعت ویزا بولتن میره بالا منظورشون مکزیکی ها بوده ....
البته یه سری مزایا دارن اضافه میکن که فقط شاید به درد F4 بخوره و اونم اینه که مثلا تو Age Out یه خورده آسونتر بگیرن ... البته به در F2B و F1 و .... هم هست چون اونا هم می تونن دوباره در خواست تجدید نظر در مورد AGE OUT ویزای F4 پدر مادرشون بدن ولی در کل سرعت ویزا بولتن فکر میکنم بیاد پایین
متاسفم که این موضوع رو مطرح کردم ولی چیزی بود که باید در جریان باشید ...
من فکر می کنم در این زمینه حق با آقا نیما بوده ... عذر خواهی می کنم نیما جان
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-07 ساعت 03:27
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-07 ساعت 05:09 توسط hooman18968.)
آقا یکی بره تو این سایتها از وکیلا بپرسه که وضعیت ویزا بولتن چه طوری میشه ؟
من یکیو پیدا کردم نمی دونم کی کی هست ... ولی اینو براش فرستادم
Hello tahmina
First Im sorry for my bad english ...
Second your name is An iranian Name ! ... i think your mother is iranian
if i mistake about this i will be sorry.
Tahmina i need your help your help can be 1 sentence ... But it Should be Correct ...
How immigration reform affect on visa bulletin processing Speed ? ...
the Cap of per Country is increasing to 15 % ... but it is Good for Countries Such as Mexico And Philipine ....
Im From Iran .... i think this is not good for Us because more Visas From Anual Visas (226000) will be alotted to Countries Such as Mexico and Philipine ....
Do you Think this Reform make Slower isa bulletin processing Speed for us ?
Thank you very much
Hooman (in Persian Language means : A Good Man ... this is my name)
اونم اینو جواب داد:
Hello,
Thank you for your email and I am sorry to have missed you. Our office is currently closed to observe the Independence Day holidays in the US. Our office will reopen on Monday July 8th. If your matter is urgent, please call my cell phone and leave a message (206-856-3808). Otherwise, I will respond at my earliest convenience upon my return.
Thank you for your patience.
Best,
Tahmina Watson
Watson Immigration Law
1001 4th Avenue, Suite 3200
Seattle, WA, 98154
Tel: (206) 292-5237
Cell: (206) 856-3808
Fax: (866) 669-6822
Email: tahmina@watsonimmigrationlaw.com
Web: www.watsonimmigrationlaw.com
* Practice limited to US Immigration and Naturalization Law.
ABOUT THIS E-MAIL: The information transmitted is intended only for the person or entity to which it is addressed and may contain confidential and/or privileged material. Any review, retransmission, dissemination or other use of, or taking of any action in reliance upon, this information by persons or entities other than the intended recipient is prohibited. If you received this in error, please contact the sender and delete the material from any computer.
کسی می تونه با این حرف بزنه ؟ .. میگه زنگ بزنید موبایلم .... (دییییجیییییتاللللللم کجااا بوووود ؟؟؟؟ ) ... من که نمی تونم یه کمله انگلیسی حرف بزنم
البته الان فهمیدم این یه ایمیل اوتوماتیک بوده که برام فرستاده
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-07 ساعت 02:48)hooman18968 نوشته: سلام به دوستان مهاجرسرا
متاسفانه امروز موضوع خوبی رو برای مطرح کردن ندارم
والا الان که آقا نیما زحمت کشیدن این نحوه کارکرد ویزابولتن رو گذاشتن ... من یه لحظه یاد اون حرف آقا نیما افتادم که چه طوری میشه افزایش درصد هر کشور باعث بشه اوضاع ما تو ویزابولتن بدتر بشه ...
ببینید این شکل زیر نشون میده که مقدار افراد داخل لیست انتظار برای مثلا کتگوری F4 برای هر کشور چه قدره ... همونطور که می دونید مکزیک و فیلیپین رو جدا کردن اینا که هیچ ... ولی مثلا یه کشور مثل بنگلادش رو ببینید ... حدود 150 هزار نفر داخلی لیست انتظار هستن ... خوب یه مثال می زنیم ... مثلا سال 2015 قراره که حدود 226000 تا ویزا (حداکثر) صادر بشه .. خوب از این ویزاها کشور های دارای جمعیت بیشتر در داخل لیست انتظار در حال حاضر بیشتر از 15820 نفر نمی تونن ویزا بگیرن ...
ببینید استدلال من الان به گونه ای هست که در آخر تقریبا ثابت می کنه که سرعت ویزا بولتن امکان داره کاهش پیدا کنه ... البته این درحد یه نظریه هست .... و هیچ گارانتی روش ندارم ... یه وقت بر عکس شد قصد جونم رو نکنیدااا !
استدلال من اینطوریه که خوب فرض کنیم الان ظرفیت هر کشور 15820 نفر در سال بیشتر نیست ! ... خوب الان این ماه تا 22 می 2001 برای گروه F4 کارنت شدن ... ماه پیش رو در نظر بگیریم ماه پیش فرض کنیم که کشوری مثل بنگلادش 15820 نفرش پر بشن ... اون موقع چه اتفاقی می افته ؟ ... این کشور دیگه نمی تونه کسایی که برای ماه بعد کارنت میشه رو برای مصاحبه بفرسته ... خوب پس ایران و کشور های دیگه جاشونو پر می کنن یعنی شما یه شخصی رو تو بنگلادش در نظر بگیرید که تاریخ PD اون مثلا 20 می 2001 هست ... با این فرض این نفر نمی تونه بره مصاحبه و ماه بعد و ماههای بعد هم نمی تونه بره ... فرض کنید سال 2013 تموم میشه و حالا نوبت آقا میرسه که به عنوان اولین نفر از کشور بنگلادش می خواد بره برای مصاحبه ... ولی آیا تو ویزا بولتن می زنه که اونایی که از کشور بنگلادش قرار بوده پارسال کارنت بشن ولی به دلیل محدودیت ظرفیت کشور نتونستن بیان الان بیان ؟ هییچ جا نمی زنه همچین چیزیو ... مگر اینکه مثل مکزیک و فیلیپین این کشور رو جدا کنن و تاریخ های جدا برای این کشور اعلام کنن ...
پس به این نتیجه می رسیم فلسفه جدا شدن این کشور ها از ویزا بولتن (مکزیک و فیلیپین) اینه که اینا سهمیه اشون هر سال پر شده و مجبورن تاریخ های جدا برای این کشور ها اعلام کنن ...
این که یه مدت هند هم جزو اینا بوده و الان نیست هم به همین دلیله ... یه مدت ترافیک ویزا تو این کشور زیاد بوده و جدا شدن ولی بعد از یه مدت اینا هم به جمع بقیه کشور ها پیوستن ...
پس چیزی که مسلمه اینه در حال حاضر به غیر از مکزیک و فیلیپین ... هیچ کشور دیگه ای ظرفیتش پر نمیشه ... اگر بشه قطعا از لیست جدا میشه ...
از اینجا می فهمیم که سالانه حدود 32000 تا ویزا از 226000 تا برای مکزیک و فیلیپین میره چون همشون سقف ظرفیتشون رو رد می کنن ...
پس حدود 194000 ویزا بین کشور های دیگه تقسیم میشه ... وقتی این ظرفیت از 7 درصد برسه به 15 درصد یعنی سالانه حدودا 65000 ویزا برای مکزیک و فیلیپین میشه و تازه قراره که 226000 ویزا رو هم به 160000 ویزا کاهش بدن حساب کنید که حدودا 100000 ویزا برای کشور های دیگه باقی می مونه یعنی عملا سهمیه کشور های دیگه شامل ایران از 194000 نفر به 100000 نفر کاهش پیدا میکنه که یعنی ظرفیت ماها نصف میشه ! ... و این یعنی سرعت ویزا بولتن برای مکزیکی ها و فیلیپینی ها بالا میره و برای ما کاهش پیدا می کنه ....
نمی دونم از حساب کتاب من چیزی متوجه شدین یا نه ولی امید وارم که یکی این حساب کتاب منو رد کنه واقعا ازش ممنون میشم ... خلاصه من فکر میکنم که سایتها هم که می گن سرعت ویزا بولتن میره بالا منظورشون مکزیکی ها بوده ....
البته یه سری مزایا دارن اضافه میکن که فقط شاید به درد F4 بخوره و اونم اینه که مثلا تو Age Out یه خورده آسونتر بگیرن ... البته به در F2B و F1 و .... هم هست چون اونا هم می تونن دوباره در خواست تجدید نظر در مورد AGE OUT ویزای F4 پدر مادرشون بدن ولی در کل سرعت ویزا بولتن فکر میکنم بیاد پایین
متاسفم که این موضوع رو مطرح کردم ولی چیزی بود که باید در جریان باشید ...
من فکر می کنم در این زمینه حق با آقا نیما بوده ... عذر خواهی می کنم نیما جان
داش هومن دیگه داری خودازاری میکنی ها . نه به داره نه به بار داری غصه درصدا رو میخوری میدونی که
هر کسی یه سرنوشتی داره اگر خدا بخواهد حتی اگر صد تا قانون مخالف هم وضع بشه نمیتونه جلوی رفتنمون رو بگیره اگر هم خدا نخواد هیچ قانونی نمی تونه کمکمان کنه .پس حتما صلاحمان به رفتن نیست. پس این قانونا رو ول کنه شاد باش یا حداقل انقدر فکرو خیال نکن که وسواسی میشیها چون خیلی بامرامی
اینا رو بهت میگم امیدوارم ناراحت نشی
پیروز و سربلند باشی
رتبه:
5
6 تشکر در 6 ارسال
هومن جان .بیخیال بابا
بیشتر از یه حدی هم دنبالشو بگیری خیلی سخت میشه براتا !
من که سعی کردم یه سال و خورده ای اصلا بهش فکر نکنم
راجع به وایزا بولتین هم همونطور که دوستای عزیز گفتن از 8 تا 10 هم هر ماه طول میکشه.
این قانون هم اصلا معلوم نیست که چه موقع تصویب یا رد بشه.
با وکیل صحبت کردم و گفت اجازه ی مطرح کردنشو گفرتن فعلا ! همین
به نظر من که داری خودآزاری میکنی
این همه بلا سرمون اومده - این یکیش دیگه
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه: 14Sep2015 - ویزا : یکضرب
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی آقا هومن ولی من هم با دوستان موافقم که خیلی نباید اینطوری ریز بشیم. بخصوص اینکه این طرح هنوز تصویب نشده و هر وقت هم که بشه مدتی طول میکشه تا اجرایی بشه مثلا حذف درخواست جدید برای F4 از 18 ماه بعد از اجرایی شده قانون هستش. مضافا اینکه در متن لایحه بودش که ظرف 10 سال که پروسه قانونی شدن اقامت اون 11 میلیون طول میکشه قراره که این تعدادی که تو نوبت ویزای خانوادگی هستن هم ویزا بگیرن. البته اگر این بند تغییر نکرده باشه.
به هر حال اینکه اطلاعات درست کسب کنیم و تحلیل درست داشته باشیم خوبه اما خیلی رو احتمالات نباید حساب کرد و باید دید مثبت داشته باشیم بقول خودت باید از لحظات استفاده کنیم و همین الان هم که اینجاییم شاد باشیم!
متشکرم
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم دوستان ... حرف شما حرف حسابه و کاملا درسته ...
منم خودم ته دلم فکر می کنم که اوضاع ماها هم خوب که میشه هیچی .. خیلی خوب میشه ! ... ولی خوب گفتن که این مطلب رو بدونید. چیزی که الان مشخصه اینه که از ویزای خانوداگی خیلی قسمت های طرح مشخص نیست ... ولی در کل هدف اونها اینه که مهاجرت آسونتر بشه ... فقط امید وارم مهاجرین رو Hispanic نبینن ! ...
سندباد جان اون بند طرح رو هم درست فرمودین ... که قراره تو 10 سال همه این کسایی که تو نوبتن ویزا بگیرن ... و این جمله می تونه نشن بده که هنوز کل طرح مشخص نشده ...
متشکزم
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-07 ساعت 14:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-07 ساعت 14:17 توسط نیما6446.)
با سلام به تمام دوستان عزیز
اولا : دوست عزیز hooman18968 من روزی که در مورد 7% ظرفیت گفتم بعضی دوستان گفتن که این نظر شخصی که 7 به 15 باعث افزایش پذیرش مکزیکی ها و فلیپینی ها می شه و شانس ما رو کم تر ( که من ج در این مورد ندادم) در حالی که یه search خیلی ساده تو google و آمار و اعداد مشخص می کنه که نظر شخصیه منه یا یه واقعیت. دقیقا این قسمت قانون فقط و فقط و فقط (فقط*1000) نوشته شده به نفع مکزیکی ها و فلیپینی ها و به شدت به ضرر ماها تمام می شه و این ضرر حتی میتونه با 1 تا 2 سال اختلاف باشه که خودش یه عمره و اونی هم که اشاره می شه که باعث افزایش سرعت می شه مربوط به همین دو گروهه
دوما : hooman18968 جان دوستان عزیزی که در مورد توجه به جزییات می گه.... من 100% برعکس اون رو احساس می کنم و اتفاقا تمام سناتورها و نمایندگان هم می گن که مشکل تو جزییاته و به قول خودشون The Devil is in the details و این جزییاته که تعیین کننده هست که فلان قسمت قانون شامل چه کسی می شه و چه کسی نمی شه ( حتی یه خط تو این طرح می تونه زندگی 100ها هزار نفر رو تغییر بده و شرایطشون رو عوض کنه)
سوما : در مورد اخبار این طرح - این طرح هم قراره روز 10 هم July تو یه جلسه برسی کنن جمهوری خواهان و یه تصمیم مشترکی بگیرن و هنوز هیچ طرحی قرار نیست در House مطرح باشه تا این تصمیم روز 10هم شون در مورد طرح مشخص بشه
نکته آخر : به نظر شخصی خود من بی سر و ته ترین طرحی که تا به امروز دیدم و در موردش شنیدم همین طرحه یعنی نه اینکه طرح اصلاح مهاجرتی آمریکا بلکه طرح اصلاح و افزایش مهاجرت قانونی و غیر قانونی مکزیکی ها به آمریکا ( ای کاهش فقط 11 میلیون بود که می گن تا 20 میلیون هستن.... طرح ویزای کارگران ارزون و ...از مکزیک... طرح تغییر بیمه Obamacare ...طرح بیکار شدن کارگران ساده در آمریکا و خدمات درمانی و تحصیل و 1001 موضوع دیگه). بابا 100شرف به طرحای خودمونی
این طرح بعد از اصلاحیه ای که توش صورت گرفته شده حدود 1200 صفحه شده
طبق نظر خودشون از 68 سناتوری که به این طرح رای مثبت دادن حتی کسانی که جزیی از طرح رو نوشتن حتی 1 نفرشون هم تا حالا کل طرح رو نخوندن (این دیگه واقعا جالبه )
این رو می خواستم بگم که مسخره بودن این طرح خیلی روشن و واضحه : 2.4 میلیون نفر توی گروه F4 دها سال تو صف هستن و می خوان این گروه رو حذف کنن در حالی که (اینجاش جالبه) تو 1200 صفحه این طرح معلوم نیست و مشخص نیست که چطوری می خوان تکلیف این 2.4 میلیون نفر رو روشن کنن...
یه سر به Forum های و بحث های وکلایی مهاجرتی آمریکا بزنین هم از این طرح و شرایطش در تعجب هستن هم به این طرح می خندن ( باور کنین چون واقعا همین جوره)
رتبه:
5
6 تشکر در 6 ارسال
نیما جان ممنونم !
اما من گیج شدم ! اینطور که شما و دوستان میگید ! فقط به ضرر بچه های f4 مشه یا همه ی کتگوری ها رو شامل میشه ! اگه بشه !
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
نیما جان ممنون از توضیحاتتون ... فقط یه چیزی
بابا یه چند تا از این لینک ها رو بذار ما هم بخونیم بابا من زبانم ضعیفه نمی تونم مثل تو سرچ کنم ... تازه کلی از اصطلاحات رو هم نمی فهمم ..
یه حرکتی می تونی بزنی ؟ ..
هر روز که میری اخبار رو می خونی اون لینک هایی که به نظرت جالبه رو بذار تو این فروم .. مثلا الان 20 دقیقه 5 صفحه رو مطالعه می کنی و می بینی 3 تا لینکش مهمه اون سه تا لین رو تو یه پست بذار .. ما هم بریم بخونیمشون ... هم زبانمون قوی میشه ... هم خودمونم از یه چیزایی سر در میاریم ...
اگه بتونی این کار رو بکنی واقعا لطف بزرگی می کنی ...
الان مثلا این سایت وکلا کجاسست ؟
فکر نمی کنم هم بیشتر از 2 دقیقه وقتت برای این کار بره و کمک بزرگی به ماها می کنی ...
در پایان نیما جان من خوشحال می شم که تمام نظرات مخالف خودت رو در مورد من یه نفر بگی ... پس شما به کسی کار نداشته باش ... هر موقع هر مطلبی مخالف یا موافق به نظرت رسید واقعا خوشحال میشم مطرحش کنی چون منو وادار میکنه که در این زمینه جستجو کنم ...
از هم صحبتی با شما لذت می برم دوست عزیز
موفق باشید
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
وقتی که حدود 3 سال پیش سرعت صدور ویزا اینطوری بودکه سه ماه سه ماه جلو رفت و بعد بطور عجیبی برگشت عقب اونم 2 سال و خیلی از دوستان حتی مصاحبه شده بودند و یا حتی چند روز به نوبت مصاحبشون مونده بود اما الان اینجان واینطوری زندگیشیون بهم ریخته! پس نیما اینقدر منفی نبینید به همین راحتی هم حتما یه برنامه ای دارن یا جور میکنن تا ظرف 10 سال بعد از اجرایی شده این طرح backlog موجود را ویزا بدهند.
اطلاعات شما خیلی خوبه اما من از روز اول خواهش کردم که برداشتتون ننویسین بلکه لینک خبر رو بزارین.
به هر حال خیلی نگران نباشید اونها هر کاری بخوان میکنن همانطور که شرح دادم در سال 2011 کردند و هیچ توجیه منطقی هم پشتش نیست.
بقول خودت یادته که روزهای آخری که مونده بود جواب لاتاری بیاد بچه ها چجوری امیدوار بودند یکمی امیدوار باشین البته نمیگم خودمونو گول بزنیم. من بارها اینجا نوشتم همه ما که تو این تالار هستیم پرونده های اپروو شده داریم و اونها هم که قصد ندارند عطف به ماسبق کنن پس چرا اینهمه آیه یاس میخنوین.
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
|