موضوعها: 0
رتبه:
5
6 تشکر در 6 ارسال
(2013-07-01 ساعت 10:04)hooman18968 نوشته: امروز اول جولای !!! چرا ویزابولتن آپدیت نشده ؟ :-???
الان هنوز 30 ام شبه - عجله نکن. بذاری اول بشه بیان سره کار
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه: 14Sep2015 - ویزا : یکضرب
همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر، از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید متشکرم
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-01 ساعت 14:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-01 ساعت 14:06 توسط hooman18968.)
(2013-07-01 ساعت 12:13)molaie نوشته: (2013-06-30 ساعت 09:24)sina454 نوشته: (2013-06-30 ساعت 00:16)hooman18968 نوشته: (2013-06-29 ساعت 21:05)molaie نوشته: (2013-06-27 ساعت 19:06)sina454 نوشته: متاسفانه هنوز جواب منطقی برای سوالم نگرفته ام فکر میکنم منطقی این است اگر اسم همسر و فرزندان درترجمه شناسنامه متقاضی اول قید شده باشد دیگر نیازی به ترجمه شناسنامه افراد تحت تکفل در مرحله ثبت نام نمیبا شد چون در زمانی که کیس کارنت میشود مدارک لازم را خودشان میخواهند از جمله ترجمه شناسنامه ها و منطقی نیست که مثلا برای 12 یا 13 سال یا بیشتر مدارک ارسالی اولیه را نگه دارند چون کیس نامبر مان تنها اتصال ما به کل پروسه هست تا کیسمان کارنت شود .به هر حال اگر کسی از طریق F4والدینش کارنت شده ممنون میشوم مرا راهنمایی کند.
دوست عزیز من هم f4 هستم احتیاجی به شناسنامه شما نیست زمانیکه نوبت شما بشه nvc کل مدارک را میخواد بعد شما ارسال میکنید
عزیز جسارت نباشه ولی فکر می کنم اشتباه می کنید ... چون بچه ها تو صفحات قبل به من گفتنید که حتما اسامی به همرا ترجمه شناسنامه در موقع درخواست ویزا باید فرستاده بشه در غیر اینصورت الان که زیر 21 سال هستند باید سریعتر اقدام کنند ....
پس بهتره یه تلفن به انجا بزنیم تا مطمن شویم ویا صبر کنیم تا که خواهرم که چندماه دیگه میره آمریکا شخصا بره بپرسه البته من هم با نظر دوستمون که بعدا باید فرستاد موافقم ولی ضرری نداره سوال بشه هر اطلاعی پیدا کردم اینجا کامنت میزارم باقی دوستان F4 هم همین لطف را بکنند
پیروز باشید
عزیز جسارته چون اگر اطلاعات نداشتم نمی گفتم من سال 2010 کارنت شدم وهمه مدارکم را فرستادم بعد نوبتها برگشت عقب شما وقتی کارنت میشی اسامی کسانیکه در ترجمه شناسنامه نفر اصلی که برایش اقدام شده توسط nvc برای شما ایمیل میشه که اگر هرنوع ایرادی داشته باشه شما اعلام کنید اگر اسم شما در شناسنامه پدرت نباشه باید بری ثبت احوال اضافه کنی بعد ترجمه کنی ودادگستری ووزارت خارجه تایید کنن وقتی nvc گفت اسامی صحیح را با ترجمه ارسال کنی انها طبق شناسنامه نفر اصلی تمام افراد تحت تکفل را شامل پرونده میکنن ضمن اینکه اونها ترجمه تایید شده همه مدارک را میگیرن بعد میفرستن به سفارتی که قراراست بروید شما باید مدارک اصلی را ببرید اونجا مطابقت بدن برای همین هیچ مشکلی نداره حتی اگر اسم شما نباشه بعدا هم میشه اضافه کرد
براتون متاسفم که صحبت مودبانه بنده رو در جهت جسارت به خودتون برداشت می کنید. نظر دادن جسارت نیست. هرچند که من قبل از اظهار نظر پیش بینی کردم که شاید شما جزء دسته انسان هایی باشین که تحمل نظر مخالف رو ندارید. ممنونم از اطلاعاتی که دادین. فقط امید وارم که در برخورد با آدم های اطرافتون یه کم آسونتر بگیرین. نظر مخالف دادن صرفا ابراز جسارت نیست. این سوال دقیقا سوالی بود که خودم هم در گیرش بودم و اشتباه جواب سوالم رو گرفته بودم. ازتون متشکرم که اشتباه منو اصلاح کردین. ولی برای برداشتتون واقعا براتون متاسفم.
موفق باشین
Priority Date: 04March2004
Approved Date: 04Feb2011
Category: F4
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-01 ساعت 19:55
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-01 ساعت 19:57 توسط hooman18968.)
(2013-07-01 ساعت 19:37)molaie نوشته: (2013-07-01 ساعت 14:05)hooman18968 نوشته: (2013-07-01 ساعت 12:13)molaie نوشته: (2013-06-30 ساعت 09:24)sina454 نوشته: (2013-06-30 ساعت 00:16)hooman18968 نوشته: عزیز جسارت نباشه ولی فکر می کنم اشتباه می کنید ... چون بچه ها تو صفحات قبل به من گفتنید که حتما اسامی به همرا ترجمه شناسنامه در موقع درخواست ویزا باید فرستاده بشه در غیر اینصورت الان که زیر 21 سال هستند باید سریعتر اقدام کنند ....
پس بهتره یه تلفن به انجا بزنیم تا مطمن شویم ویا صبر کنیم تا که خواهرم که چندماه دیگه میره آمریکا شخصا بره بپرسه البته من هم با نظر دوستمون که بعدا باید فرستاد موافقم ولی ضرری نداره سوال بشه هر اطلاعی پیدا کردم اینجا کامنت میزارم باقی دوستان F4 هم همین لطف را بکنند
پیروز باشید
عزیز جسارته چون اگر اطلاعات نداشتم نمی گفتم من سال 2010 کارنت شدم وهمه مدارکم را فرستادم بعد نوبتها برگشت عقب شما وقتی کارنت میشی اسامی کسانیکه در ترجمه شناسنامه نفر اصلی که برایش اقدام شده توسط nvc برای شما ایمیل میشه که اگر هرنوع ایرادی داشته باشه شما اعلام کنید اگر اسم شما در شناسنامه پدرت نباشه باید بری ثبت احوال اضافه کنی بعد ترجمه کنی ودادگستری ووزارت خارجه تایید کنن وقتی nvc گفت اسامی صحیح را با ترجمه ارسال کنی انها طبق شناسنامه نفر اصلی تمام افراد تحت تکفل را شامل پرونده میکنن ضمن اینکه اونها ترجمه تایید شده همه مدارک را میگیرن بعد میفرستن به سفارتی که قراراست بروید شما باید مدارک اصلی را ببرید اونجا مطابقت بدن برای همین هیچ مشکلی نداره حتی اگر اسم شما نباشه بعدا هم میشه اضافه کرد
براتون متاسفم که صحبت مودبانه بنده رو در جهت جسارت به خودتون برداشت می کنید. نظر دادن جسارت نیست. هرچند که من قبل از اظهار نظر پیش بینی کردم که شاید شما جزء دسته انسان هایی باشین که تحمل نظر مخالف رو ندارید. ممنونم از اطلاعاتی که دادین. فقط امید وارم که در برخورد با آدم های اطرافتون یه کم آسونتر بگیرین. نظر مخالف دادن صرفا ابراز جسارت نیست. این سوال دقیقا سوالی بود که خودم هم در گیرش بودم و اشتباه جواب سوالم رو گرفته بودم. ازتون متشکرم که اشتباه منو اصلاح کردین. ولی برای برداشتتون واقعا براتون متاسفم.
موفق باشین
اقا مگه داریم بحث0 یا C میکنیم که تحمل مخا لف نداریم من اصلا مخالف کسی نیستم . اطلاعاتی داشتم گفتم شاید بدردتون بخوره جمله را هم با مزاح شروع کردم شما چرا اینقدر جدی گرفتی
یه بنده خدایی می گفت ... 50 درصد شوخی جدیه ... بی خیال آقا چیزی که الان برای هر دویه ما مهمه ویزابولتنه که تا چند ساعت دیگه آپلود میشه ... ایشاا... این دفعه که جهش کرد برای شما دیگه عقب گردی نداشته باشه
موفق باشین ...
-----------------------------
راستی تو یه تحلیل خبر خوندم که برادر جورج بوش (جپ بوش) فرماندار فلوریدا که یه جمهوری خواه هست از کنگره خواسته طرح رو تصویب کنید.... لینکش رو با تحلیلش به زودی می ذارم .... فقط بدونین فشار رو کنگره خیلی زیاد شده ...
یه جا دیگه هم خوندم که دموکراتها فقط به 17 نفر جمهوری خواه برای تصویب طرح احتیاج دارن که چیزی دور از ذهن نیست !!!
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-01 ساعت 22:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-02 ساعت 00:04 توسط amir2640.)
(2013-07-01 ساعت 20:04)alisarvareharchiabi نوشته: چند ساعت نه هومن جان ... 5 الی 6 روز دیگه ... انقدر طرح طرح نگید )) نمیدونم چرا دلم روشن نیست . متاسفانه طرح روشن نیست .
من هم با علی جان موافقم و فکر میکنم قسمت هایه زیادی از این طرح کاملا نا مشخصه (از جمله age out و cspa ) ....
و هیچ دلیلی وجود نداره که هنوز که هیچی کاملا مشخص نشده از احتمال تصویبش انقدر خوشحال باشیم
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر ABD2010
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-01 ساعت 23:39
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-02 ساعت 00:51 توسط shahabjafari.)
بچه ها من این اخبار و تحلیلشو که خوندم خیلی خوشحال شدم البته این لینک مال 1 2 ماه پیشه,,, این سایت میگه که با تصویب immigration reform درسته ویزاهای کتگوری f4 حذف میشه ولی کسانی که تو این کتگوری بیش از 8 سال تو نوبت بودن میتونن با یه ویزای جدید بیان امریکا و حتی اجازه ی کار هم دارن,,,اینم متنش
The BSEOIMA also proposes a new “V” visa enabling family members living abroad with approved I-130s to live and work in the U.S. while waiting for their Green Card
در مورد کتگوری f3 هم صحبت کرده,,,
اینم لینکش:http://www.immig-chicago.com/index.php?src=blog&srctype=detail&blogid=51
اگه اینجوری باشه که خیلی عالیه....
بچه ها بخونینش و نظراتتون رو بگید.
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
Fortunately, those already waiting for visa numbers in F-3 and F-4 would not be affected by this change
این یعنی خوشبختانه ویزاهای F3 و F4 که الان تو لیست انتظار هستند داخل تغییرات این قانون (حذف کتگوری F4 و حد 31 سال برای گروه F3) قرار نمی گیرند.
Country-specific visa limits for family-based immigration would be expanded, and unused visa numbers would be recaptured to enable those who are waiting in line to enter the United States more quickly.
این یه تیکه هم میگه که سرعت ویزا بولتن افزایش پیدا خواهد کرد.
Also, permanent residents would be able to obtain a fiancé visa in the same way that U.S. citizens can today.
Fiance VISA دیگه چیه ؟
The BSEOIMA also proposes a new “V” visa enabling family members living abroad with approved I-130s to live and work in the U.S.
اینجا هم محدودیت نداره که مثلا بیشتر از 8 سال باشه هر موقع بخوای می تونی درخواست ویزای V بدی و بری پیش پدر مادرت اونجا و کار و کنی و زندگی کنی تا ویزات اوکی بشه !!! ... ولی آقا نیما گفت این نوع ویزای یه شرایطی داره که به هر کسی نمیدن ... اگه آقا نیما خودش توضیح بدن ممنون میشم.
USCIS has interpreted the language of the CSPA so narrowly that it has only applied to a few of its potential beneficiaries.
اینجا یه نکته جالب تو حرفهاش داره که میگه قانون CSPA از زبان USCIS خیلی گنگه و برای تعدادی از افراد خاص اجرا میشه (یعنی این قانون CSPA اصلا حساب کتاب نداره ... این فرمولی که برای محاسبه CSPA اعلام شده در حال حاضر در خیلی از موارد رعایت نشده و به همین خاطر هست که دو مورد با سن 33 و 31 رو به گوشم رسیده که ویزای F4 با استفاده از قانون CSPA گرفتند .. یکی اش همین دوست عزیزمون teriole....
The bill specifies that if a son or daughter “ages out” of an immigrant petition filed on a parent’s behalf, the aged-out child would be entitled to retain their original priority date and apply it to a subsequent petition filed by a parent.
و این هم سوال اکثرمون از قانون CSPA همه جا گفته که کسانی که از قانون CSPA نتونن ویزای f4 بگیرن اگر پدر ماردشون تقاضای ویزای f2b بدن PD اونها ... همون PD ویزای F4 اشون خواهد بود ... و مدت خیلی کمتری رو تو نبت خواهند بود ...
که نظر شخصی من اینه که اولین نفراتی که این قانون در موردشون اجرا بشه بلافاصله کارنت میشن ... ولی کم کم ترافیک ویزای f2B افزایش پیدا می کنه ولی به حدی نیست که فرزند 8 سال تو نبت باشه ... من احساس می کنم با توجه به حذف ویزای F4 مدت زمان انتظار حداقل نصف این مدت خواهد بود ...
شهاب جان دمت گرم سایت کاملی بود ... تمام اخباری که از ویزای خانودگی درز کرده همین بوده فقط ... من چیز دیگه ای ندیدم ...
دوستان اگر تو ترجمه جملات مشکلی دیدن حتما نذکر بدن ...
با تشکر
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-02 ساعت 08:13)sina454 نوشته: (2013-07-02 ساعت 00:30)hooman18968 نوشته: Fortunately, those already waiting for visa numbers in F-3 and F-4 would not be affected by this change
این یعنی خوشبختانه ویزاهای F3 و F4 که الان تو لیست انتظار هستند داخل تغییرات این قانون (حذف کتگوری F4 و حد 31 سال برای گروه F3) قرار نمی گیرند.
Country-specific visa limits for family-based immigration would be expanded, and unused visa numbers would be recaptured to enable those who are waiting in line to enter the United States more quickly.
این یه تیکه هم میگه که سرعت ویزا بولتن افزایش پیدا خواهد کرد.
Also, permanent residents would be able to obtain a fiancé visa in the same way that U.S. citizens can today.
Fiance VISA دیگه چیه ؟
The BSEOIMA also proposes a new “V” visa enabling family members living abroad with approved I-130s to live and work in the U.S.
اینجا هم محدودیت نداره که مثلا بیشتر از 8 سال باشه هر موقع بخوای می تونی درخواست ویزای V بدی و بری پیش پدر مادرت اونجا و کار و کنی و زندگی کنی تا ویزات اوکی بشه !!! ... ولی آقا نیما گفت این نوع ویزای یه شرایطی داره که به هر کسی نمیدن ... اگه آقا نیما خودش توضیح بدن ممنون میشم.
USCIS has interpreted the language of the CSPA so narrowly that it has only applied to a few of its potential beneficiaries.
اینجا یه نکته جالب تو حرفهاش داره که میگه قانون CSPA از زبان USCIS خیلی گنگه و برای تعدادی از افراد خاص اجرا میشه (یعنی این قانون CSPA اصلا حساب کتاب نداره ... این فرمولی که برای محاسبه CSPA اعلام شده در حال حاضر در خیلی از موارد رعایت نشده و به همین خاطر هست که دو مورد با سن 33 و 31 رو به گوشم رسیده که ویزای F4 با استفاده از قانون CSPA گرفتند .. یکی اش همین دوست عزیزمون teriole....
The bill specifies that if a son or daughter “ages out” of an immigrant petition filed on a parent’s behalf, the aged-out child would be entitled to retain their original priority date and apply it to a subsequent petition filed by a parent.
و این هم سوال اکثرمون از قانون CSPA همه جا گفته که کسانی که از قانون CSPA نتونن ویزای f4 بگیرن اگر پدر ماردشون تقاضای ویزای f2b بدن PD اونها ... همون PD ویزای F4 اشون خواهد بود ... و مدت خیلی کمتری رو تو نبت خواهند بود ...
که نظر شخصی من اینه که اولین نفراتی که این قانون در موردشون اجرا بشه بلافاصله کارنت میشن ... ولی کم کم ترافیک ویزای f2B افزایش پیدا می کنه ولی به حدی نیست که فرزند 8 سال تو نبت باشه ... من احساس می کنم با توجه به حذف ویزای F4 مدت زمان انتظار حداقل نصف این مدت خواهد بود ...
شهاب جان دمت گرم سایت کاملی بود ... تمام اخباری که از ویزای خانودگی درز کرده همین بوده فقط ... من چیز دیگه ای ندیدم ...
دوستان اگر تو ترجمه جملات مشکلی دیدن حتما نذکر بدن ...
با تشکر
hooman18968 بابا تو دیگه کی هستی ما تا تو رو داریم غم نداریم باید برای اطلاع رسانیت یه شبکه بزنی که انقدر پیگیر کار همه منتظران ویزا هستی من که اول صبح میام نوشته ها تو رو میخونم کلی هم انرزی مثبت میگیرم نمرت 20 بیسته . بازم ممنون .شاد باشی.
نوکرتم عمو سینا
رتبه:
5
6 تشکر در 6 ارسال
دوستان . من با یه وکیلی در ارتباط هستم که اصلا اولین لینکی که مربوط به رفتن این قانون به مجلس میشه رو از اونجا گرفتم و گذاشتم! آدم به روزی هست
دیروز زنگ زدم بهش که ببینم چی شد و کی تکلیف این قانون مشخص میشه که گفت: فعلا فقط وقت گرفتن که این قانون رو بتونن ببرن پیش قاضی و نشون بدن ! منظور هموم مجلسه !
اما مشخص نیست که کی !
حالمون و گرفت خلاصه
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه: 14Sep2015 - ویزا : یکضرب
همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر، از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید متشکرم