موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
مرسی از همه دوستان که لطف میکنن و اطلاع رسانی میکنن.
خواستم بگم تو چند روز آینده بولتن آگست اعلام میشه امیدوارم که برای همه کتگوریها خبرهای خیلی خوب باشه و F4 هم که حدود یکسال پیشرفت قابل توجهی نداشته این ماه طبق پیش بینی خودشون حداقل یک ماه جلو بره!
برای همه دوستانم آرزوی سلامتی و شادابی دارم.
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-08 ساعت 18:20
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-08 ساعت 18:30 توسط نیما6446.)
با سلام به تمام دوستان مهاجر سرا
نکته اول :
دوست عزیز hossein2 در مورد اطلاعات و خصوصا اعدادی که قرار می دین یه مقدار دقت داشته باشین چون هر دو باری که در مورد ظرفیت F2B اعدادی رو گذاشتین حالا چه قبل و چه بعد از کم کردن ظرفیت 30% اون دو کشور ... تمامی اعداد اشتباه بوده حتی در مورد تعداد کل ظرفیت هم اشتباه بوده
شما حتی ظرفیت های گروه F2B رو واسه همین الان هم ( قبل از تصویب طرح اشتباه حساب کردین) اگه طبق اعداد شما ظرفیت F2B الان بود تمام کسانی که 3سال تو این گروه تو صف بودن همشون الان تو آمریکا داشتن واسه سیتیزن شما آماده می شدن
من متن خود طرح رو واستون می زارم و بعدش می تونین با یه محاصبه ی ساده به جوابتون برسین
he number of family-based preference green cards would fall from 226,000 to 161,000 annually. However, by expanding the immediate relative category, the bill would increase family-based
immigration
The worldwide level for family-based immigrant visas would be allocated as follows
1) Unmarried sons or daughters of U.S. citizens – 35%
2) Married sons or daughters of USCs under 31 years of age at the time of filing – 25%
3) Unmarried sons and daughters of LPRs – 40%
دوست عزیز الان در حال حاضر 226,000 ظرفیت پذیرش هر 4 تا گروه نه فقط گروه F2
ظرفیت گروه F2 هم اکنون 114,200
که حدود 77% این مقدار شامل F2A می شه و 23% شامل گروه F2B نه اعدادی که شما نوشتین
First: (F1) Unmarried Sons and Daughters of U.S. Citizens: 23,400 plus any numbers not required for fourth preference.
Second: Spouses and Children, and Unmarried Sons and Daughters of Permanent Residents: 114,200, plus the number (if any) by which the worldwide family preference level exceeds 226,000, plus any unused first preference numbers:
A. (F2A) Spouses and Children of Permanent Residents: 77% of the overall second preference limitation, of which 75% are exempt from the per-country limit;
B. (F2B) Unmarried Sons and Daughters (21 years of age or older) of Permanent Residents: 23% of the overall second preference limitation.
Third: (F3) Married Sons and Daughters of U.S. Citizens: 23,400, plus any numbers not required by first and second preferences.
Fourth: (F4) Brothers and Sisters of Adult U.S. Citizens: 65,000, plus any numbers not required by first three preferences.
خواهشمندم دوستان عزیز از این به بعد رو گذاشتن اعداد و ارقام بیشتر دقت کنن
دوما که آقای سیامک ع بار دوم هست که شما در مورد من اینجوری اضهار نظر می کنین در حالی که ما نه صحبت و نه شناختی از هم نداریم و بار قبل هم من صحبتی نکردم... شما می تونین راجب حرف های یک نفر اضهار نظر کنین ولی نه راجب شخصیت طرف مقابلتون و همیشه سعی کنین از نظر خودتون انتقاد کنین نه از نظر جمع
چون اگه شما اینجا به دنبال انرژی مثبت و کهکشان و کائنات هستین بر عکس شما اینجا خیلی ها به دنبال لینک و خبر و اعداد و حقایق هستن نه انرژی مثبت شما
پس به خودتون اجازه ندین که در مورد حق تمامی افراد اضهار نظر کنین چون من ندیدم کسی راجب انرژی مثبت و کهکشان شما اضهار نظری کنه و من هم شخصا به خودم اجازه نمی دم راجب کهکشان هایی که شما صحبتشون رو می کنین اضهار نظر کنم
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
ممنونم از دوستان به خاطر اطلاعاتی گذاشتن ....
با توجه به اطلاعاتی که نیما گذاشته من یه لحظه دیدم تو طرح جدید اصلا هیج سهمیه ای برای گروه F4 در نظر گرفته نشده است. چون اصلا قراره این کتگوری حذف شه .... پس تمامی اعداد و ارقام اعلام شده توی طرح برای زمانی است که به تمامی کسانی که تو گروه F4 هستند ویزا داده بشه و این سهیمه بندی برای بعد از اون موقع اس ... پس با توجه شفاف نبودن طرح در این زمینه اصلا نمیشه در مورد ویزا بولتن و سرعت اون اظهار نظری کرد ...
جهت اطلاع در صورتی که به تمامی کسانی که تولیست انتظار گروه F4 هستند ویزا داده بشه و دیگه هیچ F4 دیگه ای باقی نمونه .... افزایش ظرفیت با توجه به کسر سهمیه دو کشور مکزیک و فیلیپین و کاهش ظرفیت کل باز هم برای هر گروه افزایش ظرفیت به اندازه دو برابر خواهیم داشت.
برای گروه F1 افزایش ظرفیت از 20000 به 40000
برای گروه F2B از 22500 به 45000
برای گروه F3 از 11000 به 28000
ولی برای گروه F4 هیچ درصدی اعلام نشده و اعداد محاسبه شده برای زمانی است که هیچ Backlog ایی در F4 وجود نداره
واقعا دارم به این می رسم این طرح واقعا بی درو پیکره !!! اصلا هیچ چیزی برای مدت زمان حذف F4 و درصد تخصیص ویزا به اون گفته نشده !!!
.... مثل این که همه جا مثل همه
آمریکا که می گفتن اینجاس ؟
Priority Date: 04March2004
Approved Date: 04Feb2011
Category: F4
رتبه:
1
1 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت تمام دوستان مهاجر سرا
من هر از چند گاهی به مهاجر سرا سرمیزنم واز مطالب دوستان هم گهگاهی استفاده میکنم با توجه به اینکه نوبتم زانویه 2002 است وحدودا با کم و زیادش 12 سال است که تو نوبتم توصیه ام به دوستان عزیز این هست که زیاد خودشون را در گیر این مسائل نکنند این اخبار و اطلاعات چه درست وچه غلط فقط بیم وامید میاره درحالیکه واقعیت فقط در ویزا بولتن هست و روندی که در این چندسال داشته بعید یک شبه تغییر بکنه وتا انجائیکه من میدونم حتی اگه این طرح تصویب هم بشه یک فرصت 18 ماهه برای اجرا ش در طرح در نظر گرفته شده که یعنی بحث کردن پیرامونش وقت تلف کردنه .
با پوزش فراوان از همه عزیزان
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-09 ساعت 02:32
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-09 ساعت 02:53 توسط amir2640.)
اقا سیامک عزیز من به شما قول میدم که نیما جان به هیچ وجه به فکر انری منفی دادن نیستن بلکه قصد دارن ما در جریان اخبار مهاجرتی موثقی باشیم . من چندین بار در رابطه با مسایل مهاجرتی با ایشون صحبت کردم و مطمینم که ایشون هم مثل همه ی ما ها دوست دارن که شرایط بهتره بشه اما خب واقع بین هم هستن ایشون.
شما خودتون اگر تایپیک لاتاری ها رو نگاه میکردین میدیدین که پر از انزی مثبت بدون منطق بود نتیجشو هم دیدیدم که متاسفانه بیش از 95 درصدشون برنده نشدن که قابل پیش بینی بود و این امید واحی باعث شد که بیشتر عذاب بکشن پس بهتر همونطور که شما میفرمایید همیشه امیدوار و مثبت اندیش بود اما در کنارش منطقی هم بود
و در اخر من هم امیدوارم که چه این طرح تصویب بشه و چه نشه شرایط بهتری رو برایه همگی دوستان شاهد باشیم
موفق باشید
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر ABD2010
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-09 ساعت 09:23
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-09 ساعت 09:29 توسط helloeone.)
امیدوارم تعداد امیدواران به انجام این تغییرات زیاد بشه ...مطرح شدن این تغییرات خودش کلی معجزاست
رتبه:
5
6 تشکر در 6 ارسال
دوستان عزییییززززز دوستان عزیز !
یکم کوتاه بیااید لطفا !
نظر من این هست البته - باز هرکسی نظر خودش رو داره و قابل احترام :
ببینید چیزی که کاملا واضح هست اینه که هیچ شواهدی وجود نداره و واقعا معلوم نیست که چه اتفاقی قراره بیافته توی این طرح !
اینکه F4 چی میشه - اینکه این تغییرا ت به نفع مکزیکی ها و فیلیپینی هاست یا بقیه ! واقعا معلوم نیست !
پس نه خودمون رو خیلی ناراحت کنیم نه برعکس !
فقط امیدوار بودن بهترین کاره !
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه: 14Sep2015 - ویزا : یکضرب
همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر، از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید متشکرم
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
خدمت دوستان عوارض (جمع عارض) شیم که:
1- فردا 10 جولای و یه روز سرونوشت ساز برای تصویب طرحه !
2- امکان داره فردا پس فردا ویزابولتن آپدیت شه
منتظر اخبار ها باشید .. این قدر بهم گیر ندین بابا
اعصابا همه خورده ... =))))
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-09 ساعت 11:35
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-09 ساعت 11:46 توسط hooman18968.)
دوستان دادگاه عالی Age Out چیه داستانش ؟ کسی خبر داره اصلا موضوع چیه ؟
رتبه:
5
6 تشکر در 6 ارسال
بچه ها - هیچ قراری نیست که فردا حتما تکلیف قانون روشن بشه ها !
شایعه درست نکنین
فقط شاید ویزا بولتین آپ دیت بشه !
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه: 14Sep2015 - ویزا : یکضرب
همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر، از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید متشکرم
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-08 ساعت 18:20)نیما6446 نوشته: با سلام به تمام دوستان مهاجر سرا
نکته اول :
دوست عزیز hossein2 در مورد اطلاعات و خصوصا اعدادی که قرار می دین یه مقدار دقت داشته باشین چون هر دو باری که در مورد ظرفیت F2B اعدادی رو گذاشتین حالا چه قبل و چه بعد از کم کردن ظرفیت 30% اون دو کشور ... تمامی اعداد اشتباه بوده حتی در مورد تعداد کل ظرفیت هم اشتباه بوده
شما حتی ظرفیت های گروه F2B رو واسه همین الان هم ( قبل از تصویب طرح اشتباه حساب کردین) اگه طبق اعداد شما ظرفیت F2B الان بود تمام کسانی که 3سال تو این گروه تو صف بودن همشون الان تو آمریکا داشتن واسه سیتیزن شما آماده می شدن
من متن خود طرح رو واستون می زارم و بعدش می تونین با یه محاصبه ی ساده به جوابتون برسین
he number of family-based preference green cards would fall from 226,000 to 161,000 annually. However, by expanding the immediate relative category, the bill would increase family-based
immigration
The worldwide level for family-based immigrant visas would be allocated as follows
1) Unmarried sons or daughters of U.S. citizens – 35%
2) Married sons or daughters of USCs under 31 years of age at the time of filing – 25%
3) Unmarried sons and daughters of LPRs – 40%
دوست عزیز الان در حال حاضر 226,000 ظرفیت پذیرش هر 4 تا گروه نه فقط گروه F2
ظرفیت گروه F2 هم اکنون 114,200
که حدود 77% این مقدار شامل F2A می شه و 23% شامل گروه F2B نه اعدادی که شما نوشتین
First: (F1) Unmarried Sons and Daughters of U.S. Citizens: 23,400 plus any numbers not required for fourth preference.
Second: Spouses and Children, and Unmarried Sons and Daughters of Permanent Residents: 114,200, plus the number (if any) by which the worldwide family preference level exceeds 226,000, plus any unused first preference numbers:
A. (F2A) Spouses and Children of Permanent Residents: 77% of the overall second preference limitation, of which 75% are exempt from the per-country limit;
B. (F2B) Unmarried Sons and Daughters (21 years of age or older) of Permanent Residents: 23% of the overall second preference limitation.
Third: (F3) Married Sons and Daughters of U.S. Citizens: 23,400, plus any numbers not required by first and second preferences.
Fourth: (F4) Brothers and Sisters of Adult U.S. Citizens: 65,000, plus any numbers not required by first three preferences.
خواهشمندم دوستان عزیز از این به بعد رو گذاشتن اعداد و ارقام بیشتر دقت کنن
دوما که آقای سیامک ع بار دوم هست که شما در مورد من اینجوری اضهار نظر می کنین در حالی که ما نه صحبت و نه شناختی از هم نداریم و بار قبل هم من صحبتی نکردم... شما می تونین راجب حرف های یک نفر اضهار نظر کنین ولی نه راجب شخصیت طرف مقابلتون و همیشه سعی کنین از نظر خودتون انتقاد کنین نه از نظر جمع
چون اگه شما اینجا به دنبال انرژی مثبت و کهکشان و کائنات هستین بر عکس شما اینجا خیلی ها به دنبال لینک و خبر و اعداد و حقایق هستن نه انرژی مثبت شما
پس به خودتون اجازه ندین که در مورد حق تمامی افراد اضهار نظر کنین چون من ندیدم کسی راجب انرژی مثبت و کهکشان شما اضهار نظری کنه و من هم شخصا به خودم اجازه نمی دم راجب کهکشان هایی که شما صحبتشون رو می کنین اضهار نظر کنم
آقا نیمای عزیز نمی دونستم نوشتن حقایق اینقدر ناراحتتون می کنه اگر کمی تولینک ها ی قبلی نیز نگاهی بیاندازید خواهید دید که بارها از شما به دلیل دید منفی و اثری که روی بقیه میگذارید انتقاد کردند ولی متاسفانه شما هنوز این رویه را ادامه می دهید !! مسئله اینکه شما هر نوشته و لینکی را به صورت منفی نگاه میکنید تا اینجا به خودتون ربط داره ولی وقتی با آب و تاب بیشتر آن مطلب یا قانون را برای همه دوستانی که سالهاست منتظر جواب و حتی روزنه ای از بهتر شدن اوضاع هستند دیگر به ما هم ربط پیدا می کند . یادتونه که قبل از اینکه این قانون اخیر در کنگره تصویب بشه شما با چه تعابیر و چقدر منفی می گفتید که امکان نداره و اصلا" قبول نمی کنند و تازه احتمالا" عطف مابه اسبق هم میکنه و کلا" همه کسانی که در کتگوری f4 هستند را در بر خواهد گرفت؟!!!! پس چی شد آقا نیما ؟
چطور شد این قانون تصویب شد و اگر تصویب بعدی هم بشه ( که انشااله می شه) برای همه بچه ها خبر خوبی خواهد بود . این از این بابت.
در خصوص مثبت فکر کردن و اینکه گفتم کهکشان و یونیورست کمک خواهد کرد به دید مثبت شما بهتره برید کمی کتاب بخونید و مطالعه کنید تا مطالبی که گفتم برای شما درک کرنش راحتر باشد . حتی گفتن این مطالب حتی اگر جنبه خرافات داشته باشد نور امیدی به دل همه ما منتظران خواهد بود . من این مطلب را هم فقط به دلیل این گفتم که حیف است که شما با این همه پیگیری هایی که در خصوص مطالب مهاجرت می کنید و خوشبختانه اینطوری که دوستان نوشتند زبان انگلیسی را هم خوب بلدید بیائید کمی به مطالب با دید بهتری نگاه کنید و حتی اگر جنبه بد و منفی قضیه را مبفرمائید یک چیز مثبت هم بگید که بقیه ها اینقدر ناامید نشوند.
در ضمن اگر دیگران در آمار اشتباه میکنند ( البته اگر) لحن صحبت خودتون را آرامتر بنویسید . این نشانه شخصیت شماست نه چیز دیگری.
باز هم اگر از مطالبی که عرض کردم ناراحت شدید عذرخواهی می کنم و سعی میکنم برای شخص شما دیگر کامنتی نگذارم که باعث ناراحتی شما و از بین رفتن وقت بقیه دوستان گردد. موفق باشید
Category : F4
PD :24 sep 2001
Approved Date: 01 sep 2009