کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
میگم بزنه ماه بعد 2 ماه بره جلو .. چه حالی میده Big Grin
Priority Date: 04March2004
Approved Date: 04Feb2011
Category: F4
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، shahabjafari
از ماه دیگه F2A نداریم ؟
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه:  14Sep2015 - ویزا : یکضرب

همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP 
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر،  از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید  متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai
بابک جان جاشون(F2) سبز! سفرشون به سلامت
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: babak.n ، battosai
(2013-07-10 ساعت 11:11)hooman18968 نوشته:  میگم بزنه ماه بعد 2 ماه بره جلو .. چه حالی میده Big Grin

خدا را چه دیدی ؟ یکهو دیدی ماه دیگه 3ماه بره جلو انشااله Smile من سپتامبر 2001 هستم و اگر بشه چی میشه!
Category : F4
PD :24 sep 2001
Approved Date: 01 sep 2009
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، hooman18968
(2013-07-10 ساعت 11:36)سیامک ع نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 11:11)hooman18968 نوشته:  میگم بزنه ماه بعد 2 ماه بره جلو .. چه حالی میده Big Grin

خدا را چه دیدی ؟ یکهو دیدی ماه دیگه 3ماه بره جلو انشااله Smile من سپتامبر 2001 هستم و اگر بشه چی میشه!

F4 هستی سیامک جان؟ پس شما هم یه بار کارنت شدی سال 2011 درسته؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها دو تا سوال
1)من 4 5 ساله دارم ویزا بولتن رو چک میکنم هیچ وقت به این زودی نمی زد Upcoming month's visa bulletin: September 2013 (Coming Soon)
دو دلیل داره یا اشتباه کردن یا یه منظور خاصی دارن که فک کنم دلیل اولش درست باشه.
2)حالا که F2A همشون کارنت شدن ایا سرعت ویزا بولتن در ماه های بعد افزایش پیدا میکنه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP    
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، hooman18968
(2013-07-10 ساعت 13:08)shahabjafari نوشته:  بچه ها دو تا سوال
1)من 4 5 ساله دارم ویزا بولتن رو چک میکنم هیچ وقت به این زودی نمی زد Upcoming month's visa bulletin: September 2013 (Coming Soon)
دو دلیل داره یا اشتباه کردن یا یه منظور خاصی دارن که فک کنم دلیل اولش درست باشه.
2)حالا که F2A همشون کارنت شدن ایا سرعت ویزا بولتن در ماه های بعد افزایش پیدا میکنه یا نه؟؟؟؟؟؟؟؟

قبلا هم پیش امده بود یه چند روزی اینجوری میشد بعد اصلاح میکردند. بار اول نیست دوست عزیز. البته در هر صورت امیدواریم که سرعتش بیشتر از این بشه!
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، bsbali ، amir2640 ، shahabjafari ، babak.n ، hooman18968
عجیبه f2A چرا اینجوری شد ... این خیلی خبر خوبی میتونه باشه . فعلن تو بحث age out یکی از پارامترها درست شد که اونم این بود که میگفتن زیر 21 سالها سریع کارنت شن . خبری بود بگین دوستان ...
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، bsbali ، babak.n ، شاپرک ، hooman18968
پیرو کامنت دوست خوب من علی ، با توجه به مطالبی که من این چند سال خواندم و می دانم فکر می کنم کارنت شدن تمام افراد گروه F2A در درجه اول به نفع هم گروهی آنها یعنی F2B می باشد چون اضافه ویزا های این گروه به گروه F2B تعلق خواهد گرفت و این یعنی افزایش سرعت کارنت شدن پرونده های F2B شاید یکی از دلایلی که این ماه این گروه پیشرفت کمتری نسبت به سایر گروه داشته همین موضوع می تواند باشد که از ماه آینده در صورت مازاد ویزای گروه F2A به این گروه تعلق خواهد یافت درنتیجه به احتمال زیاد ماه آینده جهش این گروه و سپس F1 از همه بیشتر خواهد بود.
نظر شما دوست های عزیز مهاجرسرایی در مورد چگونه است ؟!
Category : F2B
Receipt Number : WAC1190XXXXXX
Priority Date : 2011 January
Approve Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August
Document Complete Letter : 2016 December
Case Number : ANK2013XXXXXX
Interview Date : 2018 February
Visa Issue : 2019 December         
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، battosai ، babak.n ، GBUSA ، hossein2 ، hooman18968 ، ladan ، hamid87
(2013-07-10 ساعت 13:59)bsbali نوشته:  پیرو کامنت دوست خوب من علی ، با توجه به مطالبی که من این چند سال خواندم و می دانم فکر می کنم کارنت شدن تمام افراد گروه F2A در درجه اول به نفع هم گروهی آنها یعنی F2B می باشد چون اضافه ویزا های این گروه به گروه F2B تعلق خواهد گرفت و این یعنی افزایش سرعت کارنت شدن پرونده های F2B شاید یکی از دلایلی که این ماه این گروه پیشرفت کمتری نسبت به سایر گروه داشته همین موضوع می تواند باشد که از ماه آینده در صورت مازاد ویزای گروه F2A به این گروه تعلق خواهد یافت درنتیجه به احتمال زیاد ماه آینده جهش این گروه و سپس F1 از همه بیشتر خواهد بود.
نظر شما دوست های عزیز مهاجرسرایی در مورد چگونه است ؟!

با منطق من هم این فرمایش شما دوست عزیز جور در میاد
امیدوارم که همین اتفاق بیافته و این جمله ی توی امضا تون " كتگوري F2b در انتظار نامه اپرو و جهش Visa bulletin!!!!! " عملی بشه Smile
عملا" هم وقتی F2Aای نباشه باید F2B سهمیه اش زیاد بشه ! مگر اینه بیان و سهمیه هارو تغییر بدن
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه:  14Sep2015 - ویزا : یکضرب

همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP 
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر،  از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید  متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، GBUSA ، bsbali ، amir2640 ، hooman18968 ، ladan
(2013-07-10 ساعت 13:08)shahabjafari نوشته:  بچه ها دو تا سوال

من خیلی بعید می دونم که اشتباه شده باشه و فکر کنم حتمن به زودی می خوان September رو هم اعلام کنن. حالا اون قسمتش مهم نیست اون تاریخ های اعلام شده مهمه... به هر حال دیدن ویزا بولتن ایندفعه واسه من که حس خوبی داشت به خصوص اون F2A! Rolleyes با این حال آدم می ترسه باور کنه یا روش حساب کنه اصلن!
Doctor of Audiology Student
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، battosai ، GBUSA ، babak.n ، hooman18968 ، shahabjafari ، ladan
یه جور دیگه هم میشه فکر کرد . شاید سرعت f2b در ابتدا کند و دوسال بعد افزایش سرعت وحشتناک داشته باشیم ... . و من فکر کنم pd افراد دارای کتگوری قبلی هم ردیف میشه f2b عقب گرد میکنه ... البته احتمالش کمه .

ولی واقعن خیلی عجیبه ( 2 سال ).

من تو اینترنت میگردم خبری بود میذارم . این که یه کتگوری همشون کارنت بشن حتمن و حتمن یه اتفاقی افتاده شاید دادگاه عالی یا ...
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، amir2640 ، شاپرک ، hooman18968
[]

من خیلی بعید می دونم که اشتباه شده باشه، چون اگه دقت کنید میبینید 2 تا ماه رو با هم اعلام کردن یعنی هم July و هم August و فکر کنم حتمن به زودی می خوان September رو هم اعلام کنن. حالا اون قسمتش مهم نیست اون تاریخ های اعلام شده مهمه... به هر حال دیدن ویزا بولتن ایندفعه واسه من که حس خوبی داشت به خصوص او F2A! Rolleyes با این حال آدم می ترسه باور کنه یا روش حساب کنه اصلن!
[/quote]

جولای که ماه پیش اعلام شده بود. اشتباه شده چون بامداد امروز که update شد درست بود بعد بهم ریخت. قبلا هم پیش اومده بود. بهر حال من هم فکر میکنم که خبرهای خوبی در راهه و ماه های آینده پیشرفت خوبی باشه. اما اینکه بخوان سپتامبر هم الان اعلام کنن یخورده عجیب. اما امیدورام که اینطور باشه زودتر تکلیفمون معلوم شه!
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، شاپرک ، hooman18968
در قسمت D بولتن ، مسوولین امر خودشون کارنت شدن دوستان F2A رو به این شکل توضیح دادن :

F2A: This category has become “Current” for August, and is expected to remain so for the next several months. This action has been taken in an effort to generate an increased level of demand. Despite the fact that there are large amounts of registered F2A demand, currently there are not enough applicants who are actively pursuing final action on their case to fully utilize all of the available numbers.

تبریک به همه دوستان به ویژه دو کتگوری F2A و F4

ولی متاسفانه در ادامه اضافه کرده :

These changes for the Family F2A, and India Employment Second preference categories reflect actions which have been taken based on current applicant demand patterns. Readers should expect that some type of “corrective” action will be required at some point during FY-2014 in an effort to maintain number use within the applicable annual limits. Such action would involve the establishment and retrogression of such cut-off dates, and could occur at any time.

یعنی هر بار بولتن با این سرعت به جلو میره یک پسرفت رو باید انتظار داشت. من تمام امیدم به قانون جدیده اگه تصویب بشه واقعا جهش بزرگی خواهد بود و همه ماها رو از بلاتکلیفی نجات میده. به امید اون روز. اگه هم تصویب نشه مشکلی نیست همه ما اینجا پرونده مهاجرتی Approve شده داریم. به قول یکی از مدیران سابق مهاجرت خانوادگی، هستی بانوی گرامی، مهاجرت خانوادگی دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره.
Visa Category : F2B
Case Number : ANK2009
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، battosai ، bsbali ، amir2640 ، hossein2 ، شاپرک ، hooman18968 ، derakhtekhatereh
پولا رو میگرن بعد عقبگرد می کنن!چرا من interview letter نگرفتم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، hooman18968

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان