موضوعها: 2
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
بچه های یک خبر در مورد پیشرفت قانون اصلاحات مهاجرات ، سناتورهای آمریکا توافق کردند این قانون به مسیر خودش ادامه بدهد و قانون اصلاحات وارد مرحله بعد The house شد. این خبر در صفحه ف.... ب..ک آقای اوباما آمده است.
Category : F2B
Receipt Number : WAC1190XXXXXX
Priority Date : 2011 January
Approve Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August
Document Complete Letter : 2016 December
Case Number : ANK2013XXXXXX
Interview Date : 2018 February
Visa Issue : 2019 December
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-10 ساعت 13:59)bsbali نوشته: پیرو کامنت دوست خوب من علی ، با توجه به مطالبی که من این چند سال خواندم و می دانم فکر می کنم کارنت شدن تمام افراد گروه F2A در درجه اول به نفع هم گروهی آنها یعنی F2B می باشد چون اضافه ویزا های این گروه به گروه F2B تعلق خواهد گرفت و این یعنی افزایش سرعت کارنت شدن پرونده های F2B شاید یکی از دلایلی که این ماه این گروه پیشرفت کمتری نسبت به سایر گروه داشته همین موضوع می تواند باشد که از ماه آینده در صورت مازاد ویزای گروه F2A به این گروه تعلق خواهد یافت درنتیجه به احتمال زیاد ماه آینده جهش این گروه و سپس F1 از همه بیشتر خواهد بود.
نظر شما دوست های عزیز مهاجرسرایی در مورد چگونه است ؟!
منم با نظر شما موافقم. من فکر کنم هنوز قانون تصویب نشده دارن اجرا میکنن.
کسی اینجا از گروه F2A هست.؟ الان باید همه حواسمون به بچه های F2A باشه که اگه رفتن واسه مصاحبه با برگ ابی مواجه میشن یا نه ، اون وقت میشه حدس های خوبی زد
catocary : F4
prioty date:1 March 2002
aproval date :7 Sep. 2005
interview date : 7jan 2015
adminstrative processing
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من این دو تا سوالی که این دو روز همتون داشتینو از چند تا وکیل پرسیدم:::::
1)?In AUGUST 2013 VISA BULLETIN,the F2A is now current,,,can we say because of that the speed of visa bulletin increases
answer1:The visa bulletin will always be current for someone. The same way that there can be gay move my it can slow down. This is especially so in the f4 category where the wait us about 12 years.
answer2: No, you can only say that F2A is current.
یعنی ربطی نداره بگیم چون f2A کارنت شده سرعت ویزا بولتن افزایش پیدا میکنه.
و اما سوال دوممون که چرا ویزا بولتن به این زودی زده Upcoming month's visa bulletin: September 2013 (Coming Soon)
Hello,
Have checked visa bulletin for 4 years years but I have not seen anything like that.
In the August visa bulletin you can see the visa bulletin announced the Upcoming month's visa bulletin earlier,,,I know maybe they made mistake but what do you think???????
answer1)The upcoming month's bulletin is usually available before the month arrives. Don't stress yourself over it or try to guess based on what you find
there because no one knows what's to come. One thing that we do know is that there is a wait list in every preference category. It's a waiting game.
همشون به اتفاق بهم گفتند زیاد بهش فکر نکن یا به زبون خودمون گیر الکی نده.
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
پیشرفت ویزا بولتن فقط وفقط بستگی به این داره که تقاضاها در آن سال ها و در ماه های آن ها به چه شکل بوده مثلا با این اتفاقاتی که این چند سال اخیر در لیبی.مصر.سوریه و ... افتاده باعث شده تقاضاها در این سال ها افزایش پیدا کنه در نتیجه به طور مثال روند ویزا بولتن در سال 2012 خیلی خیلی کند میشه امیدوارم کسی سال 2012 اقدام نکرده باشه....
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
بچه ها یه چیزی رو یادتون نره که کسایی که approve شده باشن نامه مصاحبه رو میگیرن یعنی خیلی از F2A ها که هنوز approve نشدن فکر نکنن الان با این current شدن باید منتظر interview باشن.
بنابراین بولتن دو سال جلو نرفته چون فقط یک سال approve شدن طول میکشه
گروه F1
Priority Date : 12 Jun 2006
18 Feb 2008 : نامه approved
19 Jan 2011 : تغییر کتگوری از f2b به f1
17 Feb 2011 : دریافت کیس نامبر
17 Mar 2011 : پرداخت 88$
22 Mar 2011 : پرداخت 404$
29 Apr 2011 : تایید شدن فرم ds-230
18 May 2011 : تایید شدن ساپورت مالی
23 May 2011 : پرونده تکمیل شد
29 Aug 2013 : وقت مصاحبه و رفتن به پروسه کلیرنس
6 Jun 2014 : بعد از 9 ماه و اندی کلیر شدم
رتبه:
5
6 تشکر در 6 ارسال
سلام
من خیلی وقته که مهاجرسرا را دنبال میکنم ولی همین دیروز عضو شدم, راستش کاتگوری من F2a با PD Feb 2013 هستش ولی فکر نمیکردم موضوع اینقدر زود جدی بشه. از پیشرفت بولتن شوکه شدم چون اصلا آمادگیشو ندارم ولی به هر حال سعی میکنم آخرین وضعیتمو به اطلاع دوستان برسونم.
راستی حالا که کارنت شدن ما از آسمون افتاد, حدودا چقدر طول میکشه نامه مصاحبه بیاد ؟
[/quote]
آقا سعید
اول اینکه تبریک عرض میکنم . امیدوارم که موفق باشی
دوم ! میگید آمادگی شو ندارم؟؟؟؟؟؟؟
یه نگاهی به این سایت بندازید!
همه ی راهنمایی ها به طور کامل هست و میتونید پیدا کنید
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه: 14Sep2015 - ویزا : یکضرب
همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر، از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید متشکرم
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-10 ساعت 11:43)sanbad نوشته: (2013-07-10 ساعت 11:36)سیامک ع نوشته: (2013-07-10 ساعت 11:11)hooman18968 نوشته: میگم بزنه ماه بعد 2 ماه بره جلو .. چه حالی میده
خدا را چه دیدی ؟ یکهو دیدی ماه دیگه 3ماه بره جلو انشااله من سپتامبر 2001 هستم و اگر بشه چی میشه!
F4 هستی سیامک جان؟ پس شما هم یه بار کارنت شدی سال 2011 درسته؟
نه قربونت برم کارنت نشده بودم ولی فکر کنم اونهایی که چند ماه از من جلوتر بودند کارنت شده بودند ! ما که در انتظار این مهاجرت پیر شدیم مخصوصا" که پسرم 23 سالشه و مطمئن نیستم که قانون حمایت میتون بهش کمک کنه که به اون هم تعلق بگیره ؟
تاریخ pd پرونده من: سپتامبر 2001
تاریخ approval :1 sep 2009
و قاعدتا" این 8 سال از سن پسر من در زمان مصاحبه کسر خواهد گردید .
امیدوارم که درست بگم . توکل به خدا
Category : F4
PD :24 sep 2001
Approved Date: 01 sep 2009
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-09 ساعت 15:42)hooman18968 نوشته: (2013-07-09 ساعت 15:18)hossein2 نوشته: اقا هومن من این پست به طور کامل خوندم. در اینجا داره میگه original data اما هیج جا نگفته این تاریخ چیه و چطور محاسبه میشه. معنی original میشه ابتدایی یا اصلی . داره میگه تاریخ ابتدایی یا اصلی برای خودش یا خانوادش درخواست شده برای بچه ها در نظر گرفته میشه. البته دقیق متوجه نشدم
For a petition originally filed to classify a child under subsection (d), if the age of the alien is determined under paragraph (1) to be 21 years of age or older on the date that a visa number becomes available to the alien’s parent who was the principal beneficiary of the petition, then, upon the parent’s admission to lawful permanent residence in the United States, the petition shall automatically be converted to a petition filed by the parent for classification of the alien under subsection (a)(2)** and the petition shall retain the priority date established by the original petition.
اینجا رو بخون ... این متن اصلیه قانونه که می خواد تصویب بشه ..
این قسمت قرمز رو ببین ؟ ... این جمله واقعا گنگه ...
ترجمه اش:
و درخواست جدید PD درخواست اصلی را در خود نگاه خواهد داشت ...
اگر منظورش همون PD درخواست قبلی واقعا باشه .. خوب منو نگاه کن ... PD درخواست F4 ما سال 2004 بود فکر کن همین فردا هم میرم مصاحبه ... (بافرض تصویب این قانون) ... خوب همون موقع من شامل قانون CSPA هم نمیشم !!! ... اون وقت سریع برای من درخواست F2B داده میشه با PD 2004 !!! ... همین الان دارن 2005 ای ها رو تو F2B ویزا میدن ... پس من همون موقع کارنت میشم ... 100 درصد کسایه دیگه هم که مثل من هستند هم همین طورین ... خوب یهو بگن Age Out رو برای F4 برداریم دیگه ... اصلا کل گروه F2B همه یه شبه کارنت میشن !!! ... چون همشون Age Out بودن دیگه ... خیلی واسم عجیبه ....
حسین جان ببین چیزی می تونی گیر بیاری؟ ... من که خیلی گشتم هیچی گیرم نیومد ...
در واقع منم اصلا این متن قانون متوجه نمیشیم منظورشون از original data چه تاریخی هست؟؟ یه چیزی که مشخصه اینه که original data اصلا محاسبه یا فرمول یا بازه زمانی واسش تعریف نمیشه بلکه حرف از تاریخ اصلی میزنه. هرکسی تو مهاجرتش 4 تا تاریخ اصلی داره. یکی تاریخ درخواست. یکی تاریخ اپرو شدن. تاریخ کارنت شدن و تاریخ مصاحبه. اون دو تاریخ دومی که نمیتونه باشه. پس معنی original data میمونه یا تاریخ درخواست پدر مادر یا موقع اپروو شدنش. البته این نظر من هست. ولی باید این تاریخ شفاف تر بشه.
catocary : F4
prioty date:1 March 2002
aproval date :7 Sep. 2005
interview date : 7jan 2015
adminstrative processing
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ... منونم از فعالیت بالاتون تو فروم
از مطلب هاتون واقعا استفاده کردم ...
دم همتون گرم ... 2 روزه خونه ما کابل برگردونه نتونستم بیام اینترنت ....
یه خورده می گردم مطلبی هم پیدا کردم براتون می ذارم ...
من دیشب خواب دیدم که یه نفر اومد دست به سرم کشید و با صدای اکو دار گفت:
ای منتظران ویزا بولتن ... شما همه کارنت شدید !!!
تعبیر خواب اینه که ماهه بعد یه جدول می بینید که همش C توش نوشته =)))
آقا ایشاا... این ویزا بولتن بزنه واسه همه کتگوری ها 2 سال بره جلو !
موفق باشید.
Priority Date: 04March2004
Approved Date: 04Feb2011
Category: F4
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-11 ساعت 23:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-11 ساعت 23:21 توسط sanbad.)
F4 هستی سیامک جان؟ پس شما هم یه بار کارنت شدی سال 2011 درسته؟
[/quote]
نه قربونت برم کارنت نشده بودم ولی فکر کنم اونهایی که چند ماه از من جلوتر بودند کارنت شده بودند ! ما که در انتظار این مهاجرت پیر شدیم مخصوصا" که پسرم 23 سالشه و مطمئن نیستم که قانون حمایت میتون بهش کمک کنه که به اون هم تعلق بگیره ؟
تاریخ pd پرونده من: سپتامبر 2001
تاریخ approval :1 sep 2009
و قاعدتا" این 8 سال از سن پسر من در زمان مصاحبه کسر خواهد گردید .
امیدوارم که درست بگم . توکل به خدا
[/quote]
چطور ممکنه که شما کارنت نشدید. آخه تا ژانویه 2002 یه بار کارنت شد یه توصیحی میدی خیلی عجیبه. ایشالا که مشکلی نیست و پسرتون هم همراهتون میاد. قربانت
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-12 ساعت 07:45
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-12 ساعت 08:14 توسط hooman18968.)
(2013-07-10 ساعت 19:21)bsbali نوشته: بچه های یک خبر در مورد پیشرفت قانون اصلاحات مهاجرات ، سناتورهای آمریکا توافق کردند این قانون به مسیر خودش ادامه بدهد و قانون اصلاحات وارد مرحله بعد The house شد. این خبر در صفحه ف.... ب..ک آقای اوباما آمده است.
https://www.facebook.com/barackobama
عزیز میشه یه لینک راجع به این خبر بدی .. من اینجا رفتم ولی خبری ندیدم
دوستان من در مورد جلسه 10 جولای چیزی دستگیرم نشده که بالاخره چی شد لطفا لینک خبر دارین ممنون میشم بذارین ... تنها چیزایی که من فهمیدم اینه که جمهوری خواهها سر تصویب طرح دو دسته شدن ... ولی همه مثل این که به امنیت مرزها توافق دارن ... ماین که تا مرزها امن نشه نمی خوان بقیه قانون رو تصویب کنن ... یه نماینده جمهوری خواه هم گفته تصویب این قانون کار چند روز و چند هفته نیست و باید ماهها طول بکشه ... اوباما هم قبلا از کنگره خواسته بود که تا اخر اگوست تکلیف طرح و مشخص کنن ... ولی چیزی که تو اخبار هست اینا می خوان لفت بدن !
ولی من هنوز خبری ندیدم که طرح قراره ادامه پیدا کنه یا نه .. ممنون میشم خبرها با لینک باشه
Priority Date: 04March2004
Approved Date: 04Feb2011
Category: F4