کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
(2013-07-11 ساعت 19:38)helloeone نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 15:57)hooman18968 نوشته:  سلام دوستان ... منونم از فعالیت بالاتون تو فروم
از مطلب هاتون واقعا استفاده کردم ...
دم همتون گرم ... 2 روزه خونه ما کابل برگردونه نتونستم بیام اینترنت ....Big Grin
یه خورده می گردم مطلبی هم پیدا کردم براتون می ذارم ...
من دیشب خواب دیدم که یه نفر اومد دست به سرم کشید و با صدای اکو دار گفت:
ای منتظران ویزا بولتن ... شما همه کارنت شدید !!!
تعبیر خواب اینه که ماهه بعد یه جدول می بینید که همش C توش نوشته =))) Big Grin
آقا ایشاا... این ویزا بولتن بزنه واسه همه کتگوری ها 2 سال بره جلو ! Big Grin
موفق باشید.

من راستش هیچ وقت این ویزا بولتن رو چک نکردم و اصلا نمی دونم چی به چیه...من f2b ,,, prioritydate 2011 هستم ...میشه یه نفر به من توضیح بده که آیا باید بر اساس فقط سال priority date این ویزا بولتن رو چک کرد و یا هر کسی باید بر اساس receipt number خودش جداگانه این جدول رو یا جایی رو چک بکنه ؟؟؟...........اصلا این ویزا بولتن کجاست ؟

سلام عزیز
http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html
این سایت ویزا بولتنه
سه تا لینک داره :
Upcoming month's visa bulletin: August 2013

This month's visa bulletin: July 2013

Archived visa bulletins: June 2013 and before

This Month میشه برای این ماه ... وقتی کلیک کنی میری یه جدول داره آخرین PD هایی که کارنت شدن رو نشون میده ... اگه C بزنه یعنی همه کارنت شن ....
یعنی میشه یه روزی بیاد که یهو همه رو یه شبه کارنت کنن ؟ .... Big Grin
Priority Date: 04March2004
Approved Date: 04Feb2011
Category: F4
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، helloeone
(2013-07-12 ساعت 07:45)hooman18968 نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 19:21)bsbali نوشته:  بچه های یک خبر در مورد پیشرفت قانون اصلاحات مهاجرات ، سناتورهای آمریکا توافق کردند این قانون به مسیر خودش ادامه بدهد و قانون اصلاحات وارد مرحله بعد The house شد. این خبر در صفحه ف.... ب..ک آقای اوباما آمده است.

https://www.facebook.com/barackobama
عزیز میشه یه لینک راجع به این خبر بدی .. من اینجا رفتم ولی خبری ندیدم
دوستان من در مورد جلسه 10 جولای چیزی دستگیرم نشده که بالاخره چی شد لطفا لینک خبر دارین ممنون میشم بذارین ... تنها چیزایی که من فهمیدم اینه که جمهوری خواهها سر تصویب طرح دو دسته شدن ... ولی همه مثل این که به امنیت مرزها توافق دارن ... ماین که تا مرزها امن نشه نمی خوان بقیه قانون رو تصویب کنن ... یه نماینده جمهوری خواه هم گفته تصویب این قانون کار چند روز و چند هفته نیست و باید ماهها طول بکشه ... اوباما هم قبلا از کنگره خواسته بود که تا اخر اگوست تکلیف طرح و مشخص کنن ... ولی چیزی که تو اخبار هست اینا می خوان لفت بدن !
ولی من هنوز خبری ندیدم که طرح قراره ادامه پیدا کنه یا نه .. ممنون میشم خبرها با لینک باشه

سلام دوست عزیز
درست یک روز قبل از خبری که شما می گویید.

فایل‌های پیوست پیش‌نمایش تصاویر

Category : F2B
Receipt Number : WAC1190XXXXXX
Priority Date : 2011 January
Approve Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August
Document Complete Letter : 2016 December
Case Number : ANK2013XXXXXX
Interview Date : 2018 February
Visa Issue : 2019 December         
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
پاسخ
تشکر کنندگان: hooman18968 ، battosai
(2013-07-12 ساعت 09:20)hooman18968 نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 19:38)helloeone نوشته:  
(2013-07-11 ساعت 15:57)hooman18968 نوشته:  سلام دوستان ... منونم از فعالیت بالاتون تو فروم
از مطلب هاتون واقعا استفاده کردم ...
دم همتون گرم ... 2 روزه خونه ما کابل برگردونه نتونستم بیام اینترنت ....Big Grin
یه خورده می گردم مطلبی هم پیدا کردم براتون می ذارم ...
من دیشب خواب دیدم که یه نفر اومد دست به سرم کشید و با صدای اکو دار گفت:
ای منتظران ویزا بولتن ... شما همه کارنت شدید !!!
تعبیر خواب اینه که ماهه بعد یه جدول می بینید که همش C توش نوشته =))) Big Grin
آقا ایشاا... این ویزا بولتن بزنه واسه همه کتگوری ها 2 سال بره جلو ! Big Grin
موفق باشید.

من راستش هیچ وقت این ویزا بولتن رو چک نکردم و اصلا نمی دونم چی به چیه...من f2b ,,, prioritydate 2011 هستم ...میشه یه نفر به من توضیح بده که آیا باید بر اساس فقط سال priority date این ویزا بولتن رو چک کرد و یا هر کسی باید بر اساس receipt number خودش جداگانه این جدول رو یا جایی رو چک بکنه ؟؟؟...........اصلا این ویزا بولتن کجاست ؟

سلام عزیز
http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html
این سایت ویزا بولتنه
سه تا لینک داره :
Upcoming month's visa bulletin: August 2013

This month's visa bulletin: July 2013

Archived visa bulletins: June 2013 and before

This Month میشه برای این ماه ... وقتی کلیک کنی میری یه جدول داره آخرین PD هایی که کارنت شدن رو نشون میده ... اگه C بزنه یعنی همه کارنت شن ....
یعنی میشه یه روزی بیاد که یهو همه رو یه شبه کارنت کنن ؟ .... Big Grin

یه دنیا ممنونShy...پس به صورت کلی اعلام میکنن نه فرد به فرد...
پاسخ
تشکر کنندگان: hooman18968 ، battosai ، negarin60
دوستان عزیز یه خبرایی هست در روزهای آینده اتفاقاتی میوفته ... امیدوارم به نفع ما باشه . تجربه به من ثابت کرده بیخودی نباید امیدوار باشم چون هروقت فکر کردم شرایط بهتر میشه برعکسش شده .
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، amir2640 ، hooman18968
(2013-07-12 ساعت 14:09)alisarvareharchiabi نوشته:  دوستان عزیز یه خبرایی هست در روزهای آینده اتفاقاتی میوفته ... امیدوارم به نفع ما باشه . تجربه به من ثابت کرده بیخودی نباید امیدوار باشم چون هروقت فکر کردم شرایط بهتر میشه برعکسش شده .

علی جان کاملا با واقع بین بودن شما موافق هستم. ولی مثبت اندیشی خیلی در روند اتفاقات تاثیر دارد. می دونی حدودا چه اتفاقاتی قرار بیافته؟!!
Category : F2B
Receipt Number : WAC1190XXXXXX
Priority Date : 2011 January
Approve Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August
Document Complete Letter : 2016 December
Case Number : ANK2013XXXXXX
Interview Date : 2018 February
Visa Issue : 2019 December         
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
پاسخ
تشکر کنندگان: hooman18968 ، sanbad ، amir2640
http://www.reuters.com/article/2013/07/1...QD20130711

این لینک خبر گذاری رویتره برای روز چهار شنبه 10 جولای
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali
با سلام
من برنده لاتاری 2014 هستم.و مدارم رو پست کردم.الان توی سایت http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._6028.html قمست ماه اگوست میرم.اولا آسیا رو نوشته current ثانیاً به طور کلی میتونین این قسمت رو برای من توضیح بدبن.متشکر از همه دوستان
شماره کیس: 2014AS15XX ، تعداد کیس 2 نفر ، تاریخ نامه قبولی: May 2013
کنسولگری: abu dhabi ، تاریخ مصاحبه اول: second week of December 2013
تاریخ مصاحبه دوم: first week of Feb 2014 ، کلیر: 8june
پاسخ
تشکر کنندگان: hooman18968
دوست عزیز برای پاسخگویی سریعتر سوال خودتون رو در تاپیک مربوط به لاتاری مطرح کنید ...
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، sanbad
(2013-07-11 ساعت 23:18)sanbad نوشته:  F4 هستی سیامک جان؟ پس شما هم یه بار کارنت شدی سال 2011 درسته؟

نه قربونت برم کارنت نشده بودم ولی فکر کنم اونهایی که چند ماه از من جلوتر بودند کارنت شده بودند ! ما که در انتظار این مهاجرت پیر شدیمSad مخصوصا" که پسرم 23 سالشه و مطمئن نیستم که قانون حمایت میتون بهش کمک کنه که به اون هم تعلق بگیره ؟
تاریخ pd پرونده من: سپتامبر 2001
تاریخ approval :1 sep 2009
و قاعدتا" این 8 سال از سن پسر من در زمان مصاحبه کسر خواهد گردید .
امیدوارم که درست بگم . توکل به خدا
[/quote]

چطور ممکنه که شما کارنت نشدید. آخه تا ژانویه 2002 یه بار کارنت شد یه توصیحی میدی خیلی عجیبه. ایشالا که مشکلی نیست و پسرتون هم همراهتون میاد. قربانت
[/quote]

نه دوست عزیز کارنت نشدم . فقط در آن موقع یادمه که یک نامه از اداره مهاجرت دریافت کردم که عدم سوی پیشینه و مدارک ازدواج و شناسنامه هارا ترجمه کنم و به همراه جندین فرم که تک تک شامل همه اعضای خانواده میشد را پر کنیم و به آدرس اداره مهاجرت پست کنیم و اینکار را کردیم و از آن موقع دیگر نامه ای دریافت نکردم و مثل همه شما عزیزان در صف منتظران هستم.
امیدوارم با این روند که به نظر تغییر پیشرفت مشکوکی ست هر چه زودتر همه ماها که اپروال گرفتیم هر چه زودتر کلیرنس بشیم.
Category : F4
PD :24 sep 2001
Approved Date: 01 sep 2009
پاسخ
[نه دوست عزیز کارنت نشدم . فقط در آن موقع یادمه که یک نامه از اداره مهاجرت دریافت کردم که عدم سوی پیشینه و مدارک ازدواج و شناسنامه هارا ترجمه کنم و به همراه جندین فرم که تک تک شامل همه اعضای خانواده میشد را پر کنیم و به آدرس اداره مهاجرت پست کنیم و اینکار را کردیم و از آن موقع دیگر نامه ای دریافت نکردم و مثل همه شما عزیزان در صف منتظران هستم.
امیدوارم با این روند که به نظر تغییر پیشرفت مشکوکی ست هر چه زودتر همه ماها که اپروال گرفتیم هر چه زودتر کلیرنس بشیم.
[/quote]

دوست گرامی
سلام
شما موضوعی رو که مطرح کردید به طرز عجیبی مشکوکه !آیا با وکیل هم صحبت کردید ؟
PD: 22AUG2008 - Category: F2B - ارسال مدارک 04MAY2015 - ارسال دوباره و کسری مدارک 06JUL2015 - مصاحبه:  14Sep2015 - ویزا : یکضرب

همسر: F2A -
PD: April 20 2016 - interview April 2018 - waiting for AP 
لطفا بجای پیام جدا برای تشکر،  از دکمه ی تشکر استفاده بفرمایید  متشکرم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-13 ساعت 11:23)babak.n نوشته:  [نه دوست عزیز کارنت نشدم . فقط در آن موقع یادمه که یک نامه از اداره مهاجرت دریافت کردم که عدم سوی پیشینه و مدارک ازدواج و شناسنامه هارا ترجمه کنم و به همراه جندین فرم که تک تک شامل همه اعضای خانواده میشد را پر کنیم و به آدرس اداره مهاجرت پست کنیم و اینکار را کردیم و از آن موقع دیگر نامه ای دریافت نکردم و مثل همه شما عزیزان در صف منتظران هستم.

دوست گرامی
سلام
شما موضوعی رو که مطرح کردید به طرز عجیبی مشکوکه !آیا با وکیل هم صحبت کردید ؟
[/quote]

پس ایشون کارنت شدند. حتما مدارک که فرستادند دیگه بولتن عقبگرد کرده بوده. اما یه نکته ای هست که چرا اپرو در سال 2009 بوده پرونده ما هم که 2001 هستش سال 2005 اپرو شد. فکر کنم سیامک جان یه بررسی دقیقتر انجام بده ویا در صورت لزوم همونطور که بابک عزیز هم گفتن یه مشورتی از وکیل بگیرین. بهر حال اگه کسی اطلاعاتی داره خوشحال میشیم بشنویم.
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان:
با سلام

آیا دوستان محترم اطلاع دارند معمولا فرم DS-3032 چه زمانی قبل از کارنت شدن ارسال میگردد ؟

با سپاس
کتگوری : F3
اپلای : AUG2004
کیس نامبر : ANK2010
فرم DS-261 : در تاريخ ١٨ فبريه ٢٠١٥
پرداخت ١٢٠$ بعد از آن پرداخت دوتا ٣٢٥$ و تكميل فرم DS-260 و ترجمه مدارك و ارسال مدارك به NVC
در تاريخ ١١ مى ٢٠١٥ ايميل از NVC براى تاييد مدارك ارسالى
مصاحبه در ۲۹ مارچ آنکارا
منتظر پروسه طولانی کلیر
۸ اگست آپدیت دو خطی در سایت ceac
اتمام پروسه كلير ٢٩ آگست
دريافت ويزا ٣١ آگست
بردن لاتاری ۲۰۱۷ توسط همسرم بعد از سالها کیس نامبر++2017AS22 آنکارا (آمدی جانم به قربانت ولی حالا چرا؟!)
کامپلیت فرم DS-260 جدید در ۳۱ می و ارسال به KCC
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640
(2013-07-13 ساعت 14:26)shahram es نوشته:  با سلام

آیا دوستان محترم اطلاع دارند معمولا فرم DS-3032 چه زمانی قبل از کارنت شدن ارسال میگردد ؟

با سپاس

من که F4 هستم تقریبا 2 ماه قبلش ارسال شد.البته شماره فرم انگار یه شماره دیگه بود. در هر حال نامه جهت تکمیل مدارک همون تقریبا 2 ماه قبل از کارنت شدن دریافت کردم. (یادش بخیر!)
کتگوری: F4
PD: دسامبر 2001 تكميل پرونده: فوريه ٢٠١١
مصاحبه: آگست 2014 ابوظبی
کلیرنس خانواده: نوامبر 2014 عزیمت: می 2015
OR در سایت سیس: 19 می 2016
کلیرنس: 6 جون 2016
پاسخ
تشکر کنندگان: shahram es
sandbad priority date شما چیه؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-13 ساعت 16:31)sahra نوشته:  sandbad priority date شما چیه؟
سلام و خسته نباشید
P.D Jan 2001 و F4 می تونید یه راهنمایی کنید که چطور میشه تاریخ مصاحبه رو حدس زد؟
خیلی ممنون میشم.
F4 category P.D 23Jan2002 Interview َAbd 06Nov2014 Waiting ForA.P Shy
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان