کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
ويزا بولتن:
September 2013 :Coming Soon

به اميد خبراي خيلي خيلي خوب
CATEGORY : F2B
Priority Date: August 2005
Case Number: ABD 2009
Interview & Visa issuance date: 8,9July2013
Destination: Grand Rapids, MI , October2013
Green Card Resived: November2013
«پندار پاک ... گفتار راست ... کردار نيک»
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، hooman18968 ، شاپرک ، GBUSA ، amir2640 ، sanbad ، babak.n ، romance33 ، Summer ، shahabjafari
دوستان تو این روزها فقط دعا می کنم که زودتر همه کارنت بشیم و لبخند را روی صورت همه شما دوست های عزیز ببینم. امیدوارم این ماه همانطور که لادن خانم گفتند با خبرهای خوبی همراه باشد همانطور که ماه پیش برای دوست های خوب ما در کتگوری F2A این اتفاق افتاد.
همیشه فراموش نکنید در این دنیا فقط انسان با امید زنده است....
Category : F2B
Receipt Number : WAC1190XXXXXX
Priority Date : 2011 January
Approve Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August
Document Complete Letter : 2016 December
Case Number : ANK2013XXXXXX
Interview Date : 2018 February
Visa Issue : 2019 December         
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
پاسخ
تشکر کنندگان: hooman18968 ، شاپرک ، ladan ، GBUSA ، amir2640 ، sanbad ، babak.n ، romance33
(2013-08-02 ساعت 11:44)ladan نوشته:  ويزا بولتن:
September 2013 :Coming Soon

به اميد خبراي خيلي خيلي خوب

(2013-08-02 ساعت 11:52)bsbali نوشته:  دوستان تو این روزها فقط دعا می کنم که زودتر همه کارنت بشیم و لبخند را روی صورت همه شما دوست های عزیز ببینم. امیدوارم این ماه همانطور که لادن خانم گفتند با خبرهای خوبی همراه باشد همانطور که ماه پیش برای دوست های خوب ما در کتگوری F2A این اتفاق افتاد.
همیشه فراموش نکنید در این دنیا فقط انسان با امید زنده است....

یعنی کیف می کنم با این نوشته ها ...
سربلند باشین ...
Priority Date: 04March2004
Approved Date: 04Feb2011
Category: F4
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، ladan ، GBUSA ، sanbad ، romance33
سلام

یه سالی‌ از دوستان داشتم

من category F2A هستم priority date :27-feb-2012, approval date:10-july-2013

هنوز نامه‌ای از nvc نیومده فقط نامه‌ای اومد در تاریخ ۱۳-ژولای-۲۰۱۳ که notice لازم تا ۱ ماه دیگه براتون می‌فرستیم، از کسایی که تجربه دارن میدودن بد از approval چه مراحلی در راه و چه قدر طول میکش ؟ و این که الان category F2A کارنت شده.
پاسخ
تشکر کنندگان: derakhtekhatereh
ــــــــــــ
CATEGORY : F2B
Priority Date: August 2005
Case Number: ABD 2009
Interview & Visa issuance date: 8,9July2013
Destination: Grand Rapids, MI , October2013
Green Card Resived: November2013
«پندار پاک ... گفتار راست ... کردار نيک»
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-08-02 ساعت 10:58)GBUSA نوشته:  
(2013-08-02 ساعت 01:39)poram نوشته:  دوستان میشه لطفا منو راهنمایی کنین:

خاله من در سال 2007 برای پدر و مادرم اقدام کرده و من استاتوس سایت USCIS رو که چک می کنم میگه در سال 2010 اپروو شده . من متاسفانه کیس نامبرشون رو ندارم

1 . چطور میتونم کیس نامبر رو بگیرم ؟ ( غیر از اینکه از خالم بپرسم)

2. از کجا باید فهمید که کیس کارنت شده یا نه؟

از کمکتون ممنونم .
می تونید به NVC ای میل بفرستید و ازشون کیس نامبر رو بپرسید. کیس با توجه به جداول بولتن ویزا کارنت میشه :
http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html
پرونده خانواده شما در کتگوری F4 قرار گرفته و در حال حاضر پرونده های قبل از جون 2001 کارنت شدن.

سلام دوست عزیز
همانطوریکه بقیه دوستان هم گفتند شما در کتگوری f4هستید و بعد از اینکه اپروالتون اومد شما بایستی منتظر نامه از NVC باشید و با توجه به تاریخ شروع پرونده شما که در تاریخ 2007 بوده بایستی زمان بیشتری را منتظر باشید تا شماره پرونده شما و محل مصاحبه شما که از طرفNVCبه شما میرسد به شما اعلام گردد و بعد از دریافت شماره کیس نامبر می توانید در سایت بصورت هر ماهه که تاریخ ها اعلام می شود چک کنید که مثلا" حدودی چقدر به رسیدگی به پرونده شما مونده .
جهت اطلاع در حال حاضر به پرونده هایی رسیدگی می کنند که در تاریخ جوون 2001 تشکیل و فایل شده و با تجربه ای که من دارم اگر به صورت خیلی خوشبینانه نگاه کنیم و هرماه که اداره مهاجرت پرونده ها را برسی میکند 1 ماه جلو برود شما حدودا" 6 تا 7 سال دیگر نوبتتون میشه البته کار های اداره مهاجرت حساب و کتاب نداره . و شاید یک مرتبه چند ماه بپره جلو و شاید چند ماه اصلا" پیشرفتی را نداشته باشه. امیدوارم با تصویب قوانین جدید در راه همه کتگوری ها مخصوصا" F4پیشرفت جهشی داشته باشه.
موفق باشید
Category : F4
PD :24 sep 2001
Approved Date: 01 sep 2009
پاسخ
تشکر کنندگان: sina454
(2013-08-01 ساعت 09:29)rezarahi نوشته:  
(2013-08-01 ساعت 00:34)amjad نوشته:  با سلام
REZARAHI عزیز اولا شما زمانی که میرید برا مصاحبه کیس از نظر NVCتکمیل وبسته شده که به شما وقت مصاحبه داده ولذا بعید به نظر میرسه حضور فردی جدید در پرونده رو قبول کنن !
من پسر هفده ساله ای دارم که در روز مصاحبه ازش تعهد گرفتن تا تکمیل پروسه مهاجرت اقدام به خودک.. ببخشید ازدواج نمیکنه!
ولی تعهدی نداد که بعد از مهاجرت ازدواج نکنه
اگر با این اصل که شما باید اول شرایط بوجود آمده برای خودتون رو تثبیت و به ثمر برسونید تا بتونید پایه گذار یک موقعیت مطمئن برا همسرتون باشید موافق باشید پس بهتر ثبت ازدواج بعد از اخذ گرین کارت شما باشه مگر اینکه حالا چند سالی تا مصاحبه خود شما مونده باشه که در این صورت بهتر کتگوری خودتون رو عوض کنین(خربوزه=لرز)
بعدا خوندم تقاضا برای شما 2011 بوده؟!
برو ازدواج کن ، بچه دارشو بفرستش مدرسه برا هردوشون شایدم هر سه شون یکجا اقدام کن عزیز دل برادر.
دوست عزیز من نه میخوام کسی رو گول بزنم و نه دوستان عزیزی که تو مهاجر سرا هستند من فقط چیزایی که دیدم و شنیدم رو میذارم و هیچ قضاوتی نکردم حالا شرح این ماجرا رو براتون میذارم. دوستان دیگه هم اگر پیگیری کنن و تجربه اشون رو بذارن ممنون میشم.
من تمام فامیلم اونجان. مادر و برادرم هردوشون 2011 سیتیزن شدن و مادرم برام اقدام کرد. 2013 ازدواج کردم ولی از هیچ قانونی خبر نداشتم حتی نمیدونستم ویزا بولتن چی هست (از طریق اینجا آشنا شدم). وقتی ازدواج کردم چند ماه بعد ناخود آگاه شک کردم که نکنه تو پروندمون مشکلی پیش بیاد زنگ زدم به مادرم اونم تماس گرفت به اداره مهاجرت وبه ما گفت که گفتن مشکلی پیش نمیاد هر وقت نوبتشون شد با هم برن کار جفتشون با هم انجام میشه. من به این اکتفا نکردم و به برادرم گفتم که اونهم زنگ بزنه. اونم جلوی خودمون زنگ زد به اداره مهاجرت تو یه شهر دیگه و تلفن رو گذاشت روی اسپیکر یه خانومی گفت اگه بخواین همسر رو به پروندش اضافه کنید باید این رو ببندید یکی دیگه باز کنید (همه چی از اول). ولی لازم نیست کاری کنید اگه وقتی نوبتش شد با هم برن سفارت کار جفتشون با هم انجام میشه. بعد از دیدن مطالب اینجا (مهاجر سرا) باز من شک کردم اینبار به خالم زنگ زدم و ازش خواستم زنگ بزنه خالم خیلی وقته اونجاست و به قوانین خیلی آشناست خودش میگفت چون این پرونده ها خیلی طول میکشه و متقاضیان اغلب تو سن ازدواج هستن اونا این پیش بینی رو کردن و معمولا ایرادی نمیگیرن ولی در نهایت قرار شد زنگ بزنه تاچند روز آینده خبر بده هر وقت خبر داد با کمال میل شما دوست عزیز رو در جریان میذارم.

من این سوال رو دیروز تو یه سایت پرسیدم و 3 تا وکیل جواب دادن و گفتن که در حال حاضر راه میان-بری نیست.
یا باید کتگوری رو عوض کنید و F3 بشید تا باهم برید و یا اینکه خودت گرین کارت بگیری و براش اقدام کنی و صبر کنین تا نوبتش بشه. این هم لینک سوال و پاسخ.

http://www.avvo.com/legal-answers/what-i...tification

باز دوستانی که خبر دیگه ای گرفتن ما رو بی خبر نذارن.
Doctor of Audiology Student
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: hooman18968 ، amir2640
با سلام به همه دوستان.می خواستم بدونم چند وقت بعد از کارنت شدن تو بولتن نامه مصاحبه می یاد من کتگوری f4 هستم
وتاریخ اپروو شدنم هم 24 جولای 2001است.تمامی مدارک رو هم سال 2010 ارسال کردم . ممنون می شم کسایی
که کارنت شدن و وقت مصاحبه رو دریافت کردن منو راهنمایی کننWink
پاسخ
تشکر کنندگان: hooman18968
(2013-08-02 ساعت 23:56)farbod_frz نوشته:  سلام

یه سالی‌ از دوستان داشتم

من category F2A هستم priority date :27-feb-2012, approval date:10-july-2013

هنوز نامه‌ای از nvc نیومده فقط نامه‌ای اومد در تاریخ ۱۳-ژولای-۲۰۱۳ که notice لازم تا ۱ ماه دیگه براتون می‌فرستیم، از کسایی که تجربه دارن میدودن بد از approval چه مراحلی در راه و چه قدر طول میکش ؟ و این که الان category F2A کارنت شده.

سلام دوست عزیز
وضعیت من هم شبیه شماست. من هم F2A هستم و در 12 Feb سال 2013 درخواست دادم ولی هنوز اپرووال من نیومده. شما چه تاریخی درخواست دادید ؟ بین درخواست و اپرووال چقدر فاصله است ؟
بای بای
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
سلام خدمت دوستان مهاجرسرا
یه سوال برای خود من پیش اومده ... با توجه به امضای من ... آیا نباید الان کیس نامبر من مشخص شده باشه ؟ ... کی این کیس نامبر من میاد ؟ Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
سلام
من feb 2012 درخواست دادم و july 2013 approve شدم یعنی 17 ماه بعد از درخواست در califonia service center.
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، saeed_anes ، romance33
(2013-08-03 ساعت 17:34)hooman18968 نوشته:  سلام خدمت دوستان مهاجرسرا
یه سوال برای خود من پیش اومده ... با توجه به امضای من ... آیا نباید الان کیس نامبر من مشخص شده باشه ؟ ... کی این کیس نامبر من میاد ؟ Big Grin

در آن زمان ( سالها پیش Big Grin ) متنی در سایت USCIS پیدا کردم مبنی بر اینکه 3 یا چند هفته دقیقا خاطرم نیست بعد از نامه اپروال می تونید نامه به NVC بفرستید و از شماره کیس مطلع بشید. مادرم ای میلی نوشتن به مقصد NVC البته با رعایت نکاتی مثل اینکه سابجکت ای میل باید شماره رسید باشه و از این قبیل ، اونها هم کیس نامبر رو اعلام کردن و یک پاسخ تکراری همراه با اون ای میل که هول نشو ، هنوز نوبتت نشده ، خونتو نفروش ، از شغلت استعفا نده و از این حرفا ..... ما هم عمدا جواب ای میل رو ندادیم ، فکر نکنن خیلی دلمون می خواد بریم آمریکا Tongue
Visa Category : F2B
Case Number : ANK2009
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، amir2640 ، hooman18968 ، شاپرک
Sad بچه ها جواب منو نمی دین!!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-08-02 ساعت 10:58)GBUSA نوشته:  
(2013-08-02 ساعت 01:39)poram نوشته:  .
می تونید به NVC ای میل بفرستید و ازشون کیس نامبر رو بپرسید. کیس با توجه به جداول بولتن ویزا کارنت میشه :
http://travel.state.gov/visa/bulletin/bu..._1360.html
پرونده خانواده شما در کتگوری F4 قرار گرفته و در حال حاضر پرونده های قبل از جون 2001 کارنت شدن.

از شما و خانم صحرا خیلی ممنونم . ایمیلشون رو باید از وبسایت بردارم؟ برای هر کتگوری یک ایمیل مشخص هست یا کلا یدونه ایمیل پاسخگو دارن؟

چه اطلاعاتی جز نام و شماره شناسنامه پدر و مادرم و نام پتیشینر رو در ایمیل بنویسم؟
پاسخ
تشکر کنندگان: hooman18968 ، GBUSA
(2013-08-04 ساعت 15:54)GBUSA نوشته:  در آن زمان ( سالها پیش Big Grin ) متنی در سایت USCIS پیدا کردم مبنی بر اینکه 3 یا چند هفته دقیقا خاطرم نیست بعد از نامه اپروال می تونید نامه به NVC بفرستید و از شماره کیس مطلع بشید. مادرم ای میلی نوشتن به مقصد NVC البته با رعایت نکاتی مثل اینکه سابجکت ای میل باید شماره رسید باشه و از این قبیل ، اونها هم کیس نامبر رو اعلام کردن و یک پاسخ تکراری همراه با اون ای میل که هول نشو ، هنوز نوبتت نشده ، خونتو نفروش ، از شغلت استعفا نده و از این حرفا ..... ما هم عمدا جواب ای میل رو ندادیم ، فکر نکنن خیلی دلمون می خواد بریم آمریکا Tongue

Big Grin
ممنون عزیز این Case Number همون Receipt Number نیست که تو نامه اپروو اومده ؟
برای من اولش با LIN شروع میشه ! .... همونه یا یکی دیگه اس ؟

اینجا یه چیزی پیدا کردم یکی جواب داده کیس نامبر همون Receipt Number هست .. ولی شک دارم
http://www.visajourney.com/forums/topic/...try3244130

اینجا میگه این دوتا یکی نیست و تنها راه فهمیدن کیس نامبر ایمیل یا تلفن به NVC هستش
http://www.familybasedimmigration.com/fo...ostcount=2
Big Grin

Big Grin
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، GBUSA ، Summer

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان