موضوعها: 0
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
دوست عزیز من خیلی به این مسئله وارد نیستم ولی اینو می دونم که توی قوانین ویزای خانوادگی همچین چیزی که میگی من نشنیدم که اگر ازدواج کنی می تونی با همون ویزای f1 خانومتون رو هم ببرین ... مگر این که یه سری تبصره ها و ... قوانین دیگه ای باشه که ما زاش بی خبریم ...
در مورد سیاست های جدید .. هنوز هییچ چیزی تصویب نشده و همه چی مثل روال سابقه ... هر چند که من خودم امید وارم این تغییر در آینده در راستای تسریع رسیدگی به ویزاهای خانوادگی باشه ولی هنوز جزئیات طرح مشخص نشده و نمیشه صد در صد گفت این تغییر به نفع ما خواهد بود ...
ایشاا.. تا آخر پائیز هم فکر میکنم تکلیف این ریفرم مشخص شه ...
از دوستان خواهش می کنم کسی اگر اطلاعاتی داره به این دوستمون کمک کنه
Priority Date: 04March2004
Approved Date: 04Feb2011
Category: F4
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-30 ساعت 00:09
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-30 ساعت 00:20 توسط battosai.)
در این مورد خبرهایی هست مطمئن شدم میگم .
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-30 ساعت 00:13
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-30 ساعت 11:20 توسط شاپرک.)
اگر چیزی که وکیل به ایشون گفته صحت داشته باشه من خودم خیلی خوشحال میشم چون با ایشون شرایط مشابهی دارم.
Doctor of Audiology Student
موضوعها: 1
رتبه:
66
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-30 ساعت 00:19
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-30 ساعت 00:25 توسط battosai.)
بله . درست میگی . البته من تازه الان متنشو خوندم منم یه چیزایی شنیدم . مطمئن شدم همین جا میگم .( من فکر کردم میگه f1 باشم میتونم متاهل بشم اما اشتباه از من بود )
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
علی جان این مسئله برای F2B هم هست ؟ ... یا فقط برای F1 هستش ؟
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-07-31 ساعت 13:18)alisarvareharchiabi نوشته: (2013-07-31 ساعت 07:03)hooman18968 نوشته: علی جان این مسئله برای F2B هم هست ؟ ... یا فقط برای F1 هستش ؟
والا آقا هومن یه سری قوانین ازدواجی مثل اینکه تغییر کرده یه سری موانع برداشته شده و من اینو شنیدم . منتها تو این زمینه ها من میگم با وکیل باید صحبت بشه .
البته که قانون مجرد بودن که سر جای خودش هست . باز هم میگم بهترین کار مشورت با وکیل هست .
امید وارم کردی که 15 سال دیگه آمریکا باشم
امشب که نمیرسم .. فردا اگه وقت بشه اینترنت و شخم می زنم ببینم چی داره توش ؟
دوستان کسی هم اطلاعاتی یا کمکی برای تحقیق در این مورد بکنه ممنون میشم
رتبه:
30
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-01 ساعت 00:34
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-01 ساعت 00:48 توسط amjad.)
با سلام
REZARAHI عزیز اولا شما زمانی که میرید برا مصاحبه کیس از نظر NVCتکمیل وبسته شده که به شما وقت مصاحبه داده ولذا بعید به نظر میرسه حضور فردی جدید در پرونده رو قبول کنن !
من پسر هفده ساله ای دارم که در روز مصاحبه ازش تعهد گرفتن تا تکمیل پروسه مهاجرت اقدام به خودک.. ببخشید ازدواج نمیکنه!
ولی تعهدی نداد که بعد از مهاجرت ازدواج نکنه
اگر با این اصل که شما باید اول شرایط بوجود آمده برای خودتون رو تثبیت و به ثمر برسونید تا بتونید پایه گذار یک موقعیت مطمئن برا همسرتون باشید موافق باشید پس بهتر ثبت ازدواج بعد از اخذ گرین کارت شما باشه مگر اینکه حالا چند سالی تا مصاحبه خود شما مونده باشه که در این صورت بهتر کتگوری خودتون رو عوض کنین(خربوزه=لرز)
بعدا خوندم تقاضا برای شما 2011 بوده؟!
برو ازدواج کن ، بچه دارشو بفرستش مدرسه برا هردوشون شایدم هر سه شون یکجا اقدام کن عزیز دل برادر.
مهاجر خانوادگی (F3) ساکن لانگ ایلند نیویورک و به زودی دالاس ، تقاضای اولیه سپتامبر 2002 - صدور ویزا نوامبر 2014
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
در ضمن amjad عزیز شما میگین حضور فرد جدید رو قبول نمیکنن ولی اگه پرونده های لاتاری رو دنبال کنید میبینید که اونایی که مجرد برنده شدن حتی تو روز مصاحبه (من شنیدم حتی بعد از مصاحبه ) هم میتونه یه نفر (همسر) رو به پروندش اضافه کنه در صورتی که مراحل کاری اونها حدود 1 سال بیشتر طول نمیکشه. حالا چرا برای اون بنده خداها که چند سال تو صف بودن (و تو چند سال احتمال ازدواج یه نفر زیاد هست) این کارو نکنن. من نمیگم حتما این کارو میکنن و این قانونه من فقط تجربه ام رو (تو رکورد بالا) توضیح دادم. در ضمن تو این همه سال احتمال اینکه سیاست هاشون بالا و پایین بشه هست و هیچ وقت نمیتونه قطعیت داشته باشه. و در آخر اینکه من همه جارو سر زدم (مثل همین مهاجر سرا) هنوز یه F1 ندیدم که پرونده مثل من داشته باشه و رفته باشه و به مشکل خورده باشه. بازم من میگم با قطعیت نمیگم ولی احتمالش هست.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان میشه لطفا منو راهنمایی کنین:
خاله من در سال 2007 برای پدر و مادرم اقدام کرده و من استاتوس سایت USCIS رو که چک می کنم میگه در سال 2010 اپروو شده . من متاسفانه کیس نامبرشون رو ندارم
1 . چطور میتونم کیس نامبر رو بگیرم ؟ ( غیر از اینکه از خالم بپرسم)
2. از کجا باید فهمید که کیس کارنت شده یا نه؟
از کمکتون ممنونم .
رتبه:
11
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-01 ساعت 09:42)rezarahi نوشته: در ضمن amjad عزیز شما میگین حضور فرد جدید رو قبول نمیکنن ولی اگه پرونده های لاتاری رو دنبال کنید میبینید که اونایی که مجرد برنده شدن حتی تو روز مصاحبه (من شنیدم حتی بعد از مصاحبه ) هم میتونه یه نفر (همسر) رو به پروندش اضافه کنه در صورتی که مراحل کاری اونها حدود 1 سال بیشتر طول نمیکشه. حالا چرا برای اون بنده خداها که چند سال تو صف بودن (و تو چند سال احتمال ازدواج یه نفر زیاد هست) این کارو نکنن. من نمیگم حتما این کارو میکنن و این قانونه من فقط تجربه ام رو (تو رکورد بالا) توضیح دادم. در ضمن تو این همه سال احتمال اینکه سیاست هاشون بالا و پایین بشه هست و هیچ وقت نمیتونه قطعیت داشته باشه. و در آخر اینکه من همه جارو سر زدم (مثل همین مهاجر سرا) هنوز یه F1 ندیدم که پرونده مثل من داشته باشه و رفته باشه و به مشکل خورده باشه. بازم من میگم با قطعیت نمیگم ولی احتمالش هست.
یعنی این که میگن Broken Immigration Reform همینه ها .... خدا وکیلی اصلا هیچ قانونی نداره ... این چندمین موردی هست که دقیقا بر خلاف متن صریح قانونی مهاجرت هستش که من دارم میبینم ... تو قوانین حال حاضر مهاجرت آمریکا دقیقا اینطوریه که اگر ازدواج کنی باید پرونده رو ببندی بری تو F3 ... ولی اینطور که شما می گی خیلی هم پایبند به قوانین خودشون نیستند ... معلوم نیست چه جوری ویزا میدن ؟ ... فکر کنم اگه دوبار بهش گیر بدیم دوستامونم می ذارن ببریم آمریکا =))) ... ولی نه به خاطر حرف دوستمون .. خود من این چند وقته خیلی موارد دیدم که اصلا تو قوانین مهاجرت نیست ... اینقدر این حرفها زیاد هست که دیگه نمیشه گفت امکان نداره و نمیشه ...
عجب داستانی داریم به خدا =)))