کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزا بولتن
با سلام من امروز وارد این صفحه شدم ممنون میشم اگر بهم جواب بدین
شرایط من اینه که در سال 2004 مادربزرگم<مادر پدرم>برای کل اعضای خانواده تقاضای گرین کارت کرده سال گذشته عمه و عموی کوچکم که مجرد هستن کارشون درست شد و الان آمریکا هستن...اما پدر من چون متاهل هست هنوز نه!
حالا شرایط خاص من اینه که پدر من مقیم هلنده ولی با یه اسم دیگه.یعنی چند سال پیش پناهنده اونجا شده ولی الان مقیم هست.
خود من الان ایتالیا هستم برای درس<البته فکر نکنم این یکی خیلی مهم باشه> و اینکه الان 25 سالمه ولی دیدم توی قوانین نوشته بود به بالای 21 تعلق نمیگیره.
Priority date: 21 June 2004
case :F3
ممنون میشم اگر کسی میتونه در مورد روند این مورد بهم کمک کنه
پاسخ
تشکر کنندگان: amir2640 ، Summer
(2013-07-24 ساعت 01:22)hessam_shaygan نوشته:  با سلام من امروز وارد این صفحه شدم ممنون میشم اگر بهم جواب بدین
شرایط من اینه که در سال 2004 مادربزرگم<مادر پدرم>برای کل اعضای خانواده تقاضای گرین کارت کرده سال گذشته عمه و عموی کوچکم که مجرد هستن کارشون درست شد و الان آمریکا هستن...اما پدر من چون متاهل هست هنوز نه!
حالا شرایط خاص من اینه که پدر من مقیم هلنده ولی با یه اسم دیگه.یعنی چند سال پیش پناهنده اونجا شده ولی الان مقیم هست.
خود من الان ایتالیا هستم برای درس<البته فکر نکنم این یکی خیلی مهم باشه> و اینکه الان 25 سالمه ولی دیدم توی قوانین نوشته بود به بالای 21 تعلق نمیگیره.
Priority date: 21 June 2004
case :F3
ممنون میشم اگر کسی میتونه در مورد روند این مورد بهم کمک کنه

با سلام

شما تاریخ اپروو شدن پروندتونو از تاریخ پیدیتون کم کنید و بعد حاصلشو به سنتون اضافه کنید تا اون موقع بهتون ویزا تعلق میگیره
در مورد پدرتون هم بهتره با چند تا از وکلای مهاجرت صحبت کنید تا دیر نشده ...
كتگوري F3
تاريخ اپلاي 2004 AUG
کیس نامبر  ABD2010

پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60
ببین اگه تاریخ اپروو شدنتو نمی‌دونی برو لینک زیر شمارهٔ پروندتو بزن بهت میگه بعد ببین چند سال فاصلست
https://egov.uscis.gov/cris/Dashboard/CaseStatus.do
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60
سلام به همه منتظران.رفقا به نظرتون ماه بعد هر کتگوری چقدر میره جلو؟ اگر پیش بینی مستندی دارین رو کنین یا اگر خبرهای جدید از سرعت ویزا سینتر دارین در اختیار بقیه هم بذارین من که هر چی گشتم سایتی که درست بتونه پیش بینی بکنه نتونستم پیدا بکنم.به امید ظهور صفحه کارنت شدن همه به زودی زود
پاسخ
تشکر کنندگان: sanbad ، bsbali ، dreamer60
(2013-07-20 ساعت 03:15)hooman18968 نوشته:  alisarvareharchiabi:
عزیز مارال رو ببین میگه پسر دایی مادرش که یکسال بزرگتر بوده رو پذیرفتن ... من هنوز موندم چرا تورو قبول نکردن
میشه PD و App والدینتون رو بگی ؟ و این که روز مصاحبه چند سال داشتی ؟
----
تشکر از مارال عزیز ... ایشا... زودتر ویزات بیاد ... این قانون تصویب هم نشه من دلم برای F2B خیلی روشنه که ویزابولتن سریع کارنتشون کنه ...
موفق باشید

داش هومن یه علامت سوال گنده تو سرمه که اگه این قانون جدید تصویب بشه و ما بر اساس این قانون
PD والدینمونو بگیریم حالا مال شما که 2004 و مال من 2005 بوده الان هم F2B اول دسامبر 2005 یعنی ما اگه حتی شامل قانون CSPA نشیم که چند سال بعد که والدین کارنت بشند تا اون زمان که ما قبلا بر اساس ویزا بولتن حالا از کارنتمان گذشته که .این یعنی چی . اگه من درست شیرفهم شده باشم یعنی ما اون زمان قبلا کارنت شدیمو داغیم نمیفهمیم و با خانواده میریم انور و مایه اش فقط مجرد موندنمانه؟اگه اینه که این قانون خیلی باحاله
بچه ها التماسه دعا برای همه بچه های همه کتگوری ها
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، bsbali ، hooman18968 ، dreamer60
(2013-07-25 ساعت 17:04)sina454 نوشته:  
(2013-07-20 ساعت 03:15)hooman18968 نوشته:  alisarvareharchiabi:
عزیز مارال رو ببین میگه پسر دایی مادرش که یکسال بزرگتر بوده رو پذیرفتن ... من هنوز موندم چرا تورو قبول نکردن
میشه PD و App والدینتون رو بگی ؟ و این که روز مصاحبه چند سال داشتی ؟
----
تشکر از مارال عزیز ... ایشا... زودتر ویزات بیاد ... این قانون تصویب هم نشه من دلم برای F2B خیلی روشنه که ویزابولتن سریع کارنتشون کنه ...
موفق باشید

داش هومن یه علامت سوال گنده تو سرمه که اگه این قانون جدید تصویب بشه و ما بر اساس این قانون
PD والدینمونو بگیریم حالا مال شما که 2004 و مال من 2005 بوده الان هم F2B اول دسامبر 2005 یعنی ما اگه حتی شامل قانون CSPA نشیم که چند سال بعد که والدین کارنت بشند تا اون زمان که ما قبلا بر اساس ویزا بولتن حالا از کارنتمان گذشته که .این یعنی چی . اگه من درست شیرفهم شده باشم یعنی ما اون زمان قبلا کارنت شدیمو داغیم نمیفهمیم و با خانواده میریم انور و مایه اش فقط مجرد موندنمانه؟اگه اینه که این قانون خیلی باحاله
بچه ها التماسه دعا برای همه بچه های همه کتگوری ها

به قرآن منم مثل تو ... اصلا نمی دونم این یعنی چی ؟ ... هیچ جا هم ندیدم توضیح بدن ... حداقل من نتونستم پیدا کنم ... حالا نمی دونم چون این قضیه هنوز طرح هستش و تصویب نشده اینقدر گنگه ؟ (یعنی بعدا میشینن تازه طرح رو می نویسن و تبدیل به قانونش می کنن ؟) یا اینکه به قول نیما این یکی از بی درو پیکرترین طرحی هستش که تا حالا بیرون اومده ... واقعا نمی دونم ... راستیتش اصلا هم هیچ دلیل منطقی ندارم که اگه این قانون تصویب بشه به نفع بشه یا نه ؟ ... (همون حرف نیما) ... تنها چیزی که هست اینه که ته دلم خوشبین هستم که اوضاع خوب میشه ... والا رو کاغذ در مورد این طرح هیییچ نظری ندارم ... دلم میگه این قانون نصویب بشه و دری به تخته ای بخوره همه ویزابگیریم بریم ! ...
Priority Date: 04March2004
Approved Date: 04Feb2011
Category: F4
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، dreamer60 ، bsbali ، sina454
اسم 32 سناتوری که با این طرح مخالفت میکنن که همان طور که انتظار میرفت همشون جمهوری خواه هستن.
البته اصلا و اصلا معلوم نیست این طرح به ضرر یا به سود پرونده های خوانوادگی هست
http://www.engnishimura.com/news/senate-...eform-bill
اگه به قسمت های مختلف این سایت برین چیزهای زیادی پیدا میکنید.
لاتاری 2016
کیس نامبر:***1
تاریخ سابمیت فرم :MAY 31
تاریخ مصاحبه:1 نوامبر
کلیرنس AP    
اپدیت ها:9 دسامبر
25 ژانویه
2 مارچ
9 مارچ
10 مارچ
تاریخ کلیر:10 مارچ در سایت سفارت ابوظبی abudhabiivo.net

پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، bsbali
دوستان عزيز توجه داشته باشين كه از اين پس مسائل مربوط به اصلاحات قوانين مهاجرت رو فقط و فقط در تاپيك زير كه دوست عزيزم علي باز كرده ، دنبال كنين :Shy

قوانين جديد در مهاجرت

[font=Tahoma]لطفا قبل از پست هر مطلبي ، به عنوان تاپيك هم نگاهي بندازين ، حفظ نظم و ترتيب مطالب ارائه شده ، وظيفه تك تك اعضا هست
[/font]

پيشاپيش از همكاري تك تك شما سپاسگذارمShy
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، GBUSA ، amir2640 ، شاپرک ، hooman18968 ، battosai ، romance33 ، nargesi ، ladan
دوستان توی سایت سفارت آمریکا در آنکارا اگر برید,در قسمت interview schedule که لینکش هم این هست
http://www.usemb-ankara.org.tr/consular/...le_iv.html
مثلا در کتگوری مثل f2b میبینید که کیس هایی رو اعلام کردن برای مصاحبه که تاریخ کیس نامبرشون خیلی جلوتر از تاریخ ویزا بولتن هستش]مثلا ank2010XXXX یا ank2009xxxx در صورتی که ویزا بولتن الان برای سال 2005 رو کارنت کرده,
کسی در مورد این قضیه اطلاعاتی داره؟
پاسخ
تشکر کنندگان: bsbali ، hooman18968 ، Farshid22 ، derakhtekhatereh
(2013-07-26 ساعت 16:45)amir_khoramian نوشته:  دوستان توی سایت سفارت آمریکا در آنکارا اگر برید,در قسمت interview schedule که لینکش هم این هست
مثلا در کتگوری مثل f2b میبینید که کیس هایی رو اعلام کردن برای مصاحبه که تاریخ کیس نامبرشون خیلی جلوتر از تاریخ ویزا بولتن هستش]مثلا ank2010XXXX یا ank2009xxxx در صورتی که ویزا بولتن الان برای سال 2005 رو کارنت کرده,

سلام دوست عزیز
شاید بخاطر این موضوع باشه که کیس نامبر ها یک سال یا دو سال به زمان مصاحبه برای آنها ارسال شده است. ولی قبلا هم این موضوع بود چیزی که چالبه من در لینکی که گذاشتید نگاه کردم اکثرا برای سال های 2009 و 2010 است در حالی که در ماهای فبل فقط چند مورد اینطوری بود بقیه کیس های 2005 یا 2006 بود. شاید این یک خبر خوب باشه شاید هم یک روند عادی به هر حال اگر کسی از دوستان اطلاعاتی در این مورد دارد در اختیار دوست های خوب مهاجرسرایی قرار دهد.
باتشکر
Category : F2B
Receipt Number : WAC1190XXXXXX
Priority Date : 2011 January
Approve Date : 2013 September
Welcome Letter Date : 2016 August
Document Complete Letter : 2016 December
Case Number : ANK2013XXXXXX
Interview Date : 2018 February
Visa Issue : 2019 December         
تا زمانی که امید وجود دارد زندگی هم ادامه خواهد داشت
پاسخ
تشکر کنندگان: dreamer60 ، hooman18968 ، amir_khoramian ، amir2640
(2013-07-26 ساعت 16:45)amir_khoramian نوشته:  دوستان توی سایت سفارت آمریکا در آنکارا اگر برید,در قسمت interview schedule که لینکش هم این هست
دوست عزيز اين به اين دليل ميتونه باشه كه اگر شما محل مصاحبتون رو از سفارتي به سفارت ديگري تغيير دهيد شماره پروندتون هم تغيير ميكنه ، به عنوان مثال من ابتدا محل مصاحبم آنكارا بود و شماره ام با ANK2005 شروع ميشد ولي بعد از اينكه پرونده من براي ارمنستان فرستاده شد در طي نامه اي به من اطلاع دادن كه شماره پرونده ام به YRV2012 تغيير كرده .Shy
روال كلي پرونده من اينجاست.
این خانه قشنگ است ولی خانه من نیست  
این خاک چه زیباست ولی خاک وطن نیست

در صورت داشتن سوال مهمي ميتونيد برام پيام بگذارين ، قول ميدم شايد يه كم دير ولي حتما جواب بدم Tongue
پاسخ
تشکر کنندگان: hooman18968 ، amir2640 ، amir_khoramian ، bsbali ، منم
(2013-07-26 ساعت 17:59)dreamer60 نوشته:  
دوست عزيز اين به اين دليل ميتونه باشه كه اگر شما محل مصاحبتون رو از سفارتي به سفارت ديگري تغيير دهيد شماره پروندتون هم تغيير ميكنه ، به عنوان مثال من ابتدا محل مصاحبم آنكارا بود و شماره ام با ANK2005 شروع ميشد ولي بعد از اينكه پرونده من براي ارمنستان فرستاده شد در طي نامه اي به من اطلاع دادن كه شماره پرونده ام به YRV2012 تغيير كرده .Shy
آقا یک چیزی! به نظر مییاد تاریخهای current شدن تو visa bulletin بر اساس Priority Date باشه ولی تاریخهای این سایته بر اساس Case Number هست
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33
با سلام و آرزوی موفقیت برای همه دوستان.
من میخواستم بدونم که در ویزا بولتن تاریخ هایی که درج شده زمان درخواست برای اون کیس رو نشون میده؟ یا زمان اپروو شدن؟ مثلا من مادرم 2011 برام اقدام کرده در اوائل کار به من یه کیس نامبر دادن که با WAC شروع میشه. ایا من همون موقع که این شماره رو گرفتم اپروو شدم؟
مثلا تو ویزا بولتن پرونده های F1 رو زده سپتامبر 2006 آیا این تاریخی هست که برای اون افراد اقدام شده؟
یک سوال دیگه هم داشتم و اون اینکه اگر کسی F1 باشه و در اواسط کار ازدواج کنه چه بلایی سر پروندش میاد آیا باید اون ازدواج رو اعلام کنه یا اینکه مشکلی وجود نداره و پرونده روال عادیش رو طی میکنه؟ چون زمان طول کشیدن پرونده ها طولانی هست و اکثر افراد هم در سن ازدواج هستند خیلی ممکنه این مسئله پیش بیاد
ممنون از همه شما دوستان
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-29 ساعت 08:48)rezarahi نوشته:  با سلام و آرزوی موفقیت برای همه دوستان.
من میخواستم بدونم که در ویزا بولتن تاریخ هایی که درج شده زمان درخواست برای اون کیس رو نشون میده؟ یا زمان اپروو شدن؟ مثلا من مادرم 2011 برام اقدام کرده در اوائل کار به من یه کیس نامبر دادن که با WAC شروع میشه. ایا من همون موقع که این شماره رو گرفتم اپروو شدم؟
مثلا تو ویزا بولتن پرونده های F1 رو زده سپتامبر 2006 آیا این تاریخی هست که برای اون افراد اقدام شده؟
یک سوال دیگه هم داشتم و اون اینکه اگر کسی F1 باشه و در اواسط کار ازدواج کنه چه بلایی سر پروندش میاد آیا باید اون ازدواج رو اعلام کنه یا اینکه مشکلی وجود نداره و پرونده روال عادیش رو طی میکنه؟ چون زمان طول کشیدن پرونده ها طولانی هست و اکثر افراد هم در سن ازدواج هستند خیلی ممکنه این مسئله پیش بیاد
ممنون از همه شما دوستان
در جواب سوال اولتون، تاریخ بولتن تاریخ pd یا همون تاریخی هست که اقدام شده و یه نامه تایید هم براتون اومده که همون شماره ای که با WAC شروع شده هم داخلش هست. مثلن برام من ژانویه 2007 اقدام شده اون تاریخ pd من و همون تاریخ ویزا بولتنه.

و اما سوال دومتون، اگر ازدواج کنید و اعلام نکنید روز مصاحبه که باید شناسنامه همراهتون باشه به مشکل می خورید و خب قطعن بهتون ویزا نمیدن. اگر تو شناسنامه نزنید، به همسرتون ویزا داده نمیشه و وقتی خودتون به عنوان مجرد در گروم f1 ویزا بشید بعد بخواین ازدواج کنید و براش اقدام کنید خب تاریخ عقدتون مشکل ساز میشه چون باید این تاریخ برای بعد از ویزای شما باشه.
اما حالت دیگه اینکه رسمی ازدواج می کنید و تو شناسنامه می زنید و به سازمان مهاجرت هم اعلام می کنید که در اینصورت این پرونده ای که هستید بسته میشه و پرونده جدید F3 برای شما و همسرتون باز میشه که باید حدود 10 سال از تاریخ اقدام دوباره صبر کنید.
مگر اینکه اینجا نامزد کنید، صبر کنید ویزاتون بیاد بعد که گرین کارت کرفتید سریع بیاین ایران و عقد کنید و برای همستون اقدام کنید که حدود 2 سال طول می کشه تا ببریدش.
Doctor of Audiology Student
Cool
پاسخ
تشکر کنندگان: battosai ، hooman18968 ، babak.n
(2013-07-29 ساعت 11:41)شاپرک نوشته:  
(2013-07-29 ساعت 08:48)rezarahi نوشته:  با سلام و آرزوی موفقیت برای همه دوستان.
ممنون از همه شما دوستان
در جواب سوال اولتون، تاریخ بولتن تاریخ pd یا همون تاریخی هست که اقدام شده و یه نامه تایید هم براتون اومده که همون شماره ای که با WAC شروع شده هم داخلش هست. مثلن برام من ژانویه 2007 اقدام شده اون تاریخ pd من و همون تاریخ ویزا بولتنه.

و اما سوال دومتون، اگر ازدواج کنید و اعلام نکنید روز مصاحبه که باید شناسنامه همراهتون باشه به مشکل می خورید و خب قطعن بهتون ویزا نمیدن. اگر تو شناسنامه نزنید، به همسرتون ویزا داده نمیشه و وقتی خودتون به عنوان مجرد در گروم f1 ویزا بشید بعد بخواین ازدواج کنید و براش اقدام کنید خب تاریخ عقدتون مشکل ساز میشه چون باید این تاریخ برای بعد از ویزای شما باشه.
اما حالت دیگه اینکه رسمی ازدواج می کنید و تو شناسنامه می زنید و به سازمان مهاجرت هم اعلام می کنید که در اینصورت این پرونده ای که هستید بسته میشه و پرونده جدید F3 برای شما و همسرتون باز میشه که باید حدود 10 سال از تاریخ اقدام دوباره صبر کنید.
مگر اینکه اینجا نامزد کنید، صبر کنید ویزاتون بیاد بعد که گرین کارت کرفتید سریع بیاین ایران و عقد کنید و برای همستون اقدام کنید که حدود 2 سال طول می کشه تا ببریدش.

دوست عزیز از راهنماییتون خیلی خیلی ممنونم.فقط یه چیزی که هست مادرم اونجا از یه وکیل پرسیده و هم به امیگریشن زنگ زده هردو گفتن مشکلی نداره هر وقت اومد برای مصاحبه همسرش رو هم با خودش بیاره به کار هردو همزمان رسیدگی میشه اینجا این سوال مطرحه که آیا ممکنه قوانین کمی تغییر کرده باشه (در راستای سیاست جدید سریعتر کردن پرونده ها) یا اینکه سر کاریم. البته اداره مهاجرت دقیقا گفته که اگه بخوان اونو به پرونده اضافه کنین از اول باید اقدام کنید ولی اگه با هم برن مشکلی پیش نمیاد و با هم کارشون انجام میشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: hooman18968

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان