موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-21 ساعت 00:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-21 ساعت 00:43 توسط M03N.)
sarfarash جان ممنون از راهنمایی هات، الان با توجه به گفته هات فرم را دوباره چک کردم دیدم نوشته 14 و 29، در صورتی که من فکر میکردم 14 تا 29 را منظورش بوده.
بازم ممنون از راهنمایی هات، موفق باشی
امریکا میبینمتون - God Bless America
شماره کیس: 2011AS0000xxxx
تاریخ دریافت نامه قبولی: دیروز
محل دریافت: اصفهان
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:-
تاریخ کارنت شدن کیس :-
تاریخ دریافت نامه دوم:-
تاریخ مصاحبه:-
تاریخ دریافت ویزا :-
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکر از جناب sarfarash
1-سال دوم راهنمایی و اول دبیرستان را برای فرزندان به انگلیسی چی بنویسیم
رتبه:
14
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام و تشكر از كليه دوستاني كه در اين سايت كمك و راهنمايي مي فرمايند.
در رابطه با قسمت 39 فرم كه نوشته شده است "Name and address of Petitioner" سوال دارم. در سايت گشتم و دو جواب متفاوت پيدا كردم . در ترجمه اي كه يكي از دوستان زحمت كشيده و بصورت تصوير قرار داده اند نوشته شده است "اين قسمت مربوط به برندگان لاتاري نيست" ولي در جاي ديگر نوشته شده است كه در اين قسمت نام برنده اصلي را وارد نماييد. لطفا دوستاني كه اطلاعات دقيقي دارند من را راهنمايي بفرمايند.
متشكرم
درد من تنهایی نیست؛ بلکه مرگ ملتی است که گدایی را قناعت؛ بی عرضگی را صبر و با تبسمی بر لب این حماقت را حکمت خداوند می نامند...... گاندی
كيس نامبر:2011As4800
تاريخ مصاحبه:2 دسامبر(انكارا)
تاريخ كلير:23 دسامبر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-06-21 ساعت 15:33
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-21 ساعت 15:34 توسط M03N.)
(2010-06-21 ساعت 10:41)amir1345 نوشته: با تشکر از جناب sarfarash
1-سال دوم راهنمایی و اول دبیرستان را برای فرزندان به انگلیسی چی بنویسیم
رنکینگ مدارس ایران را اگه بخواهیم ترجمه کنیم ،میشه:
Primary School (ابتدایی)
Secondary School (مدرسه راهنمایی)
High School (دبیرستان)
Pre-University (پیش دانشگاهی )
حالا دوم راهنمایی را می تونی بنویسی (Second of Secondary School )
و اول دبیرستان را میتونی بنویسی (First of High School )
این معانی دقیقش هست.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-21 ساعت 13:49)success نوشته: با سلام و تشكر از كليه دوستاني كه در اين سايت كمك و راهنمايي مي فرمايند.
در رابطه با قسمت 39 فرم كه نوشته شده است "Name and address of Petitioner" سوال دارم. در سايت گشتم و دو جواب متفاوت پيدا كردم . در ترجمه اي كه يكي از دوستان زحمت كشيده و بصورت تصوير قرار داده اند نوشته شده است "اين قسمت مربوط به برندگان لاتاري نيست" ولي در جاي ديگر نوشته شده است كه در اين قسمت نام برنده اصلي را وارد نماييد. لطفا دوستاني كه اطلاعات دقيقي دارند من را راهنمايي بفرمايند.
متشكرم
سلام، والا منم سر همین مونده بودم، که متن جواب KCC که یکی از دوستان همین تاپیک قرار داده، را خوندم، میگه این قسمت مربوط به متقاضی اصلی میشه، بازم از بچه ها سوال پرسیدم که Sarfarash عزیز نظر خودشون را اعلام کردند، شما هم همین کارا بکنید، نام متقاضی اصلی را بنویسید.
اینطور که من متوجه شدم، این مربوط میشه به بقیه اعضا که میخواهند همراه متقاضی اصلی به امریکا بروند،چون این فرم را باید بقیه اعضا که همراه برنده هستند هم پر کنند و بفرستند. همه باید شخص برنده را بنویسند.
موفق باشید.
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-06-21 ساعت 13:49)success نوشته: با سلام و تشكر از كليه دوستاني كه در اين سايت كمك و راهنمايي مي فرمايند.
متشكرم
دوست گرامی منم اسم خودم را نوشتم یکی از فامیلمون که امریکاست از یک کاربلد پرسیده بود گفته بود که باید اسم برنده را بنویسیم.
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
2010-06-23 ساعت 09:04
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-06-23 ساعت 09:13 توسط mahmood_eng.)
وقتيكه فرم 230 را پرينت مي گيرم تاريخ و اعداد را پرينت نمي گيره و از فرمي كه دوستان در سايت گذاشته بودن استفاده كردم كيس نامبر هم تو فرم انگليس هست ولي وقتي چاپ مي كنه فارسي مي شه.... ولي فرم 122 هيچ مشكلي
چكار بايد بكنم؟
مشكل حل شد دوستاني كه با اين مشكل برخورد كردن بايد مراحل زير را ويندوز xpانجام بدن
1-start
2-control panel
3-regional and language option
4-regional option
5-customize
6- فيلد digital substitution را بايد context بگذاريد
(2010-06-23 ساعت 09:04)mahmood_eng نوشته: وقتيكه فرم 230 را پرينت مي گيرم تاريخ و اعداد را پرينت نمي گيره و از فرمي كه دوستان در سايت گذاشته بودن استفاده كردم كيس نامبر هم تو فرم انگليس هست ولي وقتي چاپ مي كنه فارسي مي شه.... ولي فرم 122 هيچ مشكلي
چكار بايد بكنم؟
کیس12XXX
دریافت نامه قبولی خرداد در منزل
ابوظبي
تاریخ ارسال فرمها:27 june
مصاحبه:4 jan
كليرنس:22 مارچ
دریافت ويزا:21 آپريل
تاریخ هجرت 2011 8 oct
محل اقامت سن حوزه
جمع تقریبی هزینه ها :15000 عكس+54000 پست TNT+هزينه واكسناسيون 2200 + 101000 ترجمه+هزینه سفر و سفارت و مدیکال 3ميليون تومان+ 1580 بلیط آمریکا
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من دارم براي يكي از فاميلهام فرمها رو پر ميكنم. آيا بايد نامه اي كه بدستمون رسيده و توش كيس نامبر هست با مدارك پست كنيم؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کیس من ازدواج هست (I-130) الان که با NVC تماس گرفتم گفتن فرم ها را پر کنم.
آیا من باید فرم DS-230 را خودم به سفارت آنکارا پست کنم یا اینکه فرم را برای همسرم بفرستم و همسرم برای NVC توی آمریکا ارسال کنه.
در ضمن در یکی از پست ها دیدم یکی از دوستان گفته بود که باید اسم همسر را اگه در فرم وارد میکنیم در زمان مصاحبه باید همراه باشه، آیا برای من هم که کیس ازدواج هستم لازم هست که همسرم موقع مصاحبه در سفارت باشه؟