موضوعها: 0
رتبه:
33
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشید واسه من یه سوال پیش اومد: یعنی چی فقط 10 سال میشه با گرین کارت امریکا موند؟ همسر من 26-7 سال با گرین کارت امریکا زندگی کرد! یکی از دوستاش 30 ساله اونجاست ولی ستیزن نیست!!! چرا از اونا ایراد نمیگیرن پس؟ لطفا توضیح بدید واسه من. مرسی.
نوع ویزا:CR1/اپروال:jun.2011/تکمیل:november.2012/مصاحبه:13.feb.2013/دریافت ویزا:16.feb
خدا جون خوش به حالت که همه جا هستی، ما که هرجا هستیم دلمون واسه یه جا دیگه تنگ میشه!
موضوعها: 3
رتبه:
15
0 تشکر در 0 ارسال
خب، بین علما اختلاف افتاد !
من دقیقا پرسیدم
لازم نیست که حتما کسی درخواست سیتیزن شدن بده ، فقط اینکه اعتبار گرین کارت 10 ساله هست و تا 6 ماه قبل از اون می تونین درخواست تجدیدشو بدین.
مساله فقط اینه که طی زمان تعویض یک چسب اعتباری روی گرین کارت می چسبونن تا فرآیند اداری که چندین ماه طول میکشه سپری بشه و با اون چسب که خودشم اعتبار داره برای چند ماه ، بشه از امریکا خارج شد و وارد شد.
زمان تعویض و در طی فرایند اداری ممکنه اگر شما روال مورد نظر اونها رو از نظر موندن در خاک امریکا، رعایت نکرده باشید به مشکلاتی بخورین و ثابت باید بکنید که مشکلاتی پیش اومده و ... و قصدتون ماندگاری در خاک امریکاست.
دوستانی که هم مشکل نداشتن معمولا توی خود امریکا زندگی کرده و می کنند و لذا مشکلی برای اثبات حضور ندارند. روی صحبت من با کسانی هست که مدت زیادی وارد نمیشن و بعد مدتی طولانی قصد ورود دارند. این دوستان در هنگام ورود باید استرس مواجه با افسر مهاجرت رو داشته باشن.
صحبتم راجع به سپری شدن 10 سال و لزوما سیتیزن شدن بعد اون رو هم اصلاح میکنم و پوزش می خوام.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با درود و احترام به دوستان بزرگوار
من از صبح فروم رو زیر و رو کردم و البته باید بگم جواب خیلی از سوالها رو گرفتم و از شما ممنونم ولی بعضی از جوابها برام هنوز گنگه
مثلا اینکه آیا واقعا به هر کسی پاس سفید میدن و همسر من با گفتن اینکه چون همسرش در ایرانه و میخواد با همسرش زندگیشو تو آمریکا شروع کنه میتونه پاس سفید بگیره؟
دوم اینکه پروسه دریافت پاس سفید چقدر طول میکشه؟
به ما قبلا با اطمینان گفته بودند که اگر همسر من بار اول بعد از یک سال وارد آمریکا بشه هیچ مشکلی پیش نمیاد و همون موقع برای re-entry permit اقدام کنه ولی خیلی از دوستان بزرگوار تاکید بر ورود 6 ماهه داشتند
چون ما هر دو شاغل هستیم و بحث هزینه هم برامون مطرح است 6 ماه یا یکسال تا حدی برامون تفاوت داره
ارادتمند
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
ناظم عزیز
من بعید میدونم بشه مدرکی مثل پاسپورتو با پست فرستاد. شما کسیو سراغ دارید که این کارو کرده باشه؟
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من تازه عضو این سایت شدم
من نامزدم گرین کارت داره و ما تصمیم گرفتیم از طریق ویزای دانشجویی اقدام کنم
به نظرتون این روش بهتره با اینکه عقد کنیم و منتظر ویزا بمونم؟؟
ممنون میشم جواب بدید
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-18 ساعت 14:34)8457 نوشته: سلام من تازه عضو این سایت شدم
من نامزدم گرین کارت داره و ما تصمیم گرفتیم از طریق ویزای دانشجویی اقدام کنم
به نظرتون این روش بهتره با اینکه عقد کنیم و منتظر ویزا بمونم؟؟
ممنون میشم جواب بدید
سلام دوست عزیز
من در این حد میدونم که اگر از طریق ازدواج اقدام کنید با رویه فعلی اخذ ویزاتون حدود 3 سال طول می کشه و اگه همسرتون در این بازه سیتیزن بشن یه مقدار سریعتر میشه
برای ویزای دانشجویی زمان کمتر از این مقدار است ،فکر می کنم حدود یکسال ،ولی همینطور که می دونید شرایط پذیرش در دانشگاه و مادیشو بایدداشته باشید
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یه سوالی واسه من پیش اومده
میخواستم بدونم من اگه بخوام همسرم با گرین کارتی که خودم دارم بیارم،حتما باید تو آمریکا کار کنم و مالیات بدم و تو ارائه مدارک برای همسرم حتما باید فرم های مالیاتی باشه؟
کتگوری:f2a/تاریخ ارسال مدارک:2013، 6 August /تاریخ اپروو: December 4 ,2013/تاریخ دریافت کیس نامبر: 2014, 22 February /تاریخ پرداخت 88 دلار و فرم 261: 2014, 28 February /تاریخ ارسال مدارک اسپانسر:2014, 4 march /تاریخ پرداخت 230دلار: 2014, 12 march /تاریخ کامپلیت:2014, 21 April/تاریخ دریافت نامه مصاحبه:26 مارچ/تاریخ مصاحبه:هفته اول می/کلیر:نوامبر بعد از 6 ماه
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-08-28 ساعت 08:44)فاطمه نوری نوشته: سلام دوستان
یه سوالی واسه من پیش اومده
میخواستم بدونم من اگه بخوام همسرم با گرین کارتی که خودم دارم بیارم،حتما باید تو آمریکا کار کنم و مالیات بدم و تو ارائه مدارک برای همسرم حتما باید فرم های مالیاتی باشه؟
نه عزیزم. شما کافیه یه اسپانسر پیدا کنید و اون شخصه که باید مالیات داده باشه و درآمد داشته باشه.
اصلا شما میتونید حتی کل زمان پروسه رو هم ایران باشید. ولی وقتی همسرتون میره واسه مصاحبه حتما باید مدرکی ارائه کنه که نشون بده شما قصد ادامه زندگی توی آمریکا رو دارید. مثلا پذیرش دانشگاه شما، اجاره نامه یک آپارتمان که واسه زندگی کرایه کردید و از این قبیل چیزا
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
اگه شرایط مالیشو داشته باشه، چرا که نه. فقط چک کن که درآمدش خط فقرو تامین کنه. و حواستم باشه اگه اومدی ایران موندی، حتما مدارکی دال بر ادامه زندگی در آمریکا جور کنی تا همسرت واسه مصاحبه ببره