موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2014-05-25 ساعت 12:30
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-05-25 ساعت 12:31 توسط sselinaa.)
(2014-05-24 ساعت 20:26)shandiz نوشته: (2014-05-24 ساعت 20:20)sepideh IR نوشته: (2014-05-24 ساعت 17:59)shandiz نوشته: (2014-05-24 ساعت 13:20)sepideh IR نوشته: (2014-05-24 ساعت 11:45)shandiz نوشته: کلا تو مرحله ی nvc و uscis هر کسی که وقت مصاحبه نگرفته عقبگرد داشته (امیدوار باید باشیم که این حالت به زودی درست بشه)
چقدر عقب گرد چند ماه؟البته از امضا من معلومه كه هنوز پشت درهاى انتظار هستم اين عقب گرد هم روش?
این ادرس برید ویزای بولتن هست برای کتگوری f2a امیدوارم زودتر درست بشه
http://travel.state.gov/content/visas/en...-2014.html
من سر در نياوردم اين درصدها چيه؟البته اينم بگم اصلا نميدونم چه مرحله ايى هستم يا اينكه اگر مداركم تائيد بشه بعدا چه مراحله در پيشه؟شما بگو چقدر زمان عقب گرد داشته؟
01MAY12 f2a یعنی تا این تاریخ به بعد باید فعلا صبر کنند (تا کی نمیدونم فقط باید دعا کرد)
من که کلا هنگ کردم ! نمیفهمم چه طور از 8 سپتامبر 2013 روت رو می 2012 یعنی 1.5 سال عقبتر ! اصلا نمیفهمم هر چند روز میرم چک میکنم که درست دیدم یا نه؟!
فقط امیدوارم اشتباه شده باشه و تا هفته های آتی سوپرایز بشیم و ببینیم که درست شده
نمیدونم حتما یه حکمتی هست دیگه!
اصلا کسی از 2013 مصاحبه رفته بود از بچه های مهاجر سرا ؟
[font=Verdana]
clear your mind out of can't
[/font]
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.من دو سال پيش لاتاري بردم و با خانومم اومديم آمريكا( ٣ سال قبل از وارد شدن به آمريكا با هم در ايران ازدواج كرده بوديم) الان داريم از هم طلاق توافقي ميگيريم ( در آمريكا) . اگر من پس از طلاق با دختري در ايران ازدواج كنم ( يعني برم ايران و با ايشون عقد كنم) ، چه مدت طول ميكشه كه همسر دومم بتونه بياد آمريكا؟
پيشاپيش ممنون از پاسخهاتون.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من تازه بعد از گذشت 7 ماه update شدم و حالا باید فرم G-325A را به uscis بفرستم. کسی می دونه این اوضاع عقبگرد درست شده یا نه؟
حالا برای ادامه کارا باز هم مجبوربه صبر کردن 7 ماهه میشم؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام .من عضو جدید سایت هستم دیدم شما جز عضوهای باسابقه هستین گفتم از شما کمک بخوام.
من نامزدم الان حدود 5 ساله که آمریکاست ایشون برای دکترا رفتن و الان دکتراشون تموم شده و ویزای h1b دارن ما 2ساله که با هم آشنا شدیم و قطعا میخوایم ازدواج کنیم از اونجایی که اگه من بخوام با ویزای تحصیلی برم 1.5 سال دیگه طول میکشه به این نتیجه رسیدیم که غیابی ازدواج کنم تا شاید از این طریق زودتر برم
با توجه به وضعیتی که گفتم به نظرشما بهترین راه چیه؟
شما وکیل خوب در مورد این کارا میشناسید تو تهران به من معرفی کنید؟
پیشاپیش تشکر
موضوعها: 1
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
پیش بینی پیشکش یکی این بولتین ویزا رو یه خورده هل بده...
F2A -ازدواجی Approve: Nov 19,2013 - Sending To USCIS: Oct 7, 2013
Send Document to NVC: 8 May 2015
Interview: Ankara, August 2015
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز قبل از هرچیز بگم که حدود 50 صفحه تاپیک رو مطالعه کردم اما بدلیل اینکه جواب من در تاپیک های قدیمی سالهای 2010 تا 2011 بود و ممکن هست قوانین عوض شده باشد مجددا این سوال رو از شما عزیزان می پرسم.
دختر خانمی که قصد ازدواج با ایشون رو دارم الان گرین کارت دارند و حدود یک سال دیگر نیز سیتیزن خواهند شد.
الف) اگر ازدواج کنیم، پروسه ورود من به ایالات متحده (حدوداً) چند سال طول خواهد کشید؟
ب) اگر نامزد کنیم، پروسه ورود من به ایالات متحده (حدوداً) چند سال طول خواهد کشید؟
ج) آیا بهتر است صبر کنیم تا ایشان سیتیزن شوند؟
با تشکر از جواب شما
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان امروز بعد از اين همه انتظار و وكيل گرفتن و هزينه تراشى بلاخره جواب پرونده من اومد با اينكه كلى مدرك از كشورى كه توش زندگى ميكنم بردم و كلى هم وكيل نامه نگارى كرد جواب ما اومد و طبق پيش بينى من به ما جواب منفى دادن و گفتن كه نقص مدارك داريد و توضيح داديم نميتونيم مدارك بيشتر بديم يعنى نداريم كه تقديم كنيم گفتن پرونده شما رسما مختومه اعلام ميشه و من در حال تداركات هستم براى آمدن همسرم از امريكاكه بايد اينجا دنبال ويزاى كارى باشيم و اينجا زندگيمونو شروع كنيم البته همسرم تا آبان ماه سيتيزن ميشه و مجددا اقدام ميكنه ولى كلا من ديگه حوصله استرس رو ندارم تازه به نظر من اصل موضوع بى تأثيره چون باز هم نقص مدارك داريم همسرم معتقده ديدشون به سيتيزن متفاوته ميشه اميدوار بود اين هم از جريان پرونده غم انگيز ما.
دسته بندىIR1
ارسال مدارك 2013/1/31
اپروو 2013/7/22
پرداخت آنلاين ٨٨$ و ٢٣٠$ در تاريخ 2013/9/12
نامه تكميل پرونده 2015/07/17
تاريخ مصاحبه؟؟؟؟
چقدر انتظار صبوره برعكس من
بچه ها روزهاى خوب تو راهه