موضوعها: 0
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
کی میگه نمیشه .میشه امتحان کنین . من رتبه می خوام یا لله....
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-25 ساعت 10:44
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-25 ساعت 10:52 توسط saba.m.)
(2013-05-25 ساعت 10:40)omnia نوشته: کی میگه نمیشه .میشه امتحان کنین . من رتبه می خوام یا لله....
ویرایش کردم رتبه توووووووووو همینو میخواستی
(2013-05-25 ساعت 10:27)مهسا ح نوشته: (2013-05-25 ساعت 10:21)omnia نوشته: مهسا جان ایشالله گوش شیطون کر csc داره خوب پیش میره و به زودی هورای شما هم خواهسم شنید
من نگرانیم از اینه که ۲-۳ سال پیش همسرم از طریق ویزای نامزدی میخواست بره آمریکا . اما رابطشون به هم خورد و اون خانوم از لجش ویزا رو باطل میکنه قبل از اینکه همسرم اینکارو بکنه . بعد همسرم توی سفارت خودش میگه ما رابطمون به هم خورده و من داشتم خودم این ویزارو کنسل میکردم . خلاصه کلی داستان داشته . میترسم اون کنسل شدن ویزا کار دستمون بده! البته مدارک نشون میده که ما ازدواجمون خوب واقعیی هست و باهم داریم زندگی میکنیم اما سفارته دیگه . آدم نمیدونه که
مهسا جان نگران نباش فکر نمی کنم مشکلی باشه اون یه پرونده بوده که بسته شده و اینم یه پرونده جدیده
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
موضوعها: 1
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-25 ساعت 11:24
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-25 ساعت 11:25 توسط omnia.)
مهسا جان نگرتن هیچی نباش این پرونده ها از هم مجزا هستش . خودشون می دونن این موضوع رو
مری صبا جان . به امید ویرایش هر روز رتبه ها !
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
مهسا جون شما خودت رو در امریکا تصور کن. هیچ اتفاقی نمی افته. من از الان همش تو فکرم دارم چمدون هام رو جمع می کنم. کلا تو فکر اینم چی ببرم چی نبرم. چی رو به کی بدم. کلی از فکر کردن بهم خوش می گذره.
من می گم هر کسی بگه برای اونجا کی چی کار کرده تا حالا؟ من و صبا و امینا بگیم که بقیه تا فرصت دارن اگه به دردشون خورد دست به کار شن.
یک چیز اینجا خوبه. اونم اینکه دغدغه همه یکیه و از اینکه در مورد یک موضوعی که فکرتو مشغول کرده می شه حرف زد. که نمیشه با بقیه زیاد حرف زد.
شماره کیس دایی جان: ***201304_ابوظبی_4 نفر _مصاحبه:7 feb_کلرینس:29 may- دریافت ویزا: 19 jun_ ورود به امریکا:15 سپتامبر
نوع ویزا خودم: F2A_ارسال مدارک: Aug 2011 _دریافت شماره کیس : jun 2012_کارنت:جولای2013_ کامپیلیت: 5 سپتامبر 2013_ دریافت نامه مصاحبه: 3 اکتبر_مصاحبه:24 نوامبر_ ویزا یک ضرب
سفرنامه
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز میشه منو راهنمایی کنید لطفا ؟؟!!!
اگه یه خانم و آقا (زن و شوهر) لاتاری برنده بشن ... بعد که رفتن اونجا خدایی نکرده به مشکل برخوردن و کارشون زبونم لال به طلاق کشید، چی میشه ؟ گیرین کارت ها باطل میشه ؟
با قانون طلاق اونجا باید جدا شد یا ایران ؟ ممنون میشم توضیح شفاف بدید ...
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان من هنوز اقدام نکردم کل نوشته های فروم رو خوندم یه چیزهایی فهمیدم که نمیدونم چقدر درسته میشه هرجا که اشتباه فهمیدم رو بهم بگین یا اگر اطلاعات دیگه ای که باید بدونم یا مرحله ای که جا انداختم:
بعد از عقد باید مدارک ترجمه شده رو به uscis فرستاد و منتظر اپرو شدن موند که معلوم نیس چقدر طول میکشه چیزی که من اینجا دیدم از 5 ماه بود تا 20 ماه. و بستگی به جایی هست که ما میفرستیم سه تا هس ورمونت و کالیفرنیا و تگزاس که تگزاس از همه زودتره درسته؟
بعد از اپرو شدن پرونده میره به nvc برای تکمیل مدارک و دریافت کیس نامبر و انتظار برای مصاحبه که این مرحله هم حدود 2 ماه طول میکشه
چیزی که گیجم میکنه اینه که بولتن بر اساس تاریخ ارسال مدارک داره اعلام میکنه پس این وسط چه فرقی میکنه که کی اپرو بشی یا پرونده ات که تکمیل بشه در واقع تا کارنت نشی فرصت داری که این چیزی هم که من دارم میبینم تازه 2سال پیش رو اعلام کرده . منظورم اینه که هر چقدرم که کارات زود انجام بشه زودتر از 2 سال محاله و بستگی به روند اعلام کارنتی داره. و اینکه این وسط کیس نامبر چبه و چه تاثیری داره؟
ایا قدرت مالی اسپانسر یا موقعیت اجتماعیش میتونه رو زمانش تاثیر بزاره ؟ راهی هست که مسیر کوتاه تر بشه؟ ایا میشه سنتری که باید فرم هارو ارسال کرد خودمون انتخاب کنیم؟ اخه یکی نوشته بود تگزاس از همه سریعتره و ورمونت از همه کند تره چقدر درسته اینا؟
ممنون میشم راهنماییم کنید
ارسال فرمها may2012/ شماره کیس کمتر از 5000/ مصاحبه W1 MARCHایروان/ویزای یکضرب/ افراد کیس 01/ ایالت انتخابی اتلانتا