موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
با توجه به اینکه هر روز قوانین عوض میشه من می خام بدونم که الان نهایتا بهترین راه برای بردن همسر به آمریکا چیه و چقدر طول می کشه؟ سوالم رو مشخص می پرسم لطفا جداگانه جواب بدین شاید به درد همه بخوره:
سناریوی اول:
با همسر مورد نظر ازدواج می کنیم. همه چیز رو ثبت می کنیم و میریم دنبال ویزای ازدواج. این فرآیند چقدر طول می کشه؟
سناریوی دوم:
با همسر مربوطه ازدواج می کنیم، اما همه چیزو مخفی نگه میداریم، برای عیال مربوطه ویزای دانشجویی می گیریم، تا پاش رسید به آمریکا اونجا ثبت رسمی می کنیم و برای اقامت و ایناش اقدام می کنیم. این روش چطوره و چقدر زمان می بره؟
دوستانی که اطلاعات معتبر و مستندی در مورد این دو روش دارن یا اینا رو عملا تجربه کردن لطفا به طور جداگانه هر کدوم از این دو روش رو نقد و بررسی کنن و مزایا و معایبش رو برای دوستان بیان کنن.
ضمنا اگر راه سومی هم به ذهنتون می رسه بزرگواری می کنین اگر بقیه رو هم در جریان بگذارید.
با سپاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-06-11 ساعت 12:36
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-06-11 ساعت 21:08 توسط hasti_banoo.)
man daram girin kart migiram va be sefarat nagoftam 2 sal pish ezdevaj kardam agar begam chi mishe agar ham nagam beram che ghadr tol mikeshe khanomam ra bebaram mersi faday har chi irani hast
من دارم گرین کارت می گیرم و به سفارت نگفتم دو سال پیش ازدواج کردم. اگر بگم چی میشه اگر هم نگم برم چقدر طول می کشه خانمم را ببرم. مرسی
---
دوست عزیز. نوشتن به فارسی در مهاجرسرا الزامی است. لطفا رعایت کنید
موضوعها: 8
رتبه:
41
3 تشکر در 0 ارسال
کسانی که گرین کارت دارن و همسرشون رو با ویزا ازدواج از ایران میارن.آخرین کسائی که اقدام کردن،مدت زمان پروسه شون چقدر طول کشیده؟
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013, اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88 ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من هم نیاز به راهنمایی دارم مرسی اگه دوستان بتونن راهنمایی کنن چون من واقعا گیج شدم و نمی دونم باید چکار کنم اگه کسی با گرین کارت بخواد برای ازدواج اقدام کنه طبق اخرین اقدامات چقدر زمان میبره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام درسا جان نمی خوام نا امیدت کنم پارتنر من بعد از 8سال عشق ناب منو به آمریکا فروخت بهترین سلهای جوونیمو براش گذاشتم حالا پول و کارهایی که براش ردم هیچ .کسی که تو رو دوست داره هر جا که امکانش باشه با تو خواهد ماند و با تو زندگی خواهد کرد .
گاهی مسیر جاده به بن بست می رود
گاهی مسیر جاده به بن بست می رود
گاهی تمام حادثه از دست می رود...
گاهی همان کسی که دم از عقل می زند در راه هوشیاری خود، مست می رود
گاهی غریبه ای که به سختی به دل نشست، وقتی که قلب خون شده بشکست، می رود
اول اگر چه با سخن از عشق آمده، آخر خلاف آنچه که گفته است می رود
وای از غرور تازه به دوران رسیده ای، وقتی میان طایفه ای پست می رود
هر چند مضحک است و پر از خنده های تلخ.. بر ما هر آنچه لایقمان هست می رود
گاهی کسی نشسته که غوغا بپا کند، وقتی غبار معرکه بنشست می رود
اینجا یکی برای خودش حکم می دهد، آن دیگری همیشه به پیوست می رود
این لحظه ها که قیمت قد کمان ماست، تیری است بی نشانه که از شصت می رود
بی راه ها به مقصد خود ساده می رسند، اما مسیر جاده به بن بست می رود
وای از غرور تازه به دوران رسیده ای، وقتی میان طایفه ای پست می رود
هر چند مضحک است و پر از خنده های تلخ بر ما هر آنچه لایقمان هست می رود..
موضوعها: 33
رتبه:
205
21 تشکر در 0 ارسال
ازدواج با عشق زیبا و دوست داشتی است
ازدواج به همراه مهاجرت به امریکا هم زیبا و پذیرفتنی است
ولی ازدواج با عشق به همراه مهاجرت به امریکا گرچه زیبا و دوست داشتنی است ولی پذیرفتنش برای من دشوار است.
با آرزوی موفقیت برای شما
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یه سوال دارم. من داداشم میخواد نامزدش ببره امریکا اونجا ازدواج کنه ، هنوز گرین کارت نگرفته چون میگن اگه ازدواج کنن میتونی همسرتم به پرونده اضافه کنی و دوتا با هم گرین کارت میگیرن؟ این واقعا صحت داره؟ اگه درسته خب حالا چطوری همسرشم بیاره اونجا؟ اونکه ویزا نمیتونه بگیره!!
اگه اینجوری بشه که دیگه نمیخواد یه پروسه 5 ساله رو طی کرد
ممنونم میشم راهنماییم کنید
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
داداشت از چه طریقی می خواد گرین کارت بگیره ؟