موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه من حدود ٢هفته ميشه كه انكارا عقد كردم همسرم گرين كارت داره و وكيل گرفته و مدارك رو هم فرستاده به uscis كسي اطلاع داره كاره من كلأ چقدر طول ميكشه؟لطفا راهنماييم كنيد
ممنون
ازدواج با كسي كه گرين كارت دارد در سال ٢٠١٢
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من از طریق ویزای ازدواج با گرین کارت از طریق همسرم در اخرای2010 اقدام کردم و الان 2 ماه است که تمام مدارکم و ساپرت مالی رو فرستادم برا nvc و تایید هم شده ایا کسی میتونه به من بگه چقدرطول میکشه تا به من برای مصاحبه خبر بدن
متشکرم دوستان
رتبه:
13
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-05 ساعت 15:49)سايه نوشته: سلام به همه من حدود ٢هفته ميشه كه انكارا عقد كردم همسرم گرين كارت داره و وكيل گرفته و مدارك رو هم فرستاده به uscis كسي اطلاع داره كاره من كلأ چقدر طول ميكشه؟لطفا راهنماييم كنيد
ممنون
ازدواج با كسي كه گرين كارت دارد در سال ٢٠١٢
سلام
با رویه فعلی حدود 3 سال مگر اینکه همسرتان در این بازه سیتیزن بشوند و یه مقدار پروسه سریعتر میشود .
--------------------------------------------------------------------------------
نوع ویزا: F2A
تاریخ ارسال مدارک : سپتامبر2011
تاریخ approve: آپریل 2012
دریافت شماره کیس : جولای 2012
موضوعها: 17
رتبه:
102
1 تشکر در 0 ارسال
این سه چهار سال برای شما نعمته اگر قدرش رو بدونین و ازش استفاده کنین.
از تجربه بچه های مهاجرسرا استفاده کنین و در این مدت زبان و تحصیلاتی رو که باید یاد بگیرین کامل کنین و اینجا رسیدین دیگه علاف نشین.
البته خیلی ها ترجیح میدن این مدت رو کلا با استرس جلوی کامپیوتر بشینن و هی آمار بگیرن که کی کارشون انجام میشه.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام نامزدم من گرین کارت امریکا داره و ایرانی هم نیست برای کشور اذربایجان هست و یک ماه دیگه قرار در باکو ما ازدواج کنیم میخواستم ببینم اگر از طریق سفارت امریکا در باکو اقدام کنیم چقدر طول میکشه که به من ویزا بدن؟
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من نوامبر سال ٢٠١٠ از طريق همسرم كه گرين كارتى هستش درخواست دادم و اكتبر ٢٠١١ تمام مداركمو و هزينه هارو گرفتن و ساپورت مالى رو هم گرفتن و نامه تاييد رو دادن و گفتن منتظر وقت سفارت باش. ميخواستم بپرسم با توجه به مراحلى كه طى كردم چند وقت طول ميكشه كه وقت سفارت ( انكارا) برسه و بعد از اون ويزا چقدر طول ميكشه؟
اخه براى اماده شدن براى مهاجرت دونستن ميزان دقيق وقت باقيمانده مهمه، از همه دوستانى كه راهنمايي ميكنن سپاسگذارم
موضوعها: 6
رتبه:
49
0 تشکر در 0 ارسال
(2012-04-13 ساعت 13:26)Rambod نوشته: سلام من نوامبر سال ٢٠١٠ از طريق همسرم كه گرين كارتى هستش درخواست دادم و اكتبر ٢٠١١ تمام مداركمو و هزينه هارو گرفتن و ساپورت مالى رو هم گرفتن و نامه تاييد رو دادن و گفتن منتظر وقت سفارت باش. ميخواستم بپرسم با توجه به مراحلى كه طى كردم چند وقت طول ميكشه كه وقت سفارت ( انكارا) برسه و بعد از اون ويزا چقدر طول ميكشه؟
اخه براى اماده شدن براى مهاجرت دونستن ميزان دقيق وقت باقيمانده مهمه، از همه دوستانى كه راهنمايي ميكنن سپاسگذارم
دوست عزیز
طبق ویزا بولتن الان کسانی که نوامبر 2009 اقدام کرد نوبتشون شده. شما دقیقا 1 سال بعد نوبتت میشه
درضمن کتگوری شما F2A هستش. اینم لینک ویزا بولتن:
http://www.travel.state.gov/visa/bulleti..._5692.html
ویزا ازدواجی/اقدام اول ژانویه 2012/ اپروو: اول جون/گرفتن کیس نامبر آخر جولای/تکمیل مدارک در NVC: سوم ژانویه 2013/مصاحبه: آخر اپریل 2013/ویزا یکضرب از ابوظبی
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت همه دوستان
کسی اطلاع داره از اینکه اگر از زمان ازدواج 2 سال گذشته باشه میشه ویزای CR1 را در همان بدو ورود در فرودگاه از افیسری که مدارکمون را تحویل میگیره تقاضای پاس IR1 کرد.؟یا بایدفرم های مجدد پر کرد؟
ممنون میشم اگر جواب بدهید.
sara
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان نامزد من در مارچ 2013 سیتزن میشود ما تابستان میخواهیم ازدواج کنیم اگر ان زمان اقدام کند در زمان سیتزن شدن چقدر پرونده ما جلو می افتد ؟ یا اینکه بهتر است نامزد بمانیم و من از طریق ویزای دانشجویی اقدام کنم ؟