موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من دوست پسرم 6 ماهه که رفته به آمریکا (توریستی )و با چند وکیل صحبت کرده و نتونسته ویزاشو تمدید بکنه و از یک طرف من در لاتری قبول شدم اگه این شخص غیر قانونی اونجا باشه و من برم آمریکا و با هم ازدواج کنیم امکان داره که این فرد بتونه قانونی موندگار بشه؟
کیس نامبر :2012AS00061xxx
تاریخ ارسال فرم اولیه :2011july 24/مرداد 3
محل مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه :4jun
تاریخ ویزا :6jun یک ضرب
تاریخ ورود به آمریکا :
تعداد نفرات همراه :0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-10-09 ساعت 00:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-10-09 ساعت 00:57 توسط ParsTrader.)
[
سلام دوستان
من دوست پسرم 6 ماهه که رفته به آمریکا (توریستی )و با چند وکیل صحبت کرده و نتونسته ویزاشو تمدید بکنه و از یک طرف من در لاتری قبول شدم اگه این شخص غیر قانونی اونجا باشه و من برم آمریکا و با هم ازدواج کنیم امکان داره که این فرد بتونه قانونی موندگار بشه؟
[/quote]
-----------------------------------------------------------------------
اگه الان برگرده ایران در حالی که من مدارکم رو ارسال کردم خودم را مجرد معرفی کردم می تونم کاری براش بکنم که اونم همراه من موفق به گرفتن گرین کارت بشه؟ممنون میشم از راهنماییتون .
کیس نامبر :2012AS00061xxx
تاریخ ارسال فرم اولیه :2011july 24/مرداد 3
محل مصاحبه :آنکارا
تاریخ مصاحبه :4jun
تاریخ ویزا :6jun یک ضرب
تاریخ ورود به آمریکا :
تعداد نفرات همراه :0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان ومدیران سایت
من گرین کارت ازطریق لاتاری گرفتم و الان میخوام ازدواج کنم،چقدر طول میکشه تا همسرم رو باخودم به امریکا ببرم،از طریق نامزدی میشه یا نه؟
اون الان در اروپا دانشجو است واقامت دانشجویی داره.آیا این درروند پروسه تاثیر مثبت داره؟لطفا در این مورد من را راهنمایی کنید!!
باسپاس
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2011-12-06 ساعت 02:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2011-12-06 ساعت 02:12 توسط hstiha.)
سلام.
من تازه با این سایت آشنا شدم.
من و همسرم نزدیک به دو ماه هستش که با هم ازدواج کردیم.عقد رسمی.ایشون نزدیک به 2 سال هستش که آمریکا زندگی میکنه و گرین کارت هم داره.اونجا کار هم میکنه.ما برای اینکه من هم برم اونجا تمام مدارک رو اماده کردیم و با خودش برده و ترجمه کرده و تازه میخوان مدارک رو به اداره مهاجرت تحویل بدن.میخواستم از دوستانی که اطلاع دارن بپرسم که گرفتم ویزای من تقریبا چقدر طول میکشه.خیلی ممنون میشم که جواب بدین.خیلی نگرانم که خیلی طول بکشه...
سلام.
من تازه با این سایت آشنا شدم.
من و همسرم نزدیک به دو ماه هستش که با هم ازدواج کردیم.عقد رسمی.ایشون نزدیک به 2 سال هستش که آمریکا زندگی میکنه و گرین کارت هم داره.اونجا کار هم میکنه.ما برای اینکه من هم برم اونجا تمام مدارک رو اماده کردیم و با خودش برده و ترجمه کرده و تازه میخوان مدارک رو به اداره مهاجرت تحویل بدن.میخواستم از دوستانی که اطلاع دارن بپرسم که گرفتم ویزای من تقریبا چقدر طول میکشه.خیلی ممنون میشم که جواب بدین.خیلی نگرانم که خیلی طول بکشه...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
من از طریق برادرم صاحب گرین کارت شده ام (F4 category) و البته هنوز وقت مصاحبه برای من تعیین نشده است.سئوال من اینست که چون قصد ازدواج کردن دارم، آیا می توانم همسر خود را نیز با خودم ببرم یا خیر؟ اگر می شود چگونه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
من امسال گرین کارت برنده شدم و حدود دو ماه دیگه مصاحبه دارم. از طرف دیگه در حال ازدواجم. حالا چند تا سوال:
1. امکان این هست که برای همسرم هم گرین کارت بگیرم؟
2. آیا تفاوتی داره که قبل یا بعد از مصاحبه عقد کنیم؟
ممنون