موضوعها: 2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
چرا امريكا؟ جالبه واقعا.نمي خوام بگم وطن فروش و بي غيرت.ولي واقعا متاسفم.همون كشوري كه طرز فكر كوروش رو داره اگه شما تشريف ببره توهين ها و نگاهه تمسخر اميز از همون فرودگاه شروع ميشه.
واقعا براي اينده ايران متاسفم.ديگه با اين جوابي كه usa.lover دادن ديگه اين بحث بسته شه بهتره.چون ديگه دلم نمي خواد حقيقت هاي جوان هاي اين دوره رو بفهمم.اگه شما 25 سال پيش بودين 24ساعت كشور رو دست عرب ها ميدادين و الان بيشتر ساكنان اين سرزمين(جوان هاش) عرب بودن.
واقعا به شما با غيرت ها بايد ايول گفت. اگه تا حالا با شك ميشد گفت غرب پرست.الان ديگه با اطمينان ميشه گفت.
در ضمن اين فيلم هاي هاليودي رو براي ما ميسازن برادر . باور نكن.
باي
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-18 ساعت 23:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-19 ساعت 02:23 توسط laili.)
(2010-07-18 ساعت 23:04)hassanrouhi نوشته: چرا امريكا؟ جالبه واقعا.نمي خوام بگم وطن فروش و بي غيرت.ولي واقعا متاسفم.همون كشوري كه طرز فكر كوروش رو داره اگه شما تشريف ببره توهين ها و نگاهه تمسخر اميز از همون فرودگاه شروع ميشه.
واقعا براي اينده ايران متاسفم.ديگه با اين جوابي كه usa.lover دادن ديگه اين بحث بسته شه بهتره.چون ديگه دلم نمي خواد حقيقت هاي جوان هاي اين دوره رو بفهمم.اگه شما 25 سال پيش بودين 24ساعت كشور رو دست عرب ها ميدادين و الان بيشتر ساكنان اين سرزمين(جوان هاش) عرب بودن.
واقعا به شما با غيرت ها بايد ايول گفت. اگه تا حالا با شك ميشد گفت غرب پرست.الان ديگه با اطمينان ميشه گفت.
در ضمن اين فيلم هاي هاليودي رو براي ما ميسازن برادر . باور نكن.
باي
دوست عزیز من نمیدونم شما تجربه ی زندگی توی آمریکا رو داشتید یا نه؟ اما به عنوان کسی که فقط یک ساله دارم توی این کشور زندگی میکنم میتونم بهتون بگم که من در عرض این یک سال نه توهینی دیدم و نه نگاه تمسخرآمیزی. و نه یکبار پیش اومده که به خاطر رفتار مردم رنجیده و ناراحت بشم.میتونم بگم حتی برعکس هم بوده هر زمانی که دلگیر و غمگین بودم وقتی بیرون رفتم با دیدن مردم و صحبت کردن با اونها به کلی احساسم تغییر کرد.حالا اگه توی کشور خودم بودم شاید هر روز بابت مسئله ای ساده ناراحت و رنجیده میشدم.
من به جرات میتونم بگم که آمریکائیها جزو بهترین مردم روی زمین هستند و واقعا همیشه تعجب میکنم از اینهمه تبلیغی که برضد این کشور میشه و متاسفانه بی تاثیر هم نیست.
فیلمهای هالیوودی ممکنه خیلیهاشون برای فروش بیشتر بزرگنمائی کنند ولی این نشون از صداقت این مردم داره که حتی فقر و قتل و تجاوز و یا شکنجه رو توی فیلمهاشون به تصویر میکشند نه اینکه مثل بعضی از کشورها فقط گل و بلبل نشون بدن و در آخر هم براشون مهم نباشه زیر پوست شهر چی میگذره.
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من تا حالا سابقه زندگي تو امريكا رو نداشتم ولي 2تا از دوستام تو امريكا زندگي مي كنن زياد راضي نبودن و يكيشون مي خواد براي ادامه تحصيل بره كانادا.
به فرض هم كه امريكا عين بهشت.اين دليل ميشه يكي انقدر تو وادي بي غيرتي پيش بره كه گذشته ي كشورشو ماله يكي ديگه بدونه؟
من دو سال سابقه تحصيل تو سوئد رو داشتم و الان هم چون از وضع مملكت راضي نيستم و در اولين فرصت اگه خدا بخواد دوباره بر ميگردم. اما اين به هيچ وجه دليل نمي شه كه يه ادم به اين راحتي وطنشو بفروشه.اونم معلوم نيس بابت چي.
متاسفم اينو ميگم.ولي اگه به همين شكل ادامه پيدا كنه فكر كنم خيلي ها حاظر بشن كه براي گرفتن ويزا امريكا ناموسشونو بفروشن.بعيدم نيست.الان كشور .بعدم .......
مطمئنا به خيلي هاشون بگي كه قصدت از امريكا رفتن چيه هيچ جواب منطقي نداره بده.فكر مي كنن واقعا امريكا عين فيلم هاي امريكن پاي هست.
اگه ما بگيم ميگن زيادي وطن پرستين.شما كه اونجايين بگين شايد قبول كنن.
فردا هم مي بيني كه بيشتراشون از رفتن پشيمون ميشن!!!!!!
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-19 ساعت 00:07)hassanrouhi نوشته: من تا حالا سابقه زندگي تو امريكا رو نداشتم ولي 2تا از دوستام تو امريكا زندگي مي كنن زياد راضي نبودن و يكيشون مي خواد براي ادامه تحصيل بره كانادا.
به فرض هم كه امريكا عين بهشت.اين دليل ميشه يكي انقدر تو وادي بي غيرتي پيش بره كه گذشته ي كشورشو ماله يكي ديگه بدونه؟
من دو سال سابقه تحصيل تو سوئد رو داشتم و الان هم چون از وضع مملكت راضي نيستم و در اولين فرصت اگه خدا بخواد دوباره بر ميگردم. اما اين به هيچ وجه دليل نمي شه كه يه ادم به اين راحتي وطنشو بفروشه.اونم معلوم نيس بابت چي.
متاسفم اينو ميگم.ولي اگه به همين شكل ادامه پيدا كنه فكر كنم خيلي ها حاظر بشن كه براي گرفتن ويزا امريكا ناموسشونو بفروشن.بعيدم نيست.الان كشور .بعدم .......
مطمئنا به خيلي هاشون بگي كه قصدت از امريكا رفتن چيه هيچ جواب منطقي نداره بده.فكر مي كنن واقعا امريكا عين فيلم هاي امريكن پاي هست.
اگه ما بگيم ميگن زيادي وطن پرستين.شما كه اونجايين بگين شايد قبول كنن.
فردا هم مي بيني كه بيشتراشون از رفتن پشيمون ميشن!!!!!!
والا شما اگه به استناد به حرف دو تن از دوستهاتون میگید آمریکا بده که خب این نشون دهنده ی منطق بالای شماست.
متاسفم ولی منم زیاد وطن پرست نیستم چون اگه بودم میموندم و میپرستیدمش ....ولی حالا که نتونستم این همه خوبی رو بپرستم و عبادت کنم دیگه نمیتونم به دوستان خرده بگیرم
با این طرز فکر شما و امثال شما میترسم همین یه ذره علاقه به سرزمین مادری هم به زودی از بین بره و پیشگوئی شما در مورد گرفتن ویزای آمریکا به حقیقت بپیونده!!!!!!!!
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 10
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
2010-07-19 ساعت 17:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-19 ساعت 17:06 توسط usa.lover.)
شیما خانم حقیقت محض رو فرمودند و هیچگونه نژادپرستی نیست!
همه این رو میدونند که بدترین صدا و بدترین لهجه از آن اعراب است! این حقیقتی است انکار ناپذیر!
پس حقیقت، صرفاً نژاد پرستی تعریف نمیشه!
درست میگم؟
موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
به نظرم بحث کردن اصولی دارد که متاسفانه رعایت نشدن آنها باعث می شود که بحث بارها و بارها از مسیر خود خارج شود و نتوان از آن نتیجه گیری کرد و گفتاری که بر پایه ی تعصب و برچسب زدن بر دیگران و تناقض باشد جز یک بحث فرسایشی چیزی را به دنبال ندارد.
زدن برچسب بیگانه پرست و وطن ستیز به یک شخص سعی در تخریب اوست نه نقد گفته های ایشان.از آقای جهانبگلو در این تاپیک فقط نقل قول شد پس باید در مورد قول ایشان نظر داده میشد نه بیشتر!این روش که با تخریب یک شخص صحبت های او را زیر سوال برد برعکس تصور عده ای جوابگو نیست!
و اما منصور خواندن خود نشان از اعتماد صد در صدی داشتن به گفته های خود است و امروزه این را جزء تعصب چیزی نمی خوانند.اعتدال شرط یک گفتار سالم است.
و اما پرسیدن سوالی مانند: بهتر است از خودمان بپرسیم ما برای وطن چه کرده ایم ؟ از طرف کسی که قصد مهاجرت دارد کمی غریب به نظر می آید.هر چند هم دلایل مهاجرت قانع کننده باشد اما کسی که آنقدر وطن پرست باشد حتما متوجه هست وطن در چه شرایطی بیشتر به او نیاز دارد وآیاجای خالی دادن در همان موقع کمی وطن پرست بودن آن شخص را زیر سوال نمی برد؟
در بحث نباید مغلطه کرد کسی که مغلطه می کند دو حالت دارد یا پاسخ در خوری ندارد با پیچیده کردن موضوع سعی دارد افکار را منحرف کند تا ضعف خود را بوشاند یا اینکه دانش آن بحث را ندارد و آداب مباحثه را نمی داند.
راستش من همچنان قصد وارد شدن به بحث را ندارم و نداشتم ولی به واسطه ی نقل قولی که از آقای جهانبگلو داشتم و کم لطفی یکی از دوستان بر خودم لازم دیدم که باز چند نکته را عنوان کنم.
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
موضوعها: 0
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-19 ساعت 18:31
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-20 ساعت 09:49 توسط babak2010.)
نگاه ایرانیان به زبان عربی پیش از وابستگی به اعتقادات مذهبی بیشتر ریشه درحافظه ایرانیان نسبت به رویداد های تلخ تاریخی بین ایران و اعراب دارد .
زبان عربی که پیشینه اش به زبان های سامی ( آرامی ، آشوری ، بابلی ، یمنی ، سومری و کلده ای و ... ) میرسد , تاریخچه ای بسیار طولانی در اتفاقاتی که منجر به شکل گیری آن شده را در خود جمع نموده است.
گویش عربی به خاطر قرار گرفتن ناحیه شبه جزیره عربستان در مدار گرم و خشک آسیا گذشته از ترکیبی که از آواها و هجاهای زبانهای تشکیل دهنده ان دارد بیشتر بخاطر هوای گرم ، گویش این زبان در بیان با تشدید و تاکید کلمات همراه شده که همین شرایط اب و هوایی در شکل گیری فرم بیانی ان نقش عمده ای بازی کرده است و از این بابت به دیگر زبانهای باستانی ( زبانهای آفریقایی و مناطق گرم وخشک استوایی ..) در نقاط گرم و خشک کره زمین نزدیک و شبیه میباشد .
اما ترکیب این زبان با دیگر زبانهای همسایه نظیر ایرانی ، ترکی ، آفریقایی .. باعث نزدیکی ان در گویش به این زبانها شده است .
زبانی که ما ایرانیان هم اکنون با ان صحبت میکنیم نیز همانند زبان عربی دچار تغییرات عمده وتاثیر پذیرش لغآت و دستور زبان از دیگر زبانهای مهمان نظیر مغولی ،عربی ، هندی ، روسی و حتی لاتین شده است از اینرو نمیتوان دقیقا آنها را از هم جدا و تفکیک نمود .
زبان عربی کاملترین دستور زبان در میان دیگر زبانهای دنیا را بعد از زبان فرانسوی دارا میباشد.
لازم به یاداوری است که هر زبانی شرایط تکاملی خاصی را باتوجه به موقعیت آب و هوایی و جغرافیایی انسانی طی نموده ودارای مشخصات فیزیکی خاص منحصر به خود بوده و زبانها یا گویشهای انسانی در مناطق دیگر کره زمین جدای از تاثیر پذیری زبانهای مهمان فرم گویشی کاملا متفاوتی را با توجه به اقلیم و طبیعت ان ناحیه را در خود ایجاد کرده و به تکامل رسانده است.
موضوعها: 10
رتبه:
58
1 تشکر در 0 ارسال
جالب اینجاست که بعضی از محققان معتقدند که در واقع زبان عربی از زبان فارسی اشتقاق گرفته شده!
در حقیقت اعراب حرف زدن را از پارسی زبانان و دیگر زبانها یاد گرفتند و به همین دلیل یک زبان کامل شده!
حتی از نظر لغوی، بیشترین لغات در عربی هست!
اما متاسفانه لهجه شان تهوع آور است و باید بعد از 5 دقیقه صحبت با یک عرب، 30 دقیقه از زمانتان را به رفتن به توالت اختصاص بدهید!
بهترین تلفظ عربی هم در مصر هست که بسیاری از تلفظهای زشت و زننده را اصلاح کردند!