موضوعها: 2
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-31 ساعت 01:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-31 ساعت 01:58 توسط hassanrouhi.)
سلام خدمت همه ي مديران قدرت مند و البته ............ مخصوصا جناب user.
تو فرهنگ والا و تاپ غربي شما رسمه كه به مجرم اجازه دفاع ندن و سرشو ببرن؟ والا تو فرهنگ پايين ايراني ما اگه مجرمي 100تا قتلم كرده باشه ميتونه وكيل بگيره و از خودش دفاع كنه.حالا نمي دونم شما رو چه حسابي .....
نكته بعدي اينه كه مطمئنا افرادي مثله شما به تلويزيون ايران ايراد ميگيرن كه چرا همش بدي هاي امريكا يا غربو ميگن با چرا خوبي هارو نميگن.
برادر شما كه مدير جايي به اين كوچكي هستي يه طرفه كار مي كني.پس خدا پدر رئيس رسانه ملي رو بيامرزه.
ميشه لطف كنين بگين من مستقيما به كي توهين كردم؟ برام جالبه كه جناب اقاي usa.lover به اين واضحي به اعراب و تن صداشون توهين كردن اما مديراني مثله شما هيچ كاري انجام ندادن اما...........
البته جواب اين سوال كاملا واضحه.چون ايشون با شما تو يه جبهه بودن.بنده به شما توصيه اكيد دارم كه با اين فرهنگ و ادابي كه شما دارين و نمي تونين هم ازش جدا شين چون احيانن بيست و اندي ساله كه باهاش اجين شدين فكره غرب رو از كلتون بيرون كنين.چون مطمئنا به مشكل بر مي خورين.
ميدونم با اين حرفام شايد دوباره توسط شما و ديگر مديران محترم محروم شم اما مهم نيست.چون شما ميدونين كه براحتي ميشه يه عضويت ديگه بسازم.پس ازتون مي خوام كه اين كارو نكنين و بيانين يا بصورت خصوصي يا همين جا اين قضيه رو حل و فصل كنيم.
به اميد اينكه مردمي كه ادعاي زندگي در غرب رو دارن فقط يه قطره از دمكراسي اطلاع داشته باشن!!!!!!!!!!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-31 ساعت 02:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-31 ساعت 02:38 توسط hassanrouhi.)
منم بالا گفتم كه اصلا دلم نمي خواد اين كارو كنم و اينم گفتم كه از جناب user تقاضا ميكنم كه اين مسله رو يا بصورت خصوصي يا همين جا بحث كنيم. بنده نه براي دعوا اينجا اومدم نه چيزه. هركي يه نظري داد و منم نظرمو گفتم.اما اينكه صرفا چون من مخالف نظر ايشون باشم يا انتقاد كنم دليل نميشه كه بگن محرومي يا چيزه ديگه.مهم هم نيست كه محروم كنن يا كلا تا 60نسل بعد منو محروم كنن مهم اينه كه چرا بعضي ها با اينكه سنگ غرب و فرهنگشونو به سينه ميزنن چرا از اولين نكات دموكراسي غرب بي اطلاع هستن.
در ضمن جناب اقاي صدراي عزيز فكر نمي كنم با تهديد كاري درست بشه. در ضمن اگر من يه اكانت ديگه باز كنم با اطلاعات متفاوت شما چطوري مي فهمين؟ گرچه فكر نمي كنم نيازي به اين كار باشه.
و يه چيزه ديگه اينه كه شما بايد بدونين كه بنده حتي كوچكترين نيازي به اين سايت ندارم و فقط صرفا اينجام كه تو بعضي از بحث ها شركت كنم و اگر لازم شد تو بعضي تاپيك ها تجربه ي دوساله خودم رو در سوئد به بچه ها منتقل كنم و فكر مي كنم تا حالا مفيد واقع شده باشم.چه بصورت خصوصي و چه در تاپيك ها.
در خاتمه هم از شما و ديگر مديران سايت كه باعث پربار شدن اين سايت تلاش ميكنن نهايت تشكر رو دارم و اميد وارم كه به ارزوهاشون برسن.
اگر ميشه هم خذف نكنين تا بصورت عادلانه به اين بحپ ادامه بديم و يا اگر فكر مي كنين كه جاش مناسب نيست به صلاح ديد خودتون يه تاپيكي ايجاد كنين و اونجا ادامه بديم تا شايد هر دو طرف بتونيم مشكلات رو مرتفع كنيم
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-19 ساعت 00:07)hassanrouhi نوشته: من تا حالا سابقه زندگي تو امريكا رو نداشتم ولي 2تا از دوستام تو امريكا زندگي مي كنن زياد راضي نبودن و يكيشون مي خواد براي ادامه تحصيل بره كانادا.
به فرض هم كه امريكا عين بهشت.اين دليل ميشه يكي انقدر تو وادي بي غيرتي پيش بره كه گذشته ي كشورشو ماله يكي ديگه بدونه؟
من دو سال سابقه تحصيل تو سوئد رو داشتم و الان هم چون از وضع مملكت راضي نيستم و در اولين فرصت اگه خدا بخواد دوباره بر ميگردم. اما اين به هيچ وجه دليل نمي شه كه يه ادم به اين راحتي وطنشو بفروشه.اونم معلوم نيس بابت چي.
متاسفم اينو ميگم.ولي اگه به همين شكل ادامه پيدا كنه فكر كنم خيلي ها حاظر بشن كه براي گرفتن ويزا امريكا ناموسشونو بفروشن.بعيدم نيست.الان كشور .بعدم .......
مطمئنا به خيلي هاشون بگي كه قصدت از امريكا رفتن چيه هيچ جواب منطقي نداره بده.فكر مي كنن واقعا امريكا عين فيلم هاي امريكن پاي هست.
اگه ما بگيم ميگن زيادي وطن پرستين.شما كه اونجايين بگين شايد قبول كنن.
فردا هم مي بيني كه بيشتراشون از رفتن پشيمون ميشن!!!!!!
دوست عزیز فکر کردم ممکنه شما توهینی که به کاربران کردید رو فراموش کرده بودید لازم دونستم بهتون متذکر بشم و دلیل محرومیتتون رو هم یادآوری کنم.
شما متاسفانه مفهوم دموکراسی رو بد متوجه شدید و فکر میکنید که هر کی به هر کسی توهین بکنه اگه بهش حرفی نزد یعنی دمکرات بودن و رعایت اصول دموکراسی.
خوشبختانه اینطوری نیست . و در همین آمریکا که به قول شما ماها داریم سنگش رو به سینه میزنیم و بهمون انگ وطن فروش و ناموس فروش رو زدید باید خدمتتون عرض کنم اگه همچین چیزی به کسی بگید میتونه شما رو نه تنها از یک فروم و به مدت یک هفته بلکه کلا از زندگی محرومتون کنه و کلی براتون سابقه ی بد ایجاد بشه.
این تهمت شما تهمت ساده ای نیست که به خودتون حق میدید و به جای عذر خواهی همچنان روی حرف خودتون هم پافشاری میکنید و اصرار به ادامه ی بحث دارید!!!!
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خوب جناب lailiجان ميشه بگين من الان مستقيما به كي توهين كردم؟اخه دليله محروميتم توهين مستقيم به شخصي بود.ما كه تو اين هنوز توهين به شخصيو پيدا نكرديم.
در ضمن توصيه ميكنم شما يه بار ديگه اين تاپيكو كلا بخونين تا ببينين هم جبهه ايهاي شما توهين هاي بدتر از اين داشتن ........
به فرض مهال كه من مقصر باشم .ايا تو مملكت شما به متهم اجازه دفاع نمي دن؟ جالبه
موضوعها: 6
رتبه:
127
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-07-31 ساعت 09:55)hassanrouhi نوشته: خوب جناب lailiجان ميشه بگين من الان مستقيما به كي توهين كردم؟اخه دليله محروميتم توهين مستقيم به شخصي بود.ما كه تو اين هنوز توهين به شخصيو پيدا نكرديم.
در ضمن توصيه ميكنم شما يه بار ديگه اين تاپيكو كلا بخونين تا ببينين هم جبهه ايهاي شما توهين هاي بدتر از اين داشتن ........
به فرض مهال كه من مقصر باشم .ايا تو مملكت شما به متهم اجازه دفاع نمي دن؟ جالبه
شما توهینی رو توهین تلقی میکنید که مستقیم باشه؟؟؟؟؟
مثلا اینکه شما وادی بی غیرتی رو به کسی که خودتون خوب میدونید کی بود نسبت میدید توهین نیست؟
یا اینکه در مورد فروش ناموس خیلیها صحبت میکنید این توهین نیست؟
شما به طرز زیرکانه ای به همه ی ماها لقب بی غیرت و وطن فروش و ناموس فروش دادید.....جالبه باز هم پافشاری و اصرار دارید که اینها توهین نیست!!!!
به هر حال به نظر میرسه شما از این بحث لذت میبرید و بر موضع خودتون پافشاری میکنید در اینصورت ادامه ی بحث رو لازم نمیدونم.
اگه قرار باشه این بحث ادامه پیدا کنه باید سعی بشه از دادن لقب و پیشداوری و قضاوت در مورد افراد خودداری کنیم .
در ضمن در این مملکت ما!!!! در اینمورد شما به فرض محال مقصر نیستید و صد در صد مقصرید......و باز هم در این مملکت ما!!!زمانی به متهم اجازه ی دفاع داده میشه که جرمش ثابت نشده باشه و مظنون باشه ولی در این کیس به خصوص مملکت ما اجازه ی دفاع به شما رو نمیده....ببخشید دیگه این مملکت اینجوریه و خیلی به همه زور میگه اصلا برای همین بهش میگن امپریالیسم جهانی.......
جهت تبلیغات در سایت با رایانامه ads@mohajersara.com تماس بگیرید.
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
جناب Hassanrouhi
سلام و متاسفم که باید به اطلاعتون برسونم با خواندن پست های جدید شما احساس کردم محرومیت شما کاملا به جا بوده است.
شما کاربرهای (usa.lover, User, Laili) را مستقیم و غیر مستقیم به وطن فروشی و ناموس فروشی متهم کردید و بدون اینکه حتا لحظه ای به نوشته های خود بیاندیشید همچنان سیل تهمت های بی پایه خود را نثار دیگر کاربران می کنید.
قضاوت مدیران این سایت صرفا بر اساس قوانین سایت است. قبلا لینک قوانین سایت را به شما اعلام کرده بودم. شما می دانید که چنانچه قوانین یک جامعه را زیر پا بگذارید محکوم هستید. قوانین این سایت صریحا بیان می کند توهین به دیگر کاربران و تهمت زدن ممنوع است. و بنده به عنوان یکی از مدیران این سایت (نه به عنوان کاربر سایت) اهل چانه زنی نیستم. چرا که قوانین مشخص و صریح است. (مانند این است که اگر از چراغ قرمز عبور کنید جریمه می شوید و پلیس هم از شما نمی پرسد چرا رد شدید.)
بنده اهل بحث و کل کل نیستم. این سایت هم محلی برای این جور بحث ها نیست. اگر این بحث ادامه یابد به تیم مدیریت ارجاع و در آنجا تصمیم گیری خواهد شد. که به احتمال زیاد نتیجه قفل شدن تاپیک و حذف آن پس از مدتی است.
پس بدون توهین به دیگران نظر خود را بیان کنید.
متشکرم.
User
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دقيقا عزيز .اين خيلي بده كه همه فكر كنن كه خودشون زرنگنو بقيه ببو گلابي هستن. ولي برادر من مي تونم از سيستم برادرم بيام نت و با ادرس ايميل و كلا اطلاعات ديگه بيام بالا مطمئنم شما متوجه نمي شين.تاكيد مي كنم با سيستم ديگه اي ميام. گرچه واقعا نيازي به اين جنگ و دعوا نيست . در ضمن اگه شما مدير يه شركت عظيمي بشين ............. خدا ميدونه چي رو به كي بده...
بگذريم من هنوز جواب سوالمو نگرفتم.البته من كه گفتم كه فرض كنيم من مقصر. تو فرهنگ تاپ شما به مجرم اجازه دفاع نمي دن؟ تو كشور عقب افتاده اي مثله ايران كه عبدالمالك اجازه دفاع داده شد با اينكه حكمش تابلو بود.
حالا تو غرب شما ها اين اجازه داده نمي شه؟
صدره جان به شما هم توصيه مي كنم كه دست از اهديد كردن برداريد.چون هيچ چيزي درست نمي شه . و مي خوام كه با همكاري همديگه اين سو تفاهم رو حل كنيم.
موضوعها: 167
رتبه:
175
14 تشکر در 1 ارسال
تاپیک باز شد.
لطفا در نوشته های خود توهین نکنید و قوانین و مصالح مهاجرسرا را در نظر بگیرید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ما كه از اولم گفتيم قصد دعوا نداريم.اما يعضي ها با استفاده از قدرتي كه اينجا دارن قصد سو استفاده رو دارن.
به هر حال ترجيح ميدم خودم پاپيش بگذارم و ميگم كه قبول كردم كه زيادي رفتم.
اما هنوزم رو حرفم هستم كه به هيچ كس توهين مستقيم نكردم و اگرم كرده باشم بايد بهم فرصت دفاع كردن داده ميشد كه ايشالا از اين به بعد مديران محترم اين نكته رو رعايت كنن تا بتونيم فضاي عادلانه تري داشته باشيم.
ارزوي موفقيت براي همه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
حالا من كاري ندارم ديگران به شما گفتن يا نه. ولي در مورد خودم ميدونم كه اولا من به شما نگفتم به user گفتم. كلا منظورم اين بود كه شما يا هر مدير ديگه مي خواين كسيو جريمه كنين يه فرصت دفاع بدين و بعد قانونو اجرا كنين؟ اين حرف بديه؟ به نظر من كه منطقيه كه اگر كسي تابلو ترين قانون شكني رو داشته باشه بايد بهش فرصت دفاع بدن.نه اينكه يهو قصاص كنن؟ اگه اشتباه ميكنم خوب بگين تا شايد تجديد نظر تو فكرم داشته باشم