موضوعها: 0
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
عجبا که شما فقط حرف خودتون را می زنید و استدلال های سلیقه ای به کار می برید!
از ادبیاتتون تعجب می کنم از یک طرف شعر خیام و از طرفی کلماتی مانند خائن و لج..پرا...وآبشخور افکارو...!!!
دوست گرامی نظر من این بود افکار را نقد کنید نه اشخاص و سابقه ی آنها را.من زیاد آقای جهانبگلو را نمی شناسم(در حد چند نوشته و ترجمه از ایشان) اما از آن نقل قولی که از ایشان گذاشتم خوشم آمد.همین.
من دیگه سکوت می کنم زیاد علاقه مند به بحث یکطرفه نیستم.
شماره کیس: 2011AS00016xxx
تاریخ دریافت نامه قبولی:29 اردیبهشت, 19 May
کنسولگری: آنکارا
تاریخ ارسال فرمهای سری اول:2 خرداد،23 May
تاریخ کارنت شدن کیس: January 2011
تاریخ دریافت نامه دوم: 20 بهمن، February 9
تاریخ مصاحبه:9فروردین،29 march
دریافت ویزا:فردای روز مصاحبه
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
2010-07-20 ساعت 07:40
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-20 ساعت 08:27 توسط User.)
دوستان عزیز، در به کار بردن کلمات محتاط باشید.در بیشتر مواقع خواننده ی پست شما، نمی تواند احساسات شما را در پست هایتان ببیند. دلیلش این است که نوشته های اینترنتی نمی توانند احساسات را دقیقا منتقل کنند. (برای همین صورتک ها بوجود آمدند.)
بنابراین برای اینکه از بحث خود به نتیجه برسیم خواهش می کنم حریم خوانندگان را در نظر بگیرید هنگام نوشتن پست های تان.
هیچ کس حتا یک ذره در میهن دوستی و میهن پرستی همه ایرانیان ( هر جا که باشند) شکی ندارد. اما تفاوت دیدگاه باعث می شود که مثلا فرد ایکس از نظر فرد ایگرگ وطن فروش باشد، اما در عین حال از نظر فرد زد فوق العاده وطن پرست و عشق ایران.
من بیش از یک سال است که در یک انجمن در یک سایت اینترنتی عضو هستم. نزدیک به بیست نفر (عمدتا آمریکایی، انگلیسی، آلمانی اسکاتلندی و ایرانی-آمریکایی) در آن حضور دارند. در این یک سال و اندی بحث های بسیار تندی برسر این دست مسایل پیش آمد اما هیچگاه ندیدم فردی به فردی دیگر اتهام بزند، توهین کند و یا قهر کند و بازی را به هم بزند.
این را هم بدانید از نظر تحصیلات دانشگاهی هم هیچکدام بالاتر از من نیستند.
فکر می کنم مشکل عمده ای که ما ایرانی ها داریم (غریبه بینمون نیست همه ایرانی هستیم اینجا) این است که تساهل نداریم و فکر می کنیم فقط دیدگاه من درست است.
درحالیکه هدف از راه اندازی این سایت و این تالار ها کمک به گسترش آگاهی هموطنان است، نباید این گمان را داشته باشیم که اگر تاپیکی در مورد مثلا همین "به پارسی بودن خود افتخار کنید" ایجاد شود دیگران جواب یک سوال را نمیدانند و ما باید آنها را ارشاد کنیم.
اینجا وزارت ارشاد نیست. قصد از اینگونه تاپیک ها ابراز نظر خود و شنیدن نظر دیگران است. اگر موافق، که اصولا بحثی پیش نمی آید، و اگر مخالف، باید دید چه چیزی باعث شده تفاوت ایجاد شود. و اینجاست که ما آگاهی امان را بالاتر می بریم.
بار دیگر خواهش من دعوت به تحمل عقیده مخالف و تساهل است.
عذرخواهی مرا پذیرا باشید که در میانه بحث داغ شما، پست دادم.
من گرچه شرکت نمی کنم اما مشتاقانه خواننده نظرات شما هستم.
با احترام فراوان
یوزر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دین مذهب نژاد و ایرانی بودن اصلا مهم نیست انسان بودن مهم هست که فعلا در ا ی ر ان انسانیت وجود ندارد ح ک و م ت متحوش بهتر از این نمی تواند جامعه را بسازد
موضوعها: 6
رتبه:
31
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-20 ساعت 16:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-20 ساعت 16:38 توسط wushu kung fu.)
در همه ی جامعه ها خوب و بد وجود داره مهم نیست بگیم این اینجوری اون اونجوری...........
.
.
.
.
.
.
.
.
مهم این که ما انسان باشیم و به کسی کار نداشته باشیم و به جای درست کردن دیگران ابتدا خودمون رو درست کنیم
موفق باشید
یه تصمیم یه هدف یا شکست یا پیروزی .... در جاده ی موفقیت دور زدن ممنوع
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
هموطن عزیز!
من پاسخی به این همه توهین شما نمی دهم و قضاوت را به عهده ی دوستان می گذارم.
ویرایش پست شما مربوط به امروز است همان قسمتی که بنده را مورد لطف قرار دادید!
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-21 ساعت 10:05
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-21 ساعت 10:30 توسط babak2010.)
عیب رندان مکن ای زاهد پاکیزه سرشت ... که گناه دگران بر تو نخواهند نوشت .
سانسور یا تحمیل ممنوعیت بر افکار ، آرا ، نظریات گفتار و دیدگاه های افراد تنها میتواند ناشی از تنگ نظری های فکری و ناتوانی علمی انسانها در درک تفاوتهای اینچنینی باشد .
من نه در این سایت بلکه در بسیاری از سایت های دیگر به تبادل فکر و اندیشه پرداخته و البته هر توهین یا بی ادبی که (ناشی از مشکلات فکری افراد در درک افکار دیگران بود ) را که به من شده است را با منطق ، حوصله بجا آورده و هیچگاه از راه ادب و اخلاق خارج نشده علیرغم اینکه در طرف مقابل با اینچنین رفتارهای غیر کلاسیک برخورد نموده ام .
بی شک بسیاری از هتاکیها و اهانتهایی که در این سایت به من شده است و هم اکنون در دسترس دید همگان است را نمیتوان با متن پاسخ نامه وزین و سنجیده ای که من در جواب یکی از هم وطنان بی منطقم که با توهین و تهمت من را مورد لطف بیدریغ قرار داده بودند مقایسه نمود ، اما سانسور و حذف جوابیه من از طرف مدیریت سایت را میتوان نشان از باند بازی ( پارتی بازی) و حمایت از طرف بی منطق در این سایت خبر رسانی قلمداد کرد ، چیزی که امروزه جزو ابتلاات فکری جدایی ناپذیر فرهنگ ایرانیان در آمده است .
امید است که بجای استفاده نامشروع از امتیاز رسانه ای به عنوان ابزار قدرت حتی در این سطح که به گسترش فرهنگ حذف و سانسور برای دست یابی به مقاصد گروهی میانجامد آنرا وسیله ای برای ارتقا فکر و اندیشه همه هموطنان و نه چند نفر با افکار خاص ! قرار داد.
با احترام بابک ۲۰۱۰
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-21 ساعت 14:11
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-21 ساعت 18:42 توسط babak2010.)
((((خطاب به یزدگرد سوم آخرین پادشاه ساسانی : من در حیرتم که چگونه لشگریان پا برهنه عرب بر تو چیره شدند.))))
برای آنانی که این فصل از تاریخ ایران را با دقت نخوانده اند:
خسرو اپرویز ( خسرو دوم : ۵۹۰ - ۶۲۸) آخرین شاهنشاه مقتدر سلسله شاهنشاهی ساسانی در پی مرگ کنستانتین امپراتور روم ( پدر همسر خسرو ، ماری ) بدست رقبای رومی اش انجام گرفته بود جنگی را آغاز که به پایان عمر شاهنشاهی ساسانی انجامید .
خسروا پرویز در پی تحریک کلیساهای روم مبنی بر کافر خواندنش بخاطر سب و انکار قدسیت مریم عذرا و فرزندش حضرت عیسی در نشستهای مذهبی بر پا شده در تیسفون ( پایتخت شاهنشاهی ) جنگی را آغاز که ابتدا با حمله پیشدستانه ارتش ایران به فرماندهی ( شهربراز: سردار معروف ایرانی ) ، سوریه ، مصر و فلسطین ( مرکز جهان مسیحیت در آنزمان ) ، تسخیر و صلیب و روغن مقدس مسیحیان که در بیت المقدس نگهداری میشد به ایران آورده شد , نتیجتا از سوی پاپ های اروپا و کلیسای روم فرمان جهاد برای پس گرفتن صلیب داده شد که رومیها با ارتش عظیمی به فرماندهی هراکلیوس با ایران وارد جنگ شدند که در این جنگها خسارات و کشته های بسیاری بر دو طرف تحمیل شده و صلیب مقدس پس گرفته شد .
نهایتا به خاطر هزینه زیاد جنگ( که با مالیاتهای سنگین جمع آوری میشد) و فشار جنگ به مردم ایران ، خسروآ اپرویز با کودتای پسر و سردارانش از قدرت خلع و پس از مدتی در زندان کشته شد که این به محل اختلاف بین اشراف و شاهزادگان ایرانی و سرداران ارتش تبدیل و به جنگ داخلی انجامید ، که این جنگها ۱۱ سال ادامه داشته و منجر به قدرت رسیدن ۷ تن از جمله پوراندخت و آذرمیدخت ( دختران خسروا پرویز ) و نهایتا یزدگرد سوم ( یکی از شاهزادگان دور و البته عیاش ! از خاندان شاهی ) به پادشاهی ایران شد.
اما چیزی که به فروپاشی امپراتوری ساسانی در برابر هجوم اعراب انجامید ، فشارها و سرکوبهای مذهبی ناشی از رقابتهای سیاسی _ مذهبی بین ایران و روم ، جنگهای سنگین و بی دلیل خسرو پرویز با روم که به کودتا ، جنگهای داخلی و خستگی مردم و ارتش از شرایط سخت حاکم بر کشور ، فروپاشی اقتصاد کشور و روی کار آمدن شاهنشاه عیاش و بی لیاقت ( یزگرد سوم ) در ایران و نهایتا به حمایت و پشتیبانی جدی نیروهای اعراب از سوی ارتش روم منتهی شد . ( چیزی که پیشتر بخاطر کشتار و کنار زدن سران خاندان عرب محمره (که نگهبانان عرب مرزهای جنوبی ایران بودند ) بفرمان خسرواپرویز زمینه هایش فراهم شده بود .
یکی دیگر از دلائل فروپاشی ساسانیان جدی نگرفتن اعراب از سوی ایرانیان که در آنزمان با ( آغاز اسلام ) انقلاب بزرگی را شروع کرده و متحد شده بودند ( چیزی که ایرانیان از ان اخبار دقیقی نداشتند ) و نیز بعضی از اشتباهات استراتژیک شاهنشاه ( ترک پایتخت و عقب نشینی از مرزهای جنوبی ) ونیز اشتباهات فرماندهان ارتش ایران ( رستم فرخزاد ) در احضار نکردن نیروهای مستقر در پادگانهای شرقی ( شرق ایران ) و مرکزی ( پادگان جی یا استهبانات یا اصفهان امروز ) به تیسفون یا مدائن ( در عراق امروزی ) برای شرکت در جنگ و جلوگیری از گسترش جنگ و حملات به مناطق داخلی ایران عنوان شده است .
دکتر عبدالحسین زرین کوب در کتاب دو قرن سکوت ، آغاز حمله اعراب را در زمان خلافت عمر ( بعد از رحلت پیامبر اسلام ص ) ذکر نموده که از اولین درگیری تا تسخیر کامل ایران که با فتح شهر (خجند : در شمال تاجیکستان امروز ) به پایان رسید ، ۲۰۰ سال ذکر نموده است .
رتبه:
16
0 تشکر در 0 ارسال
2010-07-21 ساعت 19:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-07-21 ساعت 19:17 توسط b!ta.)
خیلی سعی کردم به حرمت این سایت و دیگر دوستان توهین های این شخص را نادیده بگیرم و سکوت اختیار کنم که خود بهترین پاسخ است. اما متاسفانه ایشان پاشونو فراتر از گلیمشون گذاشتند و من را متهم به کم منطق واخلاق بودن می کند.با چه شناخت و با چه حقی اینگونه قضاوت می کنند؟ کسی که تحمل انتقاد را ندارد به توهین رو میاره من گفته های ایشان را نقد کردم ولی ایشان به جای پاسخ فقط توهین کردن.هر چند عادت کرده ایم به اینگونه ادبیات آشنا!!!
الان هم اصلا دوست ندارم پاسخی به ایشان بدهم چون نرود میخ آهنین در سنگ.فقط گزارش ایشان را به ناظم خواهم داد و از مدیران خواهشمندم طبق قوانین سایت با ایشان برخورد کنند.
با تشکر