موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من صفحات این موضوع را خواندم ولی متوجه نشدم که من شرایط اقدام برای مهاجرت را دارم یا خیر؛ ممنون میشم راهنمایی کنید.
29 ساله لیسانس مهندسی صنایع - دانشگاه آزاد تهران جنوب - معدل 13.42
سابقه کار: 5 سال در طول دوران تحصیل بدون بیمه و 5 سال در زمینه کنترل پروژه IT با بیمه
IELTS Academic Overall 7
در زمینه های IT و مرتبط با شغلم هم چند تا Certificate بین المللی دارم، آیا تاثیری دارد؟
همسرم هم IELTS Academic 5.5 داره و حسابداری دانشگاه دولتی خونده.
چند تا سوال هم دارم، در چه صورت فرد شامل future growth areas می شود؟
تفاوت future growth areas در Qualification و Skill employment چیه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام.
من پزشک عمومی هستم و حدود 2 ماه بعد قراره که برم دوره طرح بگذرونم. چند وقته که در مورد مهاجرت سایت های مختلف رو بررسی کردم و چند تا سوال برام ایجاد شده که نتونستم جواب پیدا بکنم. اگه ممکنه بنده رو راهنمایی کنید.
اول اینکه من فارغ التحصیل دانشگاه آزاد تبریز هستم و معدلم احتمالا بین 14 و 15 باشه ( هنوز تسویه حساب نکردم با دانشگاه). می خواستم ببینم مدرک من مورد قبول استرالیا و نیوزلند هست یا نه.
با توجه اینکه من می تونم ایلتس بالای 7 بگیرم، به نظر شما استرالیا برای پزشک بهتره یا نیوزلند؟
مورد آخر اینکه شنیدم استرالیا بعد از 2014 شرایطش برای پزشک ها خیلی سخت خواهد شد با توجه به اینکه دانشجوهای پزشکی خودشون در شرف اتمام تحصیل هستند... این مطلب درست هست یا قابل استناد نیست؟
ممنونم از راهنماییتون.
موضوعها: 26
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2012-10-15 ساعت 12:37
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-10-16 ساعت 14:47 توسط ParsTrader.)
(2012-09-30 ساعت 20:41)امیرحسین م نوشته: سلام
یه راهنمایی می خواستم
من 25 سالمه، مهندسی پلیمر دانشگاه آزاد خوندم
3 سال سابقه کار دارم تو رشته خودم
آیلتس ندارم
و خواهرم لیسانس برنامه ریزی شهری داره ار دانشگاه آزاد، 3 سال تو رشته خودش سابقه داره و 8 سال کارشناس فروش بوده ( جمعاً 11 سال)
36 ساله هست، آیلتس هم نداره
....
جفتمون شانس مهاجرت را داریم؟
سلام
مگر بدون داشتن مدرک زبان هم میشه مهاجرت کرد؟
الان تمام کشورها ( به جز امریکا )برای مهاجرت مدرک زبان میخواهند .
برای نیوزلند نمیتونید اقدام کنید چون سابقه کار شما کمتر از 6 سال است اگر بتوانید ایلتس 7 در هر 4 باند بگیرید می توانید برای استرالیا اقدام کنید که برای شما خیلی مشکل است .
خواهرتون هم متاسفانه سابقه مرتبط کمی دارند و گرنه می توانستند برای نیوزلند اقدام کنند .
(2012-10-06 ساعت 23:07)amir_mz5 نوشته: سلام دوستان
من صفحات این موضوع را خواندم ولی متوجه نشدم که من شرایط اقدام برای مهاجرت را دارم یا خیر؛ ممنون میشم راهنمایی کنید.
29 ساله لیسانس مهندسی صنایع - دانشگاه آزاد تهران جنوب - معدل 13.42
سابقه کار: 5 سال در طول دوران تحصیل بدون بیمه و 5 سال در زمینه کنترل پروژه IT با بیمه
IELTS Academic Overall 7
در زمینه های IT و مرتبط با شغلم هم چند تا Certificate بین المللی دارم، آیا تاثیری دارد؟
همسرم هم IELTS Academic 5.5 داره و حسابداری دانشگاه دولتی خونده.
چند تا سوال هم دارم، در چه صورت فرد شامل future growth areas می شود؟
تفاوت future growth areas در Qualification و Skill employment چیه؟
با توجه به معدلتون متاسفانه مدرک شما معادل فوق دیپلم حساب می شود و نمی توانیدبرای نیوزلند اقدام کنید اما اگر بتوانید ایلتس 7 در هر 4 باند بگیرید می توانید برای استرالیا اقدام کنید که شرایط کاری بسیار خوبی دارد
سلام.
من پزشک عمومی هستم و حدود 2 ماه بعد قراره که برم دوره طرح بگذرونم. چند وقته که در مورد مهاجرت سایت های مختلف رو بررسی کردم و چند تا سوال برام ایجاد شده که نتونستم جواب پیدا بکنم. اگه ممکنه بنده رو راهنمایی کنید.
اول اینکه من فارغ التحصیل دانشگاه آزاد تبریز هستم و معدلم احتمالا بین 14 و 15 باشه ( هنوز تسویه حساب نکردم با دانشگاه). می خواستم ببینم مدرک من مورد قبول استرالیا و نیوزلند هست یا نه.
با توجه اینکه من می تونم ایلتس بالای 7 بگیرم، به نظر شما استرالیا برای پزشک بهتره یا نیوزلند؟
مورد آخر اینکه شنیدم استرالیا بعد از 2014 شرایطش برای پزشک ها خیلی سخت خواهد شد با توجه به اینکه دانشجوهای پزشکی خودشون در شرف اتمام تحصیل هستند... این مطلب درست هست یا قابل استناد نیست؟
ممنونم از راهنماییتون.
[/quote]
سلام
مدرک شما مورد قبول است اما به شرطی که در امتحانات مربوط به رجیستر کردن خودتون اقدام کنید که خودتون باید اطلاعات لازم را از اینترنت پیدا کنید خوشبختانه زبان شما خوبه .
شما فکر می کنید دانشکده پزشکی در استرالیا همین 4 - 5 سال پیش تاسیس شده که 2 سال دیگه فارغ التحصیل بده بیرون ؟
البته سال به سال شرایط مهاجرت برای استرالیا و سایر کشورها داره سختتر میشه و این فقط شامل یک رشته خاص نمیشه و برای تمام رشته ها است .
با ارزوی موفقیت برای همه
(2012-10-15 ساعت 03:00)eli cocou نوشته: سلام.
quince
سلام
شما که دیگه خودتون تحصیل کرده هستید می دونید برای ادامه تحصیل نیاز به داشتن مدرک ایلتس زبان هست شهریه تحصیل در نیوزلند برای دکتری 6000 دلار در سال است و هزینه زندگی نیز حداقل سالی 25000 دلار برای شما و خانواده محترم است . دلار نیوزلند هم حدود 3000 تومان است . برای گرفتن بورسیه و دیدن شرایط ان به سایت اپلای ابرود مراجعه نمایید
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
شرایط مهاجرت به نیوزلند از استرالیا سخت تره؟؟
برای پذیرش غیر تحصیلی و ویزای کاری
هم معدل دانشگاه و دولتی و آزاد مهمه؟
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام!
من یک سوال مربوط به آیلتس دارم. لطفا اگر کسی می دونه جواب بده.
من آیلتس جنرال دارم با نمرات زیر:
L=7.5, R=7, S=6, W=5.5
Over all=6,5
من توی سایت مهاجرت فقط دیدم به این اشاره شده که over all =6.5 رو می خواهند اما در اینجا بعضی بچه ها می گویند باید هیچ کدام زیر 6 نباشد. اگر از دوستان لینکی از این موضوع داره لطف کنه بذاره ممنون می شم. راستش اصلا دوباره حوصله آیلتس خوندن رو ندارم.
ممنون از همگی.
با آنکه سالهاست قصد رفتن دارم اما مطمئنم که خواهم رفت.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
تو اون لیست مشاغل گشتم ولی آخرش نفهمیدم رشته من مورد نیازه یا نه ..
من کارشناس رادیولوژی هستم .. 1 سال بیمه و سابقه کار مرتبط به رشتم دارم و حدود 5 سال غیر مرتبط ...
متاهلم و 28 ساله .. مدرکم هم از یکی از دانشگاههای دولتی با معدل 15 دارم ..
میتونم برا مهاجرت و کار اقدام کنم ... به رشته ی من نیازی هست اونجا
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
(2012-11-08 ساعت 00:03)sky center نوشته: سلام
تو اون لیست مشاغل گشتم ولی آخرش نفهمیدم رشته من مورد نیازه یا نه ..
من کارشناس رادیولوژی هستم .. 1 سال بیمه و سابقه کار مرتبط به رشتم دارم و حدود 5 سال غیر مرتبط ...
متاهلم و 28 ساله .. مدرکم هم از یکی از دانشگاههای دولتی با معدل 15 دارم ..
میتونم برا مهاجرت و کار اقدام کنم ... به رشته ی من نیازی هست اونجا
رشته شما مورد نیاز هست اما من بارها گفتم که حداقل 6 سال سابقه کار نیاز برای نیوزلند مورد احتیاج هست . که شما متاسفانه فقط یکسال سابقه کار مرتبط دارید .
با ارزوی موفقیت برای همه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
من تحصیلاتم فوق لیسانس urban planning هستش و 3 سال هم سابقه کار مرتبط دارم. توی لیست مشاغل مورد نیاز نیوزیلند در قسمت شغل(232611) urban and regional planner رو نوشته که دقیقا رشته من هست اما در ستون دوم و سوم environmental or resource planning رو نام برده. من سوالم اینه که به نظرتون الان رشته من جز رشته های مورد نیاز هست یا نه؟ ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
یک تاپیک در انجمن اروپا زدم جواب نگرفتم
شوهر من دبیر آموزش پرورش هست با 12 سال سابقه
33 ساله هست.....
آیا با این سابقه می تونه به نیوزیلند مهاجرت کنه؟
رتبه:
72
1 تشکر در 0 ارسال
2012-11-09 ساعت 19:51
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-09 ساعت 20:57 توسط ParsTrader.)
(2012-11-09 ساعت 16:57)mohgan نوشته: سلام
یک تاپیک در انجمن اروپا زدم جواب نگرفتم
شوهر من دبیر آموزش پرورش هست با 12 سال سابقه
33 ساله هست.....
آیا با این سابقه می تونه به نیوزیلند مهاجرت کنه؟
سلام
قبلا می توانستند (البته با داشتن ایلتس 7 در هر 4 باند ) .ولی الان خیر.
لیست رشته های مورد نیاز نیوزلند در صفحه اول هست . لطفا ان را مطالعه نمایید.
اما می توانند برای استرالیا اقدام کنند که لازمه ان داشتن ایلتس 7 در هر 4 قسمت است که البته کار مشکلی است .
با ارزوی موفقیت برای همه
(2012-11-09 ساعت 13:24)revit نوشته: سلام دوستان
من تحصیلاتم فوق لیسانس urban planning هستش و 3 سال هم سابقه کار مرتبط دارم. توی لیست مشاغل مورد نیاز نیوزیلند در قسمت شغل(232611) urban and regional planner رو نوشته که دقیقا رشته من هست اما در ستون دوم و سوم environmental or resource planning رو نام برده. من سوالم اینه که به نظرتون الان رشته من جز رشته های مورد نیاز هست یا نه؟ ممنون
سلام
این دیگه اصطلاحات تخصصی رشته شماست .
اما همانطور که بارها گفتم برای مهاجرت به نیوزیلند در حال حاضر فقط در صورت داشتن 6 سال سابقه کار به بالا می توان اپلای کرد .
اما خوشبختانه ایالت ویکتوریا در استرالیا برای این رشته تنها با داشتن ایلتس 6 در هر 4 قسمت اسپانسری میدهد که پیشنهادم این است که تا دیر نشده ایلتس بگیرید و سریعتر اپلای کنید .
با ارزوی موفقیت برای همه
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2012-11-11 ساعت 10:43
(آخرین تغییر در ارسال: 2012-11-11 ساعت 10:48 توسط Majmulak.)
سلام عزیزان
من تحصیلات لیسانس مکانیک از دانشگاه خواجه نصیر با معدل 13.58 دارم و 4 سال سابقه کار با بیمه و 3 سال بدون بیمه دارم که کاملا مرتبط با تحصیلاتم هستن سابقه خودرو هم دارم و به نرم افزار و امور مهندسی مکانیک تسلط کامل دارم رشتم هم تو لیست هست احتمالا دانشگامم تو لیست هست. مدرک من معادل چی میشه؟ پیشنهادتون چیه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستان عزیز خواهش میکنم اگر کسی جواب سوالم رو میدونه توضیح بده..
توی همین تاپیک یکی از دوستان از روشی به نام سیلور فرن اسم برده بود که یکی از روشهای پذیرش استرالیا است مانند لاتاری امریکا اما دیگه کسی صحبتی راجع بهش نکرد که در چه سایتی هست یا اینکه کسی هم ثبت نام کرده یا نه
HAS NOT BEEN SELECTED