کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
مهاجرت به نیوزلند و راه های آن
عذر می‌خوام که این سوال رو اینجا مطرح می‌کنم.

آیا نیوزلندهم مثل استرالیا و دیگر کشورها، کمپ داره که از اون طریق بشه برای اقامت اقدام کرد؟
کسی از این روش اقامت گرفتن برای نیوزلند اطلاعی داره چجوریه؟
یا سایتی یا جایی رو می‌تونید معرفی کنید که در مورد این روش اقامت گرفتن بتونم اطلاعات بدست بیارم؟

ممنون از پاسخگوییتون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-02-08 ساعت 19:11)shreza نوشته:  خیلی متشکر که جواب دادین
سن 27
دیپلم کامپیوتر و یه عمر شغل شریفه فروشندگی :دی
خدا رو شکر مدرک ایلتس 7 دارم.میشه با اینا کاری کرد؟
یه سوال دیگه اگه قصد ادامه تحصیل داشته باشم چجوریاست حدود هزینش چقدر میشه؟
بسیار ممنون
سلام
با این مدرک فقط می تونید برای کبک کانادا اپلای کنید که باید مدرک زبان فرانسه نیز بگیرید. اما این را در نظر داشته باشید که در اینجا به افرادی احتیاج دارند که کار فنی را خیلی خوب بلد باشند و مثلا در رشته شما به افرادی احتیاج دارند که SQL server , VBA , dot net , C++ C,.... را خیلی حرفه ایی بلد باشند .و باید به فکر داشتن فن مناسب برای کار پیدا کردن باشید .
فقط تا یادم نرفته بگویم یکی از ویژگی های مثبت شما داشتن زبان خوب است که هم امتیاز شما را برای کبک افزایش می دهد و هم در پیدا کردن کار کمک بسیار فراوانی به شما خواهد کرد

(2013-02-09 ساعت 11:46)godparadise نوشته:  عذر می‌خوام که این سوال رو اینجا مطرح می‌کنم.

آیا نیوزلندهم مثل استرالیا و دیگر کشورها، کمپ داره که از اون طریق بشه برای اقامت اقدام کرد؟
کسی از این روش اقامت گرفتن برای نیوزلند اطلاعی داره چجوریه؟
یا سایتی یا جایی رو می‌تونید معرفی کنید که در مورد این روش اقامت گرفتن بتونم اطلاعات بدست بیارم؟

ممنون از پاسخگوییتون
سلام
همانطور که به ان دوستمون گفتم هیچ کجا نون خور اضافی نمی خوان . اینجا هم کمپ دارند اما باید چندین سال در یک کشور ثالث که یک جزیره بسیار کوچک 10 تا 20 کلیومتری است برای دوسال بمونید بعد اگر فردی از پشه مالاریا و ... جان سالم بدر برد و مدارک کامل و درستی داشت ممکن است به او اقامت بدهند در غیر اینصورت بعد از 2 سال باید به کشور خودش برگردد.
شما هم شرایط خود مثل تحصیلات و زبان و .... را بنویسید اگر شرایط مناسبی داشته باشید . راهنمایی می کنم .
با ارزوی موفقیت برای همه
آن مایه ز دنیا که خوری یا پوشی
معذوری اگر در طلبش میکوشی
باقی همه رایگان نیرزد هشدار
تا عمر گرانبها بدان نفروشی
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، storagemeter ، shreza
سن من و همسرم 26 و 24 ساله
من لیسانس عمران دارم و 2 سال سابقه کار بدون بیمه
همسرم هم لیسانس معماری با 2 سال سابقه کار بدون بیمه
آیلتس 6.5 هم جفتمون داریم
به نظرم شرایط لازم رو دارم
---------------------------------
منتهای مراتب اونقدر پول ندارم که قانونی برم. می‌خوام برم کمپ اون وقت همه مدارکامون رو اونجا رو کنیم تا شاید زود از کمپ بفرستنمون بیرون.
حدود 30 میلیون دارم که با این اوضاع دلاری 3-4 هزار تومانی چیزی واسم نمیمونه.
نظر شما چیه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader
(2013-02-09 ساعت 19:36)godparadise نوشته:  سن من و همسرم 26 و 24 ساله
من لیسانس عمران دارم و 2 سال سابقه کار بدون بیمه
همسرم هم لیسانس معماری با 2 سال سابقه کار بدون بیمه
آیلتس 6.5 هم جفتمون داریم
به نظرم شرایط لازم رو دارم
---------------------------------
منتهای مراتب اونقدر پول ندارم که قانونی برم. می‌خوام برم کمپ اون وقت همه مدارکامون رو اونجا رو کنیم تا شاید زود از کمپ بفرستنمون بیرون.
حدود 30 میلیون دارم که با این اوضاع دلاری 3-4 هزار تومانی چیزی واسم نمیمونه.
نظر شما چیه؟
در این شرایط که به شما پناهندگی نمیدن هیچ ممکنه اصلا اقامت هم نگیرید .
الان برای نیوزلند افرادی که کمتر از 6 سال سابقه کار دارند از پول بیرون نمیاند .
بنابراین شما چاره ایی ندارید جز اینکه ایلتس 7 در هر 4 قسمت بگیرید و برای استرالیا اپلای کنید .
برای رفع مشکل مالی هم ابتدا باید خودتون تنها برید استرالیا بعد از مدتی که کار مناسبی پیدا کردید همسرتون را هم ببرید .
با ارزوی موفقیت برای همه
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13
مرسی از پاسخگویی کاملتون
اگر آیلتس 7 در هر 4 قسمت بگیرم، چجور اقدامی برای استرالیا باید بکنم؟
اقامت از طریق کار؟ چه مدت باید اونجا بمونم؟ بازم یعنی باید برم کپ حتی اگه تنها برم؟
بارها دیدم که می‌فرمایید 6 سال سابقه می‌خواد نیوزلند در حالی که تو سایتشون 2 سال هم برای انتخاب گذاشتند.
دلیل 6 سال از کجاست؟
آیا به غیر از مدرک دانشگاهیم ارزش داره که مدارک نرم افزارهایی همچون فتوشاپ، تری دی مکس، اتوکد و... رو هم بهشون ارائه کنم یا براشون این چیزا ارزش نداره؟

باتشکر
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان لطفا اگر تجربه ای دارن در مورد کیس من راهنمایی بفرمایید:
من شرایط خروج قانونی از ایران و همینطور امتیاز لازم برای ویزای کار در نیوزیلند رو دارم. ( خویشاوند درجه 1 در نیوزیلند - آیلتس 6.5 - دسته شغلهای مورد نیاز و . . . ) تنها مشکل اینه که همسرم پایان خدمت نداره و سربازی نرفته ضمنا باید سریع از ایران خارج شیم. با این توضیحات :
1- بهتر اینه که من قانونی اپلای کنم و بعد شوهرم غیرقانونی خروج بزنه و بیاد نیوزیلند که در اینصورت آیا پناهندگی بهش می دن؟ یا ویزای کار بهش تعلق می گیره؟
2- هردو بصورت غیرقانونی و برای کیس پناهندگی اقدام کنیم برای نیوزیلند؟ که در این مورد چند درصد امکان ریجکت کردن هست؟
سپاسگذارم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-02-09 ساعت 22:08)godparadise نوشته:  مرسی از پاسخگویی کاملتون
اگر آیلتس 7 در هر 4 قسمت بگیرم، چجور اقدامی برای استرالیا باید بکنم؟
اقامت از طریق کار؟ چه مدت باید اونجا بمونم؟ بازم یعنی باید برم کپ حتی اگه تنها برم؟
بارها دیدم که می‌فرمایید 6 سال سابقه می‌خواد نیوزلند در حالی که تو سایتشون 2 سال هم برای انتخاب گذاشتند.
دلیل 6 سال از کجاست؟
آیا به غیر از مدرک دانشگاهیم ارزش داره که مدارک نرم افزارهایی همچون فتوشاپ، تری دی مکس، اتوکد و... رو هم بهشون ارائه کنم یا براشون این چیزا ارزش نداره؟

باتشکر
سلام
برای استرالیا از طریق ویزای SKIll worker اقدام میکنید .
به سایت مهاجرت استرالیا مراجعه می کنید و تمامی اطلاعات لازم را انجا بدست میارید .
شما که زبانتون خوبه نباید مشکلی داشته باشید .
برای نیوزلند 2 سال سابقه کار برای اپلای کردن کافیه اما از پول بیرون نمیاید .که خودتون تحقیق کنید این پول را متوجه میشید .
نه خیر کمپ نمیرید ولی ادم مجرد خرج خیلی کمتری داره و میتونه چند ماه بیشتر دنبال کار بگرده .
اون مدارک کامپیوتر برای اقامت گرفتن بدرد نمیخوره اما برای کار پیدا کردن میتونه به شما کمک کنه . به هر حال بهتره خودتون با توجه به اینکه زبانتون خوبه این سایت مهاجرت را بیشتر بخونید تا اطلاعات لازم را بدست بیارید .
با ارزوی موفقیت برای همه
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، shreza
سلامی مجدد خدمت دوست گلم واقعا ممنون از اینکه وقت میزارید وجواب میدین
میشه راجبه کبک کانادا بیشتر توضیح بدین اتفاقا ++C و sql server بطور حرفه ایی و تجربی خیلی خوب بلدم و اما در مورد مدرک فرانسه یعنی حتما باید داشته باشیم اصلا نمیدونم چی هست کجا میشه یاد گرفت چقدر مدرک مورد نظر زمان میبره؟و اینکه با همه این شرایط استرالیا و نیوزلندو بی خیال بشم و اینکه این زمانیرو که میخوام بابت زبان فرانسه وقت بزارم میشه برم یه کاره فنی بدرد بخوره کشورهای مورده نظرو یاد بگیرم میشه در این مورد راهنمایی کنید.
و در آخر اینکه واقعا شما گلی جوابه همروبه خوبی میدی خسته نباشید
پاسخ
سلام دوستان
من برنده لاتاری 2013 بودم که متاسفانه به علت ننوشتن اسم فرزندم در ثبت نامه اولیه رد شدیم . به هر حال گذشت . حالا میخوایم برای نیوزیلند اقدام کنیم .
1- من لیساس زبان انگلیسی دارم ولی آیلس و یا تافل ندارم و 31 سالمه و 4 سال سابقه کار با بیمه دارم و 4 سال بدون بیمه در ضمینه امور بانکی و pos .
2- همسرم لیسانس حسابداری داره با 10 سال سابقه حسابرسی و حسابداری و مدیرت مالی با سابقه بیمه در ضمینه های پیمانکاری و خدماتی و بورس و... ایشون هم 35 ساله. از زبان هم در حد راهنمایی و دبیرستان بلده .
من که بلد نیستم امتیازاتون رو جمع کنم در ضمن یه بچه 3.5 ساله هم داریم . میشه لطفا من رو راهنمایی کنید تا قبل از اینکه به خاطر رد شدن توی لاتاری سکته نکردیم ؟؟؟/

با سلام و احترام
ممنون از پاسخگویی شما . ولی میشه ما بریم اونجا و از اونجا برای گرفتن آیلس و بقیه کارها اقدام کنیم فعلا ویزا بگیریم تا بعد ؟؟؟؟ و اگر شدنیه ، لطفا امتیازات ما رو جمع میکنید ؟؟ البته لطفا !!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، ParsTrader
(2013-02-09 ساعت 23:59)shreza نوشته:  سلامی مجدد خدمت دوست گلم واقعا ممنون از اینکه وقت میزارید وجواب میدین
میشه راجبه کبک کانادا بیشتر توضیح بدین اتفاقا ++C و sql server بطور حرفه ایی و تجربی خیلی خوب بلدم و اما در مورد مدرک فرانسه یعنی حتما باید داشته باشیم اصلا نمیدونم چی هست کجا میشه یاد گرفت چقدر مدرک مورد نظر زمان میبره؟و اینکه با همه این شرایط استرالیا و نیوزلندو بی خیال بشم و اینکه این زمانیرو که میخوام بابت زبان فرانسه وقت بزارم میشه برم یه کاره فنی بدرد بخوره کشورهای مورده نظرو یاد بگیرم میشه در این مورد راهنمایی کنید.
و در آخر اینکه واقعا شما گلی جوابه همروبه خوبی میدی خسته نباشید
سلام
برای کبک در اینترنت سرچ کنید از شرایط امتحان اگاه بشید . من خودم چیزی نمی دونم . کلا شما شرایط استرالیا و نیوزلند را ندارید و تنها راه همون هست که گفتم و البته بهتره خودتون سرچ کنید شاید راه دیگری باشه که من بی خبر باشم .

(2013-02-10 ساعت 03:35)hasti_rara نوشته:  سلام دوستان
من برنده لاتاری 2013 بودم که متاسفانه به علت ننوشتن اسم فرزندم در ثبت نامه اولیه رد شدیم . به هر حال گذشت . حالا میخوایم برای نیوزیلند اقدام کنیم .
1- من لیساس زبان انگلیسی دارم ولی آیلس و یا تافل ندارم و 31 سالمه و 4 سال سابقه کار با بیمه دارم و 4 سال بدون بیمه در ضمینه امور بانکی و pos .
2- همسرم لیسانس حسابداری داره با 10 سال سابقه حسابرسی و حسابداری و مدیرت مالی با سابقه بیمه در ضمینه های پیمانکاری و خدماتی و بورس و... ایشون هم 35 ساله. از زبان هم در حد راهنمایی و دبیرستان بلده .
من که بلد نیستم امتیازاتون رو جمع کنم در ضمن یه بچه 3.5 ساله هم داریم . میشه لطفا من رو راهنمایی کنید تا قبل از اینکه به خاطر رد شدن توی لاتاری سکته نکردیم ؟؟؟/
سلام
شما که رشته زبان خوندن که دیگه باید خودتون بتونید سایت مهاجرت را بخونید و اطلاعات لازم را کسب کنید .
برای نیوزلند در صورتی می تونید اپلای کنید که هم شما و هم همسرتون هر دو با هم ایلتس 6.5 بگیرید .
با ارزوی موفقیت برای همه

(2013-02-10 ساعت 20:01)hasti_rara نوشته:  با سلام و احترام
ممنون از پاسخگویی شما . ولی میشه ما بریم اونجا و از اونجا برای گرفتن آیلس و بقیه کارها اقدام کنیم فعلا ویزا بگیریم تا بعد ؟؟؟؟ و اگر شدنیه ، لطفا امتیازات ما رو جمع میکنید ؟؟ البته لطفا !!!!
سلام
خیر . نمیشه بدون ایلتس اقدام کنید .
امتیاز خود را از لینک زیر حساب کنید .
http://www.immigration.govt.nz/pointsindicator/
با ارزوی موفقیت برای همه
پاسخ
تشکر کنندگان: shreza ، gbtm ، storagemeter ، Saeedv13
سلام و عرض تشكر به خاطر كمك هاي شما
من يه راهنمايي مي خواستم
من در لاتاري ثبت نام كردم ولي اگه برنده نشم هدف بعديم رو نيوزلند هستش
مشخصات و ميگم اگه ميشه راهنمايي كنيد ممنون
دانشجوي دندونپزشكي دانشگاه سراسري ميرم سال ٤ و زياد نمونده كه تموم بشه
معدلم هم تا حالا ١٦ ١٧ بوده
مشكل سربازي ندارم و معافم
سطح زبانم خوبه يعني در حد ٦
سابقه كار خاصي ندارم ولي ٢ سالي هست كه تو يه كلينيك به عنوان دستيار كار مي كنم
فاميل تو نيوزلند دارم ولي درجه ٢ ميشه
مي خوام بدونم كه آيا موقعيت كاري واسه من تو نيوزلند وجود داره و چه مراحلي و بايد طي كنم
براي اقامت و كار و ادامه تحصيل
ممنون از شما
راستي دارم دوره هاي شيريني پزي و كافي شاپ و ميرم كه آخر مدرك فني حرفه اي و بين المللي ميدن
پاسخ
با عرض سلام
می خواستم بپرسم سابقه بیمه چقدر مهمه؟ آیا لازمه؟
من فوق لیسانس الکترونیک با حدود 9 سال سابقه بدون بیمه و آیلتس اورال 7 هستم و امتیازم بالای 100 میشه.
با عرض سلام و تشکر
یه سوال دیگه هم داشتم. نظرتون در مورد اینکه با وبزای توریستی به نیوزلند بریم و دنبال پیدا کردن کار و ویزای کاری بریم (به جای کلاس زبان رفتن) چیه؟ (من فوق لیسانس الکترونیک دانشگاه تهران با 9 سال سابقه کار بعد از تحصیل هستم)
ممنون
پاسخ
(2013-02-11 ساعت 10:41)alireza92 نوشته:  سلام و عرض تشكر به خاطر كمك هاي شما
من يه راهنمايي مي خواستم
مي خوام بدونم كه آيا موقعيت كاري واسه من تو نيوزلند وجود داره و چه مراحلي و بايد طي كنم
ممنون از شما
راستي دارم دوره هاي شيريني پزي و كافي شاپ و ميرم كه آخر مدرك فني حرفه اي و بين المللي ميدن
سلام
متاسفانه برای نیوزلند نمی تونید اقدام کنید چون سابقه کاری ندارید .
سطح زبان شما پاییینه
اگر ایلتس 7 در هر 4 قسمت بگیرید می تونید برای استرالیا اقدام کنید .
فعلا مدرک زبان خود را بگیرید تا تموم شدن درس شما ممکنه قوانین دوباره عوض بشه .

(2013-02-11 ساعت 21:54)amir121121 نوشته:  با عرض سلام
من فوق لیسانس الکترونیک با حدود 9 سال سابقه بدون بیمه و آیلتس اورال 7 هستم و امتیازم بالای 100 میشه.
داشتن بیمه برای نیوزلند الزامی نیست . ولی سابقه کار شما باید بعد از گرفتن مدرک لیسانس باشد و قسمتی از سابقه کار که همزمان با تحصیل باشد را حساب نمی کنند .
شما که زبانتون خوبه با مراجعه به سایت مهاجرت نیوزلند اطلاعات لازم را بدست بیارید .

(2013-02-14 ساعت 16:06)amir121121 نوشته:  با عرض سلام و تشکر
یه سوال دیگه هم داشتم. نظرتون در مورد اینکه با وبزای توریستی به نیوزلند بریم و دنبال پیدا کردن کار و ویزای کاری بریم (به جای کلاس زبان رفتن) چیه؟ (من فوق لیسانس الکترونیک دانشگاه تهران با 9 سال سابقه کار بعد از تحصیل هستم)
ممنون
سلام
اول از همه گرفتن ویزای توریستی نیوزلند به این راحتی که فکر می کنید نیست. وباید از نظر مالی بسیار قوی باشید و سند خانه و ملک و گرفتن بیمه مسافرتی و....
دوم اینکه کارفرماها اول از همه به چیزی که نگاه می کنند نوع ویزای شماست . در صورتی که ویزای کاری نداشته باشید همون اول رد می کنند و خیلی از شرکتها تنها به افرادی که اقامت دائم دارند کار می دهند .
من اصلا توصیه نمی کنم حتی فردی به امید گرفتن کار با ویزای تحصیلی کلاس زبان به استرالیا و یا نیوزلند بیاد .چون شرایط کاری الان بر خلاف دو یا سه سال قبل بسیار سخت شده و با توجه به افزایش قیمت دلار و هزینه های بالای زندگی در این دو کشور مشکلات بسیار زیادی را برای مهاجرین ایجاد می کند .

شما خوشبختانه شرایط گرفتن اقامت نیوزلند را دارید و نیازی به این کارها نیست .
شما باید ایلتس 6.5 بگیرید . تا بتونید برای نیوزلند اقدام کنید . قبل از هر کاری به فکر زبان باشید که بدون مدرک زبان کاری نمی تونید انجام بدید .
با ارزوی موفقیت برای همه
پاسخ
تشکر کنندگان: amir121121 ، Saeedv13
عذر می‌خوام. آیا با سن 26 سال و مدرک فوق دیپلم نقشه برداری و 6 سال سابقه کار و آیلتس 7 می‌شه رفت نیوزلند؟
(البته لیسانسم عمرانه ولی چون سابقه کار نداشتم نگفتم)
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-02-12 ساعت 14:11)ParsTrader نوشته:  
(2013-02-11 ساعت 10:41)alireza92 نوشته:  سلام و عرض تشكر به خاطر كمك هاي شما
من يه راهنمايي مي خواستم
ممنون از شما
سلام
متاسفانه برای نیوزلند نمی تونید اقدام کنید چون سابقه کاری ندارید .
سطح زبان شما پاییینه
اگر ایلتس 7 در هر 4 قسمت بگیرید می تونید برای استرالیا اقدام کنید .
فعلا مدرک زبان خود را بگیرید تا تموم شدن درس شما ممکنه قوانین دوباره عوض بشه .

(2013-02-11 ساعت 21:54)amir121121 نوشته:  با عرض سلام
داشتن بیمه برای نیوزلند الزامی نیست . ولی سابقه کار شما باید بعد از گرفتن مدرک لیسانس باشد و قسمتی از سابقه کار که همزمان با تحصیل باشد را حساب نمی کنند .
شما که زبانتون خوبه با مراجعه به سایت مهاجرت نیوزلند اطلاعات لازم را بدست بیارید .

(2013-02-14 ساعت 16:06)amir121121 نوشته:  با عرض سلام و تشکر
ممنون
سلام
اول از همه گرفتن ویزای توریستی نیوزلند به این راحتی که فکر می کنید نیست. وباید از نظر مالی بسیار قوی باشید و سند خانه و ملک و گرفتن بیمه مسافرتی و....
دوم اینکه کارفرماها اول از همه به چیزی که نگاه می کنند نوع ویزای شماست . در صورتی که ویزای کاری نداشته باشید همون اول رد می کنند و خیلی از شرکتها تنها به افرادی که اقامت دائم دارند کار می دهند .
من اصلا توصیه نمی کنم حتی فردی به امید گرفتن کار با ویزای تحصیلی کلاس زبان به استرالیا و یا نیوزلند بیاد .چون شرایط کاری الان بر خلاف دو یا سه سال قبل بسیار سخت شده و با توجه به افزایش قیمت دلار و هزینه های بالای زندگی در این دو کشور مشکلات بسیار زیادی را برای مهاجرین ایجاد می کند .

شما خوشبختانه شرایط گرفتن اقامت نیوزلند را دارید و نیازی به این کارها نیست .
شما باید ایلتس 6.5 بگیرید . تا بتونید برای نیوزلند اقدام کنید . قبل از هر کاری به فکر زبان باشید که بدون مدرک زبان کاری نمی تونید انجام بدید .
با ارزوی موفقیت برای همه
با تشکر. من نمره آیلتس لازم رو هم دارم ولی راهی سریعتر برای رفتن نیست؟ مثل اینکه اقامت گرفتن حدود 2 سال طول میکشه درسته؟
یه سوال دیگه اینکه مشکلی نداره هم برای اقامت و هم برای نیوزلند همزمان افدام کنیم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان