کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سیتیزن شیپ
(2014-02-24 ساعت 02:01)georgia1 نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 11:18)soheilbadami نوشته:  
(2013-05-28 ساعت 02:17)apoornaki نوشته:  
(2013-05-27 ساعت 10:51)soheilbadami نوشته:  نه چنین چیزی نیست. فقط به شرط تولد در خاک آمریکا.
اما اگر مادری گرین کارد داشته باشد و خارج از آمریکا بچه ای به دنیا بیاورد اگر همراه بچه تا تولد 1 سالگی از مرز وارد شود بچه اتوماتیک مقیم محسوب خواهد شد.
مادر گرین کارت دار، که بچه را بیرون از یو.اس به دنیا آورده، با چه مدرک و ویزایی بچه رو بیاره تو؟ مگه با گرین مادر، بچه رو هم راه میدن؟
فکر کنم مادره باید تو سفارت یو.اس در یکی از کشورها برای بچه اش افدام کنه...
بله ممکنه چون نوزاد بعنوان همراه در پاسپورت هست. شرکت هواپیمایی هم مشکلی ندارند چون این رویه رو میدونن و بچه رو سوار میکنن. در ضمن لینک این مطلب رو یکجایی توی مهاجر سرا گذاشتم باید ارسالهام رو بگردم پیدا کنم ! دوباره براتون میکذارم
با قسمت آخر مخالفم! چون بچه من ایران به دنیا اومد و مادر هم سیتی زن بود اما گفتند اول باید پاس بچه رو بگیریم تا بتونیم با خودمون ببریمش آمریکا!

مطلب شما باعث شد یادم بیفته تا لینک رو بگذارم. بله چنانچه مادر سیتیزن باشه همینطوره اما سوال ایشون راجع مادر گرین کاردی بود که فرق میکنه.
مطلب اینه :
Flying into the United States: All children and infants will require a passport, with the exception of Lawful Permanent Residents (LPRs), refugees, and asylees, who will continue to be able to use their Alien Registration Card (Form I-551), issued by the Department of Homeland Security (DHS), or other valid evidence of permanent residence status or refugee or asylee status to apply for entry to the United States.

لینک :
https://help.cbp.gov/app/answers/detail/...or-infants
آنکس که نداند و بداند که نداند
لنگان خرک خویش به مقصد برساند
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-02-24 ساعت 02:05)georgia1 نوشته:  من شنیدم فقط با گرین کارت می تونی برای همسر اقدام کنی و برای دیگرون به سیتی زن شیپی نیاز هست!

دوست عزیز کتگوری F2B شامل فرزندان مجرد بالای 21 سال یک فرد گرین کارتی هستش. اینجا رو ببین.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza
سلام به همگی ، من 26 سالم هست و 4 سال هست که گرین کارت دارم وارد سال ٢٠١٤ كه شدیم در واقع 4 سال هست که گرین کارت دارم ، از سال ٢٠١١ ،تا الان ١ سال و ٣ ماه پر کردم اما نه پشت سر هم چون ایران دانش،6 ماه رو که تو دو سال پر کردم چون دانشجو بودم ،درسم تموم شد و 11 ماه رو هم یهو پر کردم و 11 ماه پیوسته موندم آمریکا ، بعد از 11 ماه برگشتم ایران و ٥ ماه و ٢٥ روز ایران بودم، ٥ روز مونده به ٦ ماه رسوندم خودم رو آمریکا و الان اينجام ، افسر هم از من پرسید چند وقت آمریکا نبودی ؟ تا الان چند ماه اينجا موندي ؟ منم گفتم درس داشتم ،درسم تموم شد الان اومدم می خوام برای ارشد بخونم ( الکی گفتم یک ماه دیگه باز می خوام برگردم ). ......

سوال 1: این افسر به من گیر داده بوده که چرا ٦ ماهم رو اینجا نبودم ؟یا کلا از همه می پرسن ؟

سوال 2 : من بخوام سیتیزن بشم دقیق چک می کنن که 30 ماه پر کردم ؟ ممکن هست تا قبل این 5 سال نتونم 30 ماه رو پرکنم ، ماه جولای 2015 می تونم اقدام کنم برای سیتیزنی اگه دانشگاه نرفتم اینجا و کار هم نکردم وضعیت به چه صورت می شه ؟ ( لیسانس معماری ایران رو دارم)

*تاریخ گرین کارت من 02/11/2011 تاریخ ورود خروج رو هم طی این 4 سال در زیر نوشتم
با تشکر

*ورود: 2/11/2011 خروج: 4/7/2011 مدت اقامت: 1month and 26 days

*ورود : 9/15/2011 خروج: 10/11/2011 مدت اقامت : 26 days

*ورود : 3/20/2012 خروج: 4/24/2012 مدت اقامت : I month and 4 days

*ورود : 9/12/2012 خروج: 8/20/2013 مدت اقامت :11months and 7 days

*ورود : 2/11/2014
پاسخ
تشکر کنندگان: apoornaki ، lingni
(2014-02-26 ساعت 12:29)mahsa.r نوشته:  سوال 2 : من بخوام سیتیزن بشم دقیق چک می کنن که 30 ماه پر کردم ؟ ممکن هست تا قبل این 5 سال نتونم 30 ماه رو پرکنم ، ماه جولای 2015 می تونم اقدام کنم برای سیتیزنی اگه دانشگاه نرفتم اینجا و کار هم نکردم وضعیت به چه صورت می شه ؟ ( لیسانس معماری ایران رو دارم)

جوابت را با پاسخ دادن به این صفحه پیدا کن.

http://www.uscis.gov/sites/default/files.../M-480.pdf
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، apoornaki ، mahsa.r ، behfaza ، Gole baba
دوستان کسی که گرین کارتش تازه اومده باشه آیا می تونه برای اقامت برای پدر و مادرش اقدام کنه یا باید حتما سیتیزن بشه بعد برای اقامت آنها اقدام کنه. و همینطور برای برادرش چطوری می تونه اقدام کن و کلا این مراحل چقدر مان می بره. می شه کامل توضیح بدید. بسیار سپاسگزارم.
پاسخ
تشکر کنندگان: lingni
(2014-02-27 ساعت 14:49)member نوشته:  دوستان کسی که گرین کارتش تازه اومده باشه آیا می تونه برای اقامت برای پدر و مادرش اقدام کنه یا باید حتما سیتیزن بشه بعد برای اقامت آنها اقدام کنه. و همینطور برای برادرش چطوری می تونه اقدام کن و کلا این مراحل چقدر مان می بره. می شه کامل توضیح بدید. بسیار سپاسگزارم.

نه دوست عزیز تا زمان سیتیزن شدن نمیتونین برای اونا تقاضای گرین کارت کنیدومیتونن به صورت توریستی بیان.
ازدواجیF2A،تاریخ ارسال مدارک بهJuly 29,2013: USCIS،تاریخ دریافت رسید نامبر:August 6, 2013،PD: August 1,2013 approve:August 21,2013دریافت کیس نامبر: October 8, 2013،پرکردن فرم DS-261: 14 OCT 2013 ،پرداخت 88$: 21OCT 2013این داستان ادامه دارد (لطفا توی پیام خصوصی سوال مهاجرتی نپرسید)csc,ptt برای آنکارا
پاسخ
تشکر کنندگان: member ، lingni
ممنون از جوابتون ، اگه ٦ ماه تو يك سال پر نكنيم مشكلي داره يا نه ؟ و اينكه اگه پشت سر هم نباشه مثلا من الان اينجا يك ماه پر كنم و دوباره برگردم بعد از ٦ ماه و ٥ ماه پر كنم ؟
سوال بدي راجع به سال اخر اينكه من بايد سال اخر رو چقدر بمونم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: apoornaki
(2014-02-28 ساعت 00:23)mahsa.r نوشته:  ممنون از جوابتون ، اگه ٦ ماه تو يك سال پر نكنيم مشكلي داره يا نه ؟ و اينكه اگه پشت سر هم نباشه مثلا من الان اينجا يك ماه پر كنم و دوباره برگردم بعد از ٦ ماه و ٥ ماه پر كنم ؟
سوال بدي راجع به سال اخر اينكه من بايد سال اخر رو چقدر بمونم ؟

دوست عزیز طبق قوانین ایمیگریشن برای سیتیزن شدن شما باید 30 ماه رو حداقل در طی 5 سال در خاک آمریکا حضور داشته باشین و خروج بیش از 6 ماه هم نباید داشته باشین .اگه از آمریکا بیرون اومدین باید سر 5 ماه و 29 روز به خاک آمریکا برگردین.در مورد سوال آخرتون دقیقاً نمیدونم .ولی بیشتر از 5 ماه و 29 روز یا همون به اصطلاح 6 ماه نباید بیشتر بشه.موفق باشین.
پاسخ
تشکر کنندگان: mahsa.r ، mahbube ، lingni ، mrhj50
سلام.. ما امروز وقت مصاحبه برای سیتیزن شدن داشتیم.. شکر خدا هر دو قبول شدیم... خیلی راحت بود... تا حداکثر 1 ماه دیگر هم بهمون اعلام میکنند که برای مراسم سوگند باید کجا رفت... خود وزارت مهاجرت آمریکا توی یوتیوب فیلمهایی گذاشته برای آشنایی با این مراسم که خیلی کمک میکنه.... همه سوالها از همون دفترچه ایی است که خودشون اول براتون پست میکنند... مصاحبه خیلی راحت است... البته کمی هم بستگی داره به اونی که ازتون مصاحبه میکنه... از همسر من یک خانوم بسیار خوشگل و بسیار مهربان و صبور امتحان گرفت، از من یک مرد بد اخلاق بی حوصله و عجول که نصف فرمها رو هم داد به من تا براش پر کنم، امتحان گرفت... در هر دو حال همه چیز خیلی راحت بود.... در ضمن اسم و فامیلم هم عوض کردم.. اون هم براحتی انجام شد....... فقط یادتون باشه حتما اون فرمهایی که موقع درخواست برای سیتیزن شدن براشون پر کردید و ارسال کردید رو حتما بخونید......مشخصاتتون، چه سفرهایی به خارج از ایران داشتید و.....
اگر کسی نزدیک مصاحبه اش است، من میتونم کمکش کنم....( فقط اگر قراره بروید مصاحبه.... لطفا!!!!)

**** روز اولی که عضو این سایت شدم ( یعنی حدود 8 سال پیش)، هیچی از مهاجرت و لاتاری و... نمیدونستم، ولی حالا با یاری دوستان خوب گذشته که اصلا اینجا دیگه نمی آیند و نمیبینمشون، تونستیم سیتیزن بشیم... ممنون از همه... هر جا هستید، خدا کمکتون کنه و یاورتون باشه...... مخصوصا آقا سعید.... آقا صمد... اقا مجید.... وخیلیای دیگه که یادم نمیاد اسمشون....
One day your life will flash before your eyes, make sure it's worth watching.
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، lighter ، soheilbadami ، romance33 ، eybaba ، mohsenmb ، apoornaki ، Saeedv13 ، EMS ، s.s.h ، mahbube ، lingni ، mrhj50 ، Farshid22 ، kasra ، uranus88 ، hamed_gh ، zohre02 ، farrokh33
(2014-03-26 ساعت 06:25)nicole.gemini نوشته:  سلام.. ما امروز وقت مصاحبه برای سیتیزن شدن داشتیم.. شکر خدا هر دو قبول شدیم... خیلی راحت بود... تا حداکثر 1 ماه دیگر هم بهمون اعلام میکنند که برای مراسم سوگند باید کجا رفت...

خیلی تبریک میگم خیلی . مبارکه به سلامتی .

یک سوال در مورد تغییر اسم داشتم.

منم در واقع به فکر این هستم که اسم کوچکم رو عوض کنم یا نه. هنوز دو دل هستم و یک ماهی هم برای این کار فرصت دارم.

شما فقط اسم کوچکتون رو عوض کردید یا هر فامیل رو هم؟

به نظر شما و همینطور بقیه دوستان، چه معایبی و دردسرهایی در آینده به خاطر ین مسئله ممکنه پیش بیاد؟

مخصوصا که ایران هم نه تنها دو تابعیتی رو قبول نداره بلکه این تغییر اسم رو به شناسنامه ایرانی هم نمیشه انتقال داد. و در واقع آدم میشه یک نفر با دو پاسپورت با دو نام کاملا متفاوت.

کلا خیلی دوست دارم تجربه و نظرات دوستان رو در این زمینه بدونم.

ممنونم.
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، Saeedv13 ، nicole.gemini
(2014-03-26 ساعت 06:51)yami نوشته:  
(2014-03-26 ساعت 06:25)nicole.gemini نوشته:  سلام.. ما امروز وقت مصاحبه برای سیتیزن شدن داشتیم.. شکر خدا هر دو قبول شدیم... خیلی راحت بود... تا حداکثر 1 ماه دیگر هم بهمون اعلام میکنند که برای مراسم سوگند باید کجا رفت...

خیلی تبریک میگم خیلی . مبارکه به سلامتی .

یک سوال در مورد تغییر اسم داشتم.

منم در واقع به فکر این هستم که اسم کوچکم رو عوض کنم یا نه. هنوز دو دل هستم و یک ماهی هم برای این کار فرصت دارم.

شما فقط اسم کوچکتون رو عوض کردید یا هر فامیل رو هم؟

به نظر شما و همینطور بقیه دوستان، چه معایبی و دردسرهایی در آینده به خاطر ین مسئله ممکنه پیش بیاد؟

مخصوصا که ایران هم نه تنها دو تابعیتی رو قبول نداره بلکه این تغییر اسم رو به شناسنامه ایرانی هم نمیشه انتقال داد. و در واقع آدم میشه یک نفر با دو پاسپورت با دو نام کاملا متفاوت.

کلا خیلی دوست دارم تجربه و نظرات دوستان رو در این زمینه بدونم.

ممنونم.

هم اسمم را تغییر دادم و هم فامیلم را. بعد از اینکه همه کاغذ بازی ها تموم شد، باید برای همه جا نامه بزنم که اسمم را تغییر دادم... سخت است ولی برای من ارزش داره چون هیچ کس نمیتونست اسم و فامیلم را بخونه و آنقدر هم طولانی بود که توی هیچ مدرک و سندی همه اش جا نمیشد... و هر جا یجور نوشته بودند.... خلاصه همیشه باهاش دردسر داشتم..
در ضمن چون اینها "ه" وسط کلمه را نمیتونند تلفظ کنند، شوهرم هم با اسمش مشکل داشت، اونهم اسمش را عوض کرد ولی فقط اسم کوچکش را...
در ضمن یکی از فامیلهای من اسم و فامیلش را سالها پیش عوض کرده ولی هنوز به سوشیال سکیوریتی و... نامه نفزستاده و اطلاع نداده.. هم کالج میره و هم کار میکنه و مشکلی هم براش پیش نیومده..... اینجا خیلی ها اسمشون را عوض میکنند مهم شماره سوشیال است که به اون شناخته میشوند... در مورد اینکه با ایران رفتن مشکلی برامون پیش نیاد راستش نمیدونم. شما اگر اطلاعی دارید، بمن هم بگویید...
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، romance33 ، apoornaki ، Saeedv13 ، mahbube
(2014-03-26 ساعت 08:50)nicole.gemini نوشته:  هم اسمم را تغییر دادم و هم فامیلم را. بعد از اینکه همه کاغذ بازی ها تموم شد، باید برای همه جا نامه بزنم که اسمم را تغییر دادم... سخت است ولی برای من ارزش داره چون هیچ کس نمیتونست اسم و فامیلم را بخونه و آنقدر هم طولانی بود که توی هیچ مدرک و سندی همه اش جا نمیشد... و هر جا یجور نوشته بودند.... خلاصه همیشه باهاش دردسر داشتم..
در ضمن چون اینها "ه" وسط کلمه را نمیتونند تلفظ کنند، شوهرم هم با اسمش مشکل داشت، اونهم اسمش را عوض کرد ولی فقط اسم کوچکش را...
در ضمن یکی از فامیلهای من اسم و فامیلش را سالها پیش عوض کرده ولی هنوز به سوشیال سکیوریتی و... نامه نفزستاده و اطلاع نداده.. هم کالج میره و هم کار میکنه و مشکلی هم براش پیش نیومده..... اینجا خیلی ها اسمشون را عوض میکنند مهم شماره سوشیال است که به اون شناخته میشوند... در مورد اینکه با ایران رفتن مشکلی برامون پیش نیاد راستش نمیدونم. شما اگر اطلاعی دارید، بمن هم بگویید...

ممنون از پاسختون.
والا واقعیت این هست که اسم عوض کردن در آمریکا برای مردم مسئله ای کاملا جا افتاده هست ولی در ایران نه.
مخصوصا وقتی آدم دو تا پاسپورت داشته باشه با دو اسم جداگانه آنگونه که شنیده ام مکافات عظمی هست. شما خودتون رو بذارین جای یک مامور اداره مهاجرت یک کشور ثالث که من دارم از ایران میام برم آمریکا.
شما این وسط حساب کتابهاتون قاطی نمیشه که حسن حسینی داره از ایران میاد و جفری براون وارد آمریکا میشه؟؟؟!!!
مخصوصا با این مسائل امنیتی که هر روز سختر میشه ممکنه به دردسر در فرودگاههای کشورهای میانه راه آدم بین ایران و آمریکا و یا جاهای دیگه ختم بشه.
البته نمیخوام نگرانتون کنم چون گفتم که اینجا در آمریکا این مسئله کاملا جا افتاده هست و خانمهایی هستن که پنج شش بار طلاق میگیرن و از اول ازدواج میکنن و باز اسمشون رو عوض میکنن!! (بگو ماشالا!)
به نظر من مشکل اونجایی ایجاد میشه که آدم دو تا تابعیت داره و پاسپورتها دو اسمه میشه. ایران هم رو که به هیچ وجه نمیتونین مجبور کنین که اسم و فامیلتون رو عوض کنه اونم به یک اسم آمریکایی!! عمرا این کار رو بکنن.
همیشه باید یک نسخه از مدرک تعویض اسمتون رو با خودتون داشته باشین و امیدوار باشین که اگه در کشوری بهش گیر دادن کسی باشه که اون رو بخونه و مهمتر از همه نگه که این یک ورق کاغذ بی ارزش یا تقلبی هست.
من خوشبختانه فامیلی ام کاملا خارجکی هست! و مشکلی ندارم و در واقع همه من رو بجای اسم کوچک به نام فامیل اینجا صدام میکنن ولی خیلی دلم میخواست که بی دردسر میتونستم اسم کوچکم رو عوض کنم و یک چیز ساده انتخاب کنم.
یک گوزینه دیگر برای افرادی مثل من انتخاب نیک نیم Nickname هست و مثلا کسی که اسمش عبدالعلی هست بگه اسم من Abdi هست اما مسئله و مشکل اون هم اینه که بعد از اینکه این اسم جا افتاد ممکنه یواش یواش مدارک و کاغذهایی به این اسم براتون ارسال کنن مثلا چک و شما نتونید از اون مدارک بخاطر اسم غیر ثبت شده اش استفاده کنید و بنابرین مجبورید همیشه حواستون باشه که اگه کسی براتون مدارکی میفرسته حتما اسم اصلی تون رو روش بنویسه که این هم شد یک دردسر دیگه. یعنی باید همه رو مجبور کرد که شما رو به یک اسم بشناسن و صدا کنن ولی مدارکتون رو به اسمی دیگه آماده کنن.
البته داخل پرانتز شندیده ام که اگر کسی از یک اسم مستعار یا نیک نیم به مدت هفت سال مداوم استفاده کنه، ارزش قانونی پیدا میکنه!!! اما فکر کنم که حرف مفت هست و همچین قانونی در آمریکا نیست Sad
یعنی با منطق جور در نمیاید.
بهرحال نگران نباشید، شما کاری که باید انجام میدادید رو انجام دادید. نهایتش این هست که همیشه یادتون باشه که چند نسخه از مدرک تغییر نامتان همیشه مخصوصا در مسافرتها همراهتان باشد و حسابی هم مهر امضا رسمی داشته باشند.
علیرغم تمام این دردسرهایی که گفتم احتمالا من هم به این نتیجه برسم که این شجاعت رو به خرج داده و اسم کوچکم رو عوض کنم اما هنوز مطمئن نیستم.
امیدوارم دوستان در این زمینه همفکری به من بدن Smile

*** در ضمن اون فامیل شما تعجب میکنم که تا کنون به دردسر نیوفتاده چون وقتی کسی اسمش رو عوض کرد باید به جاهای اصلی بگه وگرنه موقع انجام امورات زندگی اگه نیاز به verify کردن اونا باشه، error خواهد داد و تو دردسر خواهد افتاد. مثلا شما هیچ اهمیتی نداره که چند بار اسمتون رو عوض کردین ولی مثلا وقتی میخواهید کردیت کار بگیرید اگر اسم و فامیلی و شماره سوشیال مدارک اصلی که به بانک میدید با اون اطلاعات موجود در Credit Bureau تطابق نداشته باشه به مشکل بر میخوره.
بنابرین حتما به هر سه credit bureau یعنی experian - trans union - equifax اطلاع بدین و همینطور به اداره سوشیال و DMV
اگر هم تازگی مدرک تحصیلی چیزی کلا از بدو ورود به آمریکا گرفته اید ببرید همه شان رو به اسم جدید تبدیل کنید حتی اگه براتون هزینه داشته باشه. حداقلش اینه که هر مدرک و سوابقی در آمریکا داشته باشید همه اش به یک اسم باشه و نه اینکه نصفه نیمه اش به اسم ایرانی و بقیه بعد از سیتیزنی به اسم آمریکایی.
پاسخ
تشکر کنندگان: lighter ، romance33 ، eybaba ، apoornaki ، nicole.gemini ، Saeedv13 ، lingni
سلام یک سوال داشتم

برای سیتیزنی چه موقعی که مدارک فرستادید و چه موقع مصاحبه و بقیه موارد، آیا ازتون پاسپورت ایرانی رو هم خواستن یا نه؟

راستش پاسپورت من داره منقضی میشه و کارای سیتیزنی هم که بعد از تاریخ انقضای اون هست. چون «حوصله» ندارم عوضش کنم، میخواستم بدونم که موردی ایجاد میشه یا نه؟

اگه نه که هر وقت رفتم ایران عوضش میکنم چون اونجا «حوصله» کمتری برای تعویضش لازمه!!!
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-03-27 ساعت 05:57)yami نوشته:  سلام یک سوال داشتم

برای سیتیزنی چه موقعی که مدارک فرستادید و چه موقع مصاحبه و بقیه موارد، آیا ازتون پاسپورت ایرانی رو هم خواستن یا نه؟

راستش پاسپورت من داره منقضی میشه و کارای سیتیزنی هم که بعد از تاریخ انقضای اون هست. چون «حوصله» ندارم عوضش کنم، میخواستم بدونم که موردی ایجاد میشه یا نه؟

اگه نه که هر وقت رفتم ایران عوضش میکنم چون اونجا «حوصله» کمتری برای تعویضش لازمه!!!

چه جوری میخواهید با پاس ایرانی باطل شده بروید ایران؟ نکنه میخواهید پاس آمریکایی تون رو نشون بدید! حتما عوضش کنید. اگر قبل از اینکه باطل بشه رفتید ایران اونجا تمدیدش کنید وگرنه از طریق سفارت پاکستان در همیجا اقدام کنید. البته بهتره در ایران عوضش کنید چون سفارت پاکستان همه اطلاعاتی که آدم ترجیح میده پنهون بمونه را میپرسه مثل کپی گرین کارت و آدرس و...
من از طریق سفارت پاکستان عوضش کردم... بهر حال تمام پاسپورتهایی که تا بحال داشتید رو ازتون میخواهند و همونجا ازشون کپی میگیرند...
برای سیتیزن شدن هم 60 روز قبل از اینکه 5 سالم بگذره مدارک را فرستادم و 15 روز بعد از اینکه قانونا 5 سالم پر شد و دیگه مشمول سیتیزن بودم برام 1 نامه فرستادند بهمراه کتاب سوالات (همون 100 تا سوال معروف) که آماده باشید پرونده تون در دست بررسی است و یک آدرس دادند برای انگشت نگاری و بک گراند چک که رفتیم و انجام شد. بعد چند روز بعد 1 نامه دادند که وقت مصاحبه را اعلام کردند که فهمیدیم کلیر شدیم.... کلا از زمانی که ما eligible میشدیم برای سیتیزن شدن تا روز مصاحبه 2 ماه و 10 روز طول کشید. Big Grin البته میشد زودتر انجام بشه یعنی اگر بجای 2 ماه، 3 ماه زودتر مدارک را میفرستادیم، زودتر نوبتون میشد. ولی راستش وقت عکس انداختن نداشتیم!!!! برای همین 1 ماه بیشتر طول کشید!!!
پاسخ
تشکر کنندگان: yami ، EMS ، romance33 ، mahbube ، eybaba ، Saeedv13 ، apoornaki ، farrokh33
ممنون. تا جایی که میدانم یک قانونی در دنیا هست که میگه با پاسپورت باطل شده آدم میتونه به کشور خودش برگرده ولی دیگه یک سره باید برگرده و نمیشه وسط راه در کشورهای مختلف توقف کرد. یعنی مثلا شما میخواهید با پاس منقضی به ایران برید چون ایرانی هستید صرفا میتونید بلیط بگیرید که مستقیم بره ایران و مثلا نمیتونید در استانبول یک روز توقف کنید و از فرودگاه خارج بشید ولی مسئله اینه که با پاس آمریکا شما تا مرز ایران با پاس آمریکا میرید و فقط دم مرز ایران پاس ایران رو نشون میدید (و البته به شرکتهای هوایی که بدونن که شما تبعه ایران هم هستید و ویزا نمیخواهید برای پاس آمریکا تون)
راستش بدلایل زیر زیاد راضی نیستم اینجا تمدید کنم:
1- پول زور وگیرند! 177 دولار! مگه چه خبره؟ ایران 70 هزار تومنه بعلاوه پول چایی.
2- من پاس ایران تا دم مرز ایران لازمم نخواهد بود! تا اونجا با پاس آمریکایی قراره برم. دم مرز هم پاس منقضی رو نشون میدم میرم تو!
3- پاسپورتهای قبلی ام رو نیاوردم. باید بگم پست کنن.
4- من نزدیک واشنگتن که نیستم حضوری برم. میگن شناسنامه و کارت پایان خدمتم رو باید اصلش رو با پست بهشون بفرستم و اونا هم با پست پس میدن. آقا زد گم و گور شد، من یقه کی رو بگیرم؟ Sad
5- همه موارد بالا Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: romance33 ، mahbube ، eybaba ، Saeedv13 ، lingni ، apoornaki ، kasra ، farrokh33

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان