موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
اگر كار كنين بايد tax return رو پر كنين يعنى درامد داشته باشين تو قانون هم نگفته براى سيتيزنى بايد كار كنين يا ماليات داده باشين ٨ شرط گفته كه اصليش 5 سال از تاريخ گرين كارت گذشته باشه و حداقل 30 ماه اقامت فيزيكى در آمريكا حتى بعضى از دوستان ميگفتن غيبت بالاى 6 ماه سابقه حضور رو پاك ميكنه كه نميدونم (البته زير يك سال) در صورتى كه اينطور نيست صميمى ترين دوست من دوتا غيبت بالاى شش ماه داشت در حدود 9 ماه چون دانشجو بود بعد فارغ التحصيل شدن اومد تو 5 سال 30 ماه رو پر كرد كار هم پيدا نكرد خانواده خرجشو ميدادن حدود يك ماه پيش هم در شيكاگو سيتيزن شد.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
2015-03-25 ساعت 08:18
(آخرین تغییر در ارسال: 2015-04-10 ساعت 14:22 توسط kasra.)
من فرمها رو فرستادم و منتظر وقت انگشت نگاری هستم .
۱.کسانی که از هیوستن اقدام کرده اند، از انگشت نگاری تا مصاحبه چه قدر طول میکشد ؟
موضوعها: 1
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان من دو تا سوال داشتم از حضورتون
من در سال ۲۰۰۹ گرین کارت گرفتم و در سال ۲۰۱۰ برای پاس سفید اقدام کردم، در سال ۲۰۱۲ وقتی وارد امریکا شدم چون هنوز پاس سفیدم منقضی نشده بود بهم برش گردوندند اما سال ۲۰۱۳ که بعد از چهار ماه وارد امریکا شدم توی فرودگاه کلی پرس و جو کردن درباره اینکه چرا از سال ۲۰۰۹ که گرین کارت گرفتی اینهمه خارج بودی و با توضیحات من مبنی بر اینکه دانشجو بودم و پاس سفید داشتم قانع شدن ولی پاس سفیدم رو نگاه کردن و چون منقضی شده بود ازم گرفتن و بهم پس ندادند. حالا سوالم اینه که آیا برای سیتیزن شیپی من باید اون پاسپورت رو داشته باشم؟ ایا این موضوع برای سیتیزن شدنم مشکل به وجود میاره؟ تاریخش هم از دسامبر ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۲ بود اما روز دقیقش رو حفظ نیستم فقط تاریخ های ورود و خروجم رو توی پاسپورتم دارم نه تاریخ پاس سفید رو. ممکنه خودشون توی سیستمشون داشته باشن؟ و اینکه با احتساب اینکه تاریخ انقضای پاس سفید من در دسامبر ۲۰۱۲ بوده آیا میتونم دسامبر ۲۰۱۶ تقاضای سیتیزنی بدم چون شنیدم یک سالش جز تاریخ اقامت یا همون پنج سال محسوب میشه؟ خیلی خیلی ممنونم از کمکتون
رتبه:
6
1 تشکر در 0 ارسال
بله درست میگید یکسال تخفیف میدن از زمان ورودتون ۴ سال بعد از پاس سفید
موضوعها: 2
رتبه:
20
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
کسی میدونه نقل مکان کردن به یک ایالت دیگه بعد از اقدام برای شهروندی و در حین پروسه شهروندی چه تاثیری روی پرونده متقاضی داره؟
ممنون
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام ی دوستی لطف کرده بود و یک لیست از مواردی که ثابت میکنه که فردی در یک ایالت ساکن هست گذا شته بود, لطفن لینک اون نوشته رو بزارین.
چون نتونستم پیداش کنم.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
[quote='compresskeytionboard' pid='597356' dateline='1429736478']
سلام ی دوستی لطف کرده بود و یک لیست از مواردی که ثابت میکنه که فردی در یک ایالت ساکن هست گذا شته بود, لطفن لینک اون نوشته رو بزارین.
چون نتونستم پیداش کنم.
[/qu
از مدیران یک سوال داشتم اگر گرین کارتی مسافرت طولانی خارج از آمریکا نداشته باشه مثلا در حد فقط یک هفته یا دو هفته باشه اونم شاید یکبار میتونه بعد از سه سال و نیم برای کارهای سیتیزن شیپی اقدام کنه. چون یکی از دوستان مهاجرسرایی گفتند اگر خروج طولانی نداشته باسه میشود این کار رو کرد گفتند 5 سال برای کسیه که به مدت 6 ماه هی بره بهد برگرده. منتظر نظر پیشکسوتان هستم
موضوعها: 8
رتبه:
145
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
شما باید به مدت 30 ماه در بازه زمانی 5 ساله در داخل خاک باشید و در این مدت هم فاصله خروجتون بیشتر از 6 ماه نباشد!
حالا شما 30 ماه رو به محض ورود پر کنید و کلا خارج نشید می تونید جهت سیتیزن شدن اقدام کنید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشد این سایت متروکه شده یا هنوز سوالی مطرح بشه به پاسخی ختم می شه؟؟! ممنونم