کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
سیتیزن شیپ
(2015-03-01 ساعت 11:09)hoseyn نوشته:  
(2015-02-27 ساعت 00:31)siva . j نوشته:  سلام دوستان
خانومی که گرین کارد داره اگه خارج از آمریکا بچه دار بشه ، چه طوری میتونه بچه اش و با خودش بیاره آمریکا؟ ایا باید دوباره بره سفارت و برای بچه اش درخواست بده یا میتونه با پاسپورت مادرش وارد آمریکا بشه؟
ممنون میشم جوابمو بدین
سؤال 71 را در لينك زير بخوانید.
http://turkey.usembassy.gov/faq_farisi.html

البته من خودم این سوال را داشتم ولی با ایرلاینها که صحبت میکنی چیز دیگری می گویند و از این قضیه سررشته ندارند!!!Sad
خیلی ممنون از جوابتون ... .ولی من هنوز سردرگممSad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-03-01 ساعت 13:10)arya25 نوشته:  برای سیتیزن شدن ایا لازم هست که هر سال فرمهای مالیاتی رو پر کنیم ؟

بله
ارسال مدارک F2A (همسرم): 4Sep ,2013, رسید مدارک: 9Sep, 2013,  اپرو: 9Oct, 2013 , دریافت کیس نامبر (سفارت ابوظبی): 18Nov, 2013
پرداخت 22Nov, 2013: DS 261 $88  ,پرداخت 230$ :2013, Dec 11, ارسال مدارک: 2013, 19 Dec , تکمیل پرونده: 2014, 27 NVC) Jan). تاریخ مصاحبه 2015, Jun 3 , کلیر 1Sep, 2015Big Grin، تاریخ ویزا 2015, 9Sep
سفرنامه
لیست تمام مدارک ارسالی به USCIS , NVC ,و مدارک مدیکال و روز مصاحبه ویزای ازدواج Interview Questions+

پاسخ
تشکر کنندگان:
اگر كار كنين بايد tax return رو پر كنين يعنى درامد داشته باشين تو قانون هم نگفته براى سيتيزنى بايد كار كنين يا ماليات داده باشين ٨ شرط گفته كه اصليش 5 سال از تاريخ گرين كارت گذشته باشه و حداقل 30 ماه اقامت فيزيكى در آمريكا حتى بعضى از دوستان ميگفتن غيبت بالاى 6 ماه سابقه حضور رو پاك ميكنه كه نميدونم (البته زير يك سال) در صورتى كه اينطور نيست صميمى ترين دوست من دوتا غيبت بالاى شش ماه داشت در حدود 9 ماه چون دانشجو بود بعد فارغ التحصيل شدن اومد تو 5 سال 30 ماه رو پر كرد كار هم پيدا نكرد خانواده خرجشو ميدادن حدود يك ماه پيش هم در شيكاگو سيتيزن شد.
پاسخ
تشکر کنندگان: Spiritual ، uranus88
من فرم‌ها رو فرستادم و منتظر وقت انگشت نگاری هستم .

۱.کسانی که از هیوستن اقدام کرده اند، از انگشت نگاری تا مصاحبه چه قدر طول می‌کشد ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: behfaza ، Spiritual
سلام دوستان من دو تا سوال داشتم از حضورتون
من در سال ۲۰۰۹ گرین کارت گرفتم و در سال ۲۰۱۰ برای پاس سفید اقدام کردم، در سال ۲۰۱۲ وقتی وارد امریکا شدم چون هنوز پاس سفیدم منقضی نشده بود بهم برش گردوندند اما سال ۲۰۱۳ که بعد از چهار ماه وارد امریکا شدم توی فرودگاه کلی پرس و جو کردن درباره اینکه چرا از سال ۲۰۰۹ که گرین کارت گرفتی اینهمه خارج بودی و با توضیحات من مبنی بر اینکه دانشجو بودم و پاس سفید داشتم قانع شدن ولی پاس سفیدم رو نگاه کردن و چون منقضی شده بود ازم گرفتن و بهم پس ندادند. حالا سوالم اینه که آیا برای سیتیزن شیپی من باید اون پاسپورت رو داشته باشم؟ ایا این موضوع برای سیتیزن شدنم مشکل به وجود میاره؟ تاریخش هم از دسامبر ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۲ بود اما روز دقیقش رو حفظ نیستم فقط تاریخ های ورود و خروجم رو توی پاسپورتم دارم نه تاریخ پاس سفید رو. ممکنه خودشون توی سیستمشون داشته باشن؟ و اینکه با احتساب اینکه تاریخ انقضای پاس سفید من در دسامبر ۲۰۱۲ بوده آیا میتونم دسامبر ۲۰۱۶ تقاضای سیتیزنی بدم چون شنیدم یک سالش جز تاریخ اقامت یا همون پنج سال محسوب میشه؟ خیلی خیلی ممنونم از کمکتون
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-12-22 ساعت 15:31)lilistar نوشته:  سلام دوستان
با اينكه تمام اين 22 صفحه رو خوندم ولي چون نظرات متفاوت بود باز هم گفتم بپرسم . در مورد 30 ماه حضور در مدت 5 سال پس از گرين كارت آيا بايد اين 30 ماه در سالهاي آخر درخواست باشه ؟ اگر بطور پراكنده در همه اين 5 سال باشه مشكلي پيش مياره ؟ مثلا الان به مدت 5 و 6 ماه در سال اول در امريكا باشند بعد در 4 سال بعد بقيه ماهها يعني 25 ماه را پر كنند به نظرتون مشكلي پيش مياد ؟
سوال بعدي اينكه در مورد فرزندان اگر يكي از والدين در طول 5 سال اول 30 ماهش را پر كنه و آماده گرفتن سيتي زن شيپي بشه و يكي ديگه نتونه ماه هاش رو پر كنه وضعيت بچه ها چطور ميشه آيا مادر به تنهايي ميتونه براي بچه ها اقدام كنه يعني با گرفتن سيتيزن شيپي مادر بچه ها هم سيتيزن ميشوند يا هر دو والدين بايد سيتي زن شده باشند كه آنها هم سيتيزن شوند ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-04 ساعت 04:04)flowerm1368 نوشته:  سلام دوستان من دو تا سوال داشتم از حضورتون
من در سال ۲۰۰۹ گرین کارت گرفتم و در سال ۲۰۱۰ برای پاس سفید اقدام کردم، در سال ۲۰۱۲ وقتی وارد آمریکا شدم چون هنوز پاس سفیدم منقضی نشده بود بهم برش گردوندند اما سال ۲۰۱۳ که بعد از چهار ماه وارد آمریکا شدم توی فرودگاه کلی پرس و جو کردن درباره اینکه چرا از سال ۲۰۰۹ که گرین کارت گرفتی اینهمه خارج بودی و با توضیحات من مبنی بر اینکه دانشجو بودم و پاس سفید داشتم قانع شدن ولی پاس سفیدم رو نگاه کردن و چون منقضی شده بود ازم گرفتن و بهم پس ندادند. حالا سوالم اینه که آیا برای سیتیزن شیپی من باید اون پاسپورت رو داشته باشم؟ ایا این موضوع برای سیتیزن شدنم مشکل به وجود میاره؟ تاریخش هم از دسامبر ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۲ بود اما روز دقیقش رو حفظ نیستم فقط تاریخ های ورود و خروجم رو توی پاسپورتم دارم نه تاریخ پاس سفید رو. ممکنه خودشون توی سیستمشون داشته باشن؟ و اینکه با احتساب اینکه تاریخ انقضای پاس سفید من در دسامبر ۲۰۱۲ بوده آیا میتونم دسامبر ۲۰۱۶ تقاضای سیتیزنی بدم چون شنیدم یک سالش جز تاریخ اقامت یا همون پنج سال محسوب میشه؟ خیلی خیلی ممنونم از کمکتون

دوستان میشه سوال منم جواب بدین؟ ممنون میشم
پاسخ
تشکر کنندگان:
بله درست میگید یکسال تخفیف میدن از زمان ورودتون ۴ سال بعد از پاس سفید
پاسخ
تشکر کنندگان: flowerm1368
(2015-04-05 ساعت 22:11)sina454 نوشته:  بله درست میگید یکسال تخفیف میدن از زمان ورودتون ۴ سال بعد از پاس سفید

نگران هم نباشید خودشون تو سیستم همه ورود خروج ها رو دارن
موفق باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: flowerm1368
سلام دوستان

کسی میدونه نقل مکان کردن به یک ایالت دیگه بعد از اقدام برای شهروندی و در حین پروسه شهروندی چه تاثیری روی پرونده متقاضی داره؟

ممنون
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام ی دوستی لطف کرده بود و یک لیست از مواردی که ثابت میکنه که فردی در یک ایالت ساکن هست گذا شته بود, لطفن لینک اون نوشته رو بزارین.
چون نتونستم پیداش کنم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
[quote='compresskeytionboard' pid='597356' dateline='1429736478']
سلام ی دوستی لطف کرده بود و یک لیست از مواردی که ثابت میکنه که فردی در یک ایالت ساکن هست گذا شته بود, لطفن لینک اون نوشته رو بزارین.
چون نتونستم پیداش کنم.
[/qu
از مدیران یک سوال داشتم اگر گرین کارتی مسافرت طولانی خارج از آمریکا نداشته باشه مثلا در حد فقط یک هفته یا دو هفته باشه اونم شاید یکبار میتونه بعد از سه سال و نیم برای کارهای سیتیزن شیپی اقدام کنه. چون یکی از دوستان مهاجرسرایی گفتند اگر خروج طولانی نداشته باسه میشود این کار رو کرد گفتند 5 سال برای کسیه که به مدت 6 ماه هی بره بهد برگرده. منتظر نظر پیشکسوتان هستم
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام
شما باید به مدت 30 ماه در بازه زمانی 5 ساله در داخل خاک باشید و در این مدت هم فاصله خروجتون بیشتر از 6 ماه نباشد!
حالا شما 30 ماه رو به محض ورود پر کنید و کلا خارج نشید می تونید جهت سیتیزن شدن اقدام کنید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
ببخشد این سایت متروکه شده یا هنوز سوالی مطرح بشه به پاسخی ختم می شه؟؟! ممنونم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-04-23 ساعت 15:02)رضا2015 نوشته:  سلام
شما باید به مدت 30 ماه در بازه زمانی 5 ساله در داخل خاک باشید و در این مدت هم فاصله خروجتون بیشتر از 6 ماه نباشد!
حالا شما 30 ماه رو به محض ورود پر کنید و کلا خارج نشید می تونید جهت سیتیزن شدن اقدام کنید.

مدیر محترم در صورتیکه 30 ماه کامل در خاک آمریکا بوده و فقط یک سفر یک هفته ای به کاناداو یک سفر 2 هفته ای هم به ترکیه داشته میتونه بعد 30 ماه اقدام کنه برای سیتیزن شیپی یا اینکه این 3 هفته کار رو خراب میکنه؟
پاسخ
تشکر کنندگان: msar

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان