موضوعها: 2
رتبه:
124
46 تشکر در 22 ارسال
@omidooo
عزیز
اره خیلی جالب بود. مرسی
همیشه راه های زیادی برای رسیدن به یک هدف واحد وجود دارد.
من و مهاجرت
فعلا زندگی قشنگم رو بین بین خاورمیانه - اروپا و امریکا سپری می کنم. با تشکر از مهمان نوازی مردم امریکا - مردم پرتغال - مردم ایران و مردم ترکیه.
موضوعها: 0
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-05-15 ساعت 21:20)omidooo نوشته: [Nice weather in Chicago. Let's go biking and running through
LAKE SHORE DRIVE.
With the best wishes
let's go
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
موضوعها: 18
رتبه:
91
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان پورت ورودی من شیکاگو هست, می خواستم بدونم کارهای اداری حدودا چقدر طول می کشه
می دونم برای هر کسی متفاوت بوده و به شلوغی و ساعت پرواز بستگی داره اما اگر لطف کنید و تجربه ی خاصی دارید به من بگید ممنون می شم
من بی دقتی کردم و بین دو تا پروازم 2 ساعت بیشتر زمان ندارم
اگر پیشنهاد و یا توصیه ای دارید ممنون می شم که بگید
کیس نامبر:2013AS5128// سفارت ایروان // تعداد اعضای کیس: دو نفر // کلیر بعد از 49 روز
رتبه:
67
0 تشکر در 0 ارسال
2013-05-25 ساعت 20:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-05-25 ساعت 20:52 توسط fire dragon.)
(2013-05-24 ساعت 12:08)shimoda نوشته: با سلام
دوستان پورت ورودی من شیکاگو هست, می خواستم بدونم کارهای اداری حدودا چقدر طول می کشه
می دونم برای هر کسی متفاوت بوده و به شلوغی و ساعت پرواز بستگی داره اما اگر لطف کنید و تجربه ی خاصی دارید به من بگید ممنون می شم
من بی دقتی کردم و بین دو تا پروازم 2 ساعت بیشتر زمان ندارم
اگر پیشنهاد و یا توصیه ای دارید ممنون می شم که بگید
من فکر میکنم 2 ساعت احتمال اینکه یه کم وقت کم بیارید هست.
چون زمانیکه من رسیدم یه صف طولانی تو فرودگاه شیکاگو بودکه بیشتر از دو ساعت طول کشید که نوبت من بشه .بعدش منو فرستادن یه قسمت دیگه و اونجا ظرف نیم ساعت کارهام انجام شد.
شما وقتی وارد فرودگاه شیکاگو میشید دو تا صف هست. یکی مربوط به سیتیزنها میشه و دیگری مربوط به بقیه . که باید تو این صف دوم منتظر بشید.
پیشنهادی که میتونم بکنم اینه که شما اگه با همچین صفی روبه رو شدید بلیط پرواز دومتون رو دستتون بگیرید و تو صف برید جلو.
من یکی دو نفر دیدم که اینکارو کردند و مردم هم اعتراضی نکردند.
یه آقایی بود که ما ساعت 5:30 رسیدیم و ایشون ساعت 7 پرواز دومش بود
. رفت به پلیس گفت و اون گفت نمیتونم کمکتون کنم ولی ایشون تو صف رفت جلو .
البته این تجربیات کم من بود و مطمئنا بچه های 2012 که خیلی قبل از ما اینجا هستند بیشتر میتونن کمکتون کنن. مخصوصا امیدوو که واقعا برای این تاپیک زحمت زیادی کشیده
شماره کیس: 2013AS0000018xx/ تاریخ رویت قبولی: 2 می 2012/ کنسولگری: آنکارا/ ارسال فرمهای سری اول: 3 خرداد (23 می)/ کارنت شدن کیس: 13 آگوست/ مصاحبه: 4 دسامبر، دریافت کلیرنس:11 ژانویه/ دریافت ویزا:26 ژانویه
ورود به آمریکا :3 می / دریافت گرین کارت : 17 می 2013
رتبه:
22
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام خدمت دوستان عزيز
لطفا در مورد سطح كرايم و امنيت شيكاگو اطلاع رساني بفرمائيد
لطفا اگه تجربه و يا مشاهده عيني از ميزان كرايم و امنيت اونجا سراغ دارين بفرمائيد
با سپاس
اي خداي مهربون ------------------ خالق هفت آسمون
تو منو رها نكن --------------------Green رو حواله كن
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
ممنون مي شم اگر يکي از دوستان قديمي ساکن شيگاگو در خصوص نحوه تهيه بليط از ايران و پروازها از تجربياتشون توضيحاتي بدهند همچنين اگر يکي از دوستان با تجربه اگر زحمت مي کشيد و يک ليست پيشنهادي از وسايلي که بهتر و به صرفه تر است که براي زندگي در شيگاگو از ايران دنبال خودمان بياوريم را اعلام مي کرد باز ممنون مي شدم
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام عباس جان ممنون از راهنمايت من همه پست ها را خواندم ولي اين سوالي که مطرح کردم پاسخي براشون نديدم ويا احساس کردم نياز بيشتر و در يک پست جدا مثله موضوعات دسته بندي شده توسط اميد جان پاسخ داده بشود حالا هم مجددا از دوستان ساکن در شيگاگو خواهش مي کنم هر دو سوال را بصورت مجزا و با جزييات کامل تر پاسخ بدهند( نحوه تهيه بليط و خطوط هواپيمايي پيشنهادي ، ليست وسايلي که بهتر است از ايران براي زندگي تو شيگاگو بياوريم ) مرسي