موضوعها: 0
رتبه:
27
5 تشکر در 3 ارسال
راهنماییهات عالی هستن.
حتما از شما کمک خواهم گرفت.
ممنونم و موفق باشی.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
توی اون لینکی که دادم محله های جنوبی و غربی که قرمز و ناجور بودن بحثی نیست، بالاخره محله ی نا امن ریشه و فلسفه نداره ! ولی توی اون لینک مراکز شهر مثل داون تاون و همون لوپ که دیگه مرکزی ترین نقاط شهر هست هم قرمز و نا امن زده ! مگه اوباش و عوامل نا امنی با وجود پلیس میتونن توی مراکز شهر هم فعالیت کنن ؟! من قبلا فکر میکردم اوباش محل های نا امن خیلی وقتا میان تو مراکز شهر و اونجا رو نا امن میکنن ولی از خیلی از دوستان شنیدم که اونا به جز تو محله های خودشون جای دیگه ای نمیتونن فعالیت و ایجاد نا امنی کنن ؟! پس طبق اون نقشه منطقه ی لوپ رو چرا ناامن نشون داده ؟! :| یا مثلا یه کم بالاتر همه ساختمون های بلند و اتفاقا گرون قیمت هم هستن پس نمیتونه محله ی فقیر نشینی هم باشه! با اینحال اونجاها هم قرمز نشون داده شده !
کسی میدونه رو چه حسابیه ؟!
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
پس با این تفاسیر شیکاگو شهری هست که بالاخره میشه توش با امنیت و آرامش زندگی کرد به شرطی که فقط مناطق شمال رو واسه زندگی انتخاب کنی.
فکر نمیکنم دلیلی وجود داشته باشه واسه اینکه آدم راهش به جنوب و غرب شهر بیوفته. مگر اینکه دیگه اونجاها کار پیدا کنه که دیگه ته بدشانسیه.
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از اینکه اینهمه سوال میکنم و همه تونم با حوصله جواب میدید D:
اینارو میخوام خصوصی از دوستان بپرسم میبینم شاید خیلیا به جواب این سوالا نیاز داشته باشن شاید فردا یکی بیاد تاپیکو بخونه اینا همه چیزاییه که به درد همه میخوره و اطلاعات ارزشمندیه در عین پیش پا افتادگی همین امنیت و ترافیک و فاصله ها و ... یه بخش خیلی مهمه.
الان یه سوال دیگه دارم، من از لوپ تا منطقه ای مثل northbrook که حومه ای هست و خیلی هم دوره با گوگل فاصله گرفتم حدود 25مایل بود. تایمش رو درحالت عادی حدود 40 دقیقه زده بود و در ترافیک فعلی حدود 1ساعت ! (ترافیک ساعت 9صبح به وقت شیکاگو)
این مسافت دیگه میزنه خارج از شهر و دیگه خود شیکاگو به حساب نمیاد. یعنی مردمش همیشه چنین مسافتاییو طی میکنن ؟! والا این مسافت یک ساعته که از شهر میزنه بیرون یه مسافت معمولی واسه خود تهران به حساب میاد. اشتباه میکنم گوشزد کنید لطفا چون تهران زندگی نمیکنم و وقتایی که میام زیاد نمیمونم.
مسافت ها و ترافیک های تهران خیلی واسه من اذیت کنندست و واقعا من نمیتونم چنین شهرایی زندگی کنم! اصلا معتقدم این بندگان خدا زندگی نمیکنن هیچ همش تو رفت و آمد و ترافیک میگذره !
الان با گوگل که اندازه میگیرم شیکاگو کوچیکتر و مسیرا راحت تره.
فقط میخوام کسی که اونجا زندگی میکنه مسافت هایی که طی میکنه رو به من بگه تا متوجه بشم در مقایسه با شهر خودم و تهران اوضاع مسیر ها چطوریه.
مثلا از فلان نقطه تا رسیدن به فلان نقطه چقدر واسش زمان برده. یا مثلا از فلان دانشگاهش تا فلان نقطه ی شهر.
از کسایی که شیگاگو هستن کسی میتونه زحمت این محاسبه رو واسه من بکشه ؟! ممنون میشم.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ساکن شیکاگو
دوستان من تازه وارد شیکاگو شدم. خیلی دوست دارم با ایرانی هایی ساکن شیکاگو آشنا بشم. اگر کسی تمایل داشت برام پیام بزاره.
رتبه:
57
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همه دوستان
از آخرین باری که اینجا مطلب نوشتم تقریبا یک سالی می گذره. از دوستانی که جدید اومدن و یا قدیمی هستن اگر دوست داشتن با کسی صحبت کنند و یا سوالی داشتن خوشحال میشم کمک کنم. لطفا پیغام خصوصی بگذارید تا شماره تلفن بدم.
شیکاگو شهر بسیار بزرگی است و به همین دلیل انواع محاسن و معایب رو برای اون می تونید لیست کنید. به دلیل اقتصاد خوب این شهر مهاجرت به اینجا بسیار زیاد می باشد که این خود یکی از منشا های ناامنی در این شهر به حساب می رود.
نکته بسیار مهم در ناامنی این شهر پراکندگی منطقی آن محسوب می شود یعنی شما ممکنه با ناامن ترین قسمت شهر فقط یک بلاک فاصله داشته باشید ولی هیچوقت هیچناامنی را مشاهده نکنید و یا با امن ترین قسمت شهر یک بلاک فاصله داشته باشید و همیشه در ناامنی به سر ببرید. در این مدت یک سالی که اینجا هستم به شخصه هیچگنه مشکلی رو مشاهدهنکردم ولی داستان های بدی شنیدم هیچ کدام به من نزدیک هم نبودند.
تا به امروز زندگی در این شهر برای من بسیار خوشایند بوده و امیدوارم همینگونه هم جلو بره.
در مورد ترافیک هم باید بگم اگر با مترو و یا مترا و یا اتوبوس سفر کنید بسیار کم پیش می آید که سرموقع به مقصد نرسید. اگر با ماشین شخصی سفر کنید و از اتوبان ها استفاده کنید در ساعت های شلوغی شاهد ترافیک خواهید بود ولی نه ترافیک قفل، ماشینها در این حالت با سرعت کم حرکت می کنند ولی اصولا توقف ندارند. اگر هم از خیابان های معمولیاستفاده کنید تنها چراغ قرمزها مانع حرکت می شنود. من از شمال شیکاگو صبح ساعت ۷ به سمت غرب که محل کارم می باشد حرکت می کنم در شلوغترین حالت ۴۵ دقیقه در راهم. این مسیر ۲۰ مایل می باشد.
با وجود آنکه قبل از سفر به اینجا شدیدا با حرف هایی که در مورد ساکنین سیاه پوست می شنیدم مخالف بودم ولی الان می تونم توصیه کنم که تا اونجایی که ممکنه با این دوستان دم خور نشوید.
در مورد آب آشامیدنی هم باید بگم که در این مدتی که اینجا هستم همیشه از آب شهری استفاده کردم و مشکلی هم نداشتم.
شماره کیس: 2013AS7XX /تاریخ قبولی:3may /کنسولگری:آنکارا /تعداد افراد کیس :2نفر /تاریخ ارسال فرمها:10may /کارنت شدن کیس: 13aug /نامه دوم : 20sep /مصاحبه : nov ،كليرنس : یک نفر 185 روز و یک نفر 288 روز