موضوعها: 0
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
فکر میکنم منظورشون از گنگ پرور ( محله های گنگ پرور) همون محله های خز و لات نشین هست !! اگه اشتباه نکنم گنگستر همون لات و خز ها اراذل و اوباش هستن.
به نظر من یکی از مهمترین چیزهایی که آدم باید بهش فکر کنه همینه، اصلا نباید واسه کمتر شدن مخارج آدم بره تو این محله ها ! آدم میخواد با خونه گرفتن تو مناطق ارزونتر ( گنگ دار ) یه مدت صرفه جویی کنه تا به یه جایی برسه یه دفعه میبینی آدم جونشم از دست میده ! :| شنیدید میگن اومد ابروشو درست کنه زد چشمشم کور کرد ؟! میشه همین ! D:
رتبه:
5
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها يكي از دوستان من عازم شيكاگوئه از لس آنجلس داره مياد وضعيت كار چه جوريه اونجا ؟
تو ال اى من نتونستم كار براش پيدا كنم متأسفانه البته چون تمايل نداشت با ايراني هاى ال اى كار كنه نتونستيم براش كار امريكايي جور كنيم لذا از شما خواهشمندم فقط براى من بنويسيد وضعيت كار معمولى مثل ويترى و ... در شيكاگو در چه وضعيه
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
2014-04-08 ساعت 14:41
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-04-08 ساعت 14:42 توسط asher.)
باسلام
دوستانی که شیکاگو کالج میرند بعضی رشته های مثل دندانپزشکی Minimum Education Required for this Career
4+year degree ميخان يعني چی؟ در ضمن چطور میتونم شیکاگو دندانپزشکی بخونم از دیپلم؟
ممنون میشم جواب بدین
رتبه:
35
0 تشکر در 0 ارسال
سلام من شمال شيكاگو در اونستون هستم يكي از بهترين مناطق ايلينوي كه يه استديو گرفتم يك دقيقه با اتوبوس و مترو فاصله داره و بسيار امنه ،براي اول جولاي تخليه دارم ميكنم چون دارم ميرم ايران اگه كسي نياز به مكان براي موندن داره براي يك ماه يا بيشتر پيغام بگذاريد درخدمتم
٠- بازمانده 2013AS6### آنکارا.
١- ارسال أي ١٣٠ :١٠/١٨/ ٢٠١٣ , PD: ١٠/٢١، اپروو:١١/٢٠، كيس نامبر:٢٠١٣/١٢/٢٠-YRV20138#
٢- يكسال و دو ماه سكوت مطلق و زجر آور و رتروگرس كردن بولتن،
٣- واريز ١٢٠ دلار: ٢٠١٥/٠٢ ، ٣٢٥$ :مارس، كارنت :٢٠١٥/٠٦
٤- مصاحبه:هفته اول جولاي
٥- فرآيند اداري:در هفته اول چهار بار آپديت، هفته دوم سه بار، ٣ آگوست ٢٠١٥ و تقريبا يكسال بعد ٢١و ٢٧و ٢٨ ژوئن ٢٠١٦
٦- كليرنس: بعد ٣٦٤ روز در ٢٩ ژوئن or شد و كليير
٧- آزمايش مجدد ٦ جولاي، تحويل مدارك مالياتي و پزشكي به پست ٧ جولاي، انگشت نگاري و تكميل مجدد فرم ٢٦٠ در ١١ جولاي ٢٠١٦
٨- صدور ويزا 12 جولاي ٢٠١٦، تحويل پاس و بسته مهاجرتي ١٣ جولاي ٢٠١٦ پس از سه سال
٩- ورود ٢٦
رتبه:
47
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
دوستان كسي هست كه تجربه زندگی در Urbana را داشته باشه به نظر دانشگاه خوبی داره؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
من تا 2 ماه دیگه میام شیکاگو کسی از دوستان میدونه که کجا میتونم وسایل چوبی و آشپزخانه ی خوبی با قیمت مناسب پیدا کنم؟ آیا میدونید از ikea جایی ارزونتر هست یا نه؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام کسی در شیکاگو یا شهر های اطراف آن هم خانه نمی خواد؟؟؟
برای دریافت آدرس گروه فیسبوک بچه ها در شیکاگو می توانید پیام خصوصی بفرستید.
رتبه:
23
0 تشکر در 0 ارسال
ﺳﻼﻡ ﺩﻭﺳﺘﺎﻥ ﻋﺰﻳﺰ
ﻣﻦ ﺑﺮاﻱ ﻳﻪ ﻣﺎﻣﻮﺭﻳﺖ ﻛﺎﺭﻱ 2 ﻫﻔﺘﻪ اﻱ اﻭﻣﺪﻡ ﺷﻴﻜﺎﮔﻮ
ﺟﺎﻫﺎﻱ ﺩﻳﺪﻧﻲ ﻳﺎ ﻭﺑﺴﺎﻳﺖ ﻣﻔﻴﺪ ﻣﻌﺮﻓﻲ ﻛﻨﻴﺪ ﻣﻤﻨﻮﻥ ﻣﻴﺸﻢ .
ﺑﺎ ﺗﺸﻜﺮ
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
از دوستانی که توی شیکاگو هستن کسی هستش که لطف کنه و آدرس بده ؟ (برای فرودکاه)
رتبه:
55
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان شیکاگو
به نظرتون یه جوون ۲۳ که آخرین روزای ۲۳ سالگیش رو سر میکنه و اولین روزای ۲۵ سالگی وارد امریکا میشه ،تویه هر کاریه یه تجربه دارم تغریبا ۱۵ تا شغل رو تجربه کردم و تویه همه موفق بودم ،اما تخصص اصلیم برق و الکترونیک هست ، احتمالا حداکثر پلی که موقع ورودم به امریکا بیشتر از ۵ هزارتا جیبم رو قلمبه نکنه .اما من مرد شرایط سختم ،یک ماه از دوران دانشگاهم رو حدود بیست وعده فقط سالاد الویه خوردم ،یا وقتی تویه دبیرستان خواستم برگردم خونه ظهر اهواز حدود ۱۱ کیلومتر رو پیاده رفتم
به سختیاش فکر نکنید فقط بگید میشه تویه شیکاگو از زندگی زندگی دلچسبی داشت یا نه هدف من لذت بردن از زندگیه وگرنه تو ایران بیشتر میشه پول در اورد وبیشتر میشه به جای زندگی کار کرد ،
لطفا از سرگرمیا و خوشی های شیکاگو بگید ،.
بخدید و لذت ببرید که زنده بودن یعنی خوش بودن.