موضوعها: 0
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان
یک مساله جدیدی رو متوجه شدم ....لازم نیست همه مصاحبه کنند و البته مصاحبه هم اصلا فرمالیته نیست بلکه در سایت USCIS نوشته اگر از روی مدارک کسی نتوانند تشخیص بدند که این فرد واجد شرایط هست یا نه باهاش مصاحبه می کنند در غیر این صورت بدون مصاحبه قبول یا رد می شه.
در مورد دوستانی هم که دنبال کشورهای دیگه می گردند باید بدونید که هیچ جا مثل آمریکا سریع نیست و بقیه کشورها چند سال طول میکشه اما به هر حال اگر علاقمند هستید اسم این ویزا برای کانادا "خویش کارفرما " می باشد.
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام بچه ها
من ورزشکارم در سطح کشور مقامهای زیادی کسب کردم ولی مقام بین المللی ندارم میخاستم ببینم شما که تجربه دارین امکان گرفتن EB1 هست؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
من مدارکمو پست کردم .... چند روز بعد کیس نامبر باید برام ایمیل بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم ج بدید
موضوعها: 2
رتبه:
1
1 تشکر در 0 ارسال
دوستان برای کسی که در کار تجارت هست امکان گرفتن این ویزا وجود داره ؟
من در زمینه بازارهای مالی فارکس مشغول هستم می خواستم بدونم
اصلا این فیلد تجارت رو در نظر دارند ؟
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
2013-07-08 ساعت 12:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-07-08 ساعت 12:12 توسط nousai.)
سلام دوستان
من هم دارم برای گرین کارت EB1 اپلای می کنم. البته از طریق یک وکیل که 8000 دلار میگیره.
مدارکم را بررسی کرده و گفته که شانس بالایی برای گرین کارت هنرمندان دارم. امروز یا فردا قراره با وکیل قرارداد ببندم و فقط 1000 دلارش را پیش می گیره.
اگه فکر می کنین که نکته خاصی هست که در هنگام قرارداد باید حتما بهش توجه کنم، لطفا منو راهنمایی کنین.
nora ، westgold و sahar ra@d عزیز
میشه لطفا بگین که الان کارهاتون توی چه مرحله ای هست؟