کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای EB-۱
(2013-05-15 ساعت 00:30)Dana1 نوشته:  سلام من هنرمندم جوایز بین الملی هم دارم سابقه داوری بین الملی هم دارم. اگر کسی اطلاعاتی راجع به این ویزا برای هنرمندان داره ممنون میشم کمکم کنه.!!!
به نظر شما به این وکیلا که تو ماهواره تبلیغ میکنه میشه اعتماد کرد یا خودم اقدام کنم ؟؟؟

خیلی ممنون میشم کمکم کنید.

(2013-05-08 ساعت 21:47)wushu kung fu نوشته:  
نقل قول:
(2013-05-08 ساعت 13:35)sahar ra@d نوشته:  
(2013-05-08 ساعت 11:03)wushu kung fu نوشته:  شما چیکار کردید مدارک فرستادید ؟

من همه چی رو آماده کردم تا شنبه پست کنم

باهام در ارتباط باشه میشه گفت هم مسیریم من میخوام پست کنم البته نه فعلا

من تا اونجایی که میدونم انگلیس و کانادا هم این قانون رو داره در مورد کانادا که مطمئنم فقط یه خورده زمانبره
اسم ویزاش چیه ؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-05-15 ساعت 20:04)sahar ra@d نوشته:  
(2013-05-15 ساعت 00:30)Dana1 نوشته:  سلام من هنرمندم جوایز بین الملی هم دارم سابقه داوری بین الملی هم دارم. اگر کسی اطلاعاتی راجع به این ویزا برای هنرمندان داره ممنون میشم کمکم کنه.!!!
به نظر شما به این وکیلا که تو ماهواره تبلیغ میکنه میشه اعتماد کرد یا خودم اقدام کنم ؟؟؟

خیلی ممنون میشم کمکم کنید.

(2013-05-08 ساعت 21:47)wushu kung fu نوشته:  
نقل قول:
(2013-05-08 ساعت 13:35)sahar ra@d نوشته:  من همه چی رو آماده کردم تا شنبه پست کنم

باهام در ارتباط باشه میشه گفت هم مسیریم من میخوام پست کنم البته نه فعلا

من تا اونجایی که میدونم انگلیس و کانادا هم این قانون رو داره در مورد کانادا که مطمئنم فقط یه خورده زمانبره
اسم ویزاش چیه ؟؟؟؟

نمیدونم اسم ویزاش چیه اما از یه وکیل وقتی رفته بودم کانادا پرسیدم گفت 2 تا 3 سال طول میکشه

پاسخ
تشکر کنندگان: sahar ra@d
سلام دوستان
یک مساله جدیدی رو متوجه شدم ....لازم نیست همه مصاحبه کنند و البته مصاحبه هم اصلا فرمالیته نیست بلکه در سایت USCIS نوشته اگر از روی مدارک کسی نتوانند تشخیص بدند که این فرد واجد شرایط هست یا نه باهاش مصاحبه می کنند در غیر این صورت بدون مصاحبه قبول یا رد می شه.
در مورد دوستانی هم که دنبال کشورهای دیگه می گردند باید بدونید که هیچ جا مثل آمریکا سریع نیست و بقیه کشورها چند سال طول میکشه اما به هر حال اگر علاقمند هستید اسم این ویزا برای کانادا "خویش کارفرما " می باشد.
پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، yum2yum00 ، sahar ra@d ، nousai ، آلیس-1980
سلام دوستان
چند تا فایل برای دانلود گذاشتم
فایل اول راهنمای واجد شرایط بودن برای EB1 هست (به زبان فارسی)
فایل دوم نمونه ای از یک پرونده ریجکت شده از طرف USCIS مربوط به (قهرمان ژیمیناستیک جهان) که برای آگاهی عموم انتشار داده شده (به زبان انگلیسی)

فایل های سوم و چهارم نمونه قراردادهای وکلای مهاجرت با شما هستند البته قیمت وکلا متفاوت میباشد.
--------------------------------------------------------
طی مقایسه هایی که در بعضی از سایت های خارجی انجام شده نبارسکا در مورد Eb1 خیلی سختگیر تر از تگزاس عمل می کنه و آمار پذیرش تگزاس در مقایسه با نبارسکا 75 به 40 بود!! بنابراین پیشنهاد میشه مدارکتون رو فقط به تگزاس بفرستید.
-------------------------------------------------------

فایل‌های پیوست
.pdf   permanent_resident_application.pdf (اندازه 94.81 KB / تعداد دانلود: 390)
.pdf   Jan052007_01B2203.pdf (اندازه 1.43 MB / تعداد دانلود: 374)
.pdf   I140-OR,NIW.pdf (اندازه 107.78 KB / تعداد دانلود: 383)
.pdf   I140-AEA.pdf (اندازه 107.29 KB / تعداد دانلود: 552)
پاسخ
مشکل واریز پول حل شد!
سیستم آن لاین پرداخت پول USCIS به نام ELTS راه اندازی شد

http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...2ca60aRCRD
پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، sahar ra@d ، yum2yum00 ، nousai ، Reza1981 ، آلیس-1980
سلام بچه ها
من ورزشکارم در سطح کشور مقامهای زیادی کسب کردم ولی مقام بین المللی ندارم میخاستم ببینم شما که تجربه دارین امکان گرفتن EB1 هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-02 ساعت 11:24)masoudwl نوشته:  سلام بچه ها
من ورزشکارم در سطح کشور مقامهای زیادی کسب کردم ولی مقام بین المللی ندارم میخاستم ببینم شما که تجربه دارین امکان گرفتن EB1 هست؟
سلام
بله با مقام های سطح بالای کشوری هم میتونید اقدام کنید. به شرطی که بتونید ثابت کنید که مقام های شما بازتاب عمومی داشته یعنی در رسانه ها گزارش شده مثلا روزنامه هایی که در موردش نوشته شده باشه و به طور مشخص از شما اسم برده باشه (روزنامه های کشوری نه محلی)
مورد دیگه هم اینه که اگر میخواین روی توانایی فوق العاده تون به عنوان یک بازیکن تشکیل پرونده بدید باید نشون بدید که از این طریق درآمد دارید منظورم از طریق بازی کردنه نه مربیگری و داوری مثلا اگر در لیگ بازی کردید و قرارداد دارید میتونید اونو ارائه بدین.
پاسخ
تشکر کنندگان: sahar ra@d ، nora ، yum2yum00 ، آلیس-1980
من مدارکمو پست کردم .... چند روز بعد کیس نامبر باید برام ایمیل بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم ج بدید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-02 ساعت 13:22)sahar ra@d نوشته:  من مدارکمو پست کردم .... چند روز بعد کیس نامبر باید برام ایمیل بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم ج بدید
کیس نامبر براتون ایمیل نمیشه بلکه با پست به دستتون می رسه. از زمان رسیدن مدارک به USCIS به طور متوسط 3 هفته طول میکشه تا کیس نامبر به دست شما برسه.در واقع زمانی بین 2 هفته تا 1 ماه رو در نظر داشته باشید.
لطفا اگه تمایل دارید بگین که هزینه فرم را چطور پرداخت کردید.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-06-02 ساعت 14:40)Shohreh_b1987 نوشته:  
(2013-06-02 ساعت 13:22)sahar ra@d نوشته:  من مدارکمو پست کردم .... چند روز بعد کیس نامبر باید برام ایمیل بشه ؟؟؟؟؟؟؟؟ ممنون میشم ج بدید
کیس نامبر براتون ایمیل نمیشه بلکه با پست به دستتون می رسه. از زمان رسیدن مدارک به USCIS به طور متوسط 3 هفته طول میکشه تا کیس نامبر به دست شما برسه.در واقع زمانی بین 2 هفته تا 1 ماه رو در نظر داشته باشید.
لطفا اگه تمایل دارید بگین که هزینه فرم را چطور پرداخت کردید.

حتما عزیزم، از طریق یکی از اقوامم که در امریکا زندگی می کنه هزینه رو پرداخت کردم.
پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، Shohreh_b1987
دوستان برای کسی که در کار تجارت هست امکان گرفتن این ویزا وجود داره ؟
من در زمینه بازارهای مالی فارکس مشغول هستم می خواستم بدونم
اصلا این فیلد تجارت رو در نظر دارند ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: kambiz1 ، elix
(2013-06-22 ساعت 12:38)alibati نوشته:  دوستان برای کسی که در کار تجارت هست امکان گرفتن این ویزا وجود داره ؟
من در زمینه بازارهای مالی فارکس مشغول هستم می خواستم بدونم
اصلا این فیلد تجارت رو در نظر دارند ؟

من فکر نمی کنم این ویزا، کار تجارت رو در بر بگیره، تا اونجا که من می دونم فقط مربوط به نخبگان و هنرمندان و ورزشکاران می شه.
پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، kambiz1
در این آدرس حق الزحمه وکلا برای گرفتن انواع ویزای EB-1 ارائه شده که خیلی پایین تر از قیمت هایی هست که وکلای ایرانی میدن

http://www.linandvaldez.com/n-ourfees.asp

ضمنا این اطلاعاتم از یه وکیل خوب گرفتم گفتم شاید بدردتون بخوره :
1) You can apply for the EB-1 (the I-140) while living in Iran. However, because you are in Iran, you cannot file the I-145 (the green card application) concurrently. An adjustment of status will be needed. Applicants in the US have no greater chance of receiving the visa than applicants abroad. It is a difficult visa to qualify for, but qualification is not based on location.

2) You can use Premium Process when you apply for the EB-1 (I-140). Premium Process has no “extraordinary” requirement to it. It only involves paying an extra $1225 to the government. The extra $1225 for Premium Processing will get you an answer (or a Request for More Evidence) on his EB-1application within 15 days. As soon as your EB-1 is approved, our law firm can begin the adjustment of status process through consular processing.

3) Technically, if the client is in the US, he could apply for the EB-1 and his green card at the same time – and use Premium Processing. However, most likely, the visa you will enter the US on will prohibit an “intent to remain” in the US. If you apply for an EB-1/Green Card on a short trip to the US, USCIS will most likely find that you have an “intent to remain” in the United States and it will deny the visas. It could also hurt your chances of receiving visas in the future. Certain visas would allow you an “intent to stay” – but most of those involve employer sponsorship or a significant investment of money in a business. It would make more sense for our law firm to apply from Iran.
پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، kambiz1 ، sahar ra@d ، nousai ، hamidreza2197 ، آلیس-1980
(2013-07-03 ساعت 14:21)westgold نوشته:  در این آدرس حق الزحمه وکلا برای گرفتن انواع ویزای EB-1 ارائه شده که خیلی پایین تر از قیمت هایی هست که وکلای ایرانی میدن

http://www.linandvaldez.com/n-ourfees.asp

ضمنا این اطلاعاتم از یه وکیل خوب گرفتم گفتم شاید بدردتون بخوره :
1) You can apply for the EB-1 (the I-140) while living in Iran. However, because you are in Iran, you cannot file the I-145 (the green card application) concurrently. An adjustment of status will be needed. Applicants in the US have no greater chance of receiving the visa than applicants abroad. It is a difficult visa to qualify for, but qualification is not based on location.

2) You can use Premium Process when you apply for the EB-1 (I-140). Premium Process has no “extraordinary” requirement to it. It only involves paying an extra $1225 to the government. The extra $1225 for Premium Processing will get you an answer (or a Request for More Evidence) on his EB-1application within 15 days. As soon as your EB-1 is approved, our law firm can begin the adjustment of status process through consular processing.

3) Technically, if the client is in the US, he could apply for the EB-1 and his green card at the same time – and use Premium Processing. However, most likely, the visa you will enter the US on will prohibit an “intent to remain” in the US. If you apply for an EB-1/Green Card on a short trip to the US, USCIS will most likely find that you have an “intent to remain” in the United States and it will deny the visas. It could also hurt your chances of receiving visas in the future. Certain visas would allow you an “intent to stay” – but most of those involve employer sponsorship or a significant investment of money in a business. It would make more sense for our law firm to apply from Iran.

مورد دوم شما بعد از ثبت نام می توانید با پرداخت 1225 $ پروسه رسیدگی به پرونده تان را طی 15 روز انجام دهید. من این کار را کردم ولی فکر می کنم بهتر است طی زمان عادی این رسیدگی انجام شود. چون زمان رسیدگی کلا" کوتاه است
پاسخ
تشکر کنندگان: kambiz1 ، sahar ra@d ، آلیس-1980
سلام دوستان
من هم دارم برای گرین کارت EB1 اپلای می کنم. البته از طریق یک وکیل که 8000 دلار میگیره.
مدارکم را بررسی کرده و گفته که شانس بالایی برای گرین کارت هنرمندان دارم. امروز یا فردا قراره با وکیل قرارداد ببندم و فقط 1000 دلارش را پیش می گیره.
اگه فکر می کنین که نکته خاصی هست که در هنگام قرارداد باید حتما بهش توجه کنم، لطفا منو راهنمایی کنین.

nora ، westgold و sahar ra@d عزیز
میشه لطفا بگین که الان کارهاتون توی چه مرحله ای هست؟
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان