کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای EB-۱
(2013-07-10 ساعت 14:40)Shohreh_b1987 نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 11:26)nousai نوشته:  هیچکس نیست که جواب منو بده؟! خواااااااااااااااااااااااااااااهش می کنم! خیلی احتیاج به کمک و راهنمایی دارم ... اولین باره که دارم اقدام می کنم و می ترسم از اینکه جایی از کار را اشتباه کنم

وکیل نگیر چون پروسه خیلی آسونی داره اگر هم مدارکت کم باشه ریکوئست فور اویدنس می شی که در نامه اش دقیقا برات توضیح میدن که چی براشون بفرستی.و بهت 87 روز وقت میدن تا دوباره مدرک بفرستی.

اما اگر خیلی اصرار داری که وکیل بگیری یک وکیل پایه 1 دادگستری در ایران هست که این کار رو انجام میده و اگر موفق نشه همه پولت رو پس میده. بهتره با اون کار کنی. در گوگل سرچ کنی پیداش می کنی.

شهره عزیز
من از امروز کار جمع و جور کردن مدارک و ... را شروع کردم
میشه اگر اشکالی نداشته باشه بهم بگی که الان چند وقته که شما توی مرحله انتظاری؟
پاسخ
تشکر کنندگان: عشق رفتن ، آلیس-1980
(2013-07-11 ساعت 17:02)nousai نوشته:  
(2013-07-10 ساعت 14:40)Shohreh_b1987 نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 11:26)nousai نوشته:  هیچکس نیست که جواب منو بده؟! خواااااااااااااااااااااااااااااهش می کنم! خیلی احتیاج به کمک و راهنمایی دارم ... اولین باره که دارم اقدام می کنم و می ترسم از اینکه جایی از کار را اشتباه کنم

وکیل نگیر چون پروسه خیلی آسونی داره اگر هم مدارکت کم باشه ریکوئست فور اویدنس می شی که در نامه اش دقیقا برات توضیح میدن که چی براشون بفرستی.و بهت 87 روز وقت میدن تا دوباره مدرک بفرستی.

اما اگر خیلی اصرار داری که وکیل بگیری یک وکیل پایه 1 دادگستری در ایران هست که این کار رو انجام میده و اگر موفق نشه همه پولت رو پس میده. بهتره با اون کار کنی. در گوگل سرچ کنی پیداش می کنی.

شهره عزیز
من از امروز کار جمع و جور کردن مدارک و ... را شروع کردم
میشه اگر اشکالی نداشته باشه بهم بگی که الان چند وقته که شما توی مرحله انتظاری؟

سلام
از زمان دریافت کیس نامبر 4 ماه طول کشید که جواب بدن. گفتن مدارک بیشتر بفرستم( ریکوئست فور اویدنس) و الان در حال جمع آوری مدارک هستم.
مثلا در مورد روزنامه ها مدرک می خوان که تیراژ-اعتبار-حوزه جغرافیایی انتشار و ... چطوریه یا مسابقاتی که مقام آوردم حوزه جغرافیایی- سطح مسابقات- بزرگسالان یا جوانان و قهرمانان پیشین و ...
البته من خیلی مدرک ترجمه کرده و فرستاده بودم اما الان می فهمم که میگن این ویزا استانداردهای بالا داره یعنی چی!!!!
در واقع اینطوری بگم که هر مدرکی که می فرستین باید با جزئیات کامل رویداد و تاریخچه باشه!
پاسخ
تشکر کنندگان: nousai ، عشق رفتن ، آلیس-1980
سلام دوستان
یه سئوال یه کم عجیب ...
جزو مدارکمون می تونیم یه سری مدارک تصویری را هم روی یک سی دی یا دی وی دی براشون بفرستیم؟ یا اینکه باید کلیه مدارک کاغذی باشن؟
کسی اطلاعی در این مورد داره؟
[font=Tahoma]
به کجا می روم آخر ننمایی وطنم؟!
[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: عشق رفتن
(2012-12-27 ساعت 12:38)Shohreh_b1987 نوشته:  سلام دوستان
نحوه پر کردن فرم I-140
پارت 1
---------
شروع به پر کردن مشخصاتتون کنید 1a/ 1b /1c اما ما که Middle name نداریم باید اون رو None بزارید . چون سوشال و شماره مالیات و اینا نداریم اونا رو خالی بزارید فقط شماره 5 ایمیلتون رو بنویسید
6a.In Care of به انگلیسی یعنی برسد به دست
پس اسم کسی که می خواهید پقتی مدارکی براتون پست میکنن به دستش برسه رو بنویسید من که اسم خودمو نوشتم
بقیه هم که آدرستون هست state و zipcode رو خالی بزارید
پارت 2
--------
من ورزشکار هستم پس اولین مربع رو تیک زدم و دیگه هیچ کاری با فرم در این پارت نداریم

پارت3
-------
در مورد کسی که این فرم براش پر میشه اطلاعات میخواد یعنی خود شما!
اسم و آدرس و ایمیل و شماره تلفن تاریخ تولد و شهر محل تولد هست که خودن بهتر بلدین باز هم Middle name رو None بنویسید و state و zip code رو هم خال بزارین
قسمت 11 و 12 و 13و 14و 15 و 16 رو برام خالی گذاشت اگه سوالی در مورد این قسمت ها داشتین هم بپرسین:دی

پارت 4
-------
این بستگی به این داره که شما الان ایران هستین یا آمریکا و ما چون ایران هستیم 1a رو تیک زدیم و اون شهر و کشور جایی هست که برای مصاحبه انتخاب میکند من که ترکیه و آنکارا رو زدم شما هم میتونین مثل من بزنید یا ابوظبی امارات رو بزنین یا یک سفارت دیگه که مطمئنین برای این ویزا میشه اونجا رفت. پس city رو زدم Ankara کشور هم زدم ترکیه
ادامه پارت 4
------------
اگر شما در پارت 3 آدرس خونتون رو در آمریکا دادین اینجا باید دوباره آدرس ایرانتون رو بنویسین اما ما که هممون اکثرا اونجا خونه نداریم پس 2A رو فقط توی مربعش مینویسیم N/A بقیه را خالی میگذاریم تا قسمت 4 که جای تیک داره وکیلم همه این تیک ها رو برام No زده

پارت 5
--------
1b.SElF
2A. N/A
2c/2d/2e/2g همه را N/A گذاشتیم بقیه را خالی گذاشتیم ( چون پیشنهاد کاری و سوشال و ... ندارم و EB1 نیاز هم نداره!)
پارت 6
------
کلا خالی گذاشتیم ( چون پیشنهاد کاری و سوشال و ... ندارم و EB1 نیاز هم نداره!)

پارت7
------
مشخصات همسر و فرزندانتون که میخواهید به عنوان همراه ببرید دقت کنید که فقط فرزندان فک کنم زیر 18 سال ( یا 21 ؟) رو میتونید ببرید ها

1g. No 1H. YES

بقیه هم به همین ترتیب

پارت 8
--------
1A. باید امضا کنید ( میتونید فرم رو پرینت بگیرین بعد امضا کنید و دوباره اسکن کنید.
1b. تاریخ وقتی که امضا کردین
2. شماره تلفن
3.ایمیل
4. N/A (چون پیشنهاد کاری نداشتم)

پارت 9
-------
اگر کسی جز شما داره این فرم رو پر میکنه یعنی یک وکیل این قسمت رو اون باید پر کنه در غیر این ضورت خالی بگذارید مال من رو وکیلم مشخصات خودش رو نوشته

تموم شد دوستان امیدوارم بدردتون بخوره و در آمریکا زندگی شادی داشته باشید.
در مورد مدارک هم بعدا براتون توضیح میدم چون به غیر از فرم اصل کار مدارکتونه!

یه سئوال علمی، فنی و هنری برام پیش اومده Cool

فرمی که شما پر کردین مال قبل از May 2013 بوده؟ چون انگار این فرمی که من دانلود کردم یه کمی با این توضیحاتی که شما نوشتین فرق می کنه. فرم جدید را اینجا میذارم. لطفا یه نگاه بهش بندازین

فایل‌های پیوست
.pdf   i-140.pdf (اندازه 511.66 KB / تعداد دانلود: 129)
[font=Tahoma]
[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: ginjer
(2013-07-13 ساعت 14:20)nousai نوشته:  سلام دوستان
یه سئوال یه کم عجیب ...
جزو مدارکمون می تونیم یه سری مدارک تصویری را هم روی یک سی دی یا دی وی دی براشون بفرستیم؟ یا اینکه باید کلیه مدارک کاغذی باشن؟
کسی اطلاعی در این مورد داره؟

نه نه اصلا، من به همراه مدارکم یک دی وی دی فرستادم که سریع اونو برگردوندن و در نامه ای توضیح دادن که ما نمی توانیم دی وی دی رو روی پرونده شما بگذاریم تا در موردش قضاوت بشه، از تصاویرتون پرینت رنگی بگیرید و ارائه بدهید.
پاسخ
تشکر کنندگان: nousai ، آلیس-1980
(2013-07-09 ساعت 23:07)nora نوشته:  
(2013-07-09 ساعت 19:41)nousai نوشته:  

من زبانم بد نیست و شاید بتونم فرم را پر کنم. ولی می ترسم ریزه کاری هایی داشته باشه که من از پسش بر نیام یا یه جای کار اشتباه کنم.
به نظرت 8000 دلار برای وکیل مناسبه؟
مطالب همین چند صفحه رو بخونی به نتیجه میرسی. فرم که چیزی نداره قبلش میتونی دانلود کنی ببینی . مهم کاور لتر همراه مدارک هست که میتونی از یک نفر که زبانش خوبه کمک بگیری.
[/quote]

سلام نورای عزیز
میشه لطفا یه کمی منو در مورد کاور لتر راهنمایی کنی ...
مثل کاور لتر استخدام باید بنویسم؟
نکاتی داره که باید رعایت کنم؟
از مشکلات کاری اینجام بنویسم؟
و ...
پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، آلیس-1980
دوستان یک متن فارسی خوب در مورد ده شرط EB1 که باید حداقل سه تاشون را داشته باشیم، پیدا کردم. گفتم شاید به درد شما هم بخوره ...
.pdf   permanent_resident_application-dv.pdf (اندازه 152.63 KB / تعداد دانلود: 257) -->
.pdf   permanent_resident_application-dv.pdf (اندازه 152.63 KB / تعداد دانلود: 257)
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، sahar ra@d ، آلیس-1980
سلام نورای عزیز
میشه لطفا یه کمی منو در مورد کاور لتر راهنمایی کنی ...
مثل کاور لتر استخدام باید بنویسم؟
نکاتی داره که باید رعایت کنم؟
از مشکلات کاری اینجام بنویسم؟
و ...
[/quote]
دوست عزیز شما باید به صورت شفاف برنامه شغلی خودتان را در انجا برایشان توضیح دهید وبه بهترین شکل خودتان را مطرح نمایید .در حقیقت برنامه کارافرینی خود را برایشان بفرستید.
پاسخ
تشکر کنندگان: عشق رفتن ، ParsTrader ، nousai ، sahar ra@d ، آلیس-1980
(2013-07-21 ساعت 13:08)ginjer نوشته:  من شرایط این ویزا رو دارم میخواستم بدونم همسرم رو هم میتونه با گرین کارتی که من میگیرم بیاد یا جداگانه باید اقدام کنه؟؟؟؟
با ویزای شما همسرتان و فرزندان نیز ویزا دریافت می کنند. در حقیقت انها با شما گرین کارت خواهند داشت
پاسخ
تشکر کنندگان: ginjer ، آلیس-1980
(2013-07-21 ساعت 13:08)ginjer نوشته:  من شرایط این ویزا رو دارم میخواستم بدونم همسرم رو هم میتونه با گرین کارتی که من میگیرم بیاد یا جداگانه باید اقدام کنه؟؟؟؟

حوبی این نوع گرین کارت در اینه که در حقیقت ویزای خانوادگی میدن.
پاسخ
دوستان من که این روزها شدیدا مشغول جمع کردن مدارک هستم
سخت ترین قسمتش هم گرفتن عضویت یک انجمنه که مجبور شده ام به خاطرش، تمام کارهای قدیمی را از آرشیوم بیرون بیارم، مونتاژ کنم و ...
راستی، کسی اینجا هست که مثل من کیس هنری باشه؟
پاسخ
(2013-07-24 ساعت 11:28)nousai نوشته:  دوستان من که این روزها شدیدا مشغول جمع کردن مدارک هستم
سخت ترین قسمتش هم گرفتن عضویت یک انجمنه که مجبور شده ام به خاطرش، تمام کارهای قدیمی را از آرشیوم بیرون بیارم، مونتاژ کنم و ...

دوست هنرمند من عضویت در هر انجمنی امتیاز ندارد بلکه ان انجمن باید با شرایط خاص شما را انتخاب کند و معیار جهانی داشته باشد.
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، nousai ، آلیس-1980
(2013-07-25 ساعت 01:06)nora نوشته:  
(2013-07-24 ساعت 11:28)nousai نوشته:  دوستان من که این روزها شدیدا مشغول جمع کردن مدارک هستم

دوست هنرمند من عضویت در هر انجمنی امتیاز ندارد بلکه ان انجمن باید با شرایط خاص شما را انتخاب کند و معیار جهانی داشته باشد.

نورای عزیز
از این مطلبی که نوشتین یه کم ترسیدم. اجازه میدین که در پیام خصوصی Award بین المللی و انجمنی را که در تلاش برای عضویت آن هستم براتون توضیح بدم؟
[font=Tahoma]
[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: ginjer ، nora ، آلیس-1980
دوستان عزیز شما وکیل پیدا کردید؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-25 ساعت 01:06)nora نوشته:  

انجمن های هنری مثل انجمن های هنرهای تجسمی و موسیقی و خانه عکاسان و خانه سینما رو میپذیرند
چون همه آنها اساسنامه دارند
پاسخ
تشکر کنندگان: nousai ، آلیس-1980

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان