موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
هیچکس نیست که جواب منو بده؟! خواااااااااااااااااااااااااااااهش می کنم! خیلی احتیاج به کمک و راهنمایی دارم ... اولین باره که دارم اقدام می کنم و می ترسم از اینکه جایی از کار را اشتباه کنم
[font=Tahoma]به کجا می روم آخر ننمایی وطنم؟!
[/font]
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
من زبانم بد نیست و شاید بتونم فرم را پر کنم. ولی می ترسم ریزه کاری هایی داشته باشه که من از پسش بر نیام یا یه جای کار اشتباه کنم.
به نظرت 8000 دلار برای وکیل مناسبه؟
[/quote]
مطالب همین چند صفحه رو بخونی به نتیجه میرسی. فرم که چیزی نداره قبلش میتونی دانلود کنی ببینی . مهم کاور لتر همراه مدارک هست که میتونی از یک نفر که زبانش خوبه کمک بگیری.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
خواهش می کنم، داستان من خیلی پیچیده شد، براتون خلاصه می گم، من در ابتدا با اعتماد به یک وکیلی که در امریکا بود و توسط یکی از اقوامم در امریکا بهم معرفی شده بود کارم شروع کردم متاسفانه بعد از 8 ماه که فکر می کردم همه چی روبه راهه متوجه شدم که پرونده هنوز از طرف ایشون به اداره مهاجرت داده نشده و دلایل مختلف و غیرقابل قبولی به من ارائه می داد تا اینکه پرونده رو ازش گرفتم و سعی کردم اینترنتی ثبت نام کنم ولی به مشکلات زیادی برخوردم که در همین سایت مشکلاتم برای بچه ها بازگو کردم.... دیدم نمی شه.... خودم فرم دانلود کردم و پر کردم وبه همراه مدارک دادم به یکی از اقوامم با خودش برد امریکا و اونجا یک چک به مبلغ 580 دلار برام تهیه کرد و به همراه مدارک برام به اداره مهاجرت تگزاس پست کرد که یک هفته بعد ایمیل برام فرستادند... اگه به اون وکیل اعتماد نمی کردم تا الان که یکسال شده تکلیفم روشن شده بود یا رد شده بودم و یا قبول شده بودم. دوستم هر سوالی داشتی بپرس تا مثل من زندگیت یکسال عقب نیفته ،با آگاهی پیش برو.
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
[/quote]
ممنون از این راهنمایی. چجوری بفهمم که کیا قبلا از طریق این وکیل ویزا گرفته اند؟ مسلما خودش که معرفیشون نمی کنه. راه حلی سراغ دارین؟
دوستان این وکیل قرارداد را برام فرستاد. گفته 2000 دلار اول میگیره. 3000 دلار وقتی کیس نامبر آمد و 3000 دلار زمانی که وقت مصاحبه معلوم شد. گارانتی هم کرده که اگه در اثر اشتباه اون ریجکت بشم 1500 دلار پس بده.
هنوز چیزی را امضاء نکردهام و واقعا دودلم که خودم اقدام کنم یا کار را به وکیل بدم؟!
[/quote]
باید این وکیل کسانی که رفتند رو معرفی و مدارک را نشان بدهد چون حتما" ادمهای مشهوری هستند. من با اونکه پی گیر کار بودم وکیلم می گفت من دهها مورد کاری داشته ام اما بعدا" مشخص شد او هیچ اشنایی با این نوع ویزا ندارد. من بارها با وکلای تلویزیونی تماس گرفتم و انها هم هیچی نمیدانستند.
5000دلار اول که تنها580 دلار خرج ثبت نام هست که کیس نامبر میاد و حتی یک ادم معمولی هم می تواند ثبت نام کند اما بعد از بررسی متوجه بشوند که ان فرد حائز شرایط نیست ریجکت صورت می گیرد. تا اینجا 580 دلار هزینه شده و بقیه به جیب اقا میرود .
بندی اضافه شده که اگر با اشتباه اون ریجکت بشوید 1500 بر می گرداند. اگر وجود ندارد . وکیل کل شرایط را می سنجد بعد اقدام میکند . یا هنرمند مطرح جهانی هستید یا نه .؟! و مدارک دارید مطابق معیار انها یا نه؟! اینها را وکیل باید بداند پس اگر ندارد ...
شما می توانید بگویید 1000 دلار میدهم وبقیه را یکجا بعد از نامه مصاحبه
انوقت خیلی راحت متوجه کلاهبرداری این شخص خواهی شد هر چند از همین الان مشخص است ولی جهت اطمینان خودت این کار را بکن...
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ممنون از این راهنمایی. چجوری بفهمم که کیا قبلا از طریق این وکیل ویزا گرفته اند؟ مسلما خودش که معرفیشون نمی کنه. راه حلی سراغ دارین؟
دوستان این وکیل قرارداد را برام فرستاد. گفته 2000 دلار اول میگیره. 3000 دلار وقتی کیس نامبر آمد و 3000 دلار زمانی که وقت مصاحبه معلوم شد. گارانتی هم کرده که اگه در اثر اشتباه اون ریجکت بشم 1500 دلار پس بده.
هنوز چیزی را امضاء نکردهام و واقعا دودلم که خودم اقدام کنم یا کار را به وکیل بدم؟!
[/quote]
باید این وکیل کسانی که رفتند رو معرفی و مدارک را نشان بدهد چون حتما" ادمهای مشهوری هستند. من با اونکه پی گیر کار بودم وکیلم می گفت من دهها مورد کاری داشته ام اما بعدا" مشخص شد او هیچ اشنایی با این نوع ویزا ندارد. من بارها با وکلای تلویزیونی تماس گرفتم و انها هم هیچی نمیدانستند.
5000دلار اول که تنها580 دلار خرج ثبت نام هست که کیس نامبر میاد و حتی یک ادم معمولی هم می تواند ثبت نام کند اما بعد از بررسی متوجه بشوند که ان فرد حائز شرایط نیست ریجکت صورت می گیرد. تا اینجا 580 دلار هزینه شده و بقیه به جیب اقا میرود .
بندی اضافه شده که اگر با اشتباه اون ریجکت بشوید 1500 بر می گرداند. اگر وجود ندارد . وکیل کل شرایط را می سنجد بعد اقدام میکند . یا هنرمند مطرح جهانی هستید یا نه .؟! و مدارک دارید مطابق معیار انها یا نه؟! اینها را وکیل باید بداند پس اگر ندارد ...
شما می توانید بگویید 1000 دلار میدهم وبقیه را یکجا بعد از نامه مصاحبه
انوقت خیلی راحت متوجه کلاهبرداری این شخص خواهی شد هر چند از همین الان مشخص است ولی جهت اطمینان خودت این کار را بکن...
[/quote]
نوزای عزیز
ممنون که با دلسوزی جواب سئوال و مطالب را میدی
من هم خیلی روی این موضوع فکر کردم. با اطرافیان هم مشورت کردم و به نتیجه رسیدم که وکیل کاری اضافه تر بر اونی که من می تونم انجام بدم نمی کنه. برای همین هم با پشت گرمی شما دوستان عزیز، تصمیمم بر این شد که خودم کار را شروع کنم.
از امروز هم استارت مدارک و ... را زدم. انشالله میخوام 15-20 روزه جمع و جورش کنم و بفرستم.