کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای EB-۱
(2013-07-26 ساعت 14:41)ginjer نوشته:  دوستان عزیز شما وکیل پیدا کردید؟

من میخواستم وکیل بگیرم ولی با راهنمایی دوستان این تاپیک تصمیم گرفته ام که خودم اقدام کنن
[font=Tahoma]
به کجا می روم آخر ننمایی وطنم؟!
[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: ginjer
سلام به همه دوستان عزیز . من چند روزی هست که با این پیج اشنا شدم و تمام بحث قبلی رو خوندم خیلی بهم کمک کرد و جواب خیلی از سوالامو گرفتم فقط چند تا سوال دیگه دارم که بسیار خوشحال می شم بهم کمک کنید . من دارای 1 مقام اسیایی و 2 مدال جهانی و 5 مقام کشوری در ورزش رزمی هستم و دارای چند احکام مربیگری و داوری هستم و می خواستم از این طریق جهت گرفتن ویزا اقدام کنم و یکی از دوستانم هم که دارایه گرین کارت هست تا چند ماه دیگه راهی امریکا هست و من میخوام مدارکمو به اون بدم که با خودش ببره . نحوه پر نمودن فرم i 140 رو تقریبا یاد گرفتن . فقط در خصوص مدارک ضمیمه که باید بفرستم سوالاتی داشتم اولا که مدارک رو کجا باید ترجمه و برابر اصل نمود ؟؟ روزنامه ها و جراید رو هم باید برابر اصل نمود . و یا ترجمه کرد .؟؟ فایل رزومه ای باید از احکامم درست کنم . ؟؟؟ و سوالاتی در این رابطه . ممنون میشم منو راهنمایی کنید ..
پاسخ
تشکر کنندگان: ginjer ، آلیس-1980
(2013-07-26 ساعت 20:20)ehsanj3092 نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز . من چند روزی هست که با این پیج اشنا شدم و تمام بحث قبلی رو خوندم خیلی بهم کمک کرد و جواب خیلی از سوالامو گرفتم فقط چند تا سوال دیگه دارم که بسیار خوشحال می شم بهم کمک کنید . من دارای 1 مقام اسیایی و 2 مدال جهانی و 5 مقام کشوری در ورزش رزمی هستم و دارای چند احکام مربیگری و داوری هستم و می خواستم از این طریق جهت گرفتن ویزا اقدام کنم و یکی از دوستانم هم که دارایه گرین کارت هست تا چند ماه دیگه راهی آمریکا هست و من میخوام مدارکمو به اون بدم که با خودش ببره . نحوه پر نمودن فرم i 140 رو تقریبا یاد گرفتن . فقط در خصوص مدارک ضمیمه که باید بفرستم سوالاتی داشتم اولا که مدارک رو کجا باید ترجمه و برابر اصل نمود ؟؟ روزنامه ها و جراید رو هم باید برابر اصل نمود . و یا ترجمه کرد .؟؟ فایل رزومه ای باید از احکامم درست کنم . ؟؟؟ و سوالاتی در این رابطه . ممنون میشم منو راهنمایی کنید ..

احسان عزیز هر چیزی که ثابت کنه شما عضو تیم ملی بودید مقام هایی که گرفتید و اسناد که نشان بدهد شما داوری و مربیگری داشتید هر چه بیشتر بهتر. موفق باشی
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-26 ساعت 18:53)nousai نوشته:  

من میخواستم وکیل بگیرم ولی با راهنمایی دوستان این تاپیک تصمیم گرفته ام که خودم اقدام کنن

منم دلم میخواد خودم اقدام کنم اما می ترسم کیسم رو خراب کنم Sad
وکیل هم انگار خیلی گرونه هنوز هم پیدا نکردم
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-27 ساعت 16:31)ginjer نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 20:20)ehsanj3092 نوشته:  سلام به همه دوستان عزیز . من چند روزی هست که با این پیج اشنا شدم و تمام بحث قبلی رو خوندم خیلی بهم کمک کرد و جواب خیلی از سوالامو گرفتم فقط چند تا سوال دیگه دارم که بسیار خوشحال می شم بهم کمک کنید . من دارای 1 مقام اسیایی و 2 مدال جهانی و 5 مقام کشوری در ورزش رزمی هستم و دارای چند احکام مربیگری و داوری هستم و می خواستم از این طریق جهت گرفتن ویزا اقدام کنم و یکی از دوستانم هم که دارایه گرین کارت هست تا چند ماه دیگه راهی آمریکا هست و من میخوام مدارکمو به اون بدم که با خودش ببره . نحوه پر نمودن فرم i 140 رو تقریبا یاد گرفتن . فقط در خصوص مدارک ضمیمه که باید بفرستم سوالاتی داشتم اولا که مدارک رو کجا باید ترجمه و برابر اصل نمود ؟؟ روزنامه ها و جراید رو هم باید برابر اصل نمود . و یا ترجمه کرد .؟؟ فایل رزومه ای باید از احکامم درست کنم . ؟؟؟ و سوالاتی در این رابطه . ممنون میشم منو راهنمایی کنید ..

احسان عزیز هر چیزی که ثابت کنه شما عضو تیم ملی بودید مقام هایی که گرفتید و اسناد که نشان بدهد شما داوری و مربیگری داشتید هر چه بیشتر بهتر. موفق باشی

مرسی از راهنماییت دوست من .فقط از نحوه ترجمه و یا برابر اصل نمودن وبه طور کل تهیه فایل ضمیمه اگه توضیحاتی بهم بدید ممنونت میشم.
پاسخ
(2013-07-27 ساعت 16:34)ginjer نوشته:  

با اطلاعاتی که من تا این لحظه جمع کرده ام، اگه واجد شرایط باشین و فرم را درست پر کنن و یه کاور لتر خوب داشته باشین، کیس خراب نمیشه . حداکثر اگه مدارکتون کثری داشته باشه، ازتون میخوان که تکمیلش کنین.
باز هم تحقیق کنین. من که دیگه تصمیمم را گرفته ام و خودم دست به کار شده ام.
[font=Tahoma]
[/font]
پاسخ
دوستان عزیز
آیا کسی از شما با یک شخصیت حقوقی (منظورم شرکت است) در تهران آشنایی دارد که بتواند برای ‌EB1 اقدام کند؟ دسترسی به شرکت در تهران برام مهم است.
ممنونم
پاسخ
(2013-07-27 ساعت 21:01)ehsanj3092 نوشته:  
(2013-07-27 ساعت 16:31)ginjer نوشته:  

مرسی از راهنماییت دوست من .فقط از نحوه ترجمه و یا برابر اصل نمودن وبه طور کل تهیه فایل ضمیمه اگه توضیحاتی بهم بدید ممنونت میشم.
تا اونجایی که شنیدم فقط ترجمه کافیه لازم نیست قوه قضائیه بره مهر و تمبر بخوره بازم تحقیق کن. من یه تعداد از مدارکم رو ترجمه کردم و مهرو تمبر قوه قضایه زدم از یه وکیل اینتر نتی سوال کردم گفت لازم نیست ترجمه کافیه

(2013-07-28 ساعت 00:27)Hejrat نوشته:  دوستان عزیز
آیا کسی از شما با یک شخصیت حقوقی (منظورم شرکت است) در تهران آشنایی دارد که بتواند برای ‌EB1 اقدام کند؟ دسترسی به شرکت در تهران برام مهم است.
ممنونم
منم دنبالشم هجرت جان پیدا کردی ما رو هم در جریان بزار
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-27 ساعت 23:49)nousai نوشته:  

با اطلاعاتی که من تا این لحظه جمع کرده ام، اگه واجد شرایط باشین و فرم را درست پر کنن و یه کاور لتر خوب داشته باشین، کیس خراب نمیشه . حداکثر اگه مدارکتون کثری داشته باشه، ازتون میخوان که تکمیلش کنین.

کدوم آدرس رفتی برای ثبت نام ؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-07-28 ساعت 16:01)ginjer نوشته:  

سلام دوست عزیز
ببخشین دیر جواب میدم
من به صورت آنلاین ثبت نام نمی کنم. فقط فرم ها را از طریق سایت می گیرم.
شما هم می تونی بری تو سایت http://www.uscis.gov
بعد روی قسمت Forms کلیک کن و از اون جدول روی قسمت Immigrant Petition for Alien Worker یعنی فرم I-140 کلیک کن
تو این صفحه 3 گزینه آبی رنگ می بینی که باید دانلود کنی، گزینه اولی خود فرم هستش و گزینه دومی دستورالعمل چگونگی پر کردن فرم هستش. سومی هم نمی دونم چیه؟!
[font=Tahoma]
[/font]
پاسخ
مرسی دوستم

(2013-07-31 ساعت 23:20)nousai نوشته:  
(2013-07-28 ساعت 16:01)ginjer نوشته:  
(2013-07-26 ساعت 18:53)nousai نوشته:  من میخواستم وکیل بگیرم ولی با راهنمایی دوستان این تاپیک تصمیم گرفته ام که خودم اقدام کنن

سلام دوست عزیز
ببخشین دیر جواب میدم
من به صورت آنلاین ثبت نام نمی کنم. فقط فرم ها را از طریق سایت می گیرم.
شما هم می تونی بری تو سایت http://www.uscis.gov
بعد روی قسمت Forms کلیک کن و از اون جدول روی قسمت Immigrant Petition for Alien Worker یعنی فرم I-140 کلیک کن
تو این صفحه 3 گزینه آبی رنگ می بینی که باید دانلود کنی، گزینه اولی خود فرم هستش و گزینه دومی دستورالعمل چگونگی پر کردن فرم هستش. سومی هم نمی دونم چیه؟!
پاسخ
تشکر کنندگان: nora
دوستان کسی کاری پیش نبرده

من که اندر خم جمع آوری مدارکم
پاسخ
تشکر کنندگان:
موقع جمع آوری مدارک دقت کنید که هر مقام یا عضویتی که دارید باید معیارهای کسب اون مقام یا رتبه یا عضویت در انجمن مشخص باشه. مقام ها فقط در رده بزرگسالان قبوله یعنی قهرمان جهان در جوانان باشید هیچ ارزشی نداره ولی قهرمان کشور در بزرگسالان باشید براتون محاسبه میشه.
انجمن باید شرایط عضویت برای اعضا داشته باشه یعنی عضویتش نیازمند دستاوردهای بالا باشه و از طریق داوری های ملی یا بین المللی فرد به عضویت انجمن در بیاد.
در مورد مقام ها یا جوایزی که برنده شدید حتما باید حوزه جغرافیایی، رده مسابقات ( که باید بزرگسالان باشه) و معیار های انتخاب نفرات برتر مشخص باشه. در مورد مدارک داوری و مربیگریتون هم باید مشخص بشه معیارهای کسب این مدارک چیه.
پاسخ
تشکر کنندگان: yum2yum00 ، nora ، ginjer
از روی نامه ای که USCIS که برام فرستاد گفتم .چون من کلی حکم قهرمانی از سن 10 سال تا 20 سال فرستادم (تا نشون بدم که سابقه ام زیاده ) ولی گفتند جوانان و نوجوانان بالاترین رده محسوب نمیشه بنابراین ما فقط حکم های adult شما را قبول می کنیم و لطفا حوزه جغرافیایی مسابقات بزرگسالان و معیار انتخاب نفرات برتر و اسامی قهرمانان قبلی و تعداد دفعاتی که این جایزه در سال اهدا میشه رو برامون بفرستید...
البته اونها بجای لغت مسابقات، جایزه رو بکار می بردند چون در هنر و علم بیشتر جایزه برنده می شوند اما برای برای ورزشکاران جایزه همون حکم و مدال یا به عبارتی قهرمانی محسوب میشه.
پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، ginjer ، nousai ، آلیس-1980
(2013-08-13 ساعت 10:14)Shohreh_b1987 نوشته:  از روی نامه ای که USCIS که برام فرستاد گفتم .چون من کلی حکم قهرمانی از سن 10 سال تا 20 سال فرستادم (تا نشون بدم که سابقه ام زیاده ) ولی گفتند جوانان و نوجوانان بالاترین رده محسوب نمیشه بنابراین ما فقط حکم های adult شما را قبول می کنیم و لطفا حوزه جغرافیایی مسابقات بزرگسالان و معیار انتخاب نفرات برتر و اسامی قهرمانان قبلی و تعداد دفعاتی که این جایزه در سال اهدا میشه رو برامون بفرستید...
البته اونها بجای لغت مسابقات، جایزه رو بکار می بردند چون در هنر و علم بیشتر جایزه برنده می شوند اما برای برای ورزشکاران جایزه همون حکم و مدال یا به عبارتی قهرمانی محسوب میشه.
مرسی شهره جونم لطف کردی جوابم رو دادی
شهره جونم شما همه مدارکتون رو فرستادین منتظر جوابین ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: Shohreh_b1987

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان