2013-10-28 ساعت 00:07
تو را خدا يكي جواب بده ظاهرا با چيزهايي كه تو اين مكالمه ها خوندم اين خيلي داره پول مي گيره ما زبانمون خوب نيست كسي بوده كه خودش اقدام كرده باشه وبه نتيجه رسيده باشه
کانال تلگرام مهاجرسرا |
---|
ویزای EB-۱
|
2013-10-28 ساعت 00:07
تو را خدا يكي جواب بده ظاهرا با چيزهايي كه تو اين مكالمه ها خوندم اين خيلي داره پول مي گيره ما زبانمون خوب نيست كسي بوده كه خودش اقدام كرده باشه وبه نتيجه رسيده باشه
2013-10-28 ساعت 03:33
دوست عزیز قسم ندید
سلامت باشید. آرامشتون را حفظ کنید. بنده به نظر خودم عرض میکنم با وکلای دیگر صحبت کنید. من تا حالا چنین رقمی نشنیده بودم. علاوه بر این باید مدالهایی در سطح جهانی داشته باشید و در رده بزرگسالان. آرامشتون را با حرفهای برخی وکلا که از برخی دیگر گرسنه تر هستند از دست ندید. اینجا وکلای با انصاف و باوجدان و حرفه ای را هم میتوانید بیابید. برخی دوستان چند نفر را به من معرفی کردند. من اجازه معرفی ندارم مگر آنکه اجازه دهند. قدر آرامش و سلامتی خود را بدانید. در کلام شما استرس موج می زند. ای کاش میتوانستم مثل دیوانه ها بی دلیل بخندم یا مثل کودکان با کمترین بهانه شاد شوم كسانى كه بر خويشتن ستمكار بوده اند [وقتى] فرشتگان جانشان را میگيرند میگويند در چه [حال] بوديد پاسخ میدهند ما در زمين از مستضعفان بوديم میگويند مگر زمين خدا وسيع نبود تا در آن مهاجرت كنيد پس آنان جايگاهشان دوزخ است و [دوزخ] بد سرانجامى است (۹۷) النسا
تشکر کنندگان: nousai
2013-10-28 ساعت 18:13
2013-10-28 ساعت 18:28
ممنون از اينكه يكي به من جواب داد ولي مشكل اينه كه من فعلا انتخاب ديگه اي ندارم پسرم اول دبيرستان هست و مي خواهم تكليفم را بدونم كه براي كنكورش تو ايران سرمايه گزاري كنم يا براي اون طرف در عين حال كه ادم نمي دونه اين قوانين تا كي معتبرن اگر واقعا وكيل مطمين ديگه اي مي شناسيد نمي فهمم چرا بايد براي معرفي شون ازشون اجازه بگيريد ممنون مي شم اگر راهنمايي كنيد چون خانم حبيبي گفته اخر ابان مياد دبي و ما بايد اين پول را فراهم كنيم كه البته با اين شرايط خيلي هم سخته
2013-10-30 ساعت 00:51
(2013-10-28 ساعت 18:28)javaherishoar@yahoo.com نوشته: ممنون از اينكه يكي به من جواب داد ولي مشكل اينه كه من فعلا انتخاب ديگه اي ندارم پسرم اول دبيرستان هست و مي خواهم تكليفم را بدونم كه براي كنكورش تو ايران سرمايه گزاري كنم يا براي اون طرف در عين حال كه ادم نمي دونه اين قوانين تا كي معتبرن اگر واقعا وكيل مطمين ديگه اي مي شناسيد نمي فهمم چرا بايد براي معرفي شون ازشون اجازه بگيريد ممنون مي شم اگر راهنمايي كنيد چون خانم حبيبي گفته اخر ابان مياد دبي و ما بايد اين پول را فراهم كنيم كه البته با اين شرايط خيلي هم سخته خانمی که نام بردید به کلاه برداری های بزرگ در چند سال قبل در لس انجلس معروف بودند و برنامه تلویزیونی هم داشتند حالا فکر کردند ابها از آسیاب افتاده و عجیبتر که همه تا دیروز نمی دانستند این ویزا چیست ؟ و حالا همه وکلا دارند رو این موضوع کار می کنند. من دیگه مطمن شدم 99 درصد انها با پول شما می خواهند برای خود تجربه این کار را هم داشته باشند. متاسفانه فکر میکنم تعدادی از افراد این فروم رد شده اند که از ناراحتی پیدایشان نیست . دوباره از اول ارسال ها را بخوانید. تشکر کنندگان: Hejrat ، ParsTrader ، Saeedv13 ، victor2016
2013-11-01 ساعت 17:10
نورا جان سلام ممنون از راهنماييتون شما كارتون به نتيجه رسيده ؟ شخصا اقدام كرديد يا وكيل گرفتيد؟ از كلاه برداري خانم حبيبي چي ميدونيد؟
تشکر کنندگان: nora
2013-11-03 ساعت 00:46
(2013-11-01 ساعت 17:10)javaherishoar@yahoo.com نوشته: نورا جان سلام ممنون از راهنماييتون شما كارتون به نتيجه رسيده ؟ شخصا اقدام كرديد يا وكيل گرفتيد؟ از كلاه برداري خانم حبيبي چي ميدونيد؟ من بارها گفته ام که پرونده من به علت عدم آگاهی و کلاهبرداری وکلا ریجکت شد . فکر میکنم من تنها کسی هستم که تا اخرین مرحله اقدام کردم و به علت نفرستادن جواب اولیه در زمان مقرر همان مهر ریجکت اولیه نهایی شد.
2013-11-09 ساعت 00:50
من 6 ماه پیش اقدام کردم و دیروز approve م اومد. به نظر شما برنامه بعدی چیه؟ کسی می دونه؟
سلام من آخراي خرداد ماه فرم هامو با ايميل فرستادم ولي جوابي براي تاييد دريافتش نيومد بنا به پيشنهاد سايت دوباره ايميل زدم و درخواست كردم تا رسيدن فرم ها رو تاييد كنن كه يك ايميل خودكار اومد كه ايميل دوم من دريافت شده و هيچ تاييديه فرمي باهاش نبود الان كه ابان ماهه و من يك ماه پيش هم ايميل زدم و باز خبري نشد، به نظرتون بازم ايميل بزنم آخه از كجا بفهمم كي بايد برم براي مصاحبه وقتي هنوز تاييد فرم هام رو هم به من نگفتن، و اينكه كسي مثل من هم هست؟
2013-11-15 ساعت 02:18
تشکر کنندگان: farzad_mx2
2013-11-16 ساعت 14:52
(2013-11-15 ساعت 02:18)nora نوشته:(2013-11-09 ساعت 00:50)farzad_mx2 نوشته: من 6 ماه پیش اقدام کردم و دیروز approve م اومد. به نظر شما برنامه بعدی چیه؟ کسی می دونه؟ با سپاس از جوابتون. آیا کلیت سوالات سفارت را می دونید؟ تشکر کنندگان: nora
2013-11-17 ساعت 00:03
(2013-11-16 ساعت 14:52)farzad_mx2 نوشته:جواب در پیغام خصوصی طبق درخواستان ارسال شد(2013-11-15 ساعت 02:18)nora نوشته:(2013-11-09 ساعت 00:50)farzad_mx2 نوشته: من 6 ماه پیش اقدام کردم و دیروز approve م اومد. به نظر شما برنامه بعدی چیه؟ کسی می دونه؟ تشکر کنندگان: ginjer
2013-11-17 ساعت 00:15
(2013-11-09 ساعت 16:36)remarya نوشته: سلام من آخراي خرداد ماه فرم هامو با ايميل فرستادم ولي جوابي براي تاييد دريافتش نيومد بنا به پيشنهاد سايت دوباره ايميل زدم و درخواست كردم تا رسيدن فرم ها رو تاييد كنن كه يك ايميل خودكار اومد كه ايميل دوم من دريافت شده و هيچ تاييديه فرمي باهاش نبود الان كه ابان ماهه و من يك ماه پيش هم ايميل زدم و باز خبري نشد، به نظرتون بازم ايميل بزنم آخه از كجا بفهمم كي بايد برم براي مصاحبه وقتي هنوز تاييد فرم هام رو هم به من نگفتن، و اينكه كسي مثل من هم هست؟ امکان ارسال با ایمیل وجود ندارد چون باید با ان پول بصورت چک با حسابی در انجا ارسال شود. تشکر کنندگان: ginjer
2013-11-22 ساعت 15:06
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-22 ساعت 15:08 توسط Shohreh_b1987.)
سلام دوستان
واقعا خوش به حال farzad_mx2 چقدر زود کارش درست شد من یک سال پیش اقدام کردم الان فهمیدم که باید 18 ماه دیگه هم صبر کنم تا نوبتم بشه...!!! تشکر کنندگان: ginjer
2013-11-22 ساعت 15:10
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-11-22 ساعت 15:11 توسط Shohreh_b1987.)
نورا جان
اگر می دونی آفیسر سفارت در مصاحبه چی می پرسه لطفا برامون توضیح بده، اگر هم نمی تونی اینجا بگی لطفا پیغام خصوصی بده تشکر کنندگان: ginjer
|