2013-12-28 ساعت 12:30
Mammad Sanda عزیز
کیس من هنریه ... در دو زمینه هنری فعالیت می کنم ... یک اوارد بین المللی و چند تا داخلی دارم
یه تعدادی هم certificate آموزش داخلی و بین المللی دارم و یک توصیه نامه از یک چهره معروف و بین المللی مهم در رشته خودم.
ضمنا چند تا مقاله چاپ شده در مجلات تخصصی معتبر در سال های قبل هم داشتم که همه اونها را هم ترجمه کرده ام و فرستاده ام
تا جایی هم که داشتم و میشد، قراردادهای کاری قدیمیم را هم جزو مدارک گذاشته ام.
به نظر میاد که هرچقدر مدارک بیشتری ارائه بدیم، شانسمون بیشتره و من هم به همین دلیل هرچی که فکر کردم که به دردشون بخوره ترجمه کردم و جزو مدارکم گذاشته ام و همراه با فرم و کاور لتر فرستاده ام
امیدوارم نتیجه بگیرم
باز هم سئوالی بود در خدمتم
کیس من هنریه ... در دو زمینه هنری فعالیت می کنم ... یک اوارد بین المللی و چند تا داخلی دارم
یه تعدادی هم certificate آموزش داخلی و بین المللی دارم و یک توصیه نامه از یک چهره معروف و بین المللی مهم در رشته خودم.
ضمنا چند تا مقاله چاپ شده در مجلات تخصصی معتبر در سال های قبل هم داشتم که همه اونها را هم ترجمه کرده ام و فرستاده ام
تا جایی هم که داشتم و میشد، قراردادهای کاری قدیمیم را هم جزو مدارک گذاشته ام.
به نظر میاد که هرچقدر مدارک بیشتری ارائه بدیم، شانسمون بیشتره و من هم به همین دلیل هرچی که فکر کردم که به دردشون بخوره ترجمه کردم و جزو مدارکم گذاشته ام و همراه با فرم و کاور لتر فرستاده ام
امیدوارم نتیجه بگیرم
باز هم سئوالی بود در خدمتم
(2013-12-26 ساعت 17:12)mammad sanda نوشته: [quote='nousai' pid='451168' dateline='1387404740']
سلام دوستان
بعد از مدتی غیبت، خبرای خوبی براتون دارم
در مسافرت کوتاهی که به خارج از کشور داشتم، به صورت کاملا اتفاقی با یک افرد مریکایی آشنا شدم و تازه بعدش فهمیدم که ایشون در سفارت آمریکا در ابوظبی مقام مهمی دارند ... من هم از فرصت استفاده کردم و کلی سئوال در مورد ویزای EB1 ازشون پرسیدم
یک - این دوستمون معتقد بود که بیشتر از 90 درصد کسانی که برای این ویزا اقدام می کنن، آن را دریافت می کنن و کسانی هم که دریافت نمی کنند، بیشتر تقصیر خودشونه که اطلاعاتشون را تکمیل نکرده اند.
دو - در صورتی که موفق به دریافت این ویزا نشیم، هیچ مانعی برای اقدام های بعدی و یا گرفتن ویزای ویزیت وجود نداره.
سه - برای گرفتن این ویزا مهمترین اصل اینه که بتونیم ثابت کنیم که فرد با استعدادی هستیم. تعداد جوایز و ... بهانه ایست برای اینکه اونا بدونن که اگه اینور بمونیم استعدادمون سوخت میشه!
چهار- کلا این دوستمون معتقد بود که EB1 ساده ترین راه برای ورود به آمریکاست، خصوصا برای هنرمندا
راستی من هم تا 2-3 روز دیگه مدارکم را می فرستم.
[/quotنوسای عزیز میخوام بدونم شما مدرکت چیه منظورم از نظر بین المللی یا داخلیه چون من مقام کشوری در زمینه ورزشی دارم میخوام بدونم من میتونم اقدام کنم یا حتما حتما باید بین المللی هم داشته باشیم
[font=Tahoma]
به کجا می روم آخر ننمایی وطنم؟!
[/font]