کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای EB-۱
(2013-11-22 ساعت 15:10)Shohreh_b1987 نوشته:  نورا جان
اگر می دونی آفیسر سفارت در مصاحبه چی می پرسه لطفا برامون توضیح بده، اگر هم نمی تونی اینجا بگی لطفا پیغام خصوصی بده
شهره جان با ویزای EB1 شمادر حقیقت وقتی اپروو خواهید شد که پرونده شما کاملا" بررسی شده و شما به عنوان یک فرد خارق العاده انتخاب شده اید . رفتن سفارت برای دادن پاسپورت و گرفتن ویزای امریکا می باشد و در حقیقت با اپروو کار شما تمام است و ربطی به افیسر ندارد . ممکن است چون شما ادم معروفی هستید افیسر از کنجکاوی چند تا سوال در مورد رشته خودتان بپرسد. ولی دیگر بعد از اپروو شما یک امریکایی هستید.
پاسخ
تشکر کنندگان: nousai ، ginjer
(2013-11-22 ساعت 15:06)Shohreh_b1987 نوشته:  سلام دوستان
واقعا خوش به حال farzad_mx2 چقدر زود کارش درست شد من یک سال پیش اقدام کردم الان فهمیدم که باید 18 ماه دیگه هم صبر کنم تا نوبتم بشه...!!!

شهره جان یکی از دوستای من کاراش دو ماهه راه افتاد فقط وقت سفارتش طول کشید که کلا شد 6 ماه یکشون هم تازه گرفته واسط آبان پارسال مدارکش رو به یه وکیل داد. اولای اسفند اداره مهاجرت جواب مثبت داد. فقط سفارت دیر بهش نوبت داد که آخرای مرداد بود الان آمریکاست
پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، nousai
(2013-11-25 ساعت 23:40)ginjer نوشته:  
(2013-11-22 ساعت 15:06)Shohreh_b1987 نوشته:  سلام دوستان
واقعا خوش به حال farzad_mx2 چقدر زود کارش درست شد من یک سال پیش اقدام کردم الان فهمیدم که باید 18 ماه دیگه هم صبر کنم تا نوبتم بشه...!!!

شهره جان یکی از دوستای من کاراش دو ماهه راه افتاد فقط وقت سفارتش طول کشید که کلا شد 6 ماه یکشون هم تازه گرفته واسط آبان پارسال مدارکش رو به یه وکیل داد. اولای اسفند اداره مهاجرت جواب مثبت داد. فقط سفارت دیر بهش نوبت داد که آخرای مرداد بود الان آمریکاست

یکی از دوستام هم دیروز بهم خبر داد گرفته 5 ماهه پیش اقدام کرده بود. گویا اگر پول بیشتری بدی سریعتر جواب میدن اگر نه 3 تا 6 ماه معمولی
پاسخ
تشکر کنندگان: nora
(2013-10-28 ساعت 18:28)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  ممنون از اينكه يكي به من جواب داد ولي مشكل اينه كه من فعلا انتخاب ديگه اي ندارم پسرم اول دبيرستان هست و مي خواهم تكليفم را بدونم كه براي كنكورش تو ايران سرمايه گزاري كنم يا براي اون طرف در عين حال كه ادم نمي دونه اين قوانين تا كي معتبرن اگر واقعا وكيل مطمين ديگه اي مي شناسيد نمي فهمم چرا بايد براي معرفي شون ازشون اجازه بگيريد ممنون مي شم اگر راهنمايي كنيد چون خانم حبيبي گفته اخر ابان مياد دبي و ما بايد اين پول را فراهم كنيم كه البته با اين شرايط خيلي هم سخته

دوست عزیز تونستی وکیل پیدا کنی؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-11-03 ساعت 00:46)nora نوشته:  
(2013-11-01 ساعت 17:10)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  نورا جان سلام ممنون از راهنماييتون شما كارتون به نتيجه رسيده ؟ شخصا اقدام كرديد يا وكيل گرفتيد؟ از كلاه برداري خانم حبيبي چي ميدونيد؟

من بارها گفته ام که پرونده من به علت عدم آگاهی و کلاهبرداری وکلا ریجکت شد . فکر میکنم من تنها کسی هستم که تا اخرین مرحله اقدام کردم و به علت نفرستادن جواب اولیه در زمان مقرر همان مهر ریجکت اولیه نهایی شد.

نورا جان تونستی دوباره اقدام کنی؟
چطور وکیل سرت رو کلاه گذاشت؟ پروندات هنریه یا ورزشی؟
با آرزوی موفقیت برای همه
پاسخ
تشکر کنندگان:
من چندین مقام کشوری دارم میخواستم بدونم حتما باید مقام جهانی داشته باشیم؟لطفا پاسخ دهید خیلی مغزم رو مشغول کردهSad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-08 ساعت 00:23)mammad sanda نوشته:  من چندین مقام کشوری دارم میخواستم بدونم حتما باید مقام جهانی داشته باشیم؟لطفا پاسخ دهید خیلی مغزم رو مشغول کردهSad

تا اونجایی که من میدونم مقام جهانی میخواد اما کسایی رو دیدم فقط عضو تیم ملی بودن حضور جهانی داشتن اما مقام نداشتن تونستن بگیرن
پاسخ
تشکر کنندگان: mammad sanda
(2013-12-08 ساعت 00:58)ginjer نوشته:  [quote='mammad sanda' pid='448139' dateline='1386446003']
من چندین مقام کشوری دارم میخواستم بدونم حتما باید مقام جهانی داشته باشیم؟لطفا پاسخ دهید خیلی مغزم رو مشغول کردهSad

تا اونجایی که من میدونم مقام جهانی میخواد اما کسایی رو دیدم فقط عضو تیم ملی بودن حضور جهانی داشتن اما مقام نداشتن تونستن بگیرن
[/quo
یعنی با اینا اگر اقدام کنم کاری نمیتونم بکنم. پس اینی که گفته کشوری یا بین المللی پس جریانش چیه؟Sadشما اقدام کردید؟چه مقام هایی داشتید؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-12-08 ساعت 18:15)mammad sanda نوشته:  
(2013-12-08 ساعت 00:58)ginjer نوشته:  [quote='mammad sanda' pid='448139' dateline='1386446003']

[/quo
یعنی با اینا اگر اقدام کنم کاری نمیتونم بکنم. پس اینی که گفته کشوری یا بین المللی پس جریانش چیه؟Sadشما اقدام کردید؟چه مقام هایی داشتید؟
فکر کنم از یک وکیل بپرسی خیلی بهتره اما من میدونم باید مقام داخلی و حضور خارجی داشته باشی حالا جایزه نگرفتی اشکال نداره اما باید شرکت کرده باشی بازم از یه وکیل بپرس
پاسخ
تشکر کنندگان: mammad sanda
سلام دوستان
بعد از مدتی غیبت، خبرای خوبی براتون دارم

در مسافرت کوتاهی که به خارج از کشور داشتم، به صورت کاملا اتفاقی با یک افرد مریکایی آشنا شدم و تازه بعدش فهمیدم که ایشون در سفارت امریکا در ابوظبی مقام مهمی دارند ... من هم از فرصت استفاده کردم و کلی سئوال در مورد ویزای EB1 ازشون پرسیدم

یک - این دوستمون معتقد بود که بیشتر از 90 درصد کسانی که برای این ویزا اقدام می کنن، آن را دریافت می کنن و کسانی هم که دریافت نمی کنند، بیشتر تقصیر خودشونه که اطلاعاتشون را تکمیل نکرده اند.
دو - در صورتی که موفق به دریافت این ویزا نشیم، هیچ مانعی برای اقدام های بعدی و یا گرفتن ویزای ویزیت وجود نداره.
سه - برای گرفتن این ویزا مهمترین اصل اینه که بتونیم ثابت کنیم که فرد با استعدادی هستیم. تعداد جوایز و ... بهانه ایست برای اینکه اونا بدونن که اگه اینور بمونیم استعدادمون سوخت میشه!
چهار- کلا این دوستمون معتقد بود که EB1 ساده ترین راه برای ورود به امریکاست، خصوصا برای هنرمندا

راستی من هم تا 2-3 روز دیگه مدارکم را می فرستم.
[font=Tahoma]
به کجا می روم آخر ننمایی وطنم؟!
[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: farzad_mx2 ، nora ، ginjer ، Hamid_110 ، victor2016
سلام دوستان من از طریق وکیل اقدام کردم و آخر شهریور امسال مدارک رو از طریق خودشون فرستادیم.ایشون کار خیلی از دوستان دیگه ما رو هم انجام دادند و خوشبختانه الان هم امریکا هستند.من یه سوال دارم در این مورد که ایشون به ما گفتند که اگر مایلید زودتر جواب بگیرید ۱۲۵۰دلار پرداخت کنید ولی در نهایت خودشون پیشنهاد کردند ما ۹۰۰ دلار بابت هزینه های پست و غیره پرداخت کنیم و گفتند حدود ۳ ماه طدل خواهد کشید ولی الان میگن ممکنه بیشتر طرل بکشه و وقتی ازشون خواستیم که شماره case number رو خواستیم که چک کنیم گفتن اگر ۱۲۵۰ رو داده بودین میتونستید چک کنید .راستش من یه کم به این قضیه شک دارم .
پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، ginjer
(2013-12-20 ساعت 22:52)tarkofski نوشته:  سلام دوستان من از طریق وکیل اقدام کردم و آخر شهریور امسال مدارک رو از طریق خودشون فرستادیم.ایشون کار خیلی از دوستان دیگه ما رو هم انجام دادند و خوشبختانه الان هم آمریکا هستند.من یه سوال دارم در این مورد که ایشون به ما گفتند که اگر مایلید زودتر جواب بگیرید ۱۲۵۰دلار پرداخت کنید ولی در نهایت خودشون پیشنهاد کردند ما ۹۰۰ دلار بابت هزینه های پست و غیره پرداخت کنیم و گفتند حدود ۳ ماه طدل خواهد کشید ولی الان میگن ممکنه بیشتر طرل بکشه و وقتی ازشون خواستیم که شماره case number رو خواستیم که چک کنیم گفتن اگر ۱۲۵۰ رو داده بودین میتونستید چک کنید .راستش من یه کم به این قضیه شک دارم .

شماره کیس نامبر هیچ ارتباطی با پرداخت ان پول ندارد واز همان ثبت اولیه به شما داده خواهد شد.
پاسخ
تشکر کنندگان: ParsTrader ، ginjer
(2013-12-20 ساعت 22:52)tarkofski نوشته:  سلام دوستان من از طریق وکیل اقدام کردم و آخر شهریور امسال مدارک رو از طریق خودشون فرستادیم.ایشون کار خیلی از دوستان دیگه ما رو هم انجام دادند و خوشبختانه الان هم آمریکا هستند.من یه سوال دارم در این مورد که ایشون به ما گفتند که اگر مایلید زودتر جواب بگیرید ۱۲۵۰دلار پرداخت کنید ولی در نهایت خودشون پیشنهاد کردند ما ۹۰۰ دلار بابت هزینه های پست و غیره پرداخت کنیم و گفتند حدود ۳ ماه طدل خواهد کشید ولی الان میگن ممکنه بیشتر طرل بکشه و وقتی ازشون خواستیم که شماره case number رو خواستیم که چک کنیم گفتن اگر ۱۲۵۰ رو داده بودین میتونستید چک کنید .راستش من یه کم به این قضیه شک دارم .

تا اونجایی که من میدونم اگر 1250 دلار رو پرداخت کنیم 3 هفته بررسی میکنن اما در غیر این صورت 3 تا 5 ماه طول میکشه اما یکی از دوستای من 6 هفته هم گرفت اما راجع به کیس نامبر اطلاعاتی ندارم

(2013-12-19 ساعت 02:42)nousai نوشته:  سلام دوستان

در مسافرت کوتاهی که به خارج از کشور داشتم، به صورت کاملا اتفاقی با یک افرد مریکایی آشنا شدم و تازه بعدش فهمیدم که ایشون در سفارت آمریکا در ابوظبی مقام مهمی دارند ... من هم از فرصت استفاده کردم و کلی سئوال در مورد ویزای EB1 ازشون پرسیدم

یک - این دوستمون معتقد بود که بیشتر از 90 درصد کسانی که برای این ویزا اقدام می کنن، آن را دریافت می کنن و کسانی هم که دریافت نمی کنند، بیشتر تقصیر خودشونه که اطلاعاتشون را تکمیل نکرده اند.
دو - در صورتی که موفق به دریافت این ویزا نشیم، هیچ مانعی برای اقدام های بعدی و یا گرفتن ویزای ویزیت وجود نداره.
سه - برای گرفتن این ویزا مهمترین اصل اینه که بتونیم ثابت کنیم که فرد با استعدادی هستیم. تعداد جوایز و ... بهانه ایست برای اینکه اونا بدونن که اگه اینور بمونیم استعدادمون سوخت میشه!
چهار- کلا این دوستمون معتقد بود که EB1 ساده ترین راه برای ورود به آمریکاست، خصوصا برای هنرمندا

ممنون عزیزم خیلی جالب بود! امیدوارم کردی!
عزیزم شما از طریق هنرمندی میخواین اقدام کنین یا ورزشی؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان: nousai
(2013-12-23 ساعت 10:04)ginjer نوشته:  

تا اونجایی که من میدونم اگر 1250 دلار رو پرداخت کنیم 3 هفته بررسی میکنن اما در غیر این صورت 3 تا 5 ماه طول میکشه اما یکی از دوستای من 6 هفته هم گرفت اما راجع به کیس نامبر اطلاعاتی ندارم

(2013-12-19 ساعت 02:42)nousai نوشته:  سلام دوستان

در مسافرت کوتاهی که به خارج از کشور داشتم، به صورت کاملا اتفاقی با یک افرد مریکایی آشنا شدم و تازه بعدش فهمیدم که ایشون در سفارت آمریکا در ابوظبی مقام مهمی دارند ... من هم از فرصت استفاده کردم و کلی سئوال در مورد ویزای EB1 ازشون پرسیدم

چهار- کلا این دوستمون معتقد بود که EB1 ساده ترین راه برای ورود به آمریکاست، خصوصا برای هنرمندا

ممنون عزیزم خیلی جالب بود! امیدوارم کردی!
عزیزم شما از طریق هنرمندی میخواین اقدام کنین یا ورزشی؟؟

ginjer عزیز

کیس من هنریه. چند سالیه کم کارم ولی با همون مدارک قدیمی و چند تا مدرک جدید اقدام کردم
[font=Tahoma]
به کجا می روم آخر ننمایی وطنم؟!
[/font]
پاسخ
[quote='nousai' pid='451168' dateline='1387404740']
سلام دوستان

[/quotنوسای عزیز میخوام بدونم شما مدرکت چیه منظورم از نظر بین المللی یا داخلیه چون من مقام کشوری در زمینه ورزشی دارم میخوام بدونم من میتونم اقدام کنم یا حتما حتما باید بین المللی هم داشته باشیم
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان