کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای EB-۱
چه خبر دوستان کسی کارش پیش نرفته؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزيز كسي از اقاي فرزاد خبر داره ؟ايا ايشون مصاحبه رفتن ؟ويزا ؟....
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزيز ما با وكيلي صحبت كرديم براي اخذ ويزاي ev1-eb2گفتن كه بايد جاب افر داشته باشيم از يه كارفرماي امريكايي !!!اين كه وحشتناكه؟؟؟؟؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام به همگی
دارم ار دلشوره می میرم. مدارک من 27 فوریه تحویل شده ولی تا امروز که اول آوریله هنوز اکیس نامبر نگرفتم.
به نظر شما دیر نشده؟

Ginjer عزیز میشه بگی دقیقا چند روز طول کشید تا کیس نامبرت بیاد؟
[font=Tahoma]
به کجا می روم آخر ننمایی وطنم؟!
[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: ginjer
(2014-04-01 ساعت 11:17)nousai نوشته:  سلام به همگی
دارم ار دلشوره می میرم. مدارک من 27 فوریه تحویل شده ولی تا امروز که اول آوریله هنوز اکیس نامبر نگرفتم.
به نظر شما دیر نشده؟

پروسه تخصیص کیس نامبر بین 2 تا نهایتا 6 ماه طول میکشه . باید منتظر باشید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2014-04-01 ساعت 12:27)ginjer نوشته:  
(2014-04-01 ساعت 11:24)shidatour نوشته:  
به نظر شما دیر نشده؟

نوسای عزیز تقریبا یک ماه طول کشید. عجیبه چرا اینقدر طول کشید وکیلم گفت حداکثر 2 هفته ولی یک ماه طول کشید. اون موقع که من عجله داشتم می گفت می تونی با تلفن زدن به اداره مهاجرت هم کیس نامبر رو گرفت اما حداقل 1 ساعت پشت خطی تا بتونی بگیری.
حالا نگران نباش همین روزا میاد!

من هم تماس گرفتم و بعد از اینکه کلی سین جیمم کردن (! ) گفتن که منو پشت خط میذارن تا قسمت مربوطه جواب بده ...اونجا بود که فهمیدم باید بیشتر از 2 ساعت پشت خط باشم ... من هم به زبون خوش گوشی را گذاشتم و چشم دوختم به ایمیلم و صندوق پستی خواهرم!!!
[font=Tahoma]
[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: ginjer ، nora
(2014-04-02 ساعت 05:15)nousai نوشته:  
(2014-04-01 ساعت 12:27)ginjer نوشته:  
(2014-04-01 ساعت 11:24)shidatour نوشته:  
به نظر شما دیر نشده؟

نوسای عزیز تقریبا یک ماه طول کشید. عجیبه چرا اینقدر طول کشید وکیلم گفت حداکثر 2 هفته ولی یک ماه طول کشید. اون موقع که من عجله داشتم می گفت می تونی با تلفن زدن به اداره مهاجرت هم کیس نامبر رو گرفت اما حداقل 1 ساعت پشت خطی تا بتونی بگیری.
حالا نگران نباش همین روزا میاد!

من هم تماس گرفتم و بعد از اینکه کلی سین جیمم کردن (! ) گفتن که منو پشت خط میذارن تا قسمت مربوطه جواب بده ...اونجا بود که فهمیدم باید بیشتر از 2 ساعت پشت خط باشم ... من هم به زبون خوش گوشی را گذاشتم و چشم دوختم به ایمیلم و صندوق پستی خواهرم!!!
من تماس نگرفتم اما دوستم تماس گرفته بود برای کاری دیگه میگفت 3 ساعت منتظر مونده!
نگران نباش عزیزم منم خیلی منتظر موندم تا اومد. انشاااا همین روزا میاد!
قضیه مهاجرت همش انتظاره خیلی اذیت میکنه این انتظار. الان من هر شب سایتش می روم چک میکنم ببینم پرونده ام پیشرفت کرده یا نه؟! اما هیچ جلو نمی ره! Sad
پاسخ
تشکر کنندگان: nousai ، nora
خبر ... خبر

کیس نامبر من هم آمد و پروسه انتظار شروع شد!

پرونده ام سوم مارچ فایل شده بوده ولی نامه اش دیر رسیده. تعجب می کنم که هنوز ایمیلی هم دریافت نکرده ام.
[font=Tahoma]
[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: Saeedv13 ، ginjer ، Hamid_110 ، nora
وایییییییی!!!!!! خدا رو شکر خیلی خوشحال شدم!!!!!
نمی دونم چرا اینقدر دیر میرسه؟؟؟ Smile حالا با هم منتظریم Smile عجب انتظار سختی هم هست! Sad انشااا با هم پذیرفته میشیم با هم میریم!
راستی شماره پرونده ات با چی شروع میشه با کدوم از این حروف EAC, WAC, LIN, or SRC میخواستم بدونم چه فرقی دارند؟
راستی شما هم شماره ات رو وارد میکنی تو این مرحله هستی Initial Review ؟
پاسخ
تشکر کنندگان: nousai ، Hamid_110
(2014-04-06 ساعت 11:31)ginjer نوشته:  وایییییییی!!!!!! خدا رو شکر خیلی خوشحال شدم!!!!!
نمی دونم چرا اینقدر دیر میرسه؟؟؟ Smile حالا با هم منتظریم Smile عجب انتظار سختی هم هست! Sad انشااا با هم پذیرفته میشیم با هم میریم!
راستی شماره پرونده ات با چی شروع میشه با کدوم از این حروف EAC, WAC, LIN, or SRC میخواستم بدونم چه فرقی دارند؟
راستی شما هم شماره ات رو وارد میکنی تو این مرحله هستی Initial Review ؟

ممنون Ginjer عزیز ... انتظار خیلی سختیه ولی من الان واقعا خوشحالم که مدارکم رسیده و پرونده تشکیل شده. چون بدون وکیل اقدام کردم، همش می ترسیدم که نکنه یه جای کار را اشتباه کرده باشم...

شماره پرونده من با SRC شروع میشه ... نمی دونم فرقشون چیه؟ پرونده شما SRC هست؟

بله ... من هم توی مرحله Initial Review هستم ... فکر می کنم که در همه موارد تو چند روزی از من جلوتر باشی ... توی رسید، تاریخ تشکیل پرونده ات چیه؟
[font=Tahoma]
[/font]
پاسخ
تشکر کنندگان: ginjer ، Hamid_110
سلام کسی می دونه چقدر مرحله INITIAL REVIEW طول می کشه؟ از 10 ژانویه در این مرحله هستم... راستی فکر کنم پرونده های ورزشی با SRC شروع میشه چون پرونده من و دوستم هر دو SRC داره اولش
پاسخ
تشکر کنندگان: nousai
(2014-04-07 ساعت 09:45)sima12 نوشته:  سلام کسی می دونه چقدر مرحله INITIAL REVIEW طول می کشه؟ از 10 ژانویه در این مرحله هستم... راستی فکر کنم پرونده های ورزشی با SRC شروع میشه چون پرونده من و دوستم هر دو SRC داره اولش

من نمی دونم چقدر طول میکشه من بعد از شما اقدام کردم.
سوال هم از شما نپرسیدن؟ چیزی نخواستن ازتون؟؟
فکر کنم ربطی به ورزشی هنری نداره چون دوست من هنری بود با SRC شروع می شد
راستی وکیل داری یا خودت اقدام کردی؟ میگم شاید خودتون اقدام کنید SRC شروع می شه؟

(2014-04-07 ساعت 21:30)sima12 نوشته:  بله ما خودمون اقدام کردیم نه هنوز که از هیچ کدوم ما چیزی نپرسیدن و چیزی نخواستن...

سیما عزیز انشاااا به زودی جواب مثبت می گیری! فکر کنم حوالی 5 ماه طول بکشه که جواب بیاد.

Tara55 عزیز
پاسخ ایملتون رو دادم ببخشید دیر جواب دادم رفته در باکس اسپم ها امروز دیدم

(2014-04-08 ساعت 12:40)sima12 نوشته:  
(2014-04-07 ساعت 22:29)ginjer نوشته:  
(2014-04-07 ساعت 21:30)sima12 نوشته:  بله ما خودمون اقدام کردیم نه هنوز که از هیچ کدوم ما چیزی نپرسیدن و چیزی نخواستن...

سیما عزیز انشاااا به زودی جواب مثبت می گیری! فکر کنم حوالی 5 ماه طول بکشه که جواب بیاد.

ممنونم.انشا... کار همه به زودی درست شه و هر چی خیره پیش بیاد. قسمت پایین جایی که کیس نامبر رو می زنیم یه جدول داره که زمان بندی رو با توجه به نوع فرم بهمون میده... که i-140 رو در مرکز تگزاس 4-8 ماه زوند بررسی شو زده...
سیما عزیز
خیلی ممنون!!!! آره چه جالب من ندیده بودم مرسی این باعث شده من یه خورده سایت رو بیشتر بگردم البته من که زدم بهم گفت 6 تا 8 ماه تگزاس؟؟!!

سیمای عزیز
یه سوال دارم شما که سایت رو خوب بررسی کردید نموداری داره که نشان بدهد میزان پرونده های پذیرفته شده و رد شده را نشان دهد. من یه نمودار پیدا کردم که فقط تعداد پرونده های در انتظار و حال بررسی و بررسی شده را نشان میداد اما تعداد پذیرفته گان و رد شده ها نبود. شما چنین نموداری پیدا کردید؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
بله ما خودمون اقدام کردیم نه هنوز که از هیچ کدوم ما چیزی نپرسیدن و چیزی نخواستن...
پاسخ
تشکر کنندگان: ginjer
(2014-04-07 ساعت 22:29)ginjer نوشته:  

ممنونم.انشا... کار همه به زودی درست شه و هر چی خیره پیش بیاد. قسمت پایین جایی که کیس نامبر رو می زنیم یه جدول داره که زمان بندی رو با توجه به نوع فرم بهمون میده... که i-140 رو در مرکز تگزاس 4-8 ماه زوند بررسی شو زده...
پاسخ
تشکر کنندگان: ginjer ، nousai
سلام به همه ي دوستان
همسر من از طريق eb1 اقدام كرده و اداره مهاجرت درخواست additional document كرد و حالا بعد از ٩ماه ما هنوز جوابي دريافت نكرده ايم از دفتر تگزاس اقدام كرده بوديم كسي اينجا هست كه تو اين مرحله مونده باشه يا اطلاعاتي داشته باشه؟
سپاس
گرين كارت EB1
تاريخ مصاحبه:١٩ اپريل
تعداد اعضا:٣ نفر
اپديت ها ٢١ ،٢٤ اپريل ،١٩ مي فقط همسرم (صاحب اصلي پرونده)
٢٨ جون همه ي أعضا
١٦جولاي فقط صاحب اصلي پرونده
٢٠جولاي كل كيس
٢٠ جولاي كلير در سايت سفارت
فاقد شغل دولتي
سربازي ارتش
دريافت ويزا ٤ اگست
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان