کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای EB-۱
نوع ویزا :eb1.   تاریخ اپروو:۹اپریل .   تاریخ دریافت  کیس نامبر:۸ می  
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست  
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر  
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر  
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در  سیس   
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه  ٥مي در سايت سیس .  
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه  
كلير:10می                
پاسخ
تشکر کنندگان: nora
اپدیت ها
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در  سیس   
پاسخ
(2015-11-14 ساعت 18:37)mbusa نوشته:  
(2015-11-14 ساعت 17:49)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  چرادیگه اینجا کسی نیست ویزا گرفته مصاحبه شده اپروو شده کجایین رفقا

من که هر روز میام یه سر میزنم اینجا ولی از استرس دارم میمیرم 24 ساعته تو سایت اداره مهاجرت هستم و چک میکنم ببینم جواب دادن تو رو خدا برام دعا کنید
تازه اولشه هنوز دچار مرض چک سیس نشدید .من و همسرم در یک زمان واحد هر چند دقیقه چک میکردیم. مردیم تا از بیماری رها شدیم .
پاسخ
تشکر کنندگان:
راستی برای بچه های زیر چهارده اگر از اخرین تاریخ واکس TD هم بیشتر از پنج سال گذشته باید یه نوبت دیگه بزنین اگرنه اونجا می زنن و صد درهم شارژ میشین البته برای بزرگترها همون ده ساله

اپدیت ها
پاسخ
پاسخ
سلام دوستان
مایلم یکی از پدیده های سایت ceac رو بهتون معرفی کنم، خیلی جالبه امروز اومدم سایتو چک کنم نزدیک بود قلبم وایسه،بعد از ۳۲۰رو انتظار در AP دیدم کیسمون رو زده expiring soon...با توضیحات مبنی بر این که شما نزدیک ۱سال صبر کردید ولی پیگیری نکردید و الی آخر.
بعد از تحقیقات زیاد تو نت و اینا فهمیدم که این یه اشتباه تو سایت ceacهست. اینو گفتم که اگر یه روز با این پیغام رو به رو شدید ناراحت نشین!
موفق و پیروز باشید
نوع  پروندهB-1
تاریخ تشکیل پرونده :۲ جولای ۲۰۱۴
تاریخ مصاحبه :۲۳ دسامبر ۲۰۱۴ ابوظبی
آپدیت ها؛
سایت ابوظبی:۲۸دسامبر ۲۰۱۴،  ۷سپتامبر ۲۰۱۶
سایتCEAC: ۲۱ می ۲۰۱۵، ۱۰آگوست ۲۰۱۵، ۱۶نوامبر۲۰۱۵، ۱۶ و ۲۲و۳۰مارچ۲۰۱۶
۶ سپتامبر ۲۰۱۶ آپدیت ۲خطی ,۷سپتامبر ۲۰۱۶ ,۱۹سپتامبر ۲۰۱۶ آپدیت or,
۱۹مارچ ۲۰۱۷(اکسپایرینگ سون)،۱۹جون ۲۰۱۷. ۲،۵،۱۲،۱۳،۱۸جولای۲۰۱۷. ۷آگوست۲۰۱۷
بیش از 1000 روز انتظار Rolleyes ...
پاسخ
[emoji15][emoji15][emoji15]

اپدیت ها
پاسخ
تشکر کنندگان:
من که مردم از استرس از شانس ما این بمب گذاری تو فرانسه میترسم واسه مسلمانا سخت بگیرن و پرونده همه رو رد کنن نظرتون چیه؟ :-(
پاسخ
(2015-11-16 ساعت 22:09)mbusa نوشته:  من که مردم از استرس از شانس ما این بمب گذاری تو فرانسه میترسم واسه مسلمانا سخت بگیرن و پرونده همه رو رد کنن نظرتون چیه؟ :-(
نگران نباش دوست عزیز اونا بیشتر از اون چیزی که ما فکر میکنیم کارشون درسته .اگر تونستی اونجا به یک مسلمون چپ نگاه کنی با هات برخورد میکنن .اونا گوناگونی فرهنگ ها رو میخوان برای همه با ازادی کامل.برای همین اونا مسجد هم دارند . راستی تو کرکلند سیاتل مراسم تاسوعا و عاشورا هم بود.
پاسخ
تشکر کنندگان: mbusa ، 1234560
نورا جان عزیزم مرسی که همیشه اینقدر خوب جواب میدی و باعث آرامش میشی
پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، 1234560
دوستان عزيز من هم بالاخره كلير شدم اين مدت خيلي سخت بهم گذشت ولي ميخوام اين شعر رو تقديم كنم به كسايي كه هنوز منتظرن تا راحت تر بگذره اين دوره براشون:
هين مگو ما را بر آن در، بار نيست / با كريمان كارها دشوار نيست

بسپاريد به أوس كريم

مصاحبه :٢ جون
آپديت ها: ٣ جون، ٢٤ جون، ٢٦ جون، ١ جولاي، ٧ جولاي، ٦ آگوست، ١٠ آگوست، ١٢ آگوست، ١٤ آگوست، ٣ سپتامبر, ١١ سپتامبر، ١٧ سپتامبر, ٢ اكتبر، ٥ اكتبر، ١٣ اكتبر, ٢٦ اكتبر, ٥ نوامبر، ١٠ نوامبر
آپديت ها: ٣ جون، ٢٤ جون، ٢٦ جون، ١ جولاي، ٧ جولاي، ٦ آگوست، ١٠ آگوست، ١٢ آگوست، ١٤ آگوست، ٣ سپتامبر, ١١ سپتامبر، ١٧ سپتامبر

پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، algh90 ، 1234560
هوررررراااااا مبارک باشه دوست عزیز

اپدیت ها
پاسخ
(2015-11-17 ساعت 20:35)thedude نوشته:  دوستان عزيز من هم بالاخره كلير شدم اين مدت خيلي سخت بهم گذشت ولي ميخوام اين شعر رو تقديم كنم به كسايي كه هنوز منتظرن تا راحت تر بگذره اين دوره براشون:
هين مگو ما را بر آن در، بار نيست / با كريمان كارها دشوار نيست

بسپاريد به أوس كريم

آپديت ها: ٣ جون، ٢٤ جون، ٢٦ جون، ١ جولاي، ٧ جولاي، ٦ آگوست، ١٠ آگوست، ١٢ آگوست، ١٤ آگوست، ٣ سپتامبر, ١١ سپتامبر، ١٧ سپتامبر, ٢ اكتبر، ٥ اكتبر، ١٣ اكتبر, ٢٦ اكتبر, ٥ نوامبر، ١٠ نوامبر
مبارک باشه جناب چون شما اقایید و پست داشتید این همه طول کشید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-17 ساعت 00:43)mbusa نوشته:  نورا جان عزیزم مرسی که همیشه اینقدر خوب جواب میدی و باعث آرامش میشی
خواهش میکنم. ولی من قبلا گفتم اونجا برای ورزشکارها بهشته .من اگر ورزشکار بودم میتونستم پول پارو کنم چون اونا به این امر خیلی اهمییت میدن.موفق باشی و با ارامش زندگی اینده ات رو با تمام وجودت بسازی قهرمان.
پاسخ
تشکر کنندگان: behjan ، 1234560 ، amin_j
(2015-11-17 ساعت 21:51)nora نوشته:  
(2015-11-17 ساعت 00:43)mbusa نوشته:  نورا جان عزیزم مرسی که همیشه اینقدر خوب جواب میدی و باعث آرامش میشی
خواهش میکنم. ولی من قبلا گفتم اونجا برای ورزشکارها بهشته .من اگر ورزشکار بودم میتونستم پول پارو کنم چون اونا به این امر خیلی اهمییت میدن.موفق باشی و با ارامش زندگی اینده ات رو با تمام وجودت بسازی قهرمان.

نورا جان چرا میگین اونجا مگه شما اینجا هستین[emoji2]یه چیزی برای من غیر منتظره بود اینکه تمدید مدیکال فقط اگر از شش ماه بگذره و کلیر نشده باشی امکان پذیر هست و عملا زمان مجاز ویزا برای ورود به امریکا بعد از صدور به زمان باقیمانده مدیکال وابسته هست و امکان تمدید به هیچ وجه ممکن نیست یعنی جناب theudue فقط یک ماه یا شاید کمتر بسته به تاریخ مدیکالشون وقت دارن که بروند

اپدیت ها
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان