کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای EB-۱
نوع ویزا :eb1.   تاریخ اپروو:۹اپریل .   تاریخ دریافت  کیس نامبر:۸ می  
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست  
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر  
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر  
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در  سیس   
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه  ٥مي در سايت سیس .  
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه  
كلير:10می                
پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، mdr
پاسخ
تشکر کنندگان: materials
اپدیت ها
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در  سیس   
پاسخ
تشکر کنندگان: nora
خواهشمندم بسیار اگاهانه در دادن اطلاعات و تجربیات خود راهنمایی بفرمایید .هر گونه راهنمایی غلط و اشتباه سرمایه و زندگی طرف مقابل را هدف قرار میدهد.
هزینه ثبت پرونده در هر سه مکان همان 580 دلار می باشد .( چه تگزاس و یا نبراسکا)
زمان معمول بین 4 الی 9 ماه هست مگر اینکه شما با پرداخت 1225 دلار زمان را به ده روز کاری کاهش دهید.با اطمینان و یقین می گویم محال است زودتر از ده روز کاری جواب دهند.
بعد از اپروو شدن حدود دو ماه برای باز شدن فرم 260 زمان میبرد و حدود دو الی سه ماه برای رفتن به سفارت.هزینه ما با لاتاری ها متفاوت و قبل از رفتن سفارت پرداخت می گردد .
پاسخ
تشکر کنندگان: 1234560 ، mbusa
(2015-11-07 ساعت 16:38)nora نوشته:  خواهشمندم بسیار اگاهانه در دادن اطلاعات و تجربیات خود راهنمایی بفرمایید .هر گونه راهنمایی غلط و اشتباه سرمایه و زندگی طرف مقابل را هدف قرار میدهد.
زمان معمول بین ۴ الی ۹ ماه هست مگر اینکه شما با پرداخت 1250 دلار زمان را به ده روز کاری کاهش دهید.با اطمینان و یقین می گویم محال است زودتر از ده روز کاری جواب دهند.
بعد از اپروو شدن حدود دو ماه برای باز شدن فرم 260 زمان میبرد و حدود دو الی سه ماه برای رفتن به سفارت.هزینه ما با لاتاری ها تفاوت و قبل از رفتن سفارت پرداخت می گردد .

با پرداخت مبلغ ١٢٢٥ دلار و تكميل فرم I-907 از روش premium processing استفاده كنيد و مدت رسيدگي را به حداكثر ١٥ روز كاهش بدهيد
پاسخ
نورا عزیز و دوس داشتنی متاسفانه من هنوز امتیازم نرسیده جواب پیغام خصوصیتو بدم من چهار ماهه از پروندم گذشته فکر میکنی تا کی اداره مهاجرت بهم جواب میده مدارکم کامله
پاسخ
(2015-11-07 ساعت 16:38)nora نوشته:  خواهشمندم بسیار اگاهانه در دادن اطلاعات و تجربیات خود راهنمایی بفرمایید .هر گونه راهنمایی غلط و اشتباه سرمایه و زندگی طرف مقابل را هدف قرار میدهد.
زمان معمول بین ۴ الی ۹ ماه هست مگر اینکه شما با پرداخت 1225 دلار زمان را به ده روز کاری کاهش دهید.با اطمینان و یقین می گویم محال است زودتر از ده روز کاری جواب دهند.
بعد از اپروو شدن حدود دو ماه برای باز شدن فرم 260 زمان میبرد و حدود دو الی سه ماه برای رفتن به سفارت.هزینه ما با لاتاری ها متفاوت و قبل از رفتن سفارت پرداخت می گردد .
لطفا تجربیات خودتان را محترمانه بیان بفرمائید . اگر تجربه شما با تجربه دیگران متفاوت است دلیل بر این نیست که راه درست را انتخاب کرده اید. اگر مدارک شما برای تایید زمانی بیشتر از دو ماه طول کشیده انتخاب خود شما بوده .
لطفا به جای نقد تجربیات یکدیگر سعی کنیم اطلاعات را با خلوص نیت به اشتراک بگذاریم.

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-07 ساعت 21:30)mbusa نوشته:  نورا عزیز و دوس داشتنی متاسفانه من هنوز امتیازم نرسیده جواب پیغام خصوصیتو بدم من چهار ماهه از پروندم گذشته فکر میکنی تا کی اداره مهاجرت بهم جواب میده مدارکم کامله
دوست عزيز بين 4 الي 9 ماه زمان براي جواب دادن مي باشد .يك مقدار صبور باش بزودي اميدوارم جواب دلخواه اعلام شود.
پاسخ
تشکر کنندگان:
کاش یکی از دوستان وارد روند کار را از زمان ارسال پرونده تا اعلام نتایج دقیق می نوشت قبلی ها را یک مروری کردم اما پراکنده بود من الان دقیقا نمی دانم پرونده که ارسال شد باید چه کنم؟ کجا پیگیری کنم؟
اگر زحمت بکشید و بگید این رزومه ای که می خواهیم تهیه کنیم چه جوری باشه بهتره تا بیشتر جواب بگیریم ممنون می شم؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان کسی به من جواب نداد از چقدر وقت بعد مصاحبه روی سایت سیس یا سایت سفارت باید کیس نامبر را بشناسه؟
اپدیت ها
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-09 ساعت 00:56)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  دوستان کسی به من جواب نداد از چقدر وقت بعد مصاحبه روی سایت سیس یا سایت سفارت باید کیس نامبر را بشناسه؟

فکر کنم خودم جواب خودم را باید بدم چون امروز روی هر دو سایت سیس و سفارت کیس نامبرمون را شناخت و اپدیت خوردBig Grin
اپدیت ها
پاسخ
تشکر کنندگان: 1234560
چرادیگه اینجا کسی نیست ویزا گرفته مصاحبه شده اپروو شده کجایین رفقا

اپدیت ها
پاسخ
(2015-11-14 ساعت 17:49)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  چرادیگه اینجا کسی نیست ویزا گرفته مصاحبه شده اپروو شده کجایین رفقا

زیر سایه دوستان. سوالی باشد در خدمتیم.
پاسخ
تشکر کنندگان: mbusa
(2015-11-14 ساعت 17:49)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  چرادیگه اینجا کسی نیست ویزا گرفته مصاحبه شده اپروو شده کجایین رفقا

من که هر روز میام یه سر میزنم اینجا ولی از استرس دارم میمیرم 24 ساعته تو سایت اداره مهاجرت هستم و چک میکنم ببینم جواب دادن تو رو خدا برام دعا کنید
پاسخ
(2015-11-14 ساعت 18:37)mbusa نوشته:  

من که هر روز میام یه سر میزنم اینجا ولی از استرس دارم میمیرم 24 ساعته تو سایت اداره مهاجرت هستم و چک میکنم ببینم جواب دادن تو رو خدا برام دعا کنید

سلام
من هم که مدارک رو به NVC ارسال کردیم حدود 18 روز پیش و منتظر نامه دوم و وقت سفارت هستیم. به هر حال انتظار سخته دوستان ولی باید به روند عادی زندگی ادامه داد.
پاسخ
تشکر کنندگان: mbusa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان