موضوعها: 0
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
نورا جان انشالا که همه چیز خوب پیش بره اقوام به من هم توصیه می کنن که حتما وسایل زندگی تون را بیارین شما هم به همین نتیجه رسیدین؟حتما به موقعش اگر همچنان فرصت داشتین از تجربیاتتون برای ارسال وسایل استفاده می کنم
نوع ویزا :eb1. تاریخ اپروو:۹اپریل . تاریخ دریافت کیس نامبر:۸ می
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه ٥مي در سايت سیس .
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه
كلير:10می
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-20 ساعت 19:53)algh90 نوشته: باسلام
من تازه میخواهم اقدام کنم
میخواستم نحوه کار و همچنین شرایط را بپرسم و اینکه خودتان مستقیم اقدام کردید برای EB-۱ یا وکیل گرفتید؟ کل پروسه چقدر طول کشید و هزینه خود کار اصلی چقدر شد؟ هزینه وکیل چقدر؟ ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید.
(2015-11-17 ساعت 20:35)thedude نوشته: دوستان عزيز من هم بالاخره كلير شدم اين مدت خيلي سخت بهم گذشت ولي ميخوام اين شعر رو تقديم كنم به كسايي كه هنوز منتظرن تا راحت تر بگذره اين دوره براشون:
هين مگو ما را بر آن در، بار نيست / با كريمان كارها دشوار نيست
بسپاريد به أوس كريم
مصاحبه :٢ جون
آپديت ها: ٣ جون، ٢٤ جون، ٢٦ جون، ١ جولاي، ٧ جولاي، ٦ آگوست، ١٠ آگوست، ١٢ آگوست، ١٤ آگوست، ٣ سپتامبر, ١١ سپتامبر، ١٧ سپتامبر, ٢ اكتبر، ٥ اكتبر، ١٣ اكتبر, ٢٦ اكتبر, ٥ نوامبر، ١٠ نوامبر
باسلام
من تازه میخواهم اقدام کنم
میخواستم نحوه کار و همچنین شرایط را بپرسم و اینکه خودتان مستقیم اقدام کردید برای EB-۱ یا وکیل گرفتید؟ کل پروسه چقدر طول کشید و هزینه خود کار اصلی چقدر شد؟ هزینه وکیل چقدر؟ ممنون میشوم راهنمایی بفرمایید.
دوست عزیز انشالا با موفقیت
اولین پیشنهاد من به شما این است که این تاپیک را با حوصله از اول تا اخر بخونید سی چهل صفحه هست ولی کاملا همه چیز براتون روشن میشه اخیرا با توجه به سختگیری های اداره مهاجرت در بررسی پرونده ها توصیه من این است که از کمک وکیل اگاه برای ارایه پرونده تون به گونه ای که کاملا نشان دهنده توانایی های شماباشه استفاده کنید ولی دوستانی هستند که شخصا اقدام کرده اند و موفق هم بوده اند این پروسه در صوت ارایه درست مدارک در مرحله اولیه بین ۴تا ۹ ماه زمان می برد تا اپروو شود و بعد از اون تا بقیه مراحل اداری طی شود نیز نهایتا یک سالی می گذرد هزینه خود پروسه برای یک نفر حدودا دو سه هزار دلار است ولی وکیل ها قیمتهای مختلفی می گیرند مثلا از ما سی هزار دلار گرفت برای خانواده ۴نفری
موید باشید
اپدیت ها
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در سیس
رتبه:
2
0 تشکر در 0 ارسال
با سلام
خیلی ممنون از پاسختان- من کل 55 صفحه را مطالعه کردم..ولی بقول یکی از اعضا هیچکس پروسه را کامل ننوشته.
من از طریق خودم میخوام اقدام کنم و موردم ورزشی هست....بازیکن ملی پوش بودم همراه با اعزام به مسابقات جهانی و درحال حاضر مربیگری میکنم و تیمم در کشور مقام آورده... مسیولین فدراسیون کاملا من را میشناسند و فکر کنم بتوانم توصیه نامه بگیرم..مضاعف بر اینها 5 سال به صورت حق التدریس در یک دانشگاه دولتی تاپ مشغول به تدریس بودم.
در کل میخواستم بدونم که برای من گرفتن این نوع ویزا میسر هست یا نه؟
و اگر چنانچه جواب مثبت هست ممنون میشوم مدارکی که شما در پرونده تان گذاشتید را اطلاع دهید.
و الان که ارسال فرم بصورت پستی شده ، آیا باید با مدارک و همچنین رسید واریز وجه باهم به اداره مهاجرات ارسال نمایم؟ و برای همسرم هم مدرک خاصی دال بر تواناییها و تحصیلاتش ارسال کنم؟؟ هزینه هم جداگانه برای واریز نمایم؟؟
ممنون میشوم به این سوالات پاسخ دهید چون با توجه به هزینه ای که شما پرداخت کردید به وکیلتان، حتما برای ما که دونفر هستیم مبلغ 15هزار دلار را طلب خواهن کرد، که این مبلغ کمی نیست برای این کار.
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-21 ساعت 00:56)algh90 نوشته: با سلام
خیلی ممنون از پاسختان- من کل 55 صفحه را مطالعه کردم..ولی بقول یکی از اعضا هیچکس پروسه را کامل ننوشته.
من از طریق خودم میخوام اقدام کنم و موردم ورزشی هست....بازیکن ملی پوش بودم همراه با اعزام به مسابقات جهانی و درحال حاضر مربیگری میکنم و تیمم در کشور مقام آورده... مسیولین فدراسیون کاملا من را میشناسند و فکر کنم بتوانم توصیه نامه بگیرم..مضاعف بر اینها ۵ سال به صورت حق التدریس در یک دانشگاه دولتی تاپ مشغول به تدریس بودم.
در کل میخواستم بدونم که برای من گرفتن این نوع ویزا میسر هست یا نه؟
و اگر چنانچه جواب مثبت هست ممنون میشوم مدارکی که شما در پرونده تان گذاشتید را اطلاع دهید.
و الان که ارسال فرم بصورت پستی شده ، آیا باید با مدارک و همچنین رسید واریز وجه باهم به اداره مهاجرات ارسال نمایم؟ و برای همسرم هم مدرک خاصی دال بر تواناییها و تحصیلاتش ارسال کنم؟؟ هزینه هم جداگانه برای واریز نمایم؟؟
ممنون میشوم به این سوالات پاسخ دهید چون با توجه به هزینه ای که شما پرداخت کردید به وکیلتان، حتما برای ما که دونفر هستیم مبلغ 15هزار دلار را طلب خواهن کرد، که این مبلغ کمی نیست برای این کار.
سلام
در رابطه با چگونگی مراحل ارسال مدارک چون از ما را وکیل انجام داد من راهنمایی نمی کنم که شاید اشتباه کنم ولی با توجه به رزومه شما بله انشالا اگر مدارک ومستندات کامل باشه مشکلی ندارین البته من در پست های قبلی هم گفتم مهمترین قسمت در رزومه همسر من شغل مدیریت ورزشی بود که الان دارن و مقام جهانی که در سمت مربی گری داشتن به سابقه بازیکن ملی درخشانشون فقط یه جمله اشاره کرده بود توصیه نامه از بازیکن ملی که لژیونر هست و مربی خارجی تیم ملی که با هم کار کرده بودن و ریس فدراسیون هم جزو موارد موثر بود
توی مصاحبه هم افیسر پرسید مربی تیم ملی چه مدت بودین ؟
در رابطه با من هیچ مدرک شغلی ارایه نکردیم
ونهایتا اینکه کل هزینه ای که از ما گرفت این مقدار بود یعنی ما هیچ پولی حتی بابت ترجمه مدارک سفارت و بیمارستان ندادیم ولی با این حال من این وکیل را هم به دلایلی توصیه نمی کنم
موفق باشید
اپدیت ها
رتبه:
39
0 تشکر در 0 ارسال
برای تشکیل پرونده تنها برای یک نفر پول پرداخت میشود و اعضای خانواده هیچ پولی پرداخت نمی کنند. وکیل من تمام افرادی که انتخاب میکند را بصورت جواب ده روز کاری انجام می دهد که در حقیقت در عرض 15 روز به شما اعلام می گردد.هزینه ثبت پرونده،هزینه جواب ده روزه و دستمزد خودش ده هزار دلار است . مهمترین اصل در صداقت گفتار و کردار ایشان است که همون اول عنوان میکنه کارپرونده میشه یا نمیشه و به هیچ عتوان پرونده ای که قبول نمیشه رو نمی پذیره .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام
میشه راهنمایی کنید که بعد از اپروو شدن چه مدارکی لازم هست برای nvc . من مدارک را ارسال کردم و چون جواب 15 روزه میاید به امید اپروو شدن ;-) خواستم بدونم که بعد از آن چه چیزهایی لازم هست برای ترجمه و یا تایید دادگستری
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
(2015-11-21 ساعت 10:41)festival نوشته: سلام
میشه راهنمایی کنید که بعد از اپروو شدن چه مدارکی لازم هست برای nvc . من مدارک را ارسال کردم و چون جواب 15 روزه میاید به امید اپروو شدن ;-) خواستم بدونم که بعد از آن چه چیزهایی لازم هست برای ترجمه و یا تایید دادگستری
فقط ترجمه مدارک شناسایی بود مثل شناسنامه سند ازدواج کارت ملی و پایان خدمت و عکس واینها و احتیاج به مهر دادگستری هم نداره فقط مهر دارالترجمه رسمی کافیه و اصل کار یک فرم هست به نام DS 260
با پرداخت ویزا فی روی سایت خود ان وی سی باز میشه باید با دقت پر کنین
بعد از سابمیت کردن فرم اون مدارک را هم پست کنین
اپدیت ها
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
نورا جان دستت درد نکنه. متاسفانه من نمی تونم پیغام خصوصی بدم. انشالا موفق باشی