کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای EB-۱
سلام دوستان منم برایeb2 اقدام کردم و الان پروندم رفته اداره مهاجرت و منتظر وقت مصاحبه هستم .کسی میدونه سوالات مصاحبه معمولا چیه و در چه رابطه ایی هست .و اینکه آیا زبان خیلی مهمه ممکنه به خاطر ضعیف بودن زبان ریجکت بشیم؟ممنون میشم پاسخ بدید:-)
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-09 ساعت 22:14)yasesepid نوشته:  سلام دوستان منم برایeb2 اقدام کردم و الان پروندم رفته اداره مهاجرت و منتظر وقت مصاحبه هستم .کسی میدونه سوالات مصاحبه معمولا چیه و در چه رابطه ایی هست .و اینکه آیا زبان خیلی مهمه ممکنه به خاطر ضعیف بودن زبان ریجکت بشیم؟ممنون میشم پاسخ بدید:-)

دوست عزیز اخه اینجا تاپیک eb1 هست وبعید می دونم کسی بتونه کمکی بهتون بکنه از ما که مصاحبه فارسی بود و اصلا کاری به زبان نداشتن ولی کتگوری شما را اطلاع ندارم

نوع ویزا :eb1.   تاریخ اپروو:۹اپریل .   تاریخ دریافت  کیس نامبر:۸ می  
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست  
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر  
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر  
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در  سیس   
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه  ٥مي در سايت سیس .  
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه  
كلير:10می                
پاسخ
تشکر کنندگان:
می گم دوستان چراهیچکدوم امضا ندارین تا برای پیش بینی و مقایسه پروسه راحتتر باشه دوستان لاتاری اینکار را می کنند و خیلی خوبه ولی تو تاپیک ما معدود از دوستان اینکار را می کنند راستی کیس اصلی ما بازم اپدیت داشتن
اپدیت ها
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در  سیس   
پاسخ
تشکر کنندگان: amin_j
(2015-12-10 ساعت 13:56)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  می گم دوستان چراهیچکدوم امضا ندارین تا برای پیش بینی و مقایسه پروسه راحتتر باشه دوستان لاتاری اینکار را می کنند و خیلی خوبه ولی تو تاپیک ما معدود از دوستان اینکار را می کنند راستی کیس اصلی ما بازم اپدیت داشتن

آره فکر خیلی خوبیه منم منتظر جوابم جواب بگیریم امضا رو فعال میکنم راستی شما دقیقا سر 6 ماه جواب قبولی رو گرفتی؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-12-13 ساعت 17:07)mbusa نوشته:  
(2015-12-10 ساعت 13:56)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  می گم دوستان چراهیچکدوم امضا ندارین تا برای پیش بینی و مقایسه پروسه راحتتر باشه دوستان لاتاری اینکار را می کنند و خیلی خوبه ولی تو تاپیک ما معدود از دوستان اینکار را می کنند راستی کیس اصلی ما بازم اپدیت داشتن

آره فکر خیلی خوبیه منم منتظر جوابم جواب بگیریم امضا رو فعال میکنم راستی شما دقیقا سر ۶ ماه جواب قبولی رو گرفتی؟

بله تقریبا شش ماه شد انشالا که هر چه زودتر اپروو میشید البته همینطور که می بینید بعد از اون هم همچنان این انتظار ادامه داره ولی با خیال جمعتر

اپدیت ها
پاسخ
تشکر کنندگان: mbusa
(2015-12-13 ساعت 18:55)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  
(2015-12-13 ساعت 17:07)mbusa نوشته:  

آره فکر خیلی خوبیه منم منتظر جوابم جواب بگیریم امضا رو فعال میکنم راستی شما دقیقا سر ۶ ماه جواب قبولی رو گرفتی؟

بله تقریبا شش ماه شد انشالا که هر چه زودتر اپروو میشید البته همینطور که می بینید بعد از اون هم همچنان این انتظار ادامه داره ولی با خیال جمعتر

سلام بچه ها
بنظر شما این اتفاقات اخیر در پروسه ویزا تاثیر داره؟
ما مدارکمون تایید شد و منتظر نامه دوم هستیم.

پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان خواهش مي كنم براي جمع اوري امضا بيشتر اطلاع رساني كنيد هنوز خيلي ها يا نشنيدن يا بي تفاوتند يا بي حوصله يا فكر مي كنند دارند خيلي ريسك مي كنند و يا پشت گوش مي ندازند.
لطفن همه امضا كنند من حتي بجاي بچه ي ٤ سالم هم امضا كردم بخاطر اينكه روي او و آينده اش ممكنه اثر بزاره، پس لطفن امضا كنيد هيچ اتفاق بدي براي شما و كيس تون نمي افته.
پاسخ
تشکر کنندگان: nora
(2015-12-16 ساعت 11:22)Sam-90 نوشته:  دوستان خواهش مي كنم براي جمع اوري امضا بيشتر اطلاع رساني كنيد هنوز خيلي ها يا نشنيدن يا بي تفاوتند يا بي حوصله يا فكر مي كنند دارند خيلي ريسك مي كنند و يا پشت گوش مي ندازند.
لطفن همه امضا كنند من حتي بجاي بچه ي ٤ سالم هم امضا كردم بخاطر اينكه روي او و آينده اش ممكنه اثر بزاره، پس لطفن امضا كنيد هيچ اتفاق بدي براي شما و كيس تون نمي افته.

منم امضا کردم ایشالله بتونیم برسونیم به صد هزار تا
پاسخ
تشکر کنندگان: nora
منم امضا کردم توی همه گروههای تلگرامم هم گذاشتم

اپدیت ها
پاسخ
تشکر کنندگان: mbusa ، algh90
(2015-12-16 ساعت 21:45)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  منم امضا کردم توی همه گروههای تلگرامم هم گذاشتم

سلام برنامه شما چی شد؟ رفتید به سلامتی؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
نه دوست عزیز هنوز در خاک پاک وطن هستیم
اپدیت ها
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-21 ساعت 01:03)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  نه دوست عزیز هنوز در خاک پاک وطن هستیم

سلام،
امیدوارم موفق باشید...
یک سوال داشتم امیدوارم بتونید کمکم کنید،
من با دفتر همین آقای وکیلی که توی ماهواره یک شبکه دارن و به نظر خیلی آدم حسابی میان( اسم نمیگم که تبلیغ نشه ) مکاتبه کردم و رزوممو به 2 زبان براشون فرستادم ارزیابیشون این بود که کیس من تا 60 % شانس داره. به نظرتون برای اقدام کردن قابل توجه هست؟
ضمنا حداقل چنتا isi داشته باشیم کافیه که بخوایم اقدام کنیم؟
ممنون میشم اگر میدونید جواب بدید..
Starts in 2000
&
.
2015‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
2016 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2017 ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2018‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2019‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2020‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2021‎ ‎HAS ‎NOT BEEN‎ SELECTED‎
‎2022‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
‎2023‎ HAS ‎NOT ‎BEEN‎ SELECTED‎
2024 ?
زندس HOPE انسان با
  Rolleyes
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوست عزیز کیس ما ورزشی هست و من اطلاع جامعی درباره کیس علمی ندارم ولی وکیلی که گفتید اینطور که من دیدم روی ویزاهای سرمایه گزاری E2,E5 کار می کنه البته در مورد ویزای E1 چون عملا هم تعداد کم هست هم کیس ها هیچکدوم مشابه هم نیستن وکیلی که اشراف کامل داشته باشه هم نمی تونی پیدا کنی نقش وکیل در این مورد از این جهت مهمه که مدارک را طوری تنظیم کنه که اداره مهاجرت درباره توانمندی های خاص شما در رشته خودتون قانع بشه فردی که برای ما هم کار انجام داد خودش وکیل نبود ویک مشاور حقوقی بود که با وکیل ها کار می کرد و وکیلی که باهاش کار می کرد افسر بازنشسته اداره مهاجرت بود عملا خیلی به ما سخت گرفت و مته به خشخاش گذاشت برای همین مرحله جمع اوری مدارک طول کشید ولی وقتی فرستاد مطمین بود که اپروو میشه باید ازش بخواهین کیس هایی را که در این فیلد داشته بهتون معرفی کنه هیچ اشکالی نداره اونوقت می تونید از اون افراد روش کار این اقا را ارزیابی کنید وببینید به ۶۰ درصدش میشه اعتماد کرد یا نه ما وقتی رزومه فرستادیم دو روز بعدش زنگ زد و گفت صد در صد شامل حال شما میشه

اپدیت ها
پاسخ
تشکر کنندگان: LORDAmiroo
(2016-01-23 ساعت 22:29)LORDAmiroo نوشته:  
(2016-01-21 ساعت 01:03)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  نه دوست عزیز هنوز در خاک پاک وطن هستیم

سلام،
امیدوارم موفق باشید...
من با دفتر همین آقای وکیلی که توی ماهواره یک شبکه دارن و به نظر خیلی آدم حسابی میان( اسم نمیگم که تبلیغ نشه ) مکاتبه کردم و رزوممو به 2 زبان براشون فرستادم ارزیابیشون این بود که کیس من تا 60 % شانس داره. به نظرتون برای اقدام کردن قابل توجه هست؟

سلام دوست من
میشه بگید شما چندتا مقاله آی اس آی دارید که وکیلتون شانستون را 60 درصد براورد کرده؟؟
ممنون میشم جواب بدید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-29 ساعت 18:49)materials نوشته:  
(2016-01-23 ساعت 22:29)LORDAmiroo نوشته:  

سلام،
امیدوارم موفق باشید...

سلام دوست من
میشه بگید شما چندتا مقاله آی اس آی دارید که وکیلتون شانستون را 60 درصد براورد کرده؟؟
ممنون میشم جواب بدید
سلام دوستان
کیس من هم علمی هست.
اداره مهاجرت اکسپت کرده و حالا منتظر مصاحبه هستم.
اکسپت شدن یا نشدن شما تابع خیلی عوامل هست که داشتن مقاله هم یکی از شرایط اونه. مثلا:
. تعداد مقاله
. تعداد ارجاع CITATION
.تعداد کتاب و کیفیت
.آیا داور نشریه هستید
در کل باید کیفیت و کمیت رزومه شما بالا باشه. ضریب تاثیر شما در جامعه جدیدتون (امریکا) بالا باشه.
به عنوان مثال من خودم حدود 170 مقاله دارم اما اگر پارامترهای دیگه نبود اکسپت نمی شدم.
نتیجه : کلا این کار ریسک داره و هیچ کسی نمیتونه 100% گارانتی کنه ولی اگه دوست داشتید رزومه خودتون رو واسه من بدید اگه بتونم نظر میدم.

با آرزوی موفقیت
پاسخ
تشکر کنندگان: NGNJ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان