کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای EB-۱
(2015-11-23 ساعت 00:47)susie نوشته:  نورا جان دستت درد نکنه. متاسفانه من نمی تونم پیغام خصوصی بدم. انشالا موفق باشی
برای شما پیغام خصوصی ارسال کردم.
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-23 ساعت 08:27)nora نوشته:  
(2015-11-23 ساعت 00:47)susie نوشته:  نورا جان دستت درد نکنه. متاسفانه من نمی تونم پیغام خصوصی بدم. انشالا موفق باشی

ممنون میشوم وکیلتان را به منم معرفی نمایید
پاسخ
تشکر کنندگان:
نورا جان دستت درد نکنه. متاسفانه من نمی تونم پیغام خصوصی بدم. انشالا موفق باشی
پاسخ
تشکر کنندگان: nora
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-23 ساعت 08:27)nora نوشته:  

سلام نورای عزیز خیلی ممنون که پیام دادید... حتما باهاشون تماس میگیرم.
پاسخ
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام این دو سه تا پیغام اخری رو من ندادم نمی دو نم چه جوری اومده ظاهرا گوشیم قاطی کرده نتونستم پاکشون کنم. شرمنده
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان من میخوام برای این نوع ویزا اقدام کنم رشته ام هنری هست چطور میتونم ارزیابی دقیقیداشته باشم تا ببینم کاملا شرایطش رو دارم یا نه ،؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-25 ساعت 16:15)rooya art نوشته:  سلام دوستان من میخوام برای این نوع ویزا اقدام کنم رشته ام هنری هست چطور میتونم ارزیابی دقیقیداشته باشم تا ببینم کاملا شرایطش رو دارم یا نه ،؟
این تاپیک را از ابتدا مطالعه کنید، تا حدودی متوجه میشید که این نوع ویزا برای شما مناسب هست یانه.... و در انتها مشورت با وکیل معتبر
پاسخ
سلام دوستان من تاپیکها رو بیشترش مطالعه کردم من مخوام بدونم فرق
این ویزاها دقیقا در چی هست و چه تفاوت بارزی دارند ،چون تو سایت امریکا هم درست متوجه تفاوتشان نشدم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
EB1 , EB2, O1
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-11-28 ساعت 02:02)rooya art نوشته:  سلام دوستان من تاپیکها رو بیشترش مطالعه کردم من مخوام بدونم فرق
این ویزاها دقیقا در چی هست و چه تفاوت بارزی دارند ،چون تو سایت آمریکا هم درست متوجه تفاوتشان نشدم ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
EB1 , EB2, O1

سلام دوست عزيز با يك سرچ مختصر و فارسي در گوگل پاسخ سوالتون را ميگيريد فقط بصورت كلي O1 ويزاست و EB1,2 گرين كارت !!
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام بر همه دوستان گرامي دوباره اينجا سكوت برقرار شد مثل تو مهموني ها كه بحث كم مياد ميگن ديگه چه خبر ؟?در انتظار چه ميكنين تجربه زبان خوندن موفق چي دارين؟
نوع ویزا :eb1.   تاریخ اپروو:۹اپریل .   تاریخ دریافت  کیس نامبر:۸ می  
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست  
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر  
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر  
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در  سیس   
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه  ٥مي در سايت سیس .  
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه  
كلير:10می                
پاسخ
تشکر کنندگان: algh90
(2015-11-29 ساعت 21:41)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  سلام بر همه دوستان گرامي دوباره اينجا سكوت برقرار شد مثل تو مهموني ها كه بحث كم مياد ميگن ديگه چه خبر ؟?در انتظار چه ميكنين تجربه زبان خوندن موفق چي دارين؟

من که فعلا همینجور دارم هر روز میرم سایت اداره مهاجرت رو چک میکنم تا وقتی قبولی هم نگیرم زبان نمیخونم
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام دوستان ایا تو تلگرام گروهی برای مهاجرت به امریکا سراغ دارید ؟ممنون میشم لینکش رو معرفی بفرمایید
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان ما امروز بعد از ۲۴روز دوباره اپدیت شدیم البته فقط همسرم

نوع ویزا :eb1.   تاریخ اپروو:۹اپریل .   تاریخ دریافت  کیس نامبر:۸ می  
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست  
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر  
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر  
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در  سیس   
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه  ٥مي در سايت سیس .  
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه  
كلير:10می                
پاسخ
تشکر کنندگان: mbusa

کاربران در حال بازدید این موضوع: 2 مهمان