کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ویزای EB-۱
سلام
با تجربه های فروم لطفا به من کمک کنن
من چن تا اختراع دارم که تونستم چند تا سرمایه گزارو راضی کنم اینو ازم بخرن یا روش سرمایه گزاری و کار افرینی کنن. تا الان سه تا شرکت متفاوت دارن روش کار میکنن . میشه واسه eb1 اقدام کنم ؟
پاسخ
تشکر کنندگان:
درود به همه کاربران عزیز
یه سوالداشتم خیلی ضروریه
میشه دوستی که شهروند امریکاست اونجا دارم. واسم دعوتنامه بفرسته؟اگه میتونه چه نوع دعوتنامه ای؟ ممنون میشم راهنمای کنید
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-31 ساعت 09:39)amirizadi نوشته:  
(2016-01-29 ساعت 18:49)materials نوشته:  
(2016-01-23 ساعت 22:29)LORDAmiroo نوشته:  سلام،
امیدوارم موفق باشید...
یک سوال داشتم امیدوارم بتونید کمکم کنید،
من با دفتر همین آقای وکیلی که توی ماهواره یک شبکه دارن و به نظر خیلی آدم حسابی میان( اسم نمیگم که تبلیغ نشه ) مکاتبه کردم و رزوممو به 2 زبان براشون فرستادم ارزیابیشون این بود که کیس من تا 60 % شانس داره. به نظرتون برای اقدام کردن قابل توجه هست؟
ضمنا حداقل چنتا isi داشته باشیم کافیه که بخوایم اقدام کنیم؟
ممنون میشم اگر میدونید جواب بدید..

سلام دوست من
میشه بگید شما چندتا مقاله آی اس آی دارید که وکیلتون شانستون را 60 درصد براورد کرده؟؟
ممنون میشم جواب بدید
سلام دوستان
کیس من هم علمی هست.
اداره مهاجرت اکسپت کرده و حالا منتظر مصاحبه هستم.
اکسپت شدن یا نشدن شما تابع خیلی عوامل هست که داشتن مقاله هم یکی از شرایط اونه. مثلا:
. تعداد مقاله
. تعداد ارجاع CITATION
.تعداد کتاب و کیفیت
.آیا داور نشریه هستید
در کل باید کیفیت و کمیت رزومه شما بالا باشه. ضریب تاثیر شما در جامعه جدیدتون (آمریکا) بالا باشه.
به عنوان مثال من خودم حدود 170 مقاله دارم اما اگر پارامترهای دیگه نبود اکسپت نمی شدم.
نتیجه : کلا این کار ریسک داره و هیچ کسی نمیتونه 100% گارانتی کنه ولی اگه دوست داشتید رزومه خودتون رو واسه من بدید اگه بتونم نظر میدم.

با آرزوی موفقیت

سلام دوست عزیز تبریک میگم
میشه لطفا بیشتر توضیح بدید؟ علاوه بر مقاله چه چیزای دیگه ای توی رزومتون داشتید؟ چقدر طول کشید؟ وکیل گرفتید یا خودتون اقدام کردید؟ رشتتون و مقطع تحصیلیتون چی بود؟
خیلی ممنون میشم اگه جواب بدید
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوستان عزیز خواهش میکنم جواب بدید میشه لطفا بگید هزینه را چطور باید پرداخت کرد و اون چک را از کجا باید تهیه کرد؟
من الان چند وقته تمامی مدارکمو آماده کردم ولی نمیدونم از کجا باید چک تهیه کنم و هزینه را چطور باید پرداخت کنم Sad
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-31 ساعت 09:39)Uamirizadi نوشته:  
(2016-01-29 ساعت 18:49)materials نوشته:  
(2016-01-23 ساعت 22:29)LORDAmiroo نوشته:  سلام،
امیدوارم موفق باشید...
یک سوال داشتم امیدوارم بتونید کمکم کنید،
من با دفتر همین آقای وکیلی که توی ماهواره یک شبکه دارن و به نظر خیلی آدم حسابی میان( اسم نمیگم که تبلیغ نشه ) مکاتبه کردم و رزوممو به 2 زبان براشون فرستادم ارزیابیشون این بود که کیس من تا 60 % شانس داره. به نظرتون برای اقدام کردن قابل توجه هست؟
ضمنا حداقل چنتا isi داشته باشیم کافیه که بخوایم اقدام کنیم؟
ممنون میشم اگر میدونید جواب بدید..

سلام دوست من
میشه بگید شما چندتا مقاله آی اس آی دارید که وکیلتون شانستون را 60 درصد براورد کرده؟؟
ممنون میشم جواب بدید
سلام دوستان
کیس من هم علمی هست.
اداره مهاجرت اکسپت کرده و حالا منتظر مصاحبه هستم.
اکسپت شدن یا نشدن شما تابع خیلی عوامل هست که داشتن مقاله هم یکی از شرایط اونه. مثلا:
. تعداد مقاله
. تعداد ارجاع CITATION
.تعداد کتاب و کیفیت
.آیا داور نشریه هستید
در کل باید کیفیت و کمیت رزومه شما بالا باشه. ضریب تاثیر شما در جامعه جدیدتون (آمریکا) بالا باشه.
به عنوان مثال من خودم حدود 170 مقاله دارم اما اگر پارامترهای دیگه نبود اکسپت نمی شدم.
نتیجه : کلا این کار ریسک داره و هیچ کسی نمیتونه 100% گارانتی کنه ولی اگه دوست داشتید رزومه خودتون رو واسه من بدید اگه بتونم نظر میدم.

با آرزوی موفقیت

دوست عزیز مبارک باشه اپروو شدنتون .تازه دیدم ،تاریخ مصاحبه براتون مشخص شد؟
نوع ویزا :eb1.   تاریخ اپروو:۹اپریل .   تاریخ دریافت  کیس نامبر:۸ می  
نامه دریافت مدارک ازnvc:نوزده اگوست  
دریافت تایید تکمیل مدارک از nvc :پانزده سپتامبر  
تاریخ اعلام مصاحبه:۳اکتبر  
مصاحبه:۵نوامبر ابوظبی
اپدیت ها
همه اعضا :۷ و ۹ نوامبردر سایت سفارت.
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در  سیس   
بقيه اعضا: ۱۶ نوامبر ٧،٩دسامبر ٢٥ژانويه  ٥مي در سايت سیس .  
٥مي تبديل به or در سيس بعد از دقيقا ٦ماه  
كلير:10می                
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-01-31 ساعت 20:52)mehre cyrus نوشته:  سلام
با تجربه های فروم لطفا به من کمک کنن
من چن تا اختراع دارم که تونستم چند تا سرمایه گزارو راضی کنم اینو ازم بخرن یا روش سرمایه گزاری و کار افرینی کنن. تا الان سه تا شرکت متفاوت دارن روش کار میکنن . میشه واسه eb1 اقدام کنم ؟
بچه ها کسی جواب سوالمو نمیدونه ؟؟؟؟؟؟
یه مقدار راهنماییم کنین ممنون میشم .
پاسخ
تشکر کنندگان:
دوست عزیز اگر کسی جواب نمیده نه از روی بی توجهی باشه کلا در این تاپیک چون رشته ها متفاوت بوده و در این اواخر اکثرا با وکیل کارها را انجام دادن با این جزییات که شما می فرمایید نمیشه گفت بله حتما میشه یا نمیشه حتی اگر کسی هم به شما بگه شما نباید با استناد به حرف من نوعی منصرف بشین یا مطمین بشین بهتره در قدم اول حتما با وکیل مشورت کنین

اپدیت ها
کیس اصلی: ۱۲ ،١٦،١٧نوامبر ٧،٩ دسامبر ٢٥ژانويه (٥اپريل ٣مي بعد از ايميل به سفارت )٤ مي ،٥مي در  سیس   
پاسخ
تشکر کنندگان: nora ، mehre cyrus
(2016-02-03 ساعت 11:52)materials نوشته:  دوستان عزیز خواهش میکنم جواب بدید میشه لطفا بگید هزینه را چطور باید پرداخت کرد و اون چک را از کجا باید تهیه کرد؟
من الان چند وقته تمامی مدارکمو آماده کردم ولی نمیدونم از کجا باید چک تهیه کنم و هزینه را چطور باید پرداخت کنم Sad

سلام  دوست عزیز . 
قبلا روش آنلاین باز بود و میشد از اون طریق به صورت آنلاین فرم رو پر کرد و پولش رو واریز کرد .ولی جدیدا روش انلاین بسته شده و فرم کاغذی باید پر بشه و مبلغ 580 دلار رو باید کسی رو تو امریکا داشته باشید  تا براتون چک بکشه و مدارکتون همراه با فرم 140 و چک به اداره مهاجرت پست کنه . 
اگر کسی رو اونجا ندارید . با صراف ها صحبت کنید .اونها اون ور ادم دارن شاید واستون انجام دادن. 
موفق باشید .
پاسخ
تشکر کنندگان: materials
(2016-02-13 ساعت 13:47)Nasertexas نوشته:  
(2016-02-03 ساعت 11:52)materials نوشته:  دوستان عزیز خواهش میکنم جواب بدید میشه لطفا بگید هزینه را چطور باید پرداخت کرد و اون چک را از کجا باید تهیه کرد؟

سلام  دوست عزیز . 
قبلا روش آنلاین باز بود و میشد از اون طریق به صورت آنلاین فرم رو پر کرد و پولش رو واریز کرد .ولی جدیدا روش انلاین بسته شده و فرم کاغذی باید پر بشه و مبلغ 580 دلار رو باید کسی رو تو آمریکا داشته باشید  تا براتون چک بکشه و مدارکتون همراه با فرم 140 و چک به اداره مهاجرت پست کنه . 
اگر کسی رو اونجا ندارید . با صراف ها صحبت کنید .اونها اون ور ادم دارن شاید واستون انجام دادن. 
موفق باشید .
خیلی خیلی از راهنمایی خوبتون ممنونم
شاد و پیروز باشید
پاسخ
تشکر کنندگان: mehre cyrus ، nora
سلام نورا جان
من میخوام برای eb1 اقدام کنم. کیس ام علمی هستش. مطالب شما را کلا مطالعه کردم. حقیقتا وکیل مطمئن سراغ ندارم لذا اگه براتون زحمتی نیست شماره تماس وکیلتون رو برام پیام خصوصی ارسال کنید چون بنده نمیتونم پیام خصوصی بدم.
با تشکر فراوان
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2015-05-24 ساعت 22:16)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  
(2015-04-21 ساعت 18:00)Nezhla نوشته:  سلام

بعد از ارسال پول و  کامل کردن فرم در سایت کپی تمامی مدارکی که در سایت NVC اشاره شده مانند عدم سوء پیشینه, کارت شناسایی، مدارک تحصیلی و عکس به دفتر مربوطه  ارسال و سپس نامه رسید را دریافت می کنید که گفته شده در مدت 60 روز بعد مدارک بررسی و خبر داده خواهد شد. در حال حاضر دو هفته پیش نامه ای دریافت کردم که مدارک کامل بوده و باید منتظر وقت سفارت باشم.
nezhla جان ببخشید دوباره سوال می کنم نامه رسید مدارک به nvc را که نوشته بودید دو سه ماه بعد از اپروو میاد شامل  همون رسید ویزا فی هم هست ؟ چون تو نامه ای که از nvc اومد و به ما کیس نامبر و اینویس نامبر دادن و گفتن ویزا فی را پرداخت کنین گفته رسید پرداختتون را سه روز بعد تو سایت می تونید ببینید ولی هر چی میرم تو سایت فعلا چند وقتی هست که خودش پیغام میده خرابه وکیل هم میگه پول را داده شرایط برای شما چطور بود ؟

سلام من دارای چند مقام قهرمانی جهان و آسیا هستم و عضو کمیته فدراسیون جهانی هستم، میخواستم ببینم میتونم خودم برای eb1a اقدام کنم یا حتما باید وکیل بگیرم البته با دوتا وکیل صحبت کردم و گفتن شانست خیلی زیاده
پاسخ
تشکر کنندگان: mehre cyrus
(2016-02-25 ساعت 15:25)rezayi_mehdi نوشته:  
(2015-05-24 ساعت 22:16)javaherishoar@yahoo.com نوشته:  
(2015-04-21 ساعت 18:00)Nezhla نوشته:  سلام

بعد از ارسال پول و  کامل کردن فرم در سایت کپی تمامی مدارکی که در سایت NVC اشاره شده مانند عدم سوء پیشینه, کارت شناسایی، مدارک تحصیلی و عکس به دفتر مربوطه  ارسال و سپس نامه رسید را دریافت می کنید که گفته شده در مدت 60 روز بعد مدارک بررسی و خبر داده خواهد شد. در حال حاضر دو هفته پیش نامه ای دریافت کردم که مدارک کامل بوده و باید منتظر وقت سفارت باشم.
nezhla جان ببخشید دوباره سوال می کنم نامه رسید مدارک به nvc را که نوشته بودید دو سه ماه بعد از اپروو میاد شامل  همون رسید ویزا فی هم هست ؟ چون تو نامه ای که از nvc اومد و به ما کیس نامبر و اینویس نامبر دادن و گفتن ویزا فی را پرداخت کنین گفته رسید پرداختتون را سه روز بعد تو سایت می تونید ببینید ولی هر چی میرم تو سایت فعلا چند وقتی هست که خودش پیغام میده خرابه وکیل هم میگه پول را داده شرایط برای شما چطور بود ؟

سلام من دارای چند مقام قهرمانی جهان و آسیا هستم و عضو کمیته فدراسیون جهانی هستم، میخواستم ببینم میتونم خودم برای eb1a اقدام کنم یا حتما باید وکیل بگیرم البته با دوتا وکیل صحبت کردم و گفتن شانست خیلی زیاده

سلام اگر این تاپیک و کامل مطالعه کنین راحت میتونین خودتونم اقدام کنین . وکیل کار ادمو راحت میکنه اما گرونه و وکیل خوب تو این مورد کمه .تجربیات دوستان میگه که میشه بدون وکیل هم به نتیجه رسید Shy در آخر تصمیم با خودتونه
دوستان میتونن وکیل های خوبی معرفی کنن. Wink
پاسخ
تشکر کنندگان:
سلام کسی از دوستان اینجا هست که الان در مرحله بعد از مصاحبه باشه؟

اپدیت ها
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2016-03-06 ساعت 13:35)NGNJ نوشته:  سلام کسی از دوستان اینجا هست که الان در مرحله بعد از مصاحبه باشه؟

بله، در حال حاضر ما ۴۳۴روزه که منتظریم و توی مرحله یAP هستیم
نوع  پروندهB-1
تاریخ تشکیل پرونده :۲ جولای ۲۰۱۴
تاریخ مصاحبه :۲۳ دسامبر ۲۰۱۴ ابوظبی
آپدیت ها؛
سایت ابوظبی:۲۸دسامبر ۲۰۱۴،  ۷سپتامبر ۲۰۱۶
سایتCEAC: ۲۱ می ۲۰۱۵، ۱۰آگوست ۲۰۱۵، ۱۶نوامبر۲۰۱۵، ۱۶ و ۲۲و۳۰مارچ۲۰۱۶
۶ سپتامبر ۲۰۱۶ آپدیت ۲خطی ,۷سپتامبر ۲۰۱۶ ,۱۹سپتامبر ۲۰۱۶ آپدیت or,
۱۹مارچ ۲۰۱۷(اکسپایرینگ سون)،۱۹جون ۲۰۱۷. ۲،۵،۱۲،۱۳،۱۸جولای۲۰۱۷. ۷آگوست۲۰۱۷
بیش از 1000 روز انتظار Rolleyes ...
پاسخ
تشکر کنندگان: NGNJ
عزیز میشه یکم راجع به شرایط خودتون توضیح بدین من واقعا نگران شدم ما خیلی گرفتار میشیم اگر اینقدر طول بکشه

اپدیت ها
پاسخ
تشکر کنندگان:

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان