موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان عزیز بدون کیس نامبر
نمی دونم کدومتون فیلم راز (secret) رو دیده و کدومتون به قانون جذب اعتقاد داره ؟
یکی از راه های رسیدن به اهداف خواستن واقعی و از ته قلبه که اون موقعست که کائنات واقعا شما رو به خواستتون می رسونن.
و بنظر من یکی از راه های خواستن واقعی همین روزانه سر زدن به سایت مهاجرسرا و مخصوصاً این تاپیکه و این نشون میده که شما واقعاً از ته
قلبتون می خواهید به هدفتون برسید.
پس بنابراین من خواهش می کنم هیچ وقت سرد نشید و به همدیگه دلگرمی بدید و باز هم اگه خبر جدیدی داشتید تو این تاپیک بزارید تا همه استفاده کنند.
من واقعا از همه شما دوستان عزیز به ویژه sorooshii عزیز ممنونم که به تاپیکهای مختلف سر می زنه و کامنتهای انرژی زا میده.
رضا
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-29 ساعت 00:26
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-29 ساعت 02:11 توسط taraneh@mini.)
سلام دوستان عزیز.امروز مامانم دوباره رفت پست منطقه و بعد از اینکه کلی ایندرو اوندر زد یک نفرو پیدا کرد و بهش گفت اگه امروز بتونه کل انبارو بگرده و ناممونو پیدا کنه بش یک تراول 100 تومنی می ده و باور نمی کنید که این بنده خدا دیگه تا سوراخهای دیوار پست رو گشت و گفت اصلا به خدا به پست منطقه نرسیده.بعد شماره گرفت از مامانم و گفت می ره پست مرکزی اونجا رو هم زیرورو می کنه و بعد زنگ زد گفت به پست مرکزی هم نرسیده و اونجا یه سری چیزا رو امضا کرده که چه نامه اول چه نامه دوم هر کدوم که رسید اصلا به پستچی ندن و بدن به خودش که به مامانم زنگ بزنه نامه رو بیاره و پول بگیره.به نظرم خیلی خوبه.چون دیگه هم خیال خودمون راحت شد و هم این بنده خدا یه چیزی گیرش می یاد.
ایشالا سال بعد.غصه نداره که!!!
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-29 ساعت 01:02
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-29 ساعت 01:07 توسط SALAR110.)
(2010-08-28 ساعت 23:05)shitili نوشته: سلام دوستان عزیز بدون کیس نامبر
نمی دونم کدومتون فیلم راز (secret) رو دیده و کدومتون به قانون جذب اعتقاد داره ؟
یکی از راه های رسیدن به اهداف خواستن واقعی و از ته قلبه که اون موقعست که کائنات واقعا شما رو به خواستتون می رسونن.
و بنظر من یکی از راه های خواستن واقعی همین روزانه سر زدن به سایت مهاجرسرا و مخصوصاً این تاپیکه و این نشون میده که شما واقعاً از ته
قلبتون می خواهید به هدفتون برسید.
پس بنابراین من خواهش می کنم هیچ وقت سرد نشید و به همدیگه دلگرمی بدید و باز هم اگه خبر جدیدی داشتید تو این تاپیک بزارید تا همه استفاده کنند.
من واقعا از همه شما دوستان عزیز به ویژه sorooshii عزیز ممنونم که به تاپیکهای مختلف سر می زنه و کامنتهای انرژی زا میده.
رضا
سلام من این باورو دارم کائنات واقعاً به ما کمک میکنند. این رو میگم چون من ۱۰ سال هست شرکت میکنم این بار واقعاً از ته قلبم خواستم و برنده شدم اما سالهای گذشته همیشه میگفتم امکان نداره قبول بشم واقعاً هم نمیشدم این بار فرق داشت . این رو هم مطمئن هستم که میرم و کارم درست میشه .
(2010-08-29 ساعت 00:26)taraneh@mini نوشته: سلام دوستان عزیز.امروز مامانم دوباره رفت پست منطقه و بعد از اینکه کلی ایندرو اوندر زد یک نفرو پیدا کرد و بهش گفت اگه امروز بتونه کل انبارو بگرده و ناممونو پیدا کنه بش یک تراول 100 تومنی می ده و باور نمی کنید که این بنده خدا دیگه تا سوراخهای دیوار پست مرکزی رو گشت و گفت اصلا به خدا به پست منطقه نرسیده.بعد شماره گرفت از مامانم و گفت می ره پست مرکزی اونجا رو هم زیرورو می کنه و بعد زنگ زد گفت به پست مرکزی هم نرسیده و اونجا یه سری چیزا رو امضا کرده که چه نامه اول چه نامه دوم هر کدوم که رسید اصلا به پستچی ندن و بدن به خودش که به مامانم زنگ بزنه نامه رو بیاره و پول بیاره.به نظرم خیلی خوبه.چون دیگه هم خیال خودمون راحت شد و هم این بنده خدا یه چیزی گیرش می یاد.
من حاضرم ۲۰۰ بدم اگر این راهش هست .
تاریخ دریافت نامه قبولی اول : هیچوقت
تاریخ دریافت نامه دوم : 2 AUG
تاریخ مصاحبه : 8 AUG
تاریخ دریافت ویزا : 11 AUG
کیس : 2011AS00035XXX
کنسولگری: ابوظبی
جمع هزینه ها 4 نفر : تومان 7,570,000
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
2010-08-29 ساعت 13:46
(آخرین تغییر در ارسال: 2010-08-29 ساعت 13:47 توسط taraneh@mini.)
سلام دوستان.لطفا این نکته رو در نظر داشته باشید که این بابا اصلا پستچی نیست و یکی از کارکنان ساده پست است.اگه پستچی قابل اعتماد بود که بدون پول می یاورد نامه رو.ممنون از نظراتتون.
رتبه:
18
0 تشکر در 0 ارسال
یکی از دوستان در کامنتش نوشته بود که به دلایلی... هیچیک از مدیران به این تاپیک سر نمی زنند، من کل متن ایشون رو نیاوردم و در یه ارسال جدا متنم رو آوردم که به گذشته بر نگردم و اون بحث رو ادامه ندم، فقط خواستم بگم این تصمیمی که KCC امسال گرفته برای اولین بار هستش و هیچکس حتی خیلی از وکلا هم نمی دونند چیکار باید کرد یا KCC دقیقا می خواد چیکار کنه و مدیران عزیز هم بالتبع تجربه ای در این مورد ندارند و طبیعیه تعداد کامنت هاشون در این تاپیک به نسبت کمتره و نباید به مسائل دیگه ربطش داد.
و این نکته رو هم نباید فراموش کنیم که user عزیز با ایجاد این تاپیک و پیگیری و راهنمای و دلگرمی هاش خیلی روحیه و امید میده، من شخصا ازش خیلی ممنونم.
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
منم با alirezagh كاملا موافقم.از دست هيچ كس هيچكاري برنمياد.
ما فقط ميتونيم به همديگه دلگرمي بديم و اميدمون رو از دست نديم.
منم به شخصه از user عزيز تشكر ميكنم و اميدوارم كه به راحتي ويزا بگيره و پا به بهترين نقطه دنيا بگذاره.
واسه خودمون هم دعا ميكنم تا هرچه زودتر از اين بلاتكليفي دربيايم و كيس نامبر بگيريم و بريم.
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تاریخ دریافت ویزا:Sep 13
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من تصميم گرفتم كه فرم DSP-122 كه بخش سومش آدرس هست رو دوباره بفرستم (KCC چي ها گفتن كه نامه دوم به اين آدرس ارسال ميشه) و آدرسم رو به يه جاي مطئمن خارج از ايران تغيير دادم . البته يه نامه دستنويس و تايپ شده درخواست كيس نامبر هم با آدرس جديد (در آمريكا) براشون فرستادم و بخاطر تغيير آدرس (اگر اعمال كنند) تاحدودي نگراني ندارم كه نامه دوم بخاطر سيستم پستي خوبمون كه اصلاً نامه عادي رو بحساب نمياره و مسئوليتي در قبالش نداره به سرنوشت و بلاي نامه قبلي مبتلا بشه.
به هر حال اين كاري هست كه به ذهن من رسيد و انجام دادم و ايده اي كاملاً شخصيه .
اميدوارم كه به زودي كيس هممون مشخص بشه و با هم بريم براي انجام مراحل بعدي
ارادتمند شما ، علي
[/quote]
بچه ها به نظرتون ما هم دوباره اينكارو بكنيم؟اونا كه به ايميل هاي ما توجهي نميكنن.
البته شخصا نظرم اينه كه تا آخر سپتامبر صبر كنيم بعد دوباره فرم رو ارسال كنيم.
لطفا نظر بديد.
شماره کیس: ***2011AS00042
تاریخ دریافت کیس نامبر از طریق ایمیل: 1389/12/10
کنسولگری: آنکارا
تاریخ مصاحبه: 12 sep
تاریخ دریافت ویزا:Sep 13
جمع تقریبی هزینه ها: 14عکس.60 پست اول،57 ترجمه،68 ارسال مدارک مصاحبه،428بلیط،55عوارض خروج،819سفارت،252هتل اوزیلهان،1700 هواپیما امریکا
رتبه:
6
0 تشکر در 0 ارسال
به نظر من تا آخر سپتامبر صبر کنیم!!!!
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام به همگی
من پریروز یه ایمیل از KCC گرفتم که توش CASE NUMBER هم داده شده بود. بعد که رفتم سایت اصلی رو چک کردم دیدم که درست بوده. ولی راستش من خیلی با کارهائی که در پیش دارم آشنا نیستم و نامه ای هم از پست نگرفتم. آیا برای فرستادن فرم ها فقط case number لازمه یا چیز دیگه ای هم توی نامه ی اول بوده که لازم باشه همراه فرم ها ارسال بشه. ضمنا اگه کسی درباره barcode sheet اطلاعی داره، ممنون میشم من رو در جریان بذاره. منظورم از barcode sheet مطلبیه که توی step 2 از Instruction for Selectees در پائین صفحه اومده. لطفا من رو راهنمائی کنید.
باز هم ممنون