موضوعها: 0
رتبه:
3
0 تشکر در 0 ارسال
من که مردم از استرس، پس چرا برای ما ایمیل نمی آد؟
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
با تشکر فراوان از دوستان بابت اپدیت جدول،به نظر من ایمیلها اصلا مربوط به زمان ارسال مدارک نیست،من هنوز هم ارسال نامه اول را بهش شک دارم چه برسه به برگشتش،دوستان چی فکر میکنید؟چه عاملی باعث انتخاب این عزیزان بوده فکر میکنید؟
آرزو جان بنده با اجازت تا صبح خواب کیس نامبر دیدم هی خواب دیدم ایمیل اومده از ترس اینکه شوهرمو بیدار نکنم تا صبح صد بار غلت خوردم تازه شمارمم XXX۲۲ بود،صبح با چه ذوقی در لبتابو باز کردم ها،من که فعلا هر روز در حال چک میل و صندوق پستم خدا به خیر کنه راحت بشیم
برنده خوش شانس ۲۰۱۱
دریافت ویزا:یک ضرب
رتبه:
1
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-15 ساعت 21:02)farnaz82 نوشته: با تشکر فراوان از دوستان بابت اپدیت جدول،به نظر من ایمیلها اصلا مربوط به زمان ارسال مدارک نیست،من هنوز هم ارسال نامه اول را بهش شک دارم چه برسه به برگشتش،دوستان چی فکر میکنید؟چه عاملی باعث انتخاب این عزیزان بوده فکر میکنید؟
آرزو جان بنده با اجازت تا صبح خواب کیس نامبر دیدم هی خواب دیدم ایمیل اومده از ترس اینکه شوهرمو بیدار نکنم تا صبح صد بار غلت خوردم تازه شمارمم XXX۲۲ بود،صبح با چه ذوقی در لبتابو باز کردم ها،من که فعلا هر روز در حال چک میل و صندوق پستم خدا به خیر کنه راحت بشیم
سلام من هم به درد شما گرفتار شدم این روزا اصلا به کارام نمیرسم فقط پای سیستم نشستم و رفرش میکنم خدا کنه زودتر از این بیماری نجات پیدا کنیم .
تاریخ دریافت نامه قبولی اول : هیچوقت
تاریخ دریافت نامه دوم : 2 AUG
تاریخ مصاحبه : 8 AUG
تاریخ دریافت ویزا : 11 AUG
کیس : 2011AS00035XXX
کنسولگری: ابوظبی
جمع هزینه ها 4 نفر : تومان 7,570,000
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان همین الان با KCC تماس گرفتم و مطمئن شدم که Case Number درسته و حتی فهمیدم که روز ثبت نام تاریخ تولد رو اشتباه وارد کرده بودم.
حالا عذاب جدید اینه که این مشکل رو چجوری حل کنم. استرس پشت استرس.
یه وقتا با خودم فکر میکنم کاش اصلا شرکت نکرده بودما! والا تمام زندگیمو تحت الشعاع قرار داده این موضوع
به هر حال این پست رو در جواب دوستانی که گفتن ممکنه میل ها الکی باشه یا ... زدم که بگم اینطور نیست. خود من اول که میل اومد فکر کردم جعلیه اما خوب اشتباه میکردم
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
رتبه:
4
0 تشکر در 0 ارسال
سلام سروش جان. ممنون از لطف شما و راهنمایی تو و دوستای خیلی خوبی که توی این انجمن پیدا کردم که بی دریغ و بدون داشتن هیچ گونه چشم داشتی من و امثال من رو راهنمایی میکنن.
کی سی سی نگفت که تاریخ تولد اشتباه از من اول کیس نامبر رو خواست و بعدش اسم و فامیل و بعد تاریخ تولد. زمانی که تاریخ تولد رو گفت گفتش که Wrong هستش بعد من که حدس میزدم توی ثبت نام اینترنتی اشتباه زدم (تولد من فروردینه اما توی شناسنامه شهریور قید شده و من روز ثبت نام اشتباهاً فروردین رو زدم) مجدد تماس گرفتم و این بار با تاریخ فروردین گفتم که گفتن مشکلی نیست و 6 هفته دیگه منتظر نامه دوم باشم
اما خود استرس شدیدی دارم که این موضوع تاریخ تولد برام تولید مشکل کنه.
امان از کم توجهی. اگه روز اول حواسمو جمع کرده بودم الان هیچ مشکلی نبود.
والا 12 میلیون یه هزینه ای هستش که من برای سربازی و اینا کردم که البته فکر نکنم کسی این هزینه رو داشته باشه اما 39 هزار تومن ماله پسته
شماره کیس: 2011as00020000
کنسولگری: آنکارا
مصاحبه: MAY 3
کلیرنس: 25 JULY
ويزا: 4 AUG
جمع هزینه ها: فعلا 7.320.000 تومان برای ۲ نفر
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-16 ساعت 23:29)farshad_sh نوشته: سلام سروش جان. ممنون از لطف شما و راهنمایی تو و دوستای خیلی خوبی که توی این انجمن پیدا کردم که بی دریغ و بدون داشتن هیچ گونه چشم داشتی من و امثال من رو راهنمایی میکنن.
کی سی سی نگفت که تاریخ تولد اشتباه از من اول کیس نامبر رو خواست و بعدش اسم و فامیل و بعد تاریخ تولد. زمانی که تاریخ تولد رو گفت گفتش که Wrong هستش بعد من که حدس میزدم توی ثبت نام اینترنتی اشتباه زدم (تولد من فروردینه اما توی شناسنامه شهریور قید شده و من روز ثبت نام اشتباهاً فروردین رو زدم) مجدد تماس گرفتم و این بار با تاریخ فروردین گفتم که گفتن مشکلی نیست و 6 هفته دیگه منتظر نامه دوم باشم
اما خود استرس شدیدی دارم که این موضوع تاریخ تولد برام تولید مشکل کنه.
امان از کم توجهی. اگه روز اول حواسمو جمع کرده بودم الان هیچ مشکلی نبود.
والا 12 میلیون یه هزینه ای هستش که من برای سربازی و اینا کردم که البته فکر نکنم کسی این هزینه رو داشته باشه اما 39 هزار تومن ماله پسته
فرشاد جان؛ شما کیس نامبرت مگه 20xxx نیست؟ پس این نامه دوم ماجراش چیه؟
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .