موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
بهانه ای شد برای ارسال در این تاپیک.
عرض تسلیت به شما دوست عزیز. بقای عمر شما باد.
من هنوز منتظر پست ارسالی از طرف دوستان این تاپیک هستم.
موضوعها: 3
رتبه:
55
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانی که از طریق ایمیل کیسشون رو دریافت کردند تاریخ ارسال مدارکشون رو میشه بگن کی بود؟
متشکرم
موضوعها: 26
رتبه:
90
3 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزیز،
بد نیست از همین حالا با کی سی سی مکاتبه کنید و یادآوری کنید که سپتامبر در حال تمام شدن است و هنوز نامه ای به دست شما نرسیده است.
تماس تلفنی بسیار سریعتر جواب می دهد.
موضوعها: 2
رتبه:
46
0 تشکر در 0 ارسال
(2010-09-26 ساعت 10:18)sare نوشته: (2010-09-25 ساعت 17:25)User نوشته: دوستان عزیز،
بد نیست از همین حالا با کی سی سی مکاتبه کنید و یادآوری کنید که سپتامبر در حال تمام شدن است و هنوز نامه ای به دست شما نرسیده است.
تماس تلفنی بسیار سریعتر جواب می دهد.
ضمن تشكر از يوزر عزيز ، بنده نامه اي مجدد براي كي سي سي فرستادم و در آخر هم اين موارد را نوشتم :
I would appreciate if you would send me information about my Case Number, appointment day and time and every thing I need for further processing.
If it's not possible for you to send my Case Number and my Case is cancelled, please tell me straightly and frankly.
دوست عزیز؛ در نامه ایی که مینویسی فقط به یه مورد اشاره کن به نظر من خط اول که اشکال گرامری داره ولی خط دوم خوبه.
نمی توانیم کاری بکنیم مرغان غم بالا سرمان پرواز نکنند ولی می توانیم کاری بکنیم که روی سرمان آشیانه نسازند. . .