کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واشنگتن دی سی، پایتخت آمریکا
سلام دوستان عزیز اگر کسی نیاز به هم خانه خانم مجرد دارد محبت کنید پیام خصوصی بدهید. سپاسگزارم
پاسخ
تشکر کنندگان: adonis2006 ، t_arian_n
سلام دوستان عزیز اگر کسی نیاز به هم خانه خانم مجرد دارد محبت کنید پیام خصوصی بدهید. سپاسگزارم
پاسخ
تشکر کنندگان: adonis2006 ، maria2000 ، t_arian_n
بنظرتون برای شروع زندگی در کنار واشینگتون٬ ویرجینیا بهتره یا مریلند !؟چرا
2014AS5XX (همسر) 2نفر | قبولی: 1 May | تکمیل فرم: 3 July (ایمیل) | کارنت: 13 Aug | نامه دوم: 14 Sep | مصاحبه: 21 Nov (آنکارا) | کلیر: 13 Jun بعد از 204 روز انتظار
آپدیت ها: Jun 13 - Jun 12 - Jun 9 - Jun 4 - May 28 - Des 6 - Nov 25 | دریافت ویزا: 8 Jul | ورود به امریکا: Sep 19 | مقصد: Washington, D.C
پاسخ
تشکر کنندگان: amirarsalan20 ، alirezanz ، adonis2006 ، t_arian_n ، soheil1993
(2014-08-05 ساعت 03:11)hamed1286 نوشته:  بنظرتون برای شروع زندگی در کنار واشینگتون٬ ویرجینیا بهتره یا مریلند !؟چرا

به نظر من شهرهای خوب اطراف دی سی در هر دو ایالت خوبند. ولی در کل تفاوت این دو ایالت زیادند. مریلند یک ایالت بسیار دمکرات هست و ویرجینیا یک ایالت محافظه کار و اصالتاً جمهوری خواه. برای مثال در ویرجینیا به سبک ایالات جنوبی قوانین اسلحه بسیار آزاد هستند ولی مریلند یکی از سختگیرانه ترین فوانین اسلحه آمریکا رو داره.
از لحاظ وسعت ویرجینیا خیلی بزرگتر از مریلنده. مریلند چون در شمال دی سی قرار گرفته به شهرهای فیلادلفیا و نیویورک نزدیکتره و خودش هم یه بندر بزرگ، بالتیمور، داره که در فاصله 40 دقیقه ای دی سی هست.
اگر سیگاری هستید ویرجینیا بهشت شماست!! و مریلند هم تقریباً جهنمتون!
سوالی بود در خدمتم!
پاسخ
تشکر کنندگان: eybaba ، mozhgangh ، Danoosh ، Lemony ، alirezanz ، adonis2006 ، alitab ، Aydan ، Memolk ، ed2008 ، t_arian_n ، rbrb-2015 ، Abdorrezaa ، soheil1993 ، golia ، moonwalk
--------------
سوالی بود در خدمتم!
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz ، t_arian_n
(2014-08-05 ساعت 10:58)jMaster نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 03:11)hamed1286 نوشته:  بنظرتون برای شروع زندگی در کنار واشینگتون٬ ویرجینیا بهتره یا مریلند !؟چرا

به نظر من شهرهای خوب اطراف دی سی در هر دو ایالت خوبند. ولی در کل تفاوت این دو ایالت زیادند. مریلند یک ایالت بسیار دمکرات هست و ویرجینیا یک ایالت محافظه کار و اصالتاً جمهوری خواه. برای مثال در ویرجینیا به سبک ایالات جنوبی قوانین اسلحه بسیار آزاد هستند ولی مریلند یکی از سختگیرانه ترین فوانین اسلحه آمریکا رو داره.
از لحاظ وسعت ویرجینیا خیلی بزرگتر از مریلنده. مریلند چون در شمال دی سی قرار گرفته به شهرهای فیلادلفیا و نیویورک نزدیکتره و خودش هم یه بندر بزرگ، بالتیمور، داره که در فاصله 40 دقیقه ای دی سی هست.

salam vali be nazaram inja kheyli geronan yani atrafe Washington kolan gerone hame chi az khone begir ya khorak
nemidonam aya baghiye ba man ham nazar hastand ya na?
ba chand ta az dostaye digam to eyalataye dg harf mizadam behem migoftan eshtebah kardi rafti onja chon onja vase kasi ke mikhad shoro kone az sefr aslan khob nist
پاسخ
تشکر کنندگان: adonis2006 ، Memolk ، t_arian_n
(2014-08-05 ساعت 19:50)sami0 نوشته:  
(2014-08-05 ساعت 10:58)jMaster نوشته:  

salam vali be nazaram inja kheyli geronan yani atrafe Washington kolan gerone hame chi az khone begir ya khorak
nemidonam aya baghiye ba man ham nazar hastand ya na?
ba chand ta az dostaye digam to eyalataye dg harf mizadam behem migoftan eshtebah kardi rafti onja chon onja vase kasi ke mikhad shoro kone az sefr aslan khob nist

بله دی سی و اطرافش نسبتاً گرون فیمتند ولی باز هم نسبت به جاهایی مثل نیویورک و سن فرانسیسکو قییمتهاش مناسبتره. من هم موافقم که برای شروع و یا حتی برای زندگی ایالتهای ارزانتر بهترند. گرانی دی سی و امثالهم بخاطر موقعیتهای شغلی زیاد در این مناطقه. حالا اگه شما بتونی یه شغل خوب پیدا کنی تو یه ایالت ارزانتر، هم پول خرج دررفته بیشتری برای خودت میمونه هم از ترافیک و شلوغی اعصاب خوردکن دی سی یا نیویورک یا .... راحت میشی. کلاً در اون صورت کیفیت زندگیت میره بالا
سوالی بود در خدمتم!
پاسخ
تشکر کنندگان: man.u65a ، eybaba ، kage.omid ، mozhgangh ، Shahabpk ، alirezanz ، adonis2006 ، Lemony ، Memolk ، t_arian_n ، soheil1993
سلام، ساكن كلمبيا مريلند هستم ،اگه خانم مجردي هست كه دنبال هم خونه با خونه ميگرده من در خدمتم.
شماره کیس***2014AS00000
تاریخ رویت قبولی:ارديبهشت
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :١
ارسال فرم: 10 Jun
مصاحبه:١٠ دسامبر
دریافت ویزا:يه ضربSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: adonis2006 ، t_arian_n
(2014-07-03 ساعت 06:58)sami0 نوشته:  سلام
من تو مريلند زندگي ميکنم
خوشحال ميشم اگه با دوستاني آشنا شم که اينجا يا اطراف اين منطقه زندگي مي کنند.
باتشکر

ما هم داريم مياييم مريلند وخوشحال ميشم اونجا باهاتون در ارتباط باشم اگه ممكنه وايبر يا fb تونا واسم پيام خصوصى بديد متشكرم
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz ، adonis2006 ، t_arian_n
(2014-08-08 ساعت 09:23)Niyousha نوشته:  سلام ساكن كلمبيا مريلند هستم ،اگه خانم مجردي هست كه دنبال هم خونه با خونه ميگرده من در خدمتم.
سلام نیوشاجان/
من هم خانمی مجرد هستم که از برندگان 2015هستم ....همین تنهایی و مجرد بودنم منو به ترس میندازه مخصوصا اینکه اونجا کسی رو ندارم.میخوام بدونم شماهم باشرایطه من رفتید؟؟؟؟
درواقع میخوام از تجربیات شما که فکرمیکنم مثل من هستید استفاده کنم.ممنون
2015AS4XXX یک نفر ،از آنکارا تغییر به ابوظبی،مصاحبه اپریل،ویزا یکضرب
به آرامی شروع به مردن میکنی اگربرای مطمئن درنامطمئن خطر نکنی،اگر ورای رویاها نروی...امروز رامخاطره کن.کاری کن.نگذار که به آرامی بمیری

پاسخ
تشکر کنندگان: alirezanz ، adonis2006 ، t_arian_n
سلام دوستان
من فوق لیسانس زبان انگلیسی دارم با سالها تجربه تدریس موفق در دانشگاه و موسسات زبان
اگر کسی کلاس خصوصی می خواد پیام بفرسته. ضمنا جلسه اول مجانی
ویرجینیا یا واشینگتن
پاسخ
تشکر کنندگان: fatiiran ، t_arian_n
سلام دوستان

ما یک اتاق از اپارتمانمونو اجاره میدیم ما در ویرجینیا هستیم فالس چرچ .اگر از دوستان کسی نیاز داشت پیغام بزاره (من سارا هستم )
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضربCool
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
پاسخ
تشکر کنندگان: mohammadg846 ، t_arian_n
سلام به دوستان
اگه کسی سوییت واسه اجاره یا خونه واسه اجاره تو
مریلند سراغ داره لطفا پیام خصوصی بذاره.
Case Number:1xxx / Abudhabi /Interview :End of Jan /Clear: 8 Jun At 12:30
پاسخ
تشکر کنندگان: t_arian_n
(2014-10-16 ساعت 23:48)Good Luck نوشته:  سلام به دوستان
اگه کسی سوییت واسه اجاره یا خونه واسه اجاره تو
مریلند سراغ داره لطفا پیام خصوصی بذاره.

نمیدونم هنوز لازم دارین یا نه. توی Downtown شهر SilverSpring آپارتمان اجاره ای زیاده. حدود 1200 تا 1500 یک خوابه یا سوییت (studio) میتونین پیاده کنین.
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
دوستان عزیز به یک همخانه خانم (بیستمنت یک اتاق خواب و سالن و اشپزخانه و... ) در ویرجینیا منطقه فیرفکس clifton مورد نیاز است در صورت لزوم پیام خصوصی بدهید .
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان