موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
با درود و عرض خسته نباشید
من سینا مصطفی هستم و هم اکنون در ترکیه به همراه همسرم به عنوان پناهنده به سر میبریم . کشور آمریکا ما را به عنوان پناهنده قبول کرده و طی چندین ماه آینده به آمریکا فرستاده خواهیم شد . اما از آنجایی که در کشور آمریکا کسی را به عنوان اسپانسر نمیشناسیم از این رو نگران شهر یا ایالتی هستیم که به آنجا خواهیم رفت . از رو طی تحقیقاتی که کردیم دو شهر بالتیمور و نیو اورلئانز مناسب ترین مکان برای شرایط ما میباشند . آیا شما در آن شهر ها فرد یا ارگانی را به عنوان اسپانسر میشناسید ؟ البته منظور من از اسپانسر به هیچ عنوان از لحاظ مالی نیست فقط به عنوان یک نام یا کسی که در صورت تماس سازمان ملل تلفن را پاسخ داده و نام ما را تائید کند . با تشکر
ای میل :odip_sho@yahoo.com
لطفا در صورت مساعد بودن با من تماس بگیرید
رتبه:
171
0 تشکر در 0 ارسال
دوستانى كه مريلند واشنگتن ويرجينيا هستند اگر مايل بوديد تلفنهاتونا برام با پيام بفرستيد تا شبكه تشكيل دهيم ودر ارتباط باشيم
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
ببخشید دوستان سلام ،میخواستم بدونم واشنگتن چندتا فرودگاه داره و فاصله هاشون چقدره؟اگر پرواز تکمیلیمون تو یک فرودگاه دیگه باشه با سه ساعت توقف تو واشنگتن فرصت کافی برای انجام کارهای مهاجرتی و بعد سریعا رسیدن به یک فرودگاه دیگر برای لس آنجلس هست یا وقت کم میاریم البته برای دانستن میپرسم وگرنه هنوز از پروازم و فرودگاهش مطمین نیستم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
7
0 تشکر در 0 ارسال
dostani ke to MD VA DC hasstan tazeh varedan ageh donball kar migardam pm bedan be man
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضرب
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
رتبه:
75
8 تشکر در 1 ارسال
(2015-04-18 ساعت 00:45)khatarnak نوشته: (2015-04-18 ساعت 00:42)behjat نوشته: ببخشید دوستان سلام ،میخواستم بدونم واشنگتن چندتا فرودگاه داره و فاصله هاشون چقدره؟اگر پرواز تکمیلیمون تو یک فرودگاه دیگه باشه با سه ساعت توقف تو واشنگتن فرصت کافی برای انجام کارهای مهاجرتی و بعد سریعا رسیدن به یک فرودگاه دیگر برای لس آنجلس هست یا وقت کم میاریم البته برای دانستن میپرسم وگرنه هنوز از پروازم و فرودگاهش مطمین نیستم
سه فرودگاه عمده در اطراف شهر واشنگتن دی.سی قرار دارد، گرچه هیچ یک در منطقه کلمبیا واقع نیستند:
فرودگاه ملی ریگان (کُد DCI) در ایالت ویرجینیا
فرودگاه بینالمللی دالس واشنگتن (کُد IAD) در ویرجینیا
فرودگاه بینالمللی بالتیمور واشنگتن (کُد BWI) در ایالت مریلند
منبع ( صفحه ی یک همین تاپیک )
منظورت washingtown dc or washingtown?
فکر کنم DC باشه ممنونم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
دوستان عزيز سلام كسي هست كه بتونه تو خريد ماشين به ما كمك كنه ؟ لطف بزرگي ميكنيد
رتبه:
7
2 تشکر در 1 ارسال
من ماشينم از يه اقاي ايروني خريدم ديلر هستن اگه خواستين ميتونم شماره بدم ، الكريج هستن
شماره کیس***2014AS00000
تاریخ رویت قبولی:ارديبهشت
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :١
ارسال فرم: 10 Jun
مصاحبه:١٠ دسامبر
دریافت ویزا:يه ضرب