کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
واشنگتن دی سی، پایتخت آمریکا
(2014-12-21 ساعت 02:22)sami0 نوشته:  
(2014-12-15 ساعت 16:04)m_ganj نوشته:  میشه لطف کنید بفرمائید کارهای معمولی در مریلند مثل کار در فروشگاه و رستوران راحت پیدا میشه؟ و میشه در عرض یک ماه کار پیدا کرد؟

سلام من به شخصه در عرض 10 روز کار پیدا کردم تو یک فروشگاه
اینم بگم مابین این 10 روز یه بار همین طوری چند تا رستوران و فست فود رفتم که 3 یا 4 رومیش گفت فردا بیا کار کن که من نرفتم
اونجا کار زیاده
البته این رو هم بگم که من گواهی نامه داشتم و همه کارایی مثل گرین کارت و گواهی نامه و چیزای دیگم اماده بود
وقتی شما دنبال کار هستید حتما ازتون سوال میشه ایا گواهی نامه داری

منظور از گواهی نامه چیه؟ رانندگی؟
شماره کیس: 2015AS28xx/ارسال فرمهای سری اول:21may/کارنت شدن کیس: سپتامبر/مصاحبه:هفته آخر نوامبرANKARA/جمع تقریبی هزینه‌ها: ٢٠٤ ترجمه بدون تاييد+٦٥ پست+٤٥ ميليون وثيقه مدرك+١٤٠ واكسن و كارت زرد
همه چيز درباره مصاحبه- فوكوس بر آنكارا
پاسخ
تشکر کنندگان: t_arian_n ، samane1363
(2014-12-28 ساعت 13:57)mendoosh نوشته:  
(2014-12-15 ساعت 16:04)m_ganj نوشته:  میشه لطف کنید بفرمائید کارهای معمولی در مریلند مثل کار در فروشگاه و رستوران راحت پیدا میشه؟ و میشه در عرض یک ماه کار پیدا کرد؟

اینم بگم مابین این 10 روز یه بار همین طوری چند تا رستوران و فست فود رفتم که 3 یا 4 رومیش گفت فردا بیا کار کن که من نرفتم
اونجا کار زیاده
البته این رو هم بگم که من گواهی نامه داشتم و همه کارایی مثل گرین کارت و گواهی نامه و چیزای دیگم اماده بود

bale
chon sare vaght omadan moheme
albate man hamakaye ziyadi dashtam ba otobos miyomadan ama dashtanesh komakeyon mikone vase gereftane kar
پاسخ
تشکر کنندگان: m_ganj ، t_arian_n ، maral-map
(2014-12-28 ساعت 09:44)Shahabpk نوشته:  
(2014-12-22 ساعت 21:22)itex نوشته:  

من Silver Spring زندگی میکنم و تعداد قابل توجهی فروشگاه و رستوران پشت درشون زدن که نیرو استخدام میکنن. حتی باشگاه ورزشی.

من الان تقریبا دو ماه هست که اینجا در آمریکا هستم . در Gaithersburg زندگی میکنم . تقریبا همه ی فروشگاه ها و رستوران ها آگهی استخدام دارن ، ولی هنوز نتونستم کاری دست و پا کنم . انقدر برای اینجا و اونجا فرم و رزومه فرستادم که دیگه حسابش از دستم در رفته! خبری هم نیست! با وجودی که از نظر زبان مشکل چندانی ندارم ، هرچند که خیلی عالی هم نیستم!
ببینم تو آمریکا برای استخدام افراد بالای 40 سال قانون خاصی هست؟ بعضی وقت ها فکر میکنم نگاه به سنم میکنند!

sene shoma moshkeli nadare
bbin walmart germantown managere dovomesh ye khanome iraniye kheyli adam khobi bod
boro onja hatman komaket mikone
پاسخ
تشکر کنندگان: Shahabpk ، itex ، Danoosh ، t_arian_n ، golia ، maral-map
با درود و عرض خسته نباشید
من سینا مصطفی هستم و هم اکنون در ترکیه به همراه همسرم به عنوان پناهنده به سر میبریم . کشور آمریکا ما را به عنوان پناهنده قبول کرده و طی چندین ماه آینده به آمریکا فرستاده خواهیم شد . اما از آنجایی که در کشور آمریکا کسی را به عنوان اسپانسر نمیشناسیم از این رو نگران شهر یا ایالتی هستیم که به آنجا خواهیم رفت . از رو طی تحقیقاتی که کردیم دو شهر بالتیمور و نیو اورلئانز مناسب ترین مکان برای شرایط ما میباشند . آیا شما در آن شهر ها فرد یا ارگانی را به عنوان اسپانسر میشناسید ؟ البته منظور من از اسپانسر به هیچ عنوان از لحاظ مالی نیست فقط به عنوان یک نام یا کسی که در صورت تماس سازمان ملل تلفن را پاسخ داده و نام ما را تائید کند . با تشکر
ای میل :odip_sho@yahoo.com
لطفا در صورت مساعد بودن با من تماس بگیرید
پاسخ
تشکر کنندگان: t_arian_n ، soheil1993
دوستانى كه مريلند واشنگتن ويرجينيا هستند اگر مايل بوديد تلفنهاتونا برام با پيام بفرستيد تا شبكه تشكيل دهيم ودر ارتباط باشيم
Case num:2014as3$$/ ديدن قبولى ١مى/ارسال فرمها ٢٨مى/مصاحبه ٨ اكتبر٢٠١٣/كلير پس از ٢٢٥روز ناقابل ٢١مى ٢٠١٤/تاريخ ورود به امريكا ٢٦سپتامبر٢٠١٤/ساكن مريلند/ssn:بعداز٣روز/گرين كارت بعد از ٢٦روز
پاسخ
تشکر کنندگان: t_arian_n
(2015-04-17 ساعت 07:46)Vahid2014 نوشته:  دوستانى كه مريلند واشنگتن ويرجينيا هستند اگر مايل بوديد تلفنهاتونا برام با پيام بفرستيد تا شبكه تشكيل دهيم ودر ارتباط باشيم

پیشنهاد میکنم از طریق سایت meetup.com انجام بدین اینکار رو. راحت تره
F2A مصاحبه: 2013 Jun - آنکارا / 260 روز انتظار / سفرنامه اول - سفرنامه دوم
<< جدول منتظران - ورود منتظران
>> لینکهای مفید: CEAC - Administrative Process Status
>> اسم من رو با \@itex@ صدا کنین تا سریع پاسخ بدم Smile
پاسخ
تشکر کنندگان: t_arian_n
ببخشید دوستان سلام ،میخواستم بدونم واشنگتن چندتا فرودگاه داره و فاصله هاشون چقدره؟اگر پرواز تکمیلیمون تو یک فرودگاه دیگه باشه با سه ساعت توقف تو واشنگتن فرصت کافی برای انجام کارهای مهاجرتی و بعد سریعا رسیدن به یک فرودگاه دیگر برای لس آنجلس هست یا وقت کم میاریم البته برای دانستن میپرسم وگرنه هنوز از پروازم و فرودگاهش مطمین نیستم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
پاسخ
تشکر کنندگان: t_arian_n ، samane1363
(2015-04-18 ساعت 00:42)behjat نوشته:  ببخشید دوستان سلام ،میخواستم بدونم واشنگتن چندتا فرودگاه داره و فاصله هاشون چقدره؟اگر پرواز تکمیلیمون تو یک فرودگاه دیگه باشه با سه ساعت توقف تو واشنگتن فرصت کافی برای انجام کارهای مهاجرتی و بعد سریعا رسیدن به یک فرودگاه دیگر برای لس آنجلس هست یا وقت کم میاریم البته برای دانستن میپرسم وگرنه هنوز از پروازم و فرودگاهش مطمین نیستم

سه فرودگاه عمده در اطراف شهر واشنگتن دی.سی قرار دارد، گرچه هیچ یک در منطقه کلمبیا واقع نیستند:

فرودگاه ملی ریگان (کُد DCI) در ایالت ویرجینیا
فرودگاه بین‌المللی دالس واشنگتن (کُد IAD) در ویرجینیا
فرودگاه بین‌المللی بالتیمور واشنگتن (کُد BWI) در ایالت مریلند

منبع ( صفحه ی یک همین تاپیک )

منظورت washingtown dc or washingtown?
پاسخ
تشکر کنندگان: behjat ، t_arian_n ، samane1363
dostani ke to MD VA DC hasstan tazeh varedan ageh donball kar migardam pm bedan be man
شماره کیس:2013AS59XX رویت قبولی :1می 2012
کنسولگری:ابوظبی محل مورد نظر:ویریجینیا-ویزا یک ضربCool
كيس دو نفرو نصفي . 9/8/2013 تاریخ ورود
پاسخ
تشکر کنندگان: tabim4 ، artam2 ، t_arian_n
(2015-04-18 ساعت 00:45)khatarnak نوشته:  
(2015-04-18 ساعت 00:42)behjat نوشته:  ببخشید دوستان سلام ،میخواستم بدونم واشنگتن چندتا فرودگاه داره و فاصله هاشون چقدره؟اگر پرواز تکمیلیمون تو یک فرودگاه دیگه باشه با سه ساعت توقف تو واشنگتن فرصت کافی برای انجام کارهای مهاجرتی و بعد سریعا رسیدن به یک فرودگاه دیگر برای لس آنجلس هست یا وقت کم میاریم البته برای دانستن میپرسم وگرنه هنوز از پروازم و فرودگاهش مطمین نیستم

سه فرودگاه عمده در اطراف شهر واشنگتن دی.سی قرار دارد، گرچه هیچ یک در منطقه کلمبیا واقع نیستند:

فکر کنم DC باشه ممنونم
کیس نامبر-دوهزاروششصدو...تعداد نفرات 2نفر-تاریخ رویت قبولی 1 می-فرستادن فرمها 22 جولای تاریخ کارنت سپتامبر-نامه دوم ۱۲ دسامبر محل مصاحبه ایروان-تاریخ مصاحبه هفته دوم فوریه خودم یکضرب همسرم ap و بالاخره شوهرم بعد از ۸۰ روز کلیر شد.مقصد لس آنجلس،من از چیزی نمیترسم برای هر تغییری آماده ام
پاسخ
تشکر کنندگان: tabim4 ، t_arian_n ، samane1363
(2015-04-18 ساعت 00:45)khatarnak نوشته:  

ریگان DCA هست
سوالی بود در خدمتم!
پاسخ
تشکر کنندگان: tabim4 ، t_arian_n
(2014-12-29 ساعت 00:18)sami0 نوشته:  
(2014-12-28 ساعت 13:57)mendoosh نوشته:  

اونجا کار زیاده

bale
chon sare vaght omadan moheme
albate man hamakaye ziyadi dashtam ba otobos miyomadan ama dashtanesh komakeyon mikone vase gereftane kar
سلام
آقا حقوق برای کار در فروشگاه چقدر هست ساعتی؟ و در روز های آخر هفته هم باید کار کرد؟
مرسی
کیس 2015: 4XXX،سفارت:آنکارا ->ابوظبی،تعداد: 1 Cool،کارنت: 9 ژانویه ،مصاحبه: مارچ ،دریافت ویزا: یکضرب گرفتم/لطف خدا
همه چی آرومه ...

با خدا باش و پادشاهی کن
مثل کبریت کشیدن در باد / زندگی دشوار است / من خلاف جهت آب شنا کردن را / مثل یک معجزه باور دارم / آخرین دانه ی کبریتم را / می کشم در باد / هر چه باداباد
پاسخ
تشکر کنندگان: tabim4 ، t_arian_n ، samane1363 ، soheil1993
دوستان عزيز سلام كسي هست كه بتونه تو خريد ماشين به ما كمك كنه ؟ لطف بزرگي ميكنيد
پاسخ
تشکر کنندگان: tabim4 ، samane1363
من ماشينم از يه اقاي ايروني خريدم ديلر هستن اگه خواستين ميتونم شماره بدم ، الكريج هستن

شماره کیس***2014AS00000
تاریخ رویت قبولی:ارديبهشت
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :١
ارسال فرم: 10 Jun
مصاحبه:١٠ دسامبر
دریافت ویزا:يه ضربSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: tabim4 ، msar ، m_ganj ، t_arian_n ، samane1363
(2015-01-20 ساعت 12:05)odip_sho نوشته:  با درود و عرض خسته نباشید
من سینا مصطفی هستم و هم اکنون در ترکیه به همراه همسرم به عنوان ******** به سر میبریم . کشور آمریکا ما را به عنوان ******** قبول کرده و طی چندین ماه آینده به آمریکا فرستاده خواهیم شد . اما از آنجایی که در کشور آمریکا کسی را به عنوان اسپانسر نمیشناسیم از این رو نگران شهر یا ایالتی هستیم که به آنجا خواهیم رفت . از رو طی تحقیقاتی که کردیم دو شهر بالتیمور و نیو اورلئانز مناسب ترین مکان برای شرایط ما میباشند . آیا شما در آن شهر ها فرد یا ارگانی را به عنوان اسپانسر میشناسید ؟ البته منظور من از اسپانسر به هیچ عنوان از لحاظ مالی نیست فقط به عنوان یک نام یا کسی که در صورت تماس سازمان ملل تلفن را پاسخ داده و نام ما را تائید کند . با تشکر
ای میل :odip_sho@yahoo.com
لطفا در صورت مساعد بودن با من تماس بگیرید

اصلا به بالتيمور فكر هم نكنيد دومين شهر نا امن امريكا هست ، شهر زيبا و تميزيه ولي هر چي مغز خطرناك هست ريخته تو بالتيمور ، از دوست امريكاييم وقتي در مورد بالتيمور سوال كردن گفت اونجا زنده نمي موني . به نظر من راكويل در مريلند براي زندگي بهتره

شماره کیس***2014AS00000
تاریخ رویت قبولی:ارديبهشت
کنسولگری:انكارا
تعداد افراد منظور در کیس :١
ارسال فرم: 10 Jun
مصاحبه:١٠ دسامبر
دریافت ویزا:يه ضربSmile
پاسخ
تشکر کنندگان: sce ، tabim4 ، msar ، t_arian_n ، sadaf44 ، samane1363 ، soheil1993

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان