موضوعها: 0
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام . اینجانب دبیر جامعه شناسی هستم . مدرک کارشناسی ارشد رشته politicl science دانشگاه علامه طباطبایی دارم . می خواهم قبل از اقدام برای ورود به آمریکا اطلاعات لازم را کسب و پیش فرض خود قرار دهم.در صورت امکان ورود به آمریکا آیا می توانم در مدارس ایرانی یا آمریکایی در این کشور به تدریس مشغول شوم.آیا انجمنهای ایرانیان مقیم آمریکا در این مناطق وجود دارد که تازه واردان رو از جهت اسکان کار و حتی تحصیل راهنمایی کند یا کمک نماید ?منظورم از کمک جنبه مالی نیست. اگر چنین مراکزی هست آیا مدارس ایرانی هم تحت پوشش دارند که بتوان در آنها تدریس کرد؟ یا آیا می توانند برای تدریس در مدارس خود آمریکائیها امکان تدریس را برای افرادی مانند من که کار تخصصی آنها تدریس است فراهم کنند؟ضمنا علاقه مندم در همین رشته political scienceدر مقطع دکترا ادامه تحصیل دهم.درمورد job growthهم سایت مربوطه را دیدم اما اطلاعات درستی از آن نتوانستم استخراج کنم. لطفا راهنمایی فرمایید.
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوست خوبم معذرت می خواهم حقیقت اینست که تازه عضو این سایت شده ام و چندان وارد به امورات این سایت نیستم . حتما تذکر شما را رعایت خواهم کرد. منتظر اطلاعات جامع تر شما هستم . خوش باشید
رتبه:
9
0 تشکر در 0 ارسال
2014-11-19 ساعت 18:56
(آخرین تغییر در ارسال: 2014-11-20 ساعت 12:35 توسط مير منصور.)
[/quote]
آقا سلام . دوستان سلام .
وقتي راهنمايي جامع ........ را مطالعه مي كني . از اين همه اطلاعات لازم و بدرد بخور عاشق مهاجر سرا مي شوي كه اينهمه انسان متعهد دور خودش جمع كرده ولي وقتي وارد مباحث مي شوي سوالات تكراري و جوابهاي در حد چت ........... ( دوست عزيز طاهري فر جان البته منظور شما نيستي بدل نگيري ) وقتي مي گويي من چند سال است در اينجا زندگي مي كنم هر كمكي از دستم بر ميايد در خدمت هستم بعد خداحافظ !!!!! كه نشد كمك . كمك به من بي اطلاع مهاجر دادن اطلاعات از آب و هوا - مراكز تحصيلي دبستان و دبيرستان و دانشگاه انواع و اقسام و شهريه و مدارك و......... نحوه اجاره اپارتمان و قيمتها انواع واقسام ...........موضوع كار از ظرفشويي تا استادي دانشگاه انواع و اقسام ...............نحوه سرمايه گذاري از لبو فروشي تا نمايشگاه ماشين .............. چگونگي خريد اجناس انواع و اقسام ......... گواهينامه رانندگي و اموزشهاي فني و حرفه اي و .... شركت در انتخابات و كانديداي رياست جمهوري شدن انواع و اقسام اطلاعات بده برادر گلم سامان جان قربونت برم اينقدر ذره ذره موضوعات پراكنده راه گشا نيست به من كه توي راهم بگو مي تونم زندگي بخور نمر شكل بدم يا نه قربونت ...........
كيس 2000-2001 خانوادگي f4 . تكميل مدارك 2009 - 2011 . مصاحبه ابوظبي دسامبر 2014 .دريافت برگه آبي . از زمان مصاحبه تا بحال 4 بار اپديت شده ايم و بعد از 5/5 ماه كلير و يك ماه بعد از كلير ويزا دريافت كردم .متاسفانه ايميل ام باز نمي شود و اگر كاري بود پيام خصوصي بدهيد .
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
از توجه شما ممنونم. البته در مورد درشته مورد نظرم اطلاعاتی دارم که ممکن است چندان جامع نباشد بدین دلیل در خواست کمک و اطلاعات بیشتر نمودم وگرنه در مورد کسب اطلاعات و جستجو بسیار پرحوصله هستم. حال اگر موضوعی جلب نظر کرد حتما مزاحم شما می شوم. بدرود
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
سلام دوستان ، من مي خواستم در باره potomac ,maryland اطلاعاتي كسب كنم ، در باره مدرسه و كار سوالاتي داشتم ، با تشكر
رتبه:
0
0 تشکر در 0 ارسال
ببخشيد ، كسي هست از طريق unhcr رفته باشه ? و جه امكاناتي به انها ميدهند?
رتبه:
8
0 تشکر در 0 ارسال
میشه لطف کنید بفرمائید کارهای معمولی در مریلند مثل کار در فروشگاه و رستوران راحت پیدا میشه؟ و میشه در عرض یک ماه کار پیدا کرد؟