کانال تلگرام مهاجرسرا
https://t.me/mohajersara

##### هشدار #####
به تاریخ ارسال مطالب دقت فرمایید.
شرایط و وضعیت پروسه ویزا دائم در حال تغییر است و ممکن است مطالب قدیمی شامل تغییراتی باشد.
ادامه پروسه كيس نامزدي پس از ورود به آمريكا
(2013-08-03 ساعت 04:45)arian307 نوشته:  mazlom khanom !
شما اصلا کارتون به مصاحبه واسه گرین کارت کشید یا هنوز با تعویقی که افتاده هنوز مصاحبه هم نرفتین؟
پیشنهاد من این است که تا ۶-۷ ماه از فرستادن مدارک و حتی انگشت نگری صبر کنید . اگه گرین کردتن آمده که هیچی‌ . اگه نیامد آن وقت برای " اجازه کار" پولی‌ اقدام کنید. البته اگه " کار حاضر" دارید. من همسرم امریکای است، و خیلی‌ هم هم دیگر را دوست داریم. کار من به مصاحبه هم نکشیده هنوز، ولی‌ بعضی‌‌ها حتی بعد مصاحبه باید مدت طولانی برای بک‌گراند چک صبر کنند. به مصاحبه ربط نداره. بر اساس کشور و شرایط هر فرد جدا تصمیم میگیرند.
پاسخ
تشکر کنندگان: arian307 ، melisa
من واسه اول سپتامبر وقت مصاحبم اومد. یعنی حدود 2 ماه بعد از فرستادن مدارک و یه خورده از 1 ماه بیشتر از انگشت نگاری .. اجازه کار رو هم همراه با گرین کارت فرستادم فرم هاش رو اما مصاحبه ای که در پیش دارم واسه گرین کارتمه... کنجکاو شدم واسه چی انقدر طول کشیده کار شما که هنوز به مصاحبه هم نرسیدین Sad ... یه وقت نقص مدرکی نمیدونم فرم اشتباهی چیزی نداشتین؟
گفتم اگر رفتین مصاحبه ببینم کلا چی میپرسن و این که دیگه بعد از مصاجبه که صبر کردن نمیخواد؟ گرین کارت میاد در خونه دیگه 1 هفته ای... بک گراند چک که شدم واسه قبل ویزا الان هم که سوشال دارم 3 سوت همه پتمون و میریزن رو آب Big Grin .. اها چیزی که میخواستم یپرسم اینه که شما ویزاتون رو یه ضرب گرفتین ؟ یا اف بی ای چک خوردین؟ آخه الان وقتی اوندین تو امریکا اگر قبلا چک خوردین واسه چی باید چک بخورین؟
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: melisa ، mazlom khanom
(2013-08-05 ساعت 02:32)arian307 نوشته:  من واسه اول سپتامبر وقت مصاحبم اومد. یعنی حدود 2 ماه بعد از فرستادن مدارک و یه خورده از 1 ماه بیشتر از انگشت نگاری .. اجازه کار رو هم همراه با گرین کارت فرستادم فرم هاش رو اما مصاحبه ای که در پیش دارم واسه گرین کارتمه... کنجکاو شدم واسه چی انقدر طول کشیده کار شما که هنوز به مصاحبه هم نرسیدین Sad ... یه وقت نقص مدرکی نمیدونم فرم اشتباهی چیزی نداشتین؟
گفتم اگر رفتین مصاحبه ببینم کلا چی میپرسن و این که دیگه بعد از مصاجبه که صبر کردن نمیخواد؟ گرین کارت میاد در خونه دیگه 1 هفته ای... بک گراند چک که شدم واسه قبل ویزا الان هم که سوشال دارم 3 سوت همه پتمون و میریزن رو آب Big Grin .. اها چیزی که میخواستم یپرسم اینه که شما ویزاتون رو یه ضرب گرفتین ؟ یا اف بی ای چک خوردین؟ آخه الان وقتی اوندین تو آمریکا اگر قبلا چک خوردین واسه چی باید چک بخورین؟

تبریک میگم آرین وقت مصاحبت اومد. من با وکیل صحبت کردم گفت فعلا زوده اجازه کارت بیاد، باید صبر کنی‌ Sad

مدیکال رو چی‌ کار میکنی‌؟ اینجا میری دکتر یا نمیری؟ چون من به وکیل گفتم که زنگ زدم USCIS گفتن نمیخواد دوباره انجام بدی. خیلی‌ تعجب کرد گفت عجیبه چون همه باید اینجا یک بار برن دکتر برای مدیکال مجدد که هزینش کم هم نیست ۳۰۰ ۴۰۰$ می‌شه مثل اینکه. برای همین به من گفت اگه گفتن نمیخواد فعلا نرو تا روز مصاحبه. یا میگن میخوان که خوب میری انجام میدی براشون میفرستی یا نمیخوان که اونوقت ۴۰۰$ جلویی‌!! ولی‌ اگه بخوان کارم حد عقل ۱ ماه عقب میفته...

ف‌‌‌ بی‌ آی‌ چک یک بار انجام نمیشه. اینا تا وقت گیر بیارن باز چک می‌کنن و گیر الکی‌ میدن. همهٔ کار هایی که ما از اول انجام دادیم تا روزی که سیتیزن میشیم همه تکراریه. همهٔ چیزهایی که میخوان تکراریه. خنده داره که بعضی‌ وقت‌ها به یه چیزایی گیر میدن که خودشون قبلا ۱۰ دفعه تأییدش کردن
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳

پاسخ
تشکر کنندگان: melisa ، mercedeh2011
سارا جان فعلا که چیزی نخواستن از ما .. بعید میدونم مدیکال مجدد بخوان... خیلی از ویزا ها واسه اخذشون اصلا مدیکال نمیدن مثل ما .. مثل ویزاهای استیودنت و ویزیت و توریستی... حالا اگر اینا به هر نحوی بمونن تو امریکا و بخوان برن گرین کارت بگیرن باید مدیکال بدن... ما قبل ویزا دادیم مدیکال رو همون پاکت زردی هم که دادیم به افیسر تو فرودگاه امریکا توش مدارک مدیکالمون هم هست ( خودم دیدم وقتی بازش کرد )
بنابراین فکر نمیکنم مدبکال مجدد بخوان..
تو کی فرستادی مدارکت رو ؟ انگشت نگاری رفتی؟ اگر اره کی؟ کسی از دورو وری هات رفته واسه مصاحبه ی گرین کارت؟ نمیدونم بعد اون میاد یکی دو هفته ای یا باید مراحل دیگه ای رو بگذرونیم
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان: sara mas ، mercedeh2011
DHL بسته‌ام رو اورد ، یک هفته طول کشید
قرار بود USCIS بهم زنگ بزنه که مطمئن بودم نمی‌زنن، به هر حال اونجوری که نوشتن اگه قبلا تایید نشده ، ما که پاکت حاوی مدیکال رو وقتی‌ وارد آمریکا شدیم تحویل دادیم. اما یک بار به شوهرم گفته بودن که اگه مدیکال کامل نباشه دو هفته فرصت میدن بعد از مصاحبه ، که کامل کنیم، اینجوری شد که تصمیم گرفتیم اول بریم مصاحبه. اگه کسی‌ مصاحبه رفته یه راهنمایی بکنه ممنون میشم،
پاسخ
تشکر کنندگان: sara mas
سلام بچه ها
تاريخ مصاحبه من هم اومد ؤاسه ٤ سپتامبر براي من هم نوشته مديكال رو اگه با فرم ها نفرستاديد بياريد كه من به غير از مديكالي كه تو تركيه دادام اينجا هم ٣٠٠ يا ٣٥٠ دلار دادام يه مديكال ديگه همراه فرم هام فرستادم ، حالا بايد صبر كنم تا روز مصاحبه ، تو اين برگه ننوشته ترجمه شناسنامم حتما اصل باشه فقط نوشته ترجمش باشه كسي رفته كه بدونه؟
نا امیدی
همان امید است
که بوی "نا" میگیرد
از بس که میماند ته دل...
پاسخ
(2013-08-05 ساعت 14:44)arian307 نوشته:  سارا جان فعلا که چیزی نخواستن از ما .. بعید میدونم مدیکال مجدد بخوان... خیلی از ویزا ها واسه اخذشون اصلا مدیکال نمیدن مثل ما .. مثل ویزاهای استیودنت و ویزیت و توریستی... حالا اگر اینا به هر نحوی بمونن تو آمریکا و بخوان برن گرین کارت بگیرن باید مدیکال بدن... ما قبل ویزا دادیم مدیکال رو همون پاکت زردی هم که دادیم به افیسر تو فرودگاه آمریکا توش مدارک مدیکالمون هم هست ( خودم دیدم وقتی بازش کرد )
بنابراین فکر نمیکنم مدبکال مجدد بخوان..
تو کی فرستادی مدارکت رو ؟ انگشت نگاری رفتی؟ اگر اره کی؟ کسی از دورو وری هات رفته واسه مصاحبه ی گرین کارت؟ نمیدونم بعد اون میاد یکی دو هفته ای یا باید مراحل دیگه ای رو بگذرونیم

آرین جان من اوایل جون مدارک رو فرستادم و آخر ژوئن انگشتنگاری داشتم. مصاحبه هم وسط آگوست هست، از uscis که پرسیدم گفت الان دارن گرین کارت‌های ۶ ماه پیش رو سرویس سنتر من میدن (شاید زمانش تو سنتر‌های دیگه فرق کنه)

من یک نفر رو میشناسم که چندین سال پیش با ویزا نامزدی اومده بوده و اینجا دوباره مدیکال رو انجام داده!
K1

پاسخ
تشکر کنندگان:
بچه ها بیشتر بیاین تو این تاپیک ... یکی یه چیزی مینویسه تا دوباره بیاد چند روز یا چند هفته طولش میده...
سارا جان شما کجای امریکایی؟شهر و ایالتش رو بی زحمت بگو.. بعد هم من هم نوشین تو سپتامبر مصاحبمون .. با این حساب شما زود تر از ما میری واسه مصاحبه... لطفا وقتی رفتی مصاحبه سعی کن همه ی مراحل رو به خاطر بسپری ببینیم چی کار میخوان بکنن... والا راستش رو بخوای بعید میدونم منظور اونی که تو uscis بت گفته 6 ماه پیش رو دارن میدن کیس ما ها باشه.. یارو هست 14 ساله تو امریکاست هنوز گرین کارت نداره!!... فکر میکنم واسه کیس های غیر قانونی و کیس های مختلف شاید خیلی طولش بدن... واسه لاتاری ها که 2 هقته ای میاد واسه ازدواجی ها هم از لحظه ی ورودشون به امریکا تو کمتر از 2 ماه ... پس بد به دلت راه نده .. فکر میکنم رفتی مصاحبه و اومدی نهایت یکی 2 هفته بعد گرین کارتت بیاد .. دیگه اصلا کاری نمیتونن داشته باشن با ما ...
در مورد مدیکال هم حتما تجربت رو بیا به ما هم بگو... این که دادی یا ندادی یا این که چقدر هزینش شده ...
چقدر اُرد دادم واسه خودم Big Grin Wink... ببخشید توروخدا
فعلا که تقریبا هیچ کسی تو این 14 صفحه از لحظه ی ورود تا بعد از گرین کارتش رو نیومده بنویسه .. همه اومدن پرسیدن و وقتی حل شده دیگه نیومدن بگن چی شد.... حالا خودمون چند نفر یه حال اساسی بدیم به این تاپیک

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-08-06 ساعت 12:52)arian307 نوشته:  بچه ها بیشتر بیاین تو این تاپیک ... یکی یه چیزی مینویسه تا دوباره بیاد چند روز یا چند هفته طولش میده...
سارا جان شما کجای آمریکایی؟شهر و ایالتش رو بی زحمت بگو.. بعد هم من هم نوشین تو سپتامبر مصاحبمون .. با این حساب شما زود تر از ما میری واسه مصاحبه... لطفا وقتی رفتی مصاحبه سعی کن همه ی مراحل رو به خاطر بسپری ببینیم چی کار میخوان بکنن... والا راستش رو بخوای بعید میدونم منظور اونی که تو uscis بت گفته 6 ماه پیش رو دارن میدن کیس ما ها باشه.. یارو هست 14 ساله تو آمریکاست هنوز گرین کارت نداره!!... فکر میکنم واسه کیس های غیر قانونی و کیس های مختلف شاید خیلی طولش بدن... واسه لاتاری ها که 2 هقته ای میاد واسه ازدواجی ها هم از لحظه ی ورودشون به آمریکا تو کمتر از 2 ماه ... پس بد به دلت راه نده .. فکر میکنم رفتی مصاحبه و اومدی نهایت یکی 2 هفته بعد گرین کارتت بیاد .. دیگه اصلا کاری نمیتونن داشته باشن با ما ...
در مورد مدیکال هم حتما تجربت رو بیا به ما هم بگو... این که دادی یا ندادی یا این که چقدر هزینش شده ...
چقدر اُرد دادم واسه خودم Big Grin Wink... ببخشید توروخدا
فعلا که تقریبا هیچ کسی تو این 14 صفحه از لحظه ی ورود تا بعد از گرین کارتش رو نیومده بنویسه .. همه اومدن پرسیدن و وقتی حل شده دیگه نیومدن بگن چی شد.... حالا خودمون چند نفر یه حال اساسی بدیم به این تاپیک

آره متاسفانه اطلاعات تو این تاپیک خیلی‌ کمه. خودمون باید دست به کار بشیم.

من اورنج کانتی کالیفرنیا هستم. والا نمیدونم یارو منظورمو متوجه شده بود یا نه. ولی‌ اون کسی‌ که من میشناسمش و با این ویزا اومده هم کلی‌ صبر کرده واسه گرین کارت. ولی‌ بعضیا ۳ روزه هم میگیرن..از جمله اعظا‌ی خانواده. فرق اونا با ما اینه که اونا از وقتی‌ که اومدن اقامت داشتن و به صورت مقیم وارد آمریکا شدن. یعنی‌ حتا ویزا‌هاشون ۱ ساله هست و گرین کارتی که میگیرن ۱۰ ساله. ما با ویزای ۳ ماه به صورت شرطی اومدیم. پس کار‌های اقامتمون تازه اینجا انجام می‌شه.

ولی‌ باز هم امیدوارم که هر چه زود تر گرین کارتمون بیاد بتونیم زندگیمونو شروع کنیم. من هم حتما همه‌ی مراحل مصاحبه رو بهتون میگم نگران نباشین
K1

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-08-06 ساعت 07:11)payamkj نوشته:  سلام بچه ها
تاريخ مصاحبه من هم اومد ؤاسه ٤ سپتامبر براي من هم نوشته مديكال رو اگه با فرم ها نفرستاديد بياريد كه من به غير از مديكالي كه تو تركيه دادام اينجا هم ٣٠٠ يا ٣٥٠ دلار دادام يه مديكال ديگه همراه فرم هام فرستادم ، حالا بايد صبر كنم تا روز مصاحبه ، تو اين برگه ننوشته ترجمه شناسنامم حتما اصل باشه فقط نوشته ترجمش باشه كسي رفته كه بدونه؟

اصل شناسنامتو نداری نوشین جان؟ چون میتونی‌ اینجا بدی دارالترجمه برات درستش کنن
K1

پاسخ
تشکر کنندگان:
(2013-08-06 ساعت 20:21)sara mas نوشته:  
(2013-08-06 ساعت 07:11)payamkj نوشته:  سلام بچه ها

اصل شناسنامتو نداری نوشین جان؟ چون میتونی‌ اینجا بدی دارالترجمه برات درستش کنن

بچه‌ها این رو خود USCIS نوشته:

Medical Examination

If you received a medical examination prior to admission as a K nonimmigrant, then you are not required to have another medical examination at time of adjustment as long as:

Your Form I-485 is filed within 1 year of your overseas medical examination
......

پس لازم نیست ما مدیکال انجام بدیم

منبع: http://www.uscis.gov/portal/site/uscis/m...2ca60aRCRD
K1

پاسخ
تشکر کنندگان: سی سی ، arian307 ، tondar ، melisa
عالیه... اما با این حساب این فرم i693 رو چه جوری پرش کنیم ؟ اصلا ببریم یا نه ؟

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ
(2013-08-07 ساعت 10:45)arian307 نوشته:  عالیه... اما با این حساب این فرم i693 رو چه جوری پرش کنیم ؟ اصلا ببریم یا نه ؟

من که برم مصاحبه همه چی‌ معلوم می‌شه پس شما نگران نباشین ولی‌ اگه اطلاعات جدید پیدا کردین شیر کنین لطفا.

فک کنم من فرم رو پرینت کنم همینجوری ببرمش اگه خواستن همون‌جا پر کنم.

بچه‌ها یک سوال تقریبا شخصی‌..هر کی‌ دوست داشت جواب بده

شما عروسی‌ گرفتین؟ چون ما هنوز نگرفتیم و فعلا هم نمیگیریم تو مصاحبه گیر ندن چرا عروسی‌ نگرفتین عکس ندارین!!
K1

پاسخ
تشکر کنندگان: melisa
ما عروسی نگرفتیم میخوایم رفتیم ایران بگیریم کسیو اینجا ندارم، ولی‌ همون روزی که رفتیم برا ازدواج ، همسایمون به عنوان شاهد اومده بودن، یه شام ۴ نفره داشتیم ،عکسهای اون شب رو دارم،
پاسخ
ما هم نگرفتیم... اما ما هم وقت سرمونی عکس گرفتیم .. جشن و اینا نداشتیم ...

سفرنامه ی ویزا

مصاحبه گرین کارت
پاسخ

کاربران در حال بازدید این موضوع: 1 مهمان