موضوعها: 0
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-22 ساعت 08:54
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-22 ساعت 08:55 توسط sara mas.)
(2013-08-22 ساعت 08:23)mazlom khanom نوشته: (2013-08-22 ساعت 02:27)sara mas نوشته: (2013-08-22 ساعت 02:20)sara mas نوشته: [quote='mazlom khanom' pid='398540' dateline='1377071609']
[quote='arian307' pid='398527' dateline='1377070454']
مظلوم خانوم الان از شوهرم پرسیدم یادش بود اسم اون کار چیه. اسمش Info Pass هست
تو سایت USCIS پیداش کن، میتونی appointment بگیری بعد بری با آفیسر حضوری صحبت کنی. امیدوارم تو کیس شما بشه info pass گرفت و بهت کمک کنه.
پارسال تابستون به اداره مهاجرت ایالت خودمان رفتیم .، فقط اسم و شمارم را زد گفت که از کالیفرنیا هنوز برنگشته . ممکن ۲ سال طول بکشه. مصاحبه برای بعضیها انجام نمیشه . توvisajourney هم خیلیها مصاحبه نمیشوند ولی گرین کارت میاد. مصاحبه بسته به نظر اونها داره.
http://infopass.uscis.gov/
in neveshte CHILDHOOD yani mal bache ha ast.
درسته خیلیها مصاحبه نمیشن، ولی گرین کارت رو که دریافت میکنن.
info pass انواع مختلف داره. همسرم موقعای که گرین کارت داشته چون کارش طول کشیده بوده info pass گرفته و رفته با آفیسر صحبت کرده. تو همون ساختمون مصاحبه، یک طبقه دیگه آفیسرها هستند و شما از پشت باجه میتونین باهاشون صحبت کنین و پروندتون رو دقیق چک کنن. خودشون هم پای تلفن به من هم گفتن اگه در مورد پروندت سوال داری یا مشکل داری info pass بگیر.
باز هم هرجور خودتون میدونین. من چیزی که به ذهنم رسید رو گفتم
K1
اقدام: جولای۲۰۱۲
اپروال: دسامبر۲۰۱۲
مصاحبه: ابوظبی-فوریه۲۰۱۳
اقدام برای AOS: جون ۲۰۱۳
انگشت نگاری: جون ۲۰۱۳
دریافت نامه مصاحبه AOS: جولای ۲۰۱۳
مصاحبه AOS: آگوست ۲۰۱۳
دریافت گرین کارت: آگوست ۲۰۱۳
رتبه:
4
1 تشکر در 0 ارسال
ﺳﻼﻡ. ﻣﻦ ﻫﻤﯿﻦ ﺍﻵﻥ ﺍﺯ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺍﻭﻣﺪﻡ ﺑﺎ ﻣﻮﺑﺎﯾﻠﻢ . ﺁﮔﻬﯽ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺩﺍﺭﻩ ﺑﺒﺨﺸﯿﺪ . ﺳﺎﻋﺖ ﯾﺎﺯﺩﻫﻢ ﻭﻟﯽ ﻧﯿﻢ ﻣﺼﺎﺣﺒﻪ ﺑﻮﺩ ﯾﻪ ﺭﺑﻊ ﺯﻭﺩﺗﺮ ﺭﺳﯿﺪﯾﻢ . ﮐﯿﻔﺎﺭﻭ ﭼﮏ ﮐﺮﺩﻥ ﺍﻣﺎ ﻣﻮﺑﺎﯾﻠﻮ ﮐﺎﺭﯼ ﻧﺪﺍﺷﺘﻦ .ﻧﺸﺴﺘﯿﻢ ﯾﻪ ﺳﺎﻋﺖ ﺑﻌﺪ ﻧﻮﺑﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪ .ﯾﻪ ﺍﻗﺎﯾﯽ ﺧﻮﺩﻣﻮﻧﯽ ﺳﻮﺍﻝ ﻣﯿﮑﺮﺩ . ﮐﺠﺎ ﺁﺷﻨﺎ ﺷﺪﯾﻦ ﭼﯽ ﺷﺪ ﮐﻪ ﺑﻪ ﺍﺯﺩﻭﺍﺝ ﺭﺳﯿﺪ ﺧﺪﻧﻮﺍﺩﺕ ﭼﻪ ﻧﻈﺮﯼ ﺩﺍﺷﺘﻦ . ﺍﺧﺘﻼﻓﯽ ﺩﺍﺭﯾﻦ ﺳﺮ ﭼﯼ ﻣﺜﺎﻝ ﺑﺰﻧﯿﻦ .ﻣﺴﻠﻤﻮﻧﯽ ﺷﻮﻫﺮﻣﻮ ﭘﺮﺳﯿﺪ . ﻋﮑﺴﺎﻣﻨﻮ ﺩﯾﺪ ﻣﺎﻩ ﻋﺴﻠﺚ ﺭﺯﺭﻭ ﺟﺎﻫﺎﯾﯿﺚ ﮐﻪ ﺭﻓﺘﯿﻢ ﺑﺮﻧﺎﻣﺘﻮﻥ ﺑﺮﺍ ﺍﯾﻨﺪﻩ ﭼﯿﻪ ﺑﭽﻪ ﭼﻨﺪﺗﺎ . ﺧﯿﻠﯽ ﺳﻮﺍﻝ .ﻇﺎﻫﺮﻥ ﺭﺍﺿﯽ ﺑﻮﺩ ﺍﻣﺎ ﺩﺭ ﻧﻬﺎﯾﺖ ﮔﻔﺖ ﺑﺮﯾﻦ ﺍﮔﻪ ﻣﺪﺭﮐﯽ ﺧﺎﺳﺘﯿﻢ ﻧﺎﻣﻪ ﻣﯿﺪﯾﻢ ﺍﯾﻤﯿﻞ ﮐﻨﯿﻦ ﻫﯿﭻ ﻣﺪﺭﮐﯽ ﻫﻢ ﻧﮕﻪ ﻧﺪﺍﺷﺖ ﻓﻘﻂ ﭼﻨﺪﺗﺎ ﻋﮑﺲ ﺣﻘﻮﻕ ﻭﺗﮑﺲ ﻭﺗﮑﺲ ﻫﯿﭽﯽ ﻧﮕﺎﻩ ﻧﮑﺮﺩ ﮔﻔﺖ ﺑﺎ ﻧﺎﻣﻪ ﻣﯿﺪﯾﻢ ﻣﺪﺭﮎ ﻣﯿﺨﺎﯾﻢ ﯾﺎ ﻧﺎﻣﻪ ﻣﯿﺪﯾﻢ ﻣﯿﮕﯿﻢ ﮐﺎﻣﻠﻪ ﯾﻪ ﺑﺮﮔﻪ ﺩﺍﺩ ﮐﻬﻦ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﭼﻬﺎﺭ ﻣﺎﻩ ﻣﻤﮑﻨﻪ ﻃﻮﻝ ﺑﮑﺸﻪ ﺑﺮﺭﺳﯽ ﮐﻨﻦ ﺍﻣﺎ ﺧﻮﺩﺵ ﮔﻔﺖ ﭼﻨﺪ ﻫﻔﺘﻪ . ﺣﺎﻻ ﮐﻪ ﺣﺎﻟﻢ ﮔﺮﻓﺘﺲ . ﺳﻮﺍﻟﯽ ﺩﺍﺭﯾﻦ ﺩﺭ ﺧﺪﻣﺘﻢ
رتبه:
4
1 تشکر در 0 ارسال
2013-08-23 ساعت 06:53
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-23 ساعت 06:56 توسط melisa.)
ﻧﻬ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺟﻮﺍﺏ ﻧﺪﺍﺩﻡ . ﺑﺎ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﮐﻨﺎﺭ ﻫﻢ ﺑﻮﺩﯾﻢ ﯾﻪ ﺳﻮﺍﻝ ﺍﺯ ﻣﻦ ﻣﯿﭙﺮﺳﯿﺪ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ . ﺧﯿﻠﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ ﺍﻣﺎ ﺣﺘﯽ ﺑﺮﮔﻪ ﺗﮑﺲ ﯾﺎ ﺩﺭﺍﻣﺪﺷﻮ ﻧﺨﺎﺳﺖ ﻫﯿﭽﯽ ﻧﺨﺎﺳﺖ ﺣﺘﯽ ﮔﻔﺖ ﮐﺎﺭﻣﻮ ﻋﻮﺽ ﮐﺮﺩﻡ ﺑﺮﮔﻪ ﮐﺎﺭﺷﻢ ﻧﺨﺎﺳﺖ . ﺗﻮ ﺑﺮﮔﻪ ﮐﻩ ﺩﺍﺩﻩ. ﺣﺎﻻ ﻣﻔﺼﻞ ﺗﺮ ﻣﯿﮕﻢ ﺍﻻﻥ ﺧﻮﻧﻪ ﻧﺮﻓﺘﻢ .ﺗﻮ ﺑﺮﮔﻪ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺍﮔﻪ ﺻﺪﻭﺑﯿﺴﺖ ﺭﻭﺯ ﺟﻮﺍﺏ ﻧﺪﺍﺩﻥ ﻫﻤﻮﻥ ﮐﺎﺭﯼ ﮐﻪ ﺷﻤﺎ ﮐﺮدین ﺭﻭ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﯾﻢ ﯾﻌﻨﯽ ﺍﯾﻨﻔﻮﭘﺲ .
رتبه:
4
1 تشکر در 0 ارسال
2013-08-23 ساعت 06:57
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-23 ساعت 09:32 توسط melisa.)
ﻧﻬ ﺍﺷﺘﺒﺎﻩ ﺟﻮﺍﺏ ﻧﺪﺍﺩﻡ . ﺑﺎ ﻫﻤﺴﺮﻡ ﮐﻨﺎﺭ ﻫﻢ ﺑﻮﺩﯾﻢ ﯾﻪ ﺳﻮﺍﻝ ﺍﺯ ﻣﻦ ﻣﯿﭙﺮﺳﯿﺪ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺍﻭﻥ . ﺧﯿﻠﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ ﺍﻣﺎ ﺣﺘﯽ ﺑﺮﮔﻪ ﺗﮑﺲ ﯾﺎ ﺩﺭﺍﻣﺪﺷﻮ ﻧﺨﺎﺳﺖ ﻫﯿﭽﯽ ﻧﺨﺎﺳﺖ ﺣﺘﯽ ﮔﻔﺖ ﮐﺎﺭﻣﻮ ﻋﻮﺽ ﮐﺮﺩﻡ ﺑﺮﮔﻪ ﮐﺎﺭﺷﻢ ﻧﺨﺎﺳﺖ . ﺗﻮ ﺑﺮﮔﻪ ﮐﻩ ﺩﺍﺩﻩ. ﺣﺎﻻ ﻣﻔﺼﻞ ﺗﺮ ﻣﯿﮕﻢ ﺍﻻﻥ ﺧﻮﻧﻪ ﻧﺮﻓﺘﻢ .ﺗﻮ ﺑﺮﮔﻪ ﻧﻮﺷﺘﻪ ﺍﮔﻪ ﺻﺪﻭﺑﯿﺴﺖ ﺭﻭﺯ ﺟﻮﺍﺏ ﻧﺪﺍﺩﻥ ﻫﻤﻮﻥ ﮐﺎﺭﯼ ﮐﻪ ﺷﻤﺎ ﮐﺮدین ﺭﻭ ﺑﺎﯾﺪ ﺍﻧﺠﺎﻡ ﺑﺪﯾﻢ ﯾﻌﻨﯽ ﺍﯾﻨﻔﻮﭘﺲ .
رتبه:
4
1 تشکر در 0 ارسال
مصاحبم انگلیسی بود، انگلیسیم خوب مشکلی نداشتم فکر کنم زیاد حرف زدیم ، البته زمانی زیاد نبود اما سوال زیاد کرد چون هر چی که میگفتیم یه چیز دیگه توش پیدا میکرد،
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
(2013-08-23 ساعت 09:31)melisa نوشته: مصاحبم انگلیسی بود، انگلیسیم خوب مشکلی نداشتم فکر کنم زیاد حرف زدیم ، البته زمانی زیاد نبود اما سوال زیاد کرد چون هر چی که میگفتیم یه چیز دیگه توش پیدا میکرد،
به سلامتی ملیسا جان. ایشالا به زودی گرین کارتت میاد. چرا فکر میکنی خوب نبود؟ اینطوری که تعریف کردی عادی بوده. از همه سوال میپرسن دیگه. فقط اگر یکمی اختلاف ۲ نفر با هم زیاد باشه بیشتر سوال میپرسن... شما ایرانی هستی شوهرت آمریکایی ولی دلیل نمیشه که بهت گرین کارت ندن!!
مال ما هم تو مصاحبه هیچی نداشت بهش گیر بده به ساپورت مالی مثلا گیر داد چون شوهرم الان درس میخونه و آخرش گفت باید یه چیزایی رو چک کنم و سوپروایزرم باید تأیید کنه برای همین نتیجهٔ قطعی رو نمیگن ولی چون من گیر دادم گفت تا اینجا خوب بوده. شما هم مطمئن باش مشکلی نیست.
یه برگ بهت دادن دیگه درسته؟ مال من گزینهٔ اول تیک خورده بود که اینو نوشته:
Your case is being held for review. At this time, USCIS does not require any further information or documents from you. Should further information or document be required, you will receive a notice in the mail. We may also schedule you for another interview, you will receive in the mail. Otherwise, a final decision will e mailed once your case is complete.
مال شما کدوم تیک خورده؟
K1
رتبه:
7
1 تشکر در 0 ارسال
به هر دو شما سارا و ملیسا جان این طوری گفتن که یعنی خیلی زود انتظار آمدن گرین کارت را نکشید. به سارا گفتن ممکن از شما بخواهیم یک مصاحبه دیگر بکنیم . و به ملیسا گفتن که ۳-۴ ماه منتظر باش. اینها همه بدلیل این است که سرشان شلوغ است، این چند ماه هم که شما منتظر هستید کار باقیمانده از سال ۲۰۱۱ها را انجام خواهند داد. هیچ به دلتون بد راه ندید. انتظار شما فقط بخاطر مشغلهٔ کاری آنها است. نه این که کار شما مشکل داشت باشد.
رتبه:
10
0 تشکر در 0 ارسال
2013-08-23 ساعت 10:58
(آخرین تغییر در ارسال: 2013-08-23 ساعت 11:06 توسط sara mas.)
(2013-08-23 ساعت 10:28)mazlom khanom نوشته: به هر دو شما سارا و ملیسا جان این طوری گفتن که یعنی خیلی زود انتظار آمدن گرین کارت را نکشید. به سارا گفتن ممکن از شما بخواهیم یک مصاحبه دیگر بکنیم . و به ملیسا گفتن که ۳-۴ ماه منتظر باش. اینها همه بدلیل این است که سرشان شلوغ است، این چند ماه هم که شما منتظر هستید کار باقیمانده از سال ۲۰۱۱ها را انجام خواهند داد. هیچ به دلتون بد راه ندید. انتظار شما فقط بخاطر مشغلهٔ کاری آنها است. نه این که کار شما مشکل داشت باشد.
وای بچهها من الان از خوشحالی سکته میکنم.
الان رفتم سایت USCIS که پیغامی که برام نوشتن رو برای شما بنویسم، دیدم که نوشته رفته برای Card Production و کارتم رو سفارش دادن و حد اکثر ۳۰ روز دیگه میرسه به دستم
من ۱ هفته بعد از مصاحبه اپرو شدم، و ۲ روز بعد کارت رو صادر کردن.
امیدوارم کار همه به زودی و به خوبی جلو بره مخصوصاً برای مظلوم خانوم
K1
رتبه:
48
0 تشکر در 0 ارسال
مبارکه سارا جان .. به سلامتی خیلی خوشحال شدم .. نوش جونت ... برای ملیسا هم خیلی زود میاد .. اصلا هم احتیاجی نیست 4 ماه وایسه... نفر بعدی منم فکر کنم که باید بره مصاحبه ... مظلوم جان خوش بین باش یه خورده ... من یه کامنت مثبت از شما ندیدم تا حالا... درسته کارت زیاد طول کشیده و این باعث تاسفه ... امیدوارم زود کارت درست شه ... حضوری بری و صحبت کنی نتیجه ی بهتری میگیری... اینجور که بوش میاد باید خودتون پیگیر شین با حضوری رفتن و افیسر و دیدن و هر راه دیگه ای که داره ...
کتگوری: k1
مصاحبه: ژانویه 2013 یروان
کلیر: ۲۶ اپریل (۹۱ روز)
ویزا : 10 می//ورود به امریکا:26 می//انگشت نگاری هفته دوم//اجازه کار 2 ماه بعد از انگشت نگاری//گرین کارت 3 ماه بعد از پست کردن مدارک
سفرنامه ی ویزا
مصاحبه گرین کارت
رتبه:
4
1 تشکر در 0 ارسال
سارا جان منو کلی ترسوندی، که بشما تبریک گفته و گفتن تا دو هفته دیگه گرین کارتت میاد، اما مال من اینجوری نبود فقط بعد از سوالها یه برگه داد که مثل مال شما اولیش تیک خورده ، افیسر گفت ۲ یا ۳ هفته دیگه نامه میاد که مدارک بیشتر میخوان یا کامل بوده، اما آخر برگه نوشته اگه تا ۱۲۰ روز آماده نشد.... من که شوهرمو کلی ترسوندم که مال بقیه تبریک میگن و ۲ هفته بعدش گرین کارت میاد، وای کلی خیالمو راحت کردی دختر . امیدوارم برا همه همه چی درست پیش بره، مظلوم خانوم ایشالا که درست میشه.